Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Egy megmentő franchise QB -élete szezonjában-Helmut ZimmerDe ki mondta,hogy Cutler egy megmentő franchise QB? Annyit mondtunk, hogy jól játszik, és ha ki lenne annyira szolgálva OL-el és WR-ekkel mint mondjuk Rodgers vagy Brady, akkor talán még az a 3 veresége se lenne, ami lett. Ha már TJax, haladtok meg nyertek vele, ezt mondod. Na, mi meg Cutlerrel haladtunk és nyertünk. 😊 Csak félreértesz. Cutler nem egy elit QB, de van annyira jó, hogy egyáltalán nem kell helyette jobbat keresni. Az meg már csak mellékes és abszolút szubjektív vélemény, hogy amit ezekkel a WR-ekkel és OL-el meg tudott oldani idén, komolyan megsüvegelendő.. 😊
több mint 12 éve
Szerintem egyértelmű a helyzet. Egy szar fallal, gyenge-közepes elkapókkal (igaz a futójáték többé-kevésbé működött, a védelemmel együtt), 10 meccs után 7-3-mal álltunk. Legyőztünk több, előzetesen vagy a pillanatnyi forma alapján nálunk erősebbnek titulált csapatot (Falcons, Chargers, Lions). Azóta négy, velünk azonos kaliberű, de inkább gyengébb csapattól szenvedtünk vereséget, a pontátlagunk pedig 12,5! Lehet, hogy JC nem top 5 irányító, de a tízben benne van!Tegnap néztem a Pats meccsét és fájó volt látni, hogy Brady 4-5 másodpercig állva nézelődhetett célpontot keresve. Ja és vannak elkapói, Te-jei.
Ha valakit megkérdezel, hogy ki jut eszébe a Bears támadórészéből, biztos csak sokadikra említ WR-t.
Kíváncsi vagyok, hogy ilyen fallal és elkapókkal melyik csapat lehetne PO esélyes?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Tüsy, FetomySoroljátok, nyugodtan a kevésbé erős meccseket! NO, Carolina, GB, Tampa. Minimum 4 meccs.
A meccsek 40%-a. Egy megmentő franchise QB -élete szezonjában- mikor játszik rosszul a meccsek 40%-ban?!
Félreértés ne essék, nem összehasonlítási alap, de a sokat gyalázott középszerű T JAx, konkrétan 4 meccse intet sem dobott, és haladunk vele, és nyerünk! Előtte is volt 3 egész jó meccse!
Na jó ezt én is erősnek érzem, és felejtsétek el a %-os okoskodást is, nincs jelentősége! Nem ezen múlik. Ettől még nem dobja 2x ugyanarra a rackre!
Na jó, értem mit akartok mondani, és tudjátok mit igazatok is van, nem provokálok tovább, ez az a határ, ameddig mentem és nem tovább! Ha elolvassátok a tegnapi postom, akkor az pont az ellenkező oldala volt az érmének!
Konszenzus, kell egy WR!
u.i. Fetomy Bradytől nem fogsz egy szezonban 2 rossz meccset mutatni 😉
több mint 12 éve
Mindjárt jól meg is nézem jól a Carolina elleni meccset, valamit bizos benéztem! 😕Most komolyan? 😊 Ha mondok Tom Brady-től, vagy mondjuk Aaron Rodgerstől 3 rossz meccset,akkor kimondhatjuk,hogy Cutler jobb mindegyiknél? 😊
Szerintem Londonban is a csehkettőt néztem! 😕 Helmut Zimmer
Nem azt mondtam,hogy minden meccsen HOF kaliber. De ha 1 évben 3szor gyenge mondjuk, és esetleg annyira rajta múlik minden, hogy az mind a 3 L, akkor a szezon 13-3. Tegyük fel, van 2 meccs, amikor ő jó, de mégis L. Akkor ez 11-5. Szerintem egy 11-5-ös szezonban (és 2 fordulóval a vége előtt meggyőződésem, hogy 11 W már lenne, de lehet csak 10) senki nem szólhat egy szót sem.
