Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Egy este nem nézem meg a fórumot, erre ilyen ínyenc dolgok derülnek ki. Ekkora mennyiség. Aztabüdösfenenagymindenittejóég!

Delete:
"Elmondhatja hogy az NFL a másodállása" - Na ezen én felsírtam 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hehe, Barber végre nyilatkozott, de akárhányszor megkérdezte tőle a riporter, hogy mit gondol arról a két hibáról, mindig csak azt válaszolta, hogy már a köv meccsre készül 😀proki
Lehet, hogy látens Eagles játékos vagy sokat hallgatott Reid interjút 😛
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Aztabüdös........ vajon a Seahawks ellen kiengedik? Mármint a Seahawks ellen 2020-ban.füligjimmy
40 évet írnak. addigra lejár a szerződése

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Az ilyen embereket nem értem... Nem normális. Chicago bárója. 😀
több mint 12 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
According to fed complaint, informant said Sam Hurd was currently buying $100,000 to $200,000 in narcotics per week. Wanted to up operation.

Hetente??? Nagyban csapatta a srác....soma80
Hálozatot akart építeni,igazi spec teamet😀 1kg kóla te atyaúristen

"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Hehe, Barber végre nyilatkozott, de akárhányszor megkérdezte tőle a riporter, hogy mit gondol arról a két hibáról, mindig csak azt válaszolta, hogy már a köv meccsre készül 😀
több mint 12 éve
kutya23c 223
Elmondhatja hogy az NFL a másodállása 😀

Tony Montana bekaphatjaDelete
"Say Hello to my Little Friend" T.M 😀

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Elmondhatja hogy az NFL a másodállása 😀

Tony Montana bekaphatja

több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
According to fed complaint, informant said Sam Hurd was currently buying $100,000 to $200,000 in narcotics per week. Wanted to up operation.

Hetente??? Nagyban csapatta a srác....
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Law enforcement source tells @670TheScore Hurd was a top drug dealer in Chicago and police have list of NFL players who Hurd supplied.

Pedig már azt hittem jó kis bulikat tart hétvégén Charlie Sheennel 😀 😀Delete
Majd ha szabadul, kap egy tévéműsort a többi kokós mellett. Ja bocs, ők már megbánták, és totálisan leszoktak. Szerencsére Urlacher csak a kurvákat szereti, bár ahogy örgszik, lehet turbózza magát egy kis kokóval. A kokót szippantják, szívják, vagy szúrják?füligjimmy
Harapják 😉
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Law enforcement source tells @670TheScore Hurd was a top drug dealer in Chicago and police have list of NFL players who Hurd supplied.

Pedig már azt hittem jó kis bulikat tart hétvégén Charlie Sheennel 😀 😀Delete
Majd ha szabadul, kap egy tévéműsort a többi kokós mellett. Ja bocs, ők már megbánták, és totálisan leszoktak. Szerencsére Urlacher csak a kurvákat szereti, bár ahogy örgszik, lehet turbózza magát egy kis kokóval. A kokót szippantják, szívják, vagy szúrják?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)

Pedig már azt hittem jó kis bulikat tart hétvégén Charlie Sheennel 😀 😀

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825129c0/article/bears-wr-hurd-facing-federal-drug-charges-after-arrest
Hurd-öt letartóztatták, mert 5-10 kg kokaint és 1000 (!!!) fontnyi füvet akart venni 😀 😀zolika26
Aztabüdös........ vajon a Seahawks ellen kiengedik? Mármint a Seahawks ellen 2020-ban. Ha kondiban tartja magát, és megkapja a legújabb robotlábakat (már dolgoznak a technológián), szerintem érdemes neki egy második esélyt adni.

Nekünk kell egy új elkapó, ő úgyis szívni akart egy jelentősebb mennyiséget, szóval mindenki megkapta, amit akart.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825129c0/article/bears-wr-hurd-facing-federal-drug-charges-after-arrest
Hurd-öt letartóztatták, mert 5-10 kg kokaint és 1000 (!!!) fontnyi füvet akart venni 😀 😀zolika26
ez nagyon komoly :rolleyes: egy kis mellékes 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Hurd-öt letartóztatták, mert 5-10 kg kokaint és 1000 (!!!) fontnyi füvet akart venni 😀 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Úgy különösebben nem gondoltam személyre, DeCastro idális (😊) lenne de az csak álom, mert 2. kör közepéig nem marad benn, elsőben meg ne húzzunk belső falembert. A 2. körnek viszont szerintem is arra kell rámennie. Bár elég aggasztó, hogy Garza új szerződést kapott.... Nekem van olyan érzésem ha Coples bennmaradna amíg mi jövünk őt húzzuk be. Ha nem akkor WR az 1. kör. Vmi project CB meg vmelyik 3. körös pick.

