Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Tony Dungy mondta a Dal meccs előtt, mikor beszélték a mi meccsünket, hogy a meccs 90%-ában csináltunk egy fajta védekezést, ami eszméletlen mód bejött. Tebow egyáltalán nem tudott futni, a passzai meg mint tudjuk 10-ből 8 nevetségesen rossz, a 2 jót meg dropolták. Majd jön a végjáték és átállunk egy más védekezésre. De minek? Végig működött az amit játszottunk, akkor minek váltottunk a végén? Odaadtuk nekik az oldalvonalat is, mutatták hogy vagy 15 yarddal hátrébb voltak a DB-k mint a WR-ek. Elkapták kiléptek. Semmi értelme nem volt átváltani. Vagyis de, így legalább kikaptunk.A védelem igenis kihoz magából mindent. Jó, a secondary balfaszkodott néha, olyan üresen voltak a WR-ek hogy fájt nézni, de nagyon kevés pontokat kapunk. Azért azt senki nem várhatja el, hogy majd nulláz a védelem. De mellesleg az is meglett volna, ha nem buzi preventet hívunk a végén. Itt a legkevésbé a védelem okolható, még ha vannak is hibák, ők tényleg kihoznak magukból mindent, és ennek igenis elégnek kellene lennie.
Futást akarunk, vagy passzokat? Én elsősorban változatos playcallingot. Értettem, hogy Hanie-vel nem akarunk INT-et dobni, és ezért 3rush-punt a playcalling, de miért minden futás Barber-középre?? Ott van Khalil Bell, 1-et futott az utolsó 2 drive-ban, rögtön 7 yard...Nekem elég lett volna, ha néha nem Barber fut a végén, mivel mindenki tudja, hogy ő fog középre, hanem megkapja Bell és fusson szélre (nyilván nem úgy mint okos Barber)... Egyáltalán nem passzot akartam a végén (max screen), csak azt hogy ami megy egész meccsen, azt ne felejtsük el már a végén. Mert Khalil szvsz jól működött.
Barber egyébként pedig el kell ismerni hogy MVP lett volna, eszméletlen ez az ember, nem lehet levinni. Csak az a baj, hogy így is MVP lett csak nekünk így nem jó... De remélem, hogy ez azt eredményezi, hogy Khalilból többet látunk míg nem jön vissza Forte. Már ha visszajön.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
aztán Toub hívott egy rövid pattogós rúgást és visszahordták 45ig. Utána egy komplett passz a vonal mellé Trumaine McBride-ra, úgyhogy White kibaszott nagy elkapó bravúrt csinált és Bryant beverte 47ről. Az volt az egyetlen meccs, amit Orton megynert."Tavaly amikor Vick ellen átálltunk erre majdnem ugyanúgy megszívtuk mint itt is, de az Vick volt."amikor 16 mp volt hátra és mi kick offoltunk... én is emlékszem...davemayer
Én emlékszek egy Falcons elleni meccsre, amit épp egy ilyen ökörséges def hívás miatt vesztettünk el.vandeminek
több mint 12 éve
"Tavaly amikor Vick ellen átálltunk erre majdnem ugyanúgy megszívtuk mint itt is, de az Vick volt."amikor 16 mp volt hátra és mi kick offoltunk... én is emlékszem...
Én emlékszek egy Falcons elleni meccsre, amit épp egy ilyen ökörséges def hívás miatt vesztettünk el.vandeminek
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Lovie mögött nekem elég érv az, hogy tavaly kiálltak mellette a játékosok, s végül is 3 közepes, szürke év után lehet, hogy csak merő véletlenségből és bírói segédletből konferencia döntőn buktunk el. Szar év kezdet után idén (tudom kedvező sorsolás) feltettek egy 5 meccses winning streaket. Loviet semmiképp se basznám ki, ahogy Marinellit sem. Az, hogy Martz megy vagy marad-e az már egy másik elég sokszor kivesézett téma. Aztán ha megy és még ennyire sem lesz életképes az offense, mint idén amikor mindenki egészséges volt, akkor ne tssék majd fanyalogni.13 pont meg soha sem sok. Még annak fényében sem, mennyit tett fel az offense. A védelem szerintem a mximumához közel teljesít, vannak ügyeletes hibázók, akik miatt megszopjuk, de jelen pillanatban ennél többre nem képes az állomány.