Amúgy igen, Cutler éppen azért nem hiperállat QB, mert van 1-2 szar meccse, de attól pedig megkérdőjelezhetetlenül starter, mert ennél jóval többet nyer meg. Mint mondtam, most Hanievel láthatjuk, hogy mennyit számított idén Cutler. Még akkor is, ha volt kettő szar meccse.
több mint 12 éve
Szerintem Mike Zimmer van annyira emberi, tapasztalt, és bölcs, hogy remek HC legyen, bár szerintem a tragédiája óta nem akar HC lenni!Ja, mások véleményére voltam kíváncsi, hogy vaj'h mire mennénk a jelenlegi helyzetben velük, csak közben hívtak telefonon, aztán látom nem fejeztem be a gondolatmenetet. Szerintem sokkal beljebb nem lennénk velük a kispadon, abban már nem hiszek, hogy egy jó koordinátor vezetőedzőként újra feltalája a meleg vizet.Mielőtt jött, azon veszekedtünk, hogy Chris Simms, vagy Byron Leftwich lenne a jobb. Szóval volt honnan emelni az elvárásainkat.füligjimmyJimmy!
Arra még mindig nem kaptam választ, hogy mit is akartál mondani Fewellel, vagy Zimmerrel!
(Utóbbi most éppen csak azért nem kedvenc DC-m Papa Coach mellett, mert éppen Gus Breadley az)
Dave!
Sorry csak most láttam. Mindjárt jól meg is nézem jól a Carolina elleni meccset, valamit bizos benéztem! 😕
Doc 😊 😉Helmut Zimmer
Gus Braedley a kedvenced? Mióta?füligjimmy
Perryvel etikai gondok lennének szerintem, de zsugás, és valójában mindaz, ami Zimmer, és Lovie nem! Tehát szerintem tök máshol tartanátok Perryvel, mint Zimmerrel, vgy Lovie-val!
Gus !
Egyik nap felkeltem, és rájöttem, hogy elképesztően nem értek a focijoz, és az ember, akinek a kirugását folyamatosan szeretném, egy zseni, én meg buta vagyok!
Amióta el kezdtem kicsit mélyebben vizslantani non positional D játékot!
Amióta az utolsó alkatrészek is a helyükre kerültek (-1 Lofa,-1 Curry, -1Trufant, +1 Wright,+1 Haw+1 Shermann), és felállt a hadrend! Egy jó passrusher még kellene, és eljönne a világvége 😊
Elképesztő, hidegrázó, cudar védelem a mienk, ráadásul pofátlanul kamasz! Szerintem igazi 3&out lesz, még fejben van mit fejlődni, de van stílusuk a srácoknak!
Én már a meccs előtt is akartam írni, hogy szerintem nem teljesen vagytok képben a védelmünkkel kapcsolatban, talán amikor Fetomy fejtegette, hogy a Mi védelmünk és a Ti támadósorotok aránya milyen. Szóval akartam írni, hogy a mi védelmünk korántsem annyira polírozott gépezett, mint a Tietek, de más sebességen játszik, brutális ütőkkel, és nincs misstackle művész kezdőben. 2-ak vagyunk labdaszeerzésben, 8.-ak az összesített mutatól alapján, úgy, hogy az 1. 6-7 héten folyamatosan szoptunk, épültek be az új játékosok!
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Martz hatalmas előrelépés a korábbi OCkhez képest. Neki van egy rendszere, amihez itt nincsenek játékosok. A playbookja és elképzelései felét kidobhatta, emrt ugye mi 4 WRes felállásokat csak a Maddenből vagy más csapatok meccseiből ismerhetünk. Én örülnék, hogy Martz maradna, mert nincs rá bizonyosság, hogy vki is többet kitud hozni az offensebőlJaynek voltak szar meccsei, de sztem egyértelműen látható, hogy amióta itt van minden évben tudott előrelépni. Idén konkrétan egy érett QB játékát mutatta meg, sokkal jobban olvassa a playt, blitzeket, kevés turnovert okozott, sokkal kevesebb rossz döntése volt, mint a korábbi években. Én ezt látom. S ráadásul ezt egy normális pass protection és elkapók nélkül tette.
