Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jézusom az MNF végén milyen majom sms-t olvastak be... Ez szánalom. "Sosem éreztem Cutleren a győzni akarást" Ilyen sms-eket minek olvasnak be? Hozzáértők tényleg, Sanyira sem mondok semmit, mert ő meg egyetértett ezzel...proki
Azért tegyük hozzá, hogy a sporttv-re érkezett sms-ek nagy átlagban kb annyira intelligensek, mint egy tetszés szerinti youtube-videó kommentjei. (Döglött tengeri uborka szellemi szintje, hogy tisztább legyen.)picidzé
Jó hát mindig a legjobbakat találják meg 😀. Irigyek. 😛
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Jézusom az MNF végén milyen majom sms-t olvastak be... Ez szánalom. "Sosem éreztem Cutleren a győzni akarást" Ilyen sms-eket minek olvasnak be? Hozzáértők tényleg, Sanyira sem mondok semmit, mert ő meg egyetértett ezzel...proki
Azért tegyük hozzá, hogy a sporttv-re érkezett sms-ek nagy átlagban kb annyira intelligensek, mint egy tetszés szerinti youtube-videó kommentjei. (Döglött tengeri uborka szellemi szintje, hogy tisztább legyen.)

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Brian Urlacher Calls Tim Tebow ‘A Good Running Back’

http://tracking.si.com/2011/12/12/brian-urlacher-calls-tim-tebow-a-good-running-back/?sct=nfl_t2_a17

😊picidzé
És itt van rá egy remek válasz:

If you knew he was little more than a running back, how did you let him beat you? If the kid can barely throw it accurately more than 10 yards, why did you play your corners 15 yards back and your safeties 30 yards back?proki
Wisdom...említettem már, hogy rühellem a prevent sémát? 😊

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ha jól emlékszem azért jött fel, merthogy Bradfordnak volt valami sérülése, és úgy nézett ki, hogy Clemens fog bejönni de aztán mégsem. Aztán feljött mégegyszer, amikor beolvasták azt az sms-t. Plusz hát az NFL szóba került, így evidens, hogy az is, hogy Cutler gagyi. Sőt egyszer akkor is beszéltek róla, amikor az usankák bejátszották a Broncos Bears két hazai FG-jét, de az lehet, hogy kapcsolódott az sms-es fikázáshoz.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Sanyi nagyon sok dolgot jól lát, de Cutler témában szerintem rossz helyen jár. Lehet valami régi sérelme van vele 😊vandeminek
Amíg fikázzák a csapatot, addig se írkálnak ide a 14 évesek, meg a dilisek. Amúgy hogy a pitébe jött fel Cutler? A cutleritisz is olyan lesz lassan, mint a homofóbia, mindig a látens buzik emlegetik a legtöbbet. Ilyen unalmas volt a Hox-Rams?

Amúgy hagyjuk már ezt a prevent D-t. Minden csapat játsza. Amelyik nem ezt játsza előnyben, az hülye. Nem jött össze, mázlijuk volt, van ilyen.

Melton a vasárnapival együtt már összekapart 7 sacket, ezzel első helyen a DT-k között. Riszpekt. Nem vagyok az a drukker, aki elalél a sackek száától, de ez egy markáns jele a fejlődésnek. Paea-Melton, mögöttük Big Toe és talán Okoye..... ez szép kvartett lehet nemcsak jövőre, de a következő 5 évre.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Sanyi nagyon sok dolgot jól lát, de Cutler témában szerintem rossz helyen jár. Lehet valami régi sérelme van vele 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Jézusom az MNF végén milyen majom sms-t olvastak be... Ez szánalom. "Sosem éreztem Cutleren a győzni akarást" Ilyen sms-eket minek olvasnak be? Hozzáértők tényleg, Sanyira sem mondok semmit, mert ő meg egyetértett ezzel...
több mint 12 éve

http://tracking.si.com/2011/12/12/brian-urlacher-calls-tim-tebow-a-good-running-back/?sct=nfl_t2_a17

😊picidzé
És itt van rá egy remek válasz:

If you knew he was little more than a running back, how did you let him beat you? If the kid can barely throw it accurately more than 10 yards, why did you play your corners 15 yards back and your safeties 30 yards back?
több mint 12 éve
Csak jelezném annak aki nem látta volna a magyar MNF-et, hogy ismét hallhattuk 10 percen keresztül, hogy Cutler mennyire gagyi...

Egyébként habár természetes, azért szimpatikus, hogy a csapat kiállt Barber mellett..fetomy
Be is ba**na, ha nem így lenne. Hanie is szimpatikus volt, ahogy leült melléje. Emberként nagyon bírom Calebet. Barber pedig leszámítva a kifutást nyerő húzás. Nem Fortet töretjük a darálóba, egy igazi csupaszív játékos, kedvelem az ilyen karaktereket.
Jay meg örök életre gagyi marad. Ő csak vesztett el meccset (49ers) ricsiék szemében, nyerni még nem nyert (Philly 2x, Chargers, Jets, Vikings 2-3x, Lions, Seahawks, Steelers stb.) Ha idén a Pats nem nyer SBt az is Cutler hibája lesz, ha nyer az is. ha lockout lett volna az is Jay miatt lett volna, mert egy puhapöcs. Forte sérülése is Jay miatt van, mert ha ő keményebb akkor abban a playben pont passzoltunk volna. Szánalom...
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Csak jelezném annak aki nem látta volna a magyar MNF-et, hogy ismét hallhattuk 10 percen keresztül, hogy Cutler mennyire gagyi...