"Tavaly amikor Vick ellen átálltunk erre majdnem ugyanúgy megszívtuk mint itt is, de az Vick volt."jah meg még volt egy meccs a Vikes ellen, amikor Favre visszahozta, az ellen a def ellen, aki a liga uccsó harmadába volt. Azt most soroljuk, amikor bejött vagy inkább ne?
több mint 12 éve
"Tavaly amikor Vick ellen átálltunk erre majdnem ugyanúgy megszívtuk mint itt is, de az Vick volt."Én emlékszek egy Falcons elleni meccsre, amit épp egy ilyen ökörséges def hívás miatt vesztettünk el.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
tüsi és az nem tűnt fel senkinek hogy nem egy gunner QB-val állunk szemben? miért kell a safetyket 40-50 yardra tartani ha tudjuk hogy még idejük is van arra hogy 20 yardonként haladjanak az oldalvonal mellett + a képességeik is limitálják a passzolt yardok hosszát. Tavaly amikor Vick ellen átálltunk erre majdnem ugyanúgy megszívtuk mint itt is, de az Vick volt.A meccs képe alapján ez egy teljesen jól lehozható meccs lett volna ha maradunk az eredeti szisztéma mellett vsz.
Persze a 10 meg a 13 pont nem sok, de ha 2 ilyen gyenge O ellen játszol és a tiéd meg ennyire gyenge akkor igen is sok. Lehet hogy igazságtalan vagyok velük de 7-3nál beszéltünk a 120%-ról és ez nincs.
El kell ismerni hogy ennyi van a csapatban jelenleg, de azt hiszem mint minden ilyen jellegű problémának vannak felelősei és nem érdemes bedőlni annak aki ilyen könnyű sorsolásnál a sérülésekre panaszkodik lehet az akármilyen fontos poszt kiesése is. Lovie-ék nem lesznek képesek megújítani ezt a csapatot, akkor meg miért szavaznánk nekik újra bizalmat? De ez az én véleményem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Dave nem tűnt fel, hogy az elmúlt 3 évben mindig ezt a védekező sémát játszottuk, akkor mikor az ellenfélnek TD kellett a végén??? Tán most jött be nekik először??? Jah faszok voltak, mert Tebow az első 3 negyedben lófaszt se ért (55 percig), utána átálltak arra a playcallra, ami eddig elég sokszor végül is eredményes volt, ma nem. Miért nem arról beszélgetünk, hogy 4 man rusht 5 ember tartott 7-8 másodpercen keresztül??? Az ám az arcul csapás. 10 pontot kaptunk gyakorlatilag egymás után kétszer. Bármikor aláírom.
S, hogy miért nem lehet mindig jó offensive drivet csinálni? 1. Mert szar az OL? 2. Mert szarok az elkapók? 3. Mert jelen pillanatban egy erősen limitált képességű játékos a QB?
A végén szinte csak futás? Min csodálkozunk? Azon, hogy Martz inkább nem adta oda a labdát Hanienek?
Sokan abba a tévhitbe élnek szerintem, hogy még mindig a 05-06os defense karistol a pályán. Tavaly volt egy elég kiugróan jó évük, idén egy jó közepes egység, akiknél néha kicsúszik egy-egy elit meccs. Sztem az elmúlt 3 (nem túl jó offensek ellen) a jó meccsekhez tartozik. Bowman felment és csak kárt csinált, Jennings összehozta az egy ordas nagy hibáját a végén (csodálkoztam volna ha kibírja nélküle).
