Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
szampi#33
1 357
rossz nézni ,énis remélem hogy rendben lesz Knoxhttp://www.youtube.com/watch?v=haOJjEb0AMk&feature=related
több mint 12 éve
Nem akarok offseasont bakker
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Én egy WR érkezővel bőven elégedett lennék. Bennett-el nagyon megvan Cutler a pályán, amikor játszott Earl akkor ment a labda, és ő leszedi 2-3 ember közül. Sanziban látok potenciált.Fortenak volt egy jó újonc éve, aztán másfél rossz, tavaly szezon vége felé játszott jól, idén meg tényleg jó volt. Ettől függetlenül Barberrel és bellel sem döglött meg a futás, max Forte elkapásban produktívabb mindkettőnél. Normális áron belül tartsák meg, de ha Forte nagy zsét akar, akkor engedjék el. Nem 1 UDFA vagy 3-4. kör táján draftolt RB szaladgál magas szinten a ligában, szóval ott lehetne pótolni Fortet ha megy.
Fortét meg kell fizetni nincs mese, szimpatikus-e valakinek vagy sem, Ő elit RB.
OL-be 2 játékos, CB, és egy TE-t se bánnék.. Kellett nekünk elengedni Olsent..
Martz-ot megtartanám.kovi470
Olsen jó elkapó TE volt, ha senki nem zavarta, ha kapta a hitet alig-alig tartott meg labdát. Ő tényleg puhapöcs volt. Emellett blokkolásban sem volt jeles. Ha Martzot megtartanád, akkor Olsen felesleges. Az a 3. kör jól jöhet még.
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Én egy WR érkezővel bőven elégedett lennék. Bennett-el nagyon megvan Cutler a pályán, amikor játszott Earl akkor ment a labda, és ő leszedi 2-3 ember közül. Sanziban látok potenciált.Fortét meg kell fizetni nincs mese, szimpatikus-e valakinek vagy sem, Ő elit RB.
OL-be 2 játékos, CB, és egy TE-t se bánnék.. Kellett nekünk elengedni Olsent..
Martz-ot megtartanám.
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
remélem Knox rendben lesz. rémes ami történtpeteySajnos ez benne van a sportban, főleg az NFLben. Egy kupacra vetődtek sokan, Hargrove szerencsétlenül találta el, amihez hozzájön, hogy Knox fizikailag nem egy NFL kaliber. Műteni kell, reméljük a hátralevő életére nézve egészségügyileg nem lesz komoly hatással ez a történet.
több mint 12 éve
Jimmy nem tudom miért véded Smith-t ennyire, sztem a kérdéseid nem jogosak, ugyanis nyíltan lenyilatkozta Hanieről is amit szokott, ergo kiállt mellette. davemayerVan egy közhelyszótár, abból nyilatkoznak. Amikor már túlcsordul a kaki a palacsinta szélén, akkor mondhatnak olyanokat, hogy csalódtak ebben, vagy abban. Ha a második meccs után elküldte volna Hainét a fenébe, akkor meg az lett volna a baj, hogy nem adta meg a bizalmat a fiatal játékosnak. Mindössze erre céloztam, az edző keze nagyon sok mindenben meg van kötve. Olyat én még nemláttam, hogy nem akartak volna jó játékosokat a keretben. Ha Phillips asszongya, hogy nincs extra 3 millió csereirányítóra (manapság a román lej is gyémántkeménységű valutának számít, de az akkor is hatszázmillió forint), akkor nincs. A csereirányító szituációról nem ő tehet, hanem Phillips és Angelo. Ennyi. Látom, Helmut megelőzött.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Sziasztok!amíg ezek itt vannak addig a draftot mint esélyt el lehet felejteni. Legalábbis határozottan meglepne az elmúlt évek tapasztalatai alapján ha 1 komoly stealt összehoznának az x pickből... Megújulás kéne de nem lesz. Erről kb a magyar útviszonyok jutnak az eszembe: lehet az utat folyamatosan toldozni-foltozni, el is lehet rajta ezáltal evickélni de normális haladásra nem alkalmas + pl a lengéscsillapítót tönkre is teszi :/
Én amúgy tisztelem Lovie azon mentalitását, hogy látványosan senkit sem dob a busz alá.