Jimmy! Webbet meg inkább FA piacról pótoljuk 2012ben. 😀. Bár ez a pótolni szó már majdnem úgy veszi ki magát, mintha veszteségről beszélnénk Webb kapcsán. 😂 😂 😂tüsi91
Áh, Coples sajnos top 10 lesz, ha nem top 5...
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Úgy különösebben nem gondoltam személyre, DeCastro idális (😊) lenne de az csak álom, mert 2. kör közepéig nem marad benn, elsőben meg ne húzzunk belső falembert. A 2. körnek viszont szerintem is arra kell rámennie. Bár elég aggasztó, hogy Garza új szerződést kapott.... Nekem van olyan érzésem ha Coples bennmaradna amíg mi jövünk őt húzzuk be. Ha nem akkor WR az 1. kör. Vmi project CB meg vmelyik 3. körös pick.

Jimmy! Webbet meg inkább FA piacról pótoljuk 2012ben. 😀. Bár ez a pótolni szó már majdnem úgy veszi ki magát, mintha veszteségről beszélnénk Webb kapcsán. 😂 😂 😂
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
rosszul emlékszem, hogy Carimi egyáltalán nem volt rossz, míg ki nem esett?Szobi22
Rossz nem volt, én mondjuk jobbat vártam, de lehet nagyok az igényeim 😊proki
Kb. 70 snapet volt a pályán, mielőtt kifordult a térde, túl sokat nem tudtunk meg. Nálam továbbra is G a legfontosabb. Tavaly is az volt, idén pláne. Nem tudunk konisztensen futni egy kurva yardot. A zseb ötből háromszor szakad befelé. Spencer eggyel beljebb, egy RG (Zeitler, jeeeee), aztán csókolom, két poszton javultunk egy húzással. Tice-t kirúgni a picsába, ha nem tetszik neki (álom), és végre egy olyan edző jöjjön, aki nem ragaszkodik a saját kedvenceihez (Heistand is ilyen volt, csak ráadásként edzőnek is szar). Webbet pótoljuk 2013-ban.füligjimmy
egy az egyben ezt csinálnám, persze azzal hogy Tice menesztése lavinát indít el és Lovie sem marad tovább 😛

PO-ról én még nem mondtam le egészen de az hozzátartozik hogy már nagy bukásoknak kéne történni ahhoz hogy mi fussunk be a végén. Ennek ellenére sem tudom elképzelni hogy feladnák ezt a meccset hazai pályán, ha itt is kikapunk akkor viszont már tényleg a draft miatt szívni kell a Vikes ellen is (GB ellen amúgy kikapnánk, ott nem kell megjátszani magunkat).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
De ott van Carimi, első körös volt, és látjuk, hogy mégsem volt rögtön bevethető. Bár ott a sérülés is közrejátszott...proki
A draft lutri. 1/1-el is bőőőven lehet gigabustot húzni, de szerintem (bár érdekes módon erre nem tudok statisztikát 😀) legjobb 1. kör közepén húzni, ott már kevésbé van túlhájpolt talán. De ez mindegy is, lényeg, hogy 1. körben sokkal valószínűbb, hogy húzol egy viszonylag hamar startert mint mondjuk 3-4. vagy későbbi körökben illetve máshonnan kidobott/elengedett FA-ként. Bárhonnan jöhet jó, csak mások a valószínűségek, és ha a falban van gyenge lánccszem(ek) az nagyobb gond, mintha az egyik OLB lóg ki egy kicsit 😊
több mint 12 éve
De ott van Carimi, első körös volt, és látjuk, hogy mégsem volt rögtön bevethető. Bár ott a sérülés is közrejátszott...proki
rosszul emlékszem, hogy Carimi egyáltalán nem volt rossz, míg ki nem esett?Szobi22
Rossz nem volt, én mondjuk jobbat vártam, de lehet nagyok az igényeim 😊proki
Kb. 70 snapet volt a pályán, mielőtt kifordult a térde, túl sokat nem tudtunk meg. Nálam továbbra is G a legfontosabb. Tavaly is az volt, idén pláne. Nem tudunk konisztensen futni egy kurva yardot. A zseb ötből háromszor szakad befelé. Spencer eggyel beljebb, egy RG (Zeitler, jeeeee), aztán csókolom, két poszton javultunk egy húzással. Tice-t kirúgni a picsába, ha nem tetszik neki (álom), és végre egy olyan edző jöjjön, aki nem ragaszkodik a saját kedvenceihez (Heistand is ilyen volt, csak ráadásként edzőnek is szar). Webbet pótoljuk 2013-ban.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Rossz nem volt, én mondjuk jobbat vártam, de lehet nagyok az igényeim 😊
több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
rosszul emlékszem, hogy Carimi egyáltalán nem volt rossz, míg ki nem esett?