Van gond persze, látjuk, tudjuk. Ez a csapat így is könnyed 10-3al (urambocsá 9-4el) lassan a POban ücsörögne Cutlerrel. Az élet ezt hozta. Van egy defense, akik tulajdonképpen nem rossz egység, van egy ST, amely ligaelit, van egy RB, aki parádés szezont futott, van egy irányító, akinek értéke egyre kúszik felfelé. Ennél rengeteg reménytelenebb helyzetben lévő csapat van. Jah, hogy gyakorlatilag közepesnél semmivel sem jobb draftok után állunk így az egy dolog.
szerk.: azt nézzük már meg, hogy a defense idén milyen teljesítményt nyújtott? Mert szetm épp most ők azok, akik Jay kiválása óta maxon pörögnek és megdöglenek azért, hogy meccsben legyünk. A változatlan dolog, hogy az elkapók szarok, mert ugye ami kicsit széles az már incomplete, a fal meg botrányos, amit most nagyszerűen kivetít az, hogy Hanie azt se vágja mi van körülötte a zsebben. Cutler minden szempontból zseni volt idén.
több mint 12 éve
Ez a két meccs volt a legnagyobb világröhej, mióta én nézem ezt a sportágat. 😀 Villámgyorsan el kellene kezdeni mindenkinek imádkozni, mert tényleg mitóa a Bronkót nézem, hiszek egy felső hatalomban. Ekkora mákot életemben nem láttam, mint ami nekik van. Az Úr leszámol a pogányokkal a focipályán is. 😀jimmy ha azt mondod hagyjuk az edzőket mit mondasz a Broncos utolsó 2 drivejára? Mit mondasz arra hogy egy first down-t nem tudunk megcsinálni 3 drive(!)-ból -bármikor elég lett volna a győzelemhez- de amikor OT van csinál Hanie 3 jó passzt zsinórban kb 50 yardért? Hogy ismét csak sikerült elbukni egy már megnyert meccset: ennek nem kellett volna Barberről szólnia, elég lett volna egy jó D a végén vagy egy first down mondjuk az onside kick után (ott pl mit csináltunk hogy nem sikerült haladni 10 yardot se?).
A győzelem amúgy elég szar lett volna, most legalább van daftpozink, rájátszás úgyse lett volna meg. A 7-9 mrleg a legjobb, ami velünk történhet. Az edzőket meg hagyjuk már, mert szerinem a drukkereknek el kéne először dönteni, hogy akkor most szeretnének passzokat látni, vagy szeretnének futásokat látni, ha egyformán ne jön be egyik se. 😀füligjimmy
Hogy futást vagy passzt akar-e látni a szurkoló? játékot b+, azt a helyzet alakítja ki hogy futással vagy passzal de játékot. Lehetett eredményesen futni (Barber TD-drive) és lehetett eredményesen passzolni (OT drive), mégis a meccs nagy részében nem csináltuk egyiket se. Ha a meccs 10%-ában tudunk eredményesek lenni az nem elég jó, az meg a Broncos erejét mutatja hogy ennek is simán elégnek kellett volna lennie.
Az meg hogy a D egy 0-zott ellenfél ellen a meccs hajrájában ilyen idióta sémát vált értékelhetetlen a szememben, csak álltam a TD-jüknél a gép előtt és azt hittem a D-nk nincs is a pályán. Nem is volt és erről nem ők tehetnek hanem aki a playeket hívta- hátraküldi a komplett secondary-t a 20 yardos sávban meg egyedül Urlacher KÖZÉPEN hát gratulálok. A végén pass rush 0 volt Tebow-n de persze ez is teljesen rendben van...
Szánalmas hogy azt hisszük minden rendben van és ahogy telnek az évek egyre rosszabb lesz.