Láttok arra esélyt, hogy potenciális O playmaker (WR) érkezzen a draft során?Helmut Zimmer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Helmut: Nagy-nagy +1.Látunk-e esélyt? Igazából rohadtul muszáj, minimum egy komoly WR hozatala. S, hogy ezt honnan akarják megoldani az jó kérdés. Draftról vagy FAről passz. De kell. Aztán sok mindent befolyásol, hogy ki lesz az OC. Martz marad-e vagy sem. Ha nem marad kit hoznánk helyette aki jobb? Mert éppenséggel, ha szigorúan a yardokat nézzük egy lassan élmezőnybe tartozó futójátékot dobott össze. Gyakorlatilag úgy, hogy egy trágya az OL. Cutlernek kell egy kiemelkedő célpont és nagy dolgokra lehet képes. Aztán ha megy Martz és olyan OC jön, aki használja a TE-t elkapásra, akkor az is kell, mert Kellen Davis minden szempontból alkalmatlan. Aztán mi lesz Forteval? Marad, nem marad, igen, nem, talán? Lesz mit ügyködni az offseasonben és ez csak az offense, s akkor az OLbe nem is mentünk bele. 3 ember van, aki ha jó helyen játszik alkalmas NFL szintre. CWill LG, Spencer C, Carimi RT. Aztán Spencer nem fog C lenni, mert Garzat nem teszik ki, pedig azt kéne. Def terén sztem kell pass rusher, CB is.
Vannak needek, de lehet orvosolni és ha sikerül ez a Bears, ahogy idén is bőven PO esélyes. Minimum.
több mint 12 éve
Sziasztok!Szerintem azért 2-3 kulcs ember elvesztése bőségesen elegendő, főleg, ha az egyik az irányító!
Csere irányító nyakába lehet varrni mindent, de szerintem megint komoly gondok voltak az o playhívással is. Azért ez a srác pár hete játszik, ennyi idő azért elég kell, hogy legyen, ahhoz, hogy az edzői kar átgondolja, mit tud, mit lehet rá építeni. Persze nyílván meg is tették, csak nem jött össze.
Ami a screeneket illeti. Bevell valószínűleg elég jól ismeri a Bears D-t, és tudja, hogy mennyit kopott ennek a D-nek a dinamikája 3-4 év alatt, amikor tényleg a liga egyik legrobbanékonyabb D-je volt!
Kb. ezen csodálkoztam a legjobban a múlt heti esélylatolgatás kapcsán "a mi Dnk van annyival jobb az ő Ojuknál, hogy....." fejtegetésnél, persze ez igaz, csak a mi OCoordunk meg kívülről ismeri a macik védelmét .
Én amúgy tisztelem Lovie azon mentalitását, hogy látványosan senkit sem dob a busz alá.
Láttok arra esélyt, hogy potenciális O playmaker (WR) érkezzen a draft során?
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Lovie eddig bárki mellett kiállt, (ok Hurd másügy), aki a csapatnál volt. Nem fogja azt mondani, hogy ez milyen kretén egy játékos. A defense 3,5 meccsig bírta, le a kalappal előttük. A sceen ha meg jól van kivitelezve nagyon lehet vele büntetni. Höh egy Chicago nevű csapat is sokszor villogott belőle. Aztán Jennings szokás szerint belehibázott 2szer, egyszer, hogy nem tudta levinni Tatet (bár sztem ott Peanut tartotta egyensúlyban a WRt), utána meg 1-1ben leszopatták, Vödör meg későn ért ki. 2-3szor mindig megverik a meccsen, azt általában szopunk róla. Knox csodálatos fumbleja után a defense megállítja goal to goal szituban a Hawkst, után jön Grahamtől egy olyan bünti, amit én még nem is láttam. Ez se lehet demoralizáló. Utána egyenlítenek, vezetünk. Utána szar drive TD, de ebből sztem felálltak volna, azt jött Hanie és padló. Le a kalappal előttük mégegyszer, mert szerintem nagyot játszottak 14 negyeden keresztül, persze voltak hibák és rosszul elsült dolgok, de ez az egység egy közepesnél jobb defense, abszte nem elit már. Ezt elkell fogadni. Urlacher sem az, aki régen, se Briggs, se Tillman. Jó játékosok még mindig, de már nem az elit szint. Nincs egy Mike Brown féle emberke sem már hátul. Na ez a Vdör-Steltz safety duó is parádés.