Egy meccset meg kiemelni... Hát nem tudom. Emelhetünk ki minden irányítónál rosszabb meccset. Londonban nem játszott jól, se itthon a GB ellen. Aztán soroljuk melyiken is volt jó/nyert meg? Vagy inkább azokat hagyjuk?
több mint 12 éve
Ja, mások véleményére voltam kíváncsi, hogy vaj'h mire mennénk a jelenlegi helyzetben velük, csak közben hívtak telefonon, aztán látom nem fejeztem be a gondolatmenetet. Szerintem sokkal beljebb nem lennénk velük a kispadon, abban már nem hiszek, hogy egy jó koordinátor vezetőedzőként újra feltalája a meleg vizet.Jimmy!Én örülök, ha Cutlernek Ti örültök, nem örültetek mindig ennyire. Én nem aggódom!Helmut ZimmerMielőtt jött, azon veszekedtünk, hogy Chris Simms, vagy Byron Leftwich lenne a jobb. Szóval volt honnan emelni az elvárásainkat.füligjimmy
Arra még mindig nem kaptam választ, hogy mit is akartál mondani Fewellel, vagy Zimmerrel!
(Utóbbi most éppen csak azért nem kedvenc DC-m Papa Coach mellett, mert éppen Gus Breadley az)
Dave!
Sorry csak most láttam. Mindjárt jól meg is nézem jól a Carolina elleni meccset, valamit bizos benéztem! 😕
Doc 😊 😉Helmut Zimmer
Gus Braedley a kedvenced? Mióta?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Jimmy!Én örülök, ha Cutlernek Ti örültök, nem örültetek mindig ennyire. Én nem aggódom!Helmut ZimmerMielőtt jött, azon veszekedtünk, hogy Chris Simms, vagy Byron Leftwich lenne a jobb. Szóval volt honnan emelni az elvárásainkat.füligjimmy
Dave!
Fetomy!
Mindjárt jól meg is nézem jól a Carolina elleni meccset, valamit bizos benéztem! 😕
Szerintem Londonban is a csehkettőt néztem! 😕
Barber elejtette, kikaptatok! Simán feltámadhat egy játékos jó edzői környezetben, lásd Mike Williams, Browner, Cameron Wake, osztanak is ilyen címet , szóval lehetséges. Még QB-nál is, csak ritka, Penningtonnak összejött. Tegyük hozzá, Pennington borzasztóan jó döntéshozó, csak üveg!
Doc 😊 😉
több mint 12 éve
Annyira nem néztem sokat, hogy még Londonban is láttam játszani.Nem tudom akkor hány meccset láttál, de Cutler idén elég jó.
Soha nem voltatok no 1 po esélyesek , már a 2. meccseteken kaptatok egy strukturális zakót!
Nem volt Forte érvágás! 😂 😂 😂 minden idők fumblejevel ???!!!😂 😂 😂
Volt ez az egyedül Cutler az O, meg MVP-s gondolat, én azt Martznak adtam volna, nem kevés munkája volt ebben az O-ban.
Jimmy mindegy, hogy mit hiszek! 😀
Én örülök, ha Cutlernek Ti örültök, nem örültetek mindig ennyire. Én nem aggódom!Helmut Zimmer
Nem voltunk no1 po esélyesek? Úgy értettem a Wild Cardra.Arra pedig de,mert a top4 mögött mi voltunk elöl míg Cutler meg nem sérült.
Igen, Barber elkúrta. Szerencsére Forténak még nem volt hibája. Barber mellette leszerelhetetlen volt kb. ameccsen, és igenis nagyon jól játszott. Egyszerűen szeirntem aCutler helyett Hanie dolgon elment a po, a Forte helyett Barberen meg max 1 meccs. De hozzá lehet tenni,hogy Barber bizonyára baromira bizonyítani akart, plusz jó nagy súly is volt rajta, mivel Hanie nem jó semmire.