Ja és kezd kurvára elegem lenni abból hogy amelyik csapat észreveszi hogy nincs secondary-nk az gyakorlatilag abban a pillanatban meg is nyerte a meccset...
a drafton OL és secondary, FA piacon OL és WR. Nagyon elegem van már hogy évek óta mindig ezt kell beírni, már ezért az egyért is megérdemelnék sokan a munkakönyvüket.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nos, én nem néztem a meccset. Néha rákapcsoltam a sport tv-s GB meccsre, de ott semmi értékelhető nem történt.Már a KC elleni meccs is rettenetes volt, gondolom akkor ez is gyönyörű lehetett. Az már szerintem bebizonyosodott, hogy Cutler nélkül nincs támadójátékunk, Forte nélkül végképp nem. Az AFC West nem egy erős csoport, sőt. Mégis hogy megszívattak minket. Mondhatja mindenki, hogy Tebow mögött felsorakoztak a Halhatatlanok. Lehet. Sőt biztos. De ilyen játékkal, és ilyen teljesítménnyel a Bears nem érdemelhet győzelmet. Jelenleg nem vagyunk az NFL szint közelében sem.
Ennek a szezonnak már mindegy (Cutler sérülésével vége lett). Ne is nyerjünk meccset, inkább legyen egy jobb drafthelyünk. Angelo "lehet" visszavonul, reméljük találunk megoldást a problémákra. Bár azzal is megelégednék, ha észrevennék, hogy nincs Ofalunk.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Ez a két meccs volt a legnagyobb világröhej, mióta én nézem ezt a sportágat. 😀 Villámgyorsan el kellene kezdeni mindenkinek imádkozni, mert tényleg mitóa a Bronkót nézem, hiszek egy felső hatalomban. Ekkora mákot életemben nem láttam, mint ami nekik van. Az Úr leszámol a pogányokkal a focipályán is. 😀 A győzelem amúgy elég szar lett volna, most legalább van daftpozink, rájátszás úgyse lett volna meg. A 7-9 mrleg a legjobb, ami velünk történhet. Az edzőket meg hagyjuk már, mert szerinem a drukkereknek el kéne először dönteni, hogy akkor most szeretnének passzokat látni, vagy szeretnének futásokat látni, ha egyformán ne jön be egyik se. 😀
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
kutya23c
223
Azért a vereséget nem varrnám a D nyakába.(1 TD+ 2 fieldgoal)Én konkrétan kirúgnék ma minden edzőt ez után a meccs után...prokiha a D-nk preventív volt a végjátékban akkor én preventív vagyok már 2 éve. Ki kell rúgni az egész bagázst).davemayer
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 12 éve
Én konkrétan kirúgnék ma minden edzőt ez után a meccs után...prokiha a D-nk preventív volt a végjátékban akkor én preventív vagyok már 2 éve. Ki kell rúgni az egész bagázst a picsába mostmár, kell az újjáépítés mert ebből így jó már nem fog sok kisülni. A második félidőben csak 1&x-nél kértük ki az időnket.
MI A FASZOM AZ A PREVENTÍV D??? Ha van a túloldalon egy olyan csapat aki a 60 perctől 54-en nem képes normálisan haladni, ha van egy irányító akit megfelelő nyomás alatt tartottál végig a meccsen+ nem képes konzisztensen 30 yardos passzokat adni nem küldöd hátra a secondary-t 30 yardra és hagyod hogy 10-15 yardokkal haladjanak az oldalvonal mellett 0 nyomás mellett.