Ez egy ilyen szezon. Normális esetben, ergo sztem ha Jay nem kerül vonalon kívülre 11-3al állnánk, min 10-4el. De oda került. 4 pick van első 3 körbe, van a sapka alatt hely is. Nagy lehetőségek vannak ebben a csapatban, de jól kikell használni a tavaszi eseményeket.
A GB ellen sztem 30 lesz közte, mert most darabokra hullott a csapat.
Kár, hogy nyert a Panthers, legközelebb meg a Tampával játszanak.
több mint 12 éve
Jimmy nem tudom miért véded Smith-t ennyire, sztem a kérdéseid nem jogosak, ugyanis nyíltan lenyilatkozta Hanieről is amit szokott, ergo kiállt mellette. Ez nálam egyenértékű azzal hogy bízott a teljesítményében, azt hitte elég lesz. Ha nem így lett volna nem nyilatkozik ilyeneket, megtehette volna hogy csöndben marad majd az év végén levonja a megfelelő következtetéseket.#Bears coach Lovie Smith asked if QB just is open: "We're disappointed in our play at the quarterback position."És mi a lófütyit kellett volna mondania? Hogy egyik se érdemli meg, hogy a pályára lépjen, de tökmindegy, hogy melyik zabhegyezeőt igazoljuk le, egyik szarabb, mint a másik, szégyen, hogy ezért a teljesítményért nekünk kell fizetni. Szerinted nem látta, hogy Haine semmire nem alkalmas? Szerinted most vette észre, hogy ez a gyerek meccsen nem tud dobni? Ki lehet fizetni 3-4 millió dollárt egy csereirányítónak, aki szintén nem tud játszani. Ki lehet dobni magas picket egy csereirányítóra, ki valószínűleg nem tud játszani. Vagy imádkozol, hogy Cutler egyben maradjon. Nem jött össze.füligjimmy
ehhez négy szánalmas meccs kellett, gratulálok...soma80
Tegnapi meccs botrány volt, én hazai pályán azt vártam amit az első félidőben nyújtott a csapat, turnover nélkül. Persze jött a várható összeomlás, egy nagy D hiba + Hanie idiotizmusa elég is volt hogy ne érdekeljen a folytatás.
Telnek az évek és nincs normális csapat összerakva Chicagoban. Kiesik 2 (3 ha Williamst is key-nek veszem) játékos és a csapat szó szerint meghal a pályán. Hány év fog még eltelni? Őszintén szólva 7-3ról egy normálisan összerakott csapat ilyen sorsolás mellett behúz egy 10-6-ot ami meg pont elég lett volna.
Túl nagy kérés hogy egy középszerű QB ne verje 8szor a D-nket egy olyan sreen passzal amit a 3. után legkésőbb már olvasni kellett volna? A egyik TD drivejuknál 3-4 play is dettó ugyanaz volt, vicc.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
#Bears coach Lovie Smith asked if QB just is open: "We're disappointed in our play at the quarterback position."És mi a lófütyit kellett volna mondania? Hogy egyik se érdemli meg, hogy a pályára lépjen, de tökmindegy, hogy melyik zabhegyezeőt igazoljuk le, egyik szarabb, mint a másik, szégyen, hogy ezért a teljesítményért nekünk kell fizetni. Szerinted nem látta, hogy Haine semmire nem alkalmas? Szerinted most vette észre, hogy ez a gyerek meccsen nem tud dobni? Ki lehet fizetni 3-4 millió dollárt egy csereirányítónak, aki szintén nem tud játszani. Ki lehet dobni magas picket egy csereirányítóra, ki valószínűleg nem tud játszani. Vagy imádkozol, hogy Cutler egyben maradjon. Nem jött össze.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azt mondják hogy műteni kell nem ? remélem rendbe fog jönni mert elég komoly dolgokról szólltak a hirekKnox-ról lehet tudni valamit?bcsarlimozog mindene. Vmi hátsérülés.tüsi91
több mint 12 éve
A Bears szezonba már belefásultam, fel sem húzott. Igazából a végét már nem is nagyon néztem, inkább a GB bukóra koncentráltam, na ez így együtt kb olyan érzés volt, mintha a fogorvosi székben leszoptak volna.picidzéez után még meg kellett vna nézned a Raiders Lions végjátékot...arra még vmi extrém hasonlat simán illene😊
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
#Bears coach Lovie Smith asked if QB just is open: "We're disappointed in our play at the quarterback position."ki tudja, így, hogy már kb. matematikai esély sincs a po-ra, lehet idehozzuk mcnabbet..😊
több mint 12 éve
picidzé
532
A Bears szezonba már belefásultam, fel sem húzott. Igazából a végét már nem is nagyon néztem, inkább a GB bukóra koncentráltam, na ez így együtt kb olyan érzés volt, mintha a fogorvosi székben leszoptak volna.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
#Bears coach Lovie Smith asked if QB just is open: "We're disappointed in our play at the quarterback position."ehhez négy szánalmas meccs kellett, gratulálok...
