Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Melehov
119
Boldog Karácsonyt!!Holnap pedig az ünneptől függetlenül adjunk a Packersnek!! 😊
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 12 éve
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!Remélem a következő szezonokban több örömet lelünk, mint az utóbbi néhány meccsben 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Nem akarok megbántani senkit, de Jimmy még azt is leírta, amikor ment a St. Clair marad, nem marad vita és, hogy Beekman fegyelmezett, rendes srác, de max közepes, szóval még azt is leírta, hogy Garza NFL szintű jó játékos. 😂 😂 😂. Tudom ez övön aluli főleg így Karácsonykor, de ez van. 😀. No meg amikor kiderült, hogy Jay ideigazol. 1 ember kivételével mindenkivel madarat lehetett volna fogatni. 😀. Igen KiP volt a renitens.Visszaolvasgattam a régi fórum Bears topiknak egy részét, különösképpen a Cutler érkezésétől tartó időszakot. 😀 Hát vannak/voltak érdekes dolgok.Nah konkrétumokat tüsi,mik mentek akkoriban?ez olyan mint a fészbúk tájmlájn😊
Amúgy Kellemes Ünnepeket mindenkinek. Én egy jó LT-t és egy megbízható WR-t kértem Jay számára. Reméljük a tavasz folyamán megjönnek az ajándékok.tüsi91
Boldog karácsonyt mindenkinek!anfernee
több mint 12 éve
Visszaolvasgattam a régi fórum Bears topiknak egy részét, különösképpen a Cutler érkezésétől tartó időszakot. 😀 Hát vannak/voltak érdekes dolgok.Nah konkrétumokat tüsi,mik mentek akkoriban?ez olyan mint a fészbúk tájmlájn😊
Amúgy Kellemes Ünnepeket mindenkinek. Én egy jó LT-t és egy megbízható WR-t kértem Jay számára. Reméljük a tavasz folyamán megjönnek az ajándékok.tüsi91
Boldog karácsonyt mindenkinek!
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
Én szeretnék népem, a nyírségiek ősi nyelvén köszönteni mindenkit:Baudog karácsunyt!
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Visszaolvasgattam a régi fórum Bears topiknak egy részét, különösképpen a Cutler érkezésétől tartó időszakot. 😀 Hát vannak/voltak érdekes dolgok.Amúgy Kellemes Ünnepeket mindenkinek. Én egy jó LT-t és egy megbízható WR-t kértem Jay számára. Reméljük a tavasz folyamán megjönnek az ajándékok.
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Valahogy így vagyok én is 😊 Az NFL-be nekem az A meccs. De holnap már valamelyikőnknek savanyú lesz a szőlő 😊"I've heard comments that Pittsburgh and Baltimore was the biggest rivalry in the NFL and that's false,' Briggs said. 'The greatest rivalry in the NFL is, has been and always will be the Packers and the Bears"Nem tudom, Ti, Bears szurkolók hogy vagytok Briggs-zel, de nagyon nagy +1. Nekem legalábbis ez a rivalry, függetlenül attól, milyen mérleggel, milyen formában van a két csapat. Áldott, Boldog Karácsonyt mindenkinek!Gergőbácsi
És ez az, amiért ezen a meccsen semmi nem számít, örök rangadó, és nyerni fogunk!!!!!!kovi470
Boldog Karácsonyt kívánok minden Medvének és nem Medvének is.. 😊
U.i.: Holnap rántott sajt a karácsonyi menü!
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
kutya23c
223
Minden kedves Bears fannak és Amifoci rajongónak Boldog Karácsonyt Kívánok.Go Bears
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 12 éve
"I've heard comments that Pittsburgh and Baltimore was the biggest rivalry in the NFL and that's false,' Briggs said. 'The greatest rivalry in the NFL is, has been and always will be the Packers and the Bears"Nem tudom, Ti, Bears szurkolók hogy vagytok Briggs-zel, de nagyon nagy +1. Nekem legalábbis ez a rivalry, függetlenül attól, milyen mérleggel, milyen formában van a két csapat. Áldott, Boldog Karácsonyt mindenkinek!
És ez az, amiért ezen a meccsen semmi nem számít, örök rangadó, és nyerni fogunk!!!!!!kovi470
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
kovi470
1 343
"I've heard comments that Pittsburgh and Baltimore was the biggest rivalry in the NFL and that's false,' Briggs said. 'The greatest rivalry in the NFL is, has been and always will be the Packers and the Bears"És ez az, amiért ezen a meccsen semmi nem számít, örök rangadó, és nyerni fogunk!!!!!!
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Nem lesz ez szomorú. Bennett 140 yard, Sanzenbacher 130, Bell 160 futott, Hester 2 KR TD. Gyerekek karácsony van, bármi megtörténhet. Sőt még annak az... 😀fetomyBennett 1 TD, Sanz 0 TD, Bell 2 TD, Hester 2 KR+ 1 Rec TD = 42 pont , vagyis kikapunk 56-42-re 😛
Igazatok van, karácsony van, remélem csak 2 TD-vel kapunk ki...
Nem nagyon leszek gépközelben úgyhogy előre is Áldott karácsonyt mindenkinek!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
kutya23c
223
Nem lesz ez szomorú. Bennett 140 yard, Sanzenbacher 130, Bell 160 futott, Hester 2 KR TD. Gyerekek karácsony van, bármi megtörténhet. Sőt még annak az... 😀fetomyJa remélhetőleg egy újabb karácsonyi csoda