Én abszolút megértem, hogy tipikus szokás 1-1 adott játékost végleg leírni, mert volt egy szarabb időszaka, de azt már kevésbé, hogy azért mert X ideje a játékos szar volt, miért nem lehet elismerni, ha valami okból kifolyólag feltámad, és jól játszik.
több mint 12 éve
Én örülök, ha Cutlernek Ti örültök, nem örültetek mindig ennyire. Én nem aggódom!Helmut ZimmerMielőtt jött, azon veszekedtünk, hogy Chris Simms, vagy Byron Leftwich lenne a jobb. Szóval volt honnan emelni az elvárásainkat.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Helmut: Ha már nem is néztél idén sok Bears meccset -gondolom-, akkor annak is elégnek kellene lennie a Cutler témában ahhoz, hogy ne így gondold, hogy Cutlerrel sima no1 playoff esélyesek voltunk, ő megsérült azóta 4L. Pedig a defense még talán jobb is azóta, és Forte láthatóan nem volt akkora érvágás, mivel Barber és Bell hát ha nem is tökugyanaz, de azért nem annyival rosszabbak, hogy azon meccsek mennének el (jóó Barberen pont elment, de azt az egyet leszámítva nagyszerű teljesítményt hozott) viszont Hanie-t látva egyértelmű, hogy Cutler mekkora pluszt adott ennek a csapatnak.Annyira nem néztem sokat, hogy még Londonban is láttam játszani.
Egyszerűen ha a fal szar, akkor muszáj olyan QB, aki látja mikor és merre kell mozogni és ha a WR-ek 10-ből 1-et kapnak el, akkor nem fér bele, hogy a QB ne tudja odadobni nekik. Cutler nyilván mindkét dologban jó volt, mivel ha jól emlékszem legerősebb esélyesek voltunk. Amit jól mutat, hogy még 3 vereséggel is simán meglehetett volna.fetomy
Soha nem voltatok no 1 po esélyesek , már a 2. meccseteken kaptatok egy strukturális zakót!
Nem volt Forte érvágás! 😂 😂 😂 minden idők fumblejevel ???!!!😂 😂 😂
Volt ez az egyedül Cutler az O, meg MVP-s gondolat, én azt Martznak adtam volna, nem kevés munkája volt ebben az O-ban.
Jimmy mindegy, hogy mit hiszek! 😀
Én örülök, ha Cutlernek Ti örültök, nem örültetek mindig ennyire. Én nem aggódom!
több mint 12 éve
Jeremy Bates konkrétan letett Cutlerről Denverben. Tudod hol, és mikor?! Egy borzalmas meccsen az Invescon, amikor A Denver elcsúszott a Billsen, és nem jutott rájátszásba! Sok szép Yard, kevés pont, inkonzisztens játék, 0 TD, interception Marshall felé!Láttam is azt a meccset 😛
Helmut Zimmer
Amúgy ha azt hiszed, hogy gerinctörést kívánok minden utált játokosnak, azért tévedsz.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Helmut: Ha már nem is néztél idén sok Bears meccset -gondolom-, akkor annak is elégnek kellene lennie a Cutler témában ahhoz, hogy ne így gondold, hogy Cutlerrel sima no1 playoff esélyesek voltunk, ő megsérült azóta 4L. Pedig a defense még talán jobb is azóta, és Forte láthatóan nem volt akkora érvágás, mivel Barber és Bell hát ha nem is tökugyanaz, de azért nem annyival rosszabbak, hogy azon meccsek mennének el (jóó Barberen pont elment, de azt az egyet leszámítva nagyszerű teljesítményt hozott) viszont Hanie-t látva egyértelmű, hogy Cutler mekkora pluszt adott ennek a csapatnak.Egyszerűen ha a fal szar, akkor muszáj olyan QB, aki látja mikor és merre kell mozogni és ha a WR-ek 10-ből 1-et kapnak el, akkor nem fér bele, hogy a QB ne tudja odadobni nekik. Cutler nyilván mindkét dologban jó volt, mivel ha jól emlékszem legerősebb esélyesek voltunk. Amit jól mutat, hogy még 3 vereséggel is simán meglehetett volna.