több mint 12 éve
Igen ő. Ha bent lesz nem hagyhatjuk bent. Falember milyen? Offense? Nem tudom, két falembert úgysem húzunk az első két körben, eggyel meg nem nagyon lennénk beljebb sztem. Brown rögtön kezdő lehetne viszont.proki
Bár olyan sokat -még- nem láttam a csapatot, de szvsz azért kellene inkább OL-re dobni az első akár 2 kört, mert OL-ből fontos lenne, hogy rögtön bevethető, minőségi játékos érkezzen akit későbbi körökben vagy FA-n szerintem jóval nehezebb találni, mint linebackert, akit akár későbbi poziban vagy még talán FA-ról is lehet olyat húzni aki jó lehet. Plusz Urliék miatt szerintem akár 1 évet is ráér. Meg ha már D, akkor inkább talán a secondary-be kellene előbb, nem?

Az egyedüli ok, amiért az OL-t mégis lehet bizonyos fokig hátrébb tenni, hogy Cutler azért tudja valamennyire kompenzálni a hiányosságokat megfelelő kimozgásokkal, viszont akkor már WR-ből nem ártana 1, aki biztos kezű, mert JayJay hiába oldja meg, ha aztán a WR dropol.

De lehet egyébként a D-t turbózni ha úgy adódik, mint tavaly a Lions Fairley-vel, de én nem örülnék neki annyira, mivel láthatjuk most pont jól, hogy a védelem lehet akármekkora brutális, ha az O nem támogatja akkor szopacs van. Offense wins games, defense wins championships. 😊fetomy
De ott van Carimi, első körös volt, és látjuk, hogy mégsem volt rögtön bevethető. Bár ott a sérülés is közrejátszott...
több mint 12 éve
4-3as OLB 1.körben? Nagyon luxus pick lenne, bármilyen jó játékos is legyen. Briggsel nem tudni mi lesz a helyzet, de őszintén még akkor se tudom elképzelni, hogy LB jönne 1.körbe, ha Briggs venné a sátorfáját. Ha megmarad akkor teljesen kizárt. Playek felében amúgy is nickel van.
WR, OT, G/C. Ez a 3 legfőbb needünk. Aztán ezután ellehet gondolkodni CB, DE, TE, LB pickeken. Első 3 körben 4 választás.tüsi91
Sztem 2szer egymás után nem húzunk O-falembert első körben. Akkor legyen Jeffrey, őt bírom amúgy is. De a CB pick lenne az amivel tuti nem lőnénk mellé, mint már mondtam 3-4 extra klasszis is lesz az első körben. Tüsi, Konz-ra gondoltál, mint C?
több mint 12 éve
Igen ő. Ha bent lesz nem hagyhatjuk bent. Falember milyen? Offense? Nem tudom, két falembert úgysem húzunk az első két körben, eggyel meg nem nagyon lennénk beljebb sztem. Brown rögtön kezdő lehetne viszont.proki
Bár olyan sokat -még- nem láttam a csapatot, de szvsz azért kellene inkább OL-re dobni az első akár 2 kört, mert OL-ből fontos lenne, hogy rögtön bevethető, minőségi játékos érkezzen akit későbbi körökben vagy FA-n szerintem jóval nehezebb találni, mint linebackert, akit akár későbbi poziban vagy még talán FA-ról is lehet olyat húzni aki jó lehet. Plusz Urliék miatt szerintem akár 1 évet is ráér. Meg ha már D, akkor inkább talán a secondary-be kellene előbb, nem?

Az egyedüli ok, amiért az OL-t mégis lehet bizonyos fokig hátrébb tenni, hogy Cutler azért tudja valamennyire kompenzálni a hiányosságokat megfelelő kimozgásokkal, viszont akkor már WR-ből nem ártana 1, aki biztos kezű, mert JayJay hiába oldja meg, ha aztán a WR dropol.

De lehet egyébként a D-t turbózni ha úgy adódik, mint tavaly a Lions Fairley-vel, de én nem örülnék neki annyira, mivel láthatjuk most pont jól, hogy a védelem lehet akármekkora brutális, ha az O nem támogatja akkor szopacs van. Offense wins games, defense wins championships. 😊