Megvert minket a 0 KC és a 0 Broncos, MI MEKKORA 0-ÁK VAGYUNK??? a D meg ássa el magát megint, ez nem az a sport ahol ilyen O-körülményeknél ki lehet kapni két ilyen meccsen. Tudtuk hogy 110% kell mindenkitől az O sérülések miatt, nem elég a 80% b+. Ez a 2 utolsó drive a Broncostól megalázó volt nagyon. Most láttuk mennyit ér ez a Broncos - normális csapat meg fogja alázni úgy mint ahogy a Lions tette vagy úgy ahogy mi is tettük volna Cutlerrel (17(24)-0 kb).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nagyon súlyos gondok vannak, és ezeket nem lehet 1 offseason alatt orvosolni.
több mint 12 éve
Megint csak nincs mit mondani a meccs után, csak most más volt a rossz, mint múltkor... 😕
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Barber megmutatta, hogy miért nem kezdő futó. 2szer adta oda a meccset a broncosnak.A playcalling bravúros volt egyébként. kb. utolsó 20 playünk 15 barber középrefutás, kb. 5 yardért, ő is sokat tett a Broncos győzelméért.
Az ST is szuper egyébként, jól látszott egyik Hester returnnél, hogy miután elment vagy 4 ember mellett, másik 4 kergette ki oldalt...
Ezt nem hiszem el... Itt lett volna az alkalom, hogy megmutassuk mellesleg, hogy nagyon nem elég 1 negyeden keresztül játszani egy QB-nak, de mint kiderült elég. Ha az ellenfél nem akar nyerni, akkor elég.
Azért az pozitív, hogy Bell egész jó volt szvsz, Hanie sem volt most rossz egyáltalán, 3 negyeden át a védelem is fantasztikus volt, Gouldnak nagyon nagy grat a franchise rekordért.
több mint 12 éve
picidzé
532
Én bazmeg nem nézem a következő meccset. Forduljon föl ez a csapat Martzostul OLine-ostul, Barberestül.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Én konkrétan kirúgnék ma minden edzőt ez után a meccs után...
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Jah hát ez kellemetlenebb, mint a múlt héten. 7 nap leforgása alatt 2 elképesztő vereséget szenvedtünk. A mai tulajdonképpen hűen mutatja azt a szériát, amiben a csapat van.A defense jó volt, csak betették Bowmant kaptunk róla Tdt, aztán betették még 1x, kaptak róla egy 3&8at.
Barber meg ahoyg beárazta Fortet a meccsen, a végén szépen fel is nyomta az árát.
Louis és Webb botrány, Garza szar. Hanie ma nem csinált semmi extrát, az OTben odapörkölt 3 passzt, ez se volt elég (Marion).
Nem lennék meglepve ha 3 vereség maradna a végére. Morálisan szétesett a brigád sztem a maival, nagyon nincs miért küzdeni.
3 vereség 3 abszte nyerhető meccsen az AFC West ellen. Nos ki fikázza még #6-ot?
Azért Gould előtt le a kalappal.
több mint 12 éve
Marion Barbber CUT! Le vagyok súlytva....KiPNaggy sujjokal?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Marion Barbber CUT! Le vagyok súlytva....
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Von Miller és McGahee inaktív!
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Ettől a Cutty-zástól tökön tudnám lőni magam 😀. Ma nem várok csodát. Barber sztem állat lesz, Hanie meg a szokásos. Marha kíváncsi leszek, mit tudunk kezdeni a Broncos erőteljes run heavy offensevel. Tebowtól abszte nem tartok, megoldottunk már futkosós balkezes, sokkal jobban passzoló irányító ellen meccset. Ok, Vick nem az a power típus, de közel olyan gameplannel nem gondolom, hogy a defensenek problémái lesznek. Ha igen, akkor meg lehúzhatjuk magunkat a retyón. Kevés pont, szoros, idegőrlő meccs. Kéne vmi ST miracle meg defense TD is és akár nyerhetünk is.
Wright ismét out, olyan, mint a porcelán. Steltz lesz az SS.
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Hopp-hopp és ezzel a hírrel mi a helyzet:Kiváncsian várom a fejleményeket....
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d824ec789/article/longtime-bears-gm-angelo-could-be-on-way-out-of-chicago?module=HP11_headline_stackvandeminek
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k