Egyébként habár természetes, azért szimpatikus, hogy a csapat kiállt Barber mellett..
több mint 12 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan

😊picidzé
Ezen röhögtem én is,nem tudtam h elírás v szándékos😊

"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve

😊

több mint 12 éve
Jó amúgy ez a + - módszer 😀. Nekem tetszik.

A védelem szetm 56 percig kifogástalan volt. 6 perccel a vége előtt labdaszerzés a félpályánál. Nem jött be a preventív védekezési forma tegnap, de legközelebb is ezt fogjuk játszani.tüsi91
Amúgy is utálom a preventet, a vén dagadék is ezen a véleményen van, csakhogy független forrást is hozzak 😊:

"All a prevent defense does is prevent you from winning" - John Madden

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Na ha már olyan marha nagy Martz anti fan club van, akkor kibaszták Haleyt Kansasből. Bár a 2 nem függ össze 😂 , de ő azért megint csak jelölt lehet az OC posztra, ha Martz odébbáll. Igaz főleg a Cards is a levegőben volt veszélyes, mi meg ugye futós csapat lennénk 😂 😂 😂 . Szal, ő még jó WR edző is, hátha áttudná adni a tudását, mert pl. Knoxra nem sok ragadt 3 év alatt, Hesterre meg annyi se 😀.tüsi91
😀 😀
Szarból, meg Casselből ő se tudott. Rakjunk Cutler elé egy falat, hozzuk el Bowe-ot, aztán felőlem jöhet. Bár mi futó csapat vagyunk 😀 Bár azt tényleg el kell ismerni, hogy Martz nagyon hatékony futójátékot hozott össze abból, ami a keze alatt van. Kiesik két falember, kiesik Forte, mégis 100 yard felett futkos a csapat, nem is rossz átlaggal. A sok negatív yardos játékkal nem elhet mit kezdeni, gyenge az állomány, elvtársak.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Na ha már olyan marha nagy Martz anti fan club van, akkor kibaszták Haleyt Kansasből. Bár a 2 nem függ össze 😂 , de ő azért megint csak jelölt lehet az OC posztra, ha Martz odébbáll. Igaz főleg a Cards is a levegőben volt veszélyes, mi meg ugye futós csapat lennénk 😂 😂 😂 . Szal, ő még jó WR edző is, hátha áttudná adni a tudását, mert pl. Knoxra nem sok ragadt 3 év alatt, Hesterre meg annyi se 😀.
több mint 12 éve
Az a nagy helyzet, hogy az elkövetkező draft nem fog hemzsegni az elit 4-3-as endektől... Talán Coples, mást nem nagyon tudnék mondani. Sztem hozzunk CB-t inkább Claiborne, Dennard, Kirkpatrick mind remek, és az egyik tuti bent lesz még amikor mi jövünk.
több mint 12 éve
Jó amúgy ez a + - módszer 😀. Nekem tetszik.

A védelem szetm 56 percig kifogástalan volt. 6 perccel a vége előtt labdaszerzés a félpályánál. Nem jött be a preventív védekezési forma tegnap, de legközelebb is ezt fogjuk játszani.
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Hát ez a szezon annyi. Most már adják le a köv. 3 meccset, h minél jobb helyen draftoljunk...

Tegnapi meccsről röviden hozzá nem értő embertől:

+ Futások azért ültek, Barber csak összeszorgosgodott 100y felettit és az átlaga sem volt rossz.
+ Védelem 3negyedig állat volt, voltak turnoverek (Tillmann ballerina )
+ Spec team ( Gould 57y, Blokkolt FG, Hester is megszaladt egyszer...)

- Barber elkövetett két nagyon buta hibát. Fumble benne van, de a kifutása az kb olyan baki volt, mint Hanie-től a fake spike anno.... ezt ezen a szinten már ne...
- Védelem uccsó negyedben becsődölt. Nyeltük folyamatosan Tebow passzait...
- O-fal passz ellen szokás szerint szánalmas volt. Hanie alkalmatlan bármire is, kell egy normális backup QB.
- Dropkirályaink bejelentkeztek megint...Knox 1.számú elkapó akar lenni... hát persze....
több mint 12 éve
Talán Babint lehetne említeni, bár ő se 2 éve jött ki az egyetemi padokból 😀.
több mint 12 éve
A Bears nem egy kiváló all-around csapat. Erős front seven, közepes secondary. Jó QB+RB, gyenge támadófal, és erősen közepes (inkonzisztens) elkapók.
füligjimmy
Erre nyomnék egy +1et, de az utolsó gondolat 😀. erősen közepes elkapók. Sztem Bottom 3 a ligában 😀.
Jimmy neked mi a véleményed az DE pickről az első körben, ha FAről nem jön vki elit?tüsi91
Tudhatnád, amikor cizellált kifejezéseket használok, akkor nem akarok trágárkodni, mert így is túl sokszor esik ki a kapa a billentyűzetemből.