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Tavaly szinte sérülés nélkül kihúztuk. 2009ben Urlacher egész szezonban out volt (érdekes ő nem volt puhány, hogy IR lett), aztán zsinórban döglött meg mindenki még. Ez a szezon megint erről szól. Jólvan megint megy a Cutler fika. Arról senki sem beszél, hogy Chargers ellen is befejezte a meccset.
több mint 12 éve
Mindegy srácok! Sorminta szerint nyerjük a meccseket egymás ellen!Ennyi.
Nem tudom, hogy mit is kívánhatnék Nektek! Jövő hétre több szerencsét nem biztos, hogy annyira aktuális!
Jövőre sokkal több szerencsét! 😊Helmut Zimmer
Ilyen szériát életemben nem láttam a Bearstől. Egyszerűen minden összejön, pontosabban semmi nem jön össze. Az összeomlás kicsit később jött, mint vártam, de csak bekövetkezett. Cutler normális társakkal elképesztően jó lehetne. Knox kiszállt a meccsből, többen voltunk nélküle. Sanzinak semmi keresnivalója a ligában. Sok mindenben lehet fejldőni, de ha a kezedbe dobják azt a kurva labdát és nem tudod elkapni, hát azt jövőre se tudod elkapni. Davis nem való elkapónak, nem tudom, jövőre milyen irányba megyünk (és főleg kivel), de a TE is hiányposzt lehet. Megbízhatatlan célpont, az első int a lelkén szárad. Ott abba is hagytam a meccsnézést, inkább elmentem egy barátommal sörözni. Fájdalmas lesz a következő két meccs, de ez van, 2009-ben is azt mondtuk, hogy szükséges rossz a szeon vége. Most kiderül, ki nem tud játszani. Remélem az FO megteszi a szükséges lépéseket, jövőre hajrá az aranyért.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Knox-ról lehet tudni valamit?
több mint 12 éve
Talán érdemes elgondolkodni azon, hogy egy idegenből szerződtetett veterán irányítóval nem értünk volna el ennél különb eredményt ezen a 4 meccsen. Na mindegy. Jimmy megírta Cutler sérülésénél, hogy season over, de akkor még reménykedtem. Jövőre majd....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Mindegy srácok! Sorminta szerint nyerjük a meccseket egymás ellen!Nem tudom, hogy mit is kívánhatnék Nektek! Jövő hétre több szerencsét nem biztos, hogy annyira aktuális!
Jövőre sokkal több szerencsét! 😊
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Azt mondja, hogy Chicago Bears 7-7. Chicago Bears with #6 7-3, Chicago Bears without #6 0-4. Ezen a 4 meccsen 40 offensive pont, összesen 47. Azaz 10es off. átlag, 11,75 összesen. Na ezzel ritkán lehet meccset nyerni. A második félidőre szétesett a defense is.
Annak kell drukkolni, hogy a közvetlenül mögöttünk lévő csapatok minél többet nyerjenek. A Panthers meg minél kevesebbet.
Reménykedjünk, hogy Knoxnak nincs komolyabb baja és tud még az NFLben játszani, remélhetőleg azt is, hogy nem Chicagoban. Conte agyrázkódás gyanús.
Remélem a Packers D jövőhéten szarrá alázza Webbet, Louist, meg Garzat.