több mint 12 éve
Mondtam én, hogy rossz irányba halad ez a beszélgetés!Szerintem, ha Lovie valamit bán, akkor az a Cutler tradeNagyon nem szeretem Knoxot. Ennyi fikát x év után a Bears topicban már megengedek magamnak, legyen bármilyen ízléstelen. Ha azt írták volna, hogy eltört a gerince, nyilván nem fikázom, de szerencsére megússza egy csigolyaműtéttel, amivel azért kényelmesen lehet élni, és az újoncszerzáődősével azért keresett egy masszívabb lóvét (ráaádásul nem hiszem, hogy vége a karrierjéne, szeptemberben újra maci lesz... sajna). Ezt a srácot tényleg ki nem állhatom. De komolyan, a látványát is nehezen viselem. Ritka nálam, de ez van. Összeszámolták, Cutler hány intet dobott Knox felé, nem volt kevés. Nyilvánvaló, a srácra több terhet raktak, mint amit elbírt, ezt is írtam pár héttel korábban, ez nem az ő hibája. De ideje továbblépni, és ebből szituból kihozni a maximumot. Te nem olvasod a Bears híreket, hogy ő is a lóvét akarja (na, ezt nem rovom fel neki), meg állandóan van körülötte valami hacacáré, amit valszeg az ügynöke generál. Ehhez képest pályafutása harmadik évében alapvető dolgokat nem tud megoldani (ismerős?).
Én a barátod vagyok, szívem legmélyéről becsüllek, és esküszöm nem értem mi ütött beléd!!!Helmut Zimmer
Lovie Cutler nélkül már munkanélküli lenne, ezt viszont én állítom. 2009-ben csak a fene tudja hogyan tartotta meg az állását, ha akkor Cutler remek két meccse nincs, 5-11 mérleg után úgy repül, mint a győzelmi zászló.füligjimmy
Hejj barátom, szerintem hagyom is...
Egyrészt "valamennyire" képben vagyok maci ügyben, másrészt Broncos-ban büfé vagyok!
Cutler a megmentő, ez jó, ez nagyon jó! Jeremy Bates konkrétan letett Cutlerről Denverben. Tudod hol, és mikor?! Egy borzalmas meccsen az Invescon, amikor A Denver elcsúszott a Billsen, és nem jutott rájátszásba! Sok szép Yard, kevés pont, inkonzisztens játék, 0 TD, interception Marshall felé!
Egy héttel előtte zakó a Carolinától 193 yard 1TD, 1Int
utolsó hét a Chargers ellen 1TD, 2 Int
A szomorú, csak az, hogy a 9-10 hétig Cutler volt a megmentő! 😀 😀 😀 ! Erről ennyit
Mindegy nem az én dolgom eldönteni a Cutler dolgot, meggyőzni végképp nem akarok senkit!
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Cutler nélkül Lovie-nak lenne kocsmája, és most társulna be hozzá Knox.Ez után a szezon után ilyeneket leírni balgaság. MVP címet adnék neki szívem szerint, Ő maga az O(persze nem, de na..)
Jay nélkül kb egy Detroit lennénk, aki ezer évente megszagolja a PO seggét alulról, aztán reménykedhetnek hogy nem fingatják ki Őket.. Szerencsére nem így van, és a Bears-el lehet masszív PO-ként számolni (idén is azok lennénk, tavaly meg ugye...)
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Knox sérüléséről:"Neurologically, he's completely fine," said Anand, the director of Orthopaedic Spine Surgery at the Cedars-Sinai Spine Center in Los Angeles. "The only thing left is the nature of the stability."
Ez azért nagyon jó jel, nem vszínű, hogy maradandó károsodása lesz, sőt ahogy olvasgattam egyesek szerint 2012-ben visszatérhet. Legyen így, mielőbbi gyógyulást kívánjunk neki! Helmut respect a hsz-ért!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
"Mellesleg -és akkor itt fordítsunk a hozzunk playmakert Jaynek című hősi eposzon.Nem lehet egyszerű olyan irányító labdáit elkapkodni, aki kétszer nem tud hasonló formában játszani, aki meccsen ugyanazt a játékot ugyanarra a rackre kétszer nem tudja még csak hasonló magasságban sem megdobni, és nem azért, mert a jóisten nem adott neki tehetséget, hanem mert valójában leszarja, és úgy 2-3 éve az sem biztos, hogy akar-e egyáltalán játszani!
Szerintem, ha Lovie valamit bán, akkor az a Cutler trade"
Helmut sokan így gondolják, de pk nem követik a Bears meccseket, ezt beírni ide ezután a szezon után (de gáz ezt ilyenkor leírni) sztem badarság. Ha az első itt töltött éve után írod még azt mondom jól van, ez a véleményed, ez is egy nézőpont. De amit ebben az évben mutatott Jay az előtt én megemelem a kalapom, igazi vezére volt ennek a csapatnak teljesítményben, meg lehet nézni hogy nélküle egy drive-ot nem tudunk végigmenni normálisan és igen, ez nem csak Hanie hibája (sajnos) hanem az egész offense úgy ahogy van Jay nélkül (és Forte nélkül pláne bár ő sem váltotta meg passz nélkül a világot) nem ér semmit, ez az igazság. Így utólag azt mondom felesleges is lett volna egy közepes backup QB ide mert amit Jay összedobált nekik (már amit nem ejtettek el) azt egy középszerű irányító nem tudta volna megcsinálni, pont azért mert kiderült hogy itt a WR-ek nem képesek segíteni az irányítót, egyszerúen hiányzik belőlük ez a képesség. Persze kaptak el labdákat de elég szembetűnő volt a Jay-el és utána ciklus, nem is csak az eredményekben hanem inkább a mutatott játékban.
Mire rájönnek hogy kell Cutlernek legalább egy kiváló célpont addigra szétesik a D és akkor meg ott lesz a problem.
Lehet tisztelni Loviet mint embert, alapvetően nekem is szimpatikus de lássuk be mint HC nem sokat épített ezen a csapaton, sokkal több lehetett volna ebben az elmúlt 4-5 évben nem gondoljátok? Egy név: Turner, és az a tény hogy évekig csodáltuk a hozzá(nem)értését úgy hogy max 1 szezont kellett volna rá áldozni... De nem baj, jó nekünk ez is ami van ezek szerint. Csak halkan jegyzem meg hogy Cutler itt van 3 éve és 1 normális célpontot nem sikerült neki szerezni, ez már önmagában is "teljesítmény".
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Szerintem, ha Lovie valamit bán, akkor az a Cutler tradeNagyon nem szeretem Knoxot. Ennyi fikát x év után a Bears topicban már megengedek magamnak, legyen bármilyen ízléstelen. Ha azt írták volna, hogy eltört a gerince, nyilván nem fikázom, de szerencsére megússza egy csigolyaműtéttel, amivel azért kényelmesen lehet élni, és az újoncszerzáődősével azért keresett egy masszívabb lóvét (ráaádásul nem hiszem, hogy vége a karrierjéne, szeptemberben újra maci lesz... sajna). Ezt a srácot tényleg ki nem állhatom. De komolyan, a látványát is nehezen viselem. Ritka nálam, de ez van. Összeszámolták, Cutler hány intet dobott Knox felé, nem volt kevés. Nyilvánvaló, a srácra több terhet raktak, mint amit elbírt, ezt is írtam pár héttel korábban, ez nem az ő hibája. De ideje továbblépni, és ebből szituból kihozni a maximumot. Te nem olvasod a Bears híreket, hogy ő is a lóvét akarja (na, ezt nem rovom fel neki), meg állandóan van körülötte valami hacacáré, amit valszeg az ügynöke generál. Ehhez képest pályafutása harmadik évében alapvető dolgokat nem tud megoldani (ismerős?).
Én a barátod vagyok, szívem legmélyéről becsüllek, és esküszöm nem értem mi ütött beléd!!!Helmut Zimmer
Lovie Cutler nélkül már munkanélküli lenne, ezt viszont én állítom. 2009-ben csak a fene tudja hogyan tartotta meg az állását, ha akkor Cutler remek két meccse nincs, 5-11 mérleg után úgy repül, mint a győzelmi zászló. Ammeg hülyeség, hogy Cutler nem akar játszani. Ha nem akarna játszani, már nem játszana, nem töretné össze magát Dzsámárkus Webb, és társai mögött, és nem fejelne meg védőket, mint McNabb fénykorában.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Huhh ez a Knox sérülés tényleg nagyon durva! 😕
több mint 12 éve
Voltaképpen mit is akarsz mondani?Jimmy nem tudom miért véded Smith-t ennyire, sztem a kérdéseid nem jogosak, ugyanis nyíltan lenyilatkozta Hanieről is amit szokott, ergo kiállt mellette. davemayerElkezdtem kicsit gondolkodni, ha 2009-ben a szezon után Lávi megy, ahogy szinte mindenki várta (bár az újságírók kezdték szllőzetetni, hogy nagy meglepetésre ne számítsunk), és érkezik Mike Zimmer, vagy Perry Fewell, vajon mennyivel járna a csapat előrébb, ugyanolyan körülmények között?
Knox épüljön fel, aztán nyisson egy kocsmát valami kies utcasarkon, és meséljen az alkoholistáknak arról, milyen nagy játékos volt ő valaha, csak közbejött egy sérülés. Hajrá, Michael Floyd.füligjimmy
Főleg Knox-al kapcsolatban mit akarsz mondani? Félek rossz irányba halad ez a dolog! A srác tegnap szenvedett career ending injury-t. Azt mondod, hogy nem nőtt fel a feladathoz, vagy, hogy játszik nála 99 jobb?! Lehet, de itt volt, kapott el fontos labdákat, gyerek kora óta atletizált, dolgozott a csapatért, azért, hogy ne frusztráljan menjél, és a sok millió fan dolgozni! dolgozni hétfőn! Nem volt a hősöd, de nem tartott fegyvert a Bears vezetőség fejéhez, hogy draftolják!!! Ha jól emléxem még Pro Bowler is volt, remélem majd kiteszi a hawaii fotókat, van mire büszkének lennie!
Mellesleg -és akkor itt fordítsunk a hozzunk playmakert Jaynek című hősi eposzon.
Nem lehet egyszerű olyan irányító labdáit elkapkodni, aki kétszer nem tud hasonló formában játszani, aki meccsen ugyanazt a játékot ugyanarra a rackre kétszer nem tudja még csak hasonló magasságban sem megdobni, és nem azért, mert a jóisten nem adott neki tehetséget, hanem mert valójában leszarja, és úgy 2-3 éve az sem biztos, hogy akar-e egyáltalán játszani!
Szerintem, ha Lovie valamit bán, akkor az a Cutler trade
Én a barátod vagyok, szívem legmélyéről becsüllek, és esküszöm nem értem mi ütött beléd!!!
több mint 12 éve
Jimmy nem tudom miért véded Smith-t ennyire, sztem a kérdéseid nem jogosak, ugyanis nyíltan lenyilatkozta Hanieről is amit szokott, ergo kiállt mellette. davemayerElkezdtem kicsit gondolkodni, ha 2009-ben a szezon után Lávi megy, ahogy szinte mindenki várta (bár az újságírók kezdték szllőzetetni, hogy nagy meglepetésre ne számítsunk), és érkezik Mike Zimmer, vagy Perry Fewell, vajon mennyivel járna a csapat előrébb, ugyanolyan körülmények között?
Knox épüljön fel, aztán nyisson egy kocsmát valami kies utcasarkon, és meséljen az alkoholistáknak arról, milyen nagy játékos volt ő valaha, csak közbejött egy sérülés. Hajrá, Michael Floyd.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
szaba
10 553
Azt mondják, egy korrekciós csigolyaműtéttel megússza.most mertem csak megnézni én is, ez rettenetes. jobbulást nekiSzobi22rossz nézni ,énis remélem hogy rendben lesz KnoxUramisten.
http://www.youtube.com/watch?v=haOJjEb0AMk&feature=relatedszampi#33
Tegnap már csak az ápolást láttam.
Gyógyulást neki.Bazzani
több mint 12 éve
Smith azt mondja nyílt a QB kérdés a szombati meccsre. Juhéjj, jöjjön Enderle akkor. Knox teljesen felépül szerencsére, azt mondják. Nekem Bell volt a tegnapi meccs egyetlen pozitívuma...
több mint 12 éve
most mertem csak megnézni én is, ez rettenetes. jobbulást nekirossz nézni ,énis remélem hogy rendben lesz KnoxUramisten.
Gyógyulást neki.Bazzani
több mint 12 éve
rossz nézni ,énis remélem hogy rendben lesz KnoxUramisten.
Gyógyulást neki.