Wottonnak minél több lehetőséget adnék. Ha nem tud játszani, meg egészséges maradni, akkor oké. Amúgy nem örülnék különösebben. Örülök, hogy Melton és Paea tud játszani, remélem a rutinnal megjön a konzisztencia is. FA-n elit pass rusher mikor volt utoljára? Peppers, és még volt valaki? Nekem így hirtelen senki nem jut eszembe, már Kampmant, aztán Edwardsot is oda kell sorolni gyakorlatilag.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
A Bears nem egy kiváló all-around csapat. Erős front seven, közepes secondary. Jó QB+RB, gyenge támadófal, és erősen közepes (inkonzisztens) elkapók.
füligjimmy
Erre nyomnék egy +1et, de az utolsó gondolat 😀. erősen közepes elkapók. Sztem Bottom 3 a ligában 😀.
Jimmy neked mi a véleményed az DE pickről az első körben, ha FAről nem jön vki elit?
több mint 12 éve
jimmy ha azt mondod hagyjuk az edzőket mit mondasz a Broncos utolsó 2 drivejára? davemayer
Nem mondok rá semmit, mert elaludtam. Cutler kivált, vége volt a szezonnak. Kész, passz. A Bears nem egy kiváló all-around csapat. Erős front seven, közepes secondary. Jó QB+RB, gyenge támadófal, és erősen közepes (inkonzisztens) elkapók.

Ilyen pechsorozatot maciktól én még nem láttam. Az, hogy három évben van két meccs, amit leadnak három ponttal, na bumm. De most egyszerűen a gép nem adja. A támadófal miatt nagyon dühös vagyok, Tice+Garza+Louis remélem kézenfogva gyalogol haza Coloradoból. A moslék egy jelentős része meg mehet Angelora, mert egy főnök fülének nagyon kedves azt hallgatni, hogy nem szükséges erőforrásokat feláldozni, majd én megoldom, de ő azért jobban tudhatná. Ekkora szopóág után minimum az OROY-t fogjuk behúzni a drafton 😉

- Abe Simpson
több mint 12 éve
kutya23c 223
Persze, mondhatjuk hogy elment a szezon 3 héttel ezelőtt de ha ezt a 2 utolsót behúzzuk (ami így látva a meccset elvárható lett volna) akkor 7-6 helyett 9-4 és 1 meccs hátrány helyett 1 meccs előny + SEA otthon és MIN idegenben... Még így is PO ez akárhogy nézem. Na ez a kiakasztó, egy sérülés benne van ebbe a sportba, a szívás az nincs.davemayer
A "volna" az a semminek a sógora. Ez van így jártunk. Ahogy írtad szívás.

Amúgy Barber szerintem nem volt rossz, jó kilépett azt elb...ta, de a fumble az benne van minden futónál, ha jól emlékszem Forte is hagyott el labdát, meg ....stb.
A lényeg blokkok nélkül Barber sem tud futni, az most sem volt neki sok. Mondjuk a fantáziadús középső futásokból ritkán lehet 40+yardokat hozni!
A Draftra kell koncenrálni, ez a szezon ennyi volt. Abban bízom, hogy a védelemből senki nem fog bekapni komolyabb sérülést, mert már értelmetlen lenne.
A következő két évben jó draft-al értelmesebb play callokkal nagyra hivatott ez a csapat.
Egyébként baromi unalmas a Green Bay szereplése(igen savanyú a szőlő), hogy még mákjuk is van amikor kéne, minden összejön, nekünk meg semmi, de szó szerint SEMMI!

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 12 éve
Pedig egy pass rusher gyanús az első körben. S őszíntén megmondva, OL embert (tacklet) inkább hozzunk FAről, aki már letett az asztalra, belső falember 2. kör. Nyissuk ki a pénztárcát. WR szintúgy FA. 2 db 3. kör van az egyik az elején lesz, a másik a közepén. Egy feltrade is simán benne van 2. kör közepe tájára. Egy biztos meghatározó offseason lesz.
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Nem bírja el a csapat a 2 vezér hiányát, ne sem hiszem hogy egy Ravens mondjuk bírná Rice+Flacco kiesését, vagy egy 49ers Gore+Smith sérülését, nem hibáztatják senkit, Barbert se a 2 nagy hiba ellenére mert nem ezért lett idehozva hogy egész meccseken cipelje végig az O-t. Cutlernak MVP-t adnék azért ezek után, ilyen WR állománnyal kijelenthetjük hogy egy zseni említ elért.. Mostantól előre a minél jobb draft helyért, csak azt ki is kene használni, nem akarok újabb DL embereket. A Green Bayt szerintem megverjük 😊 DA BEARS!!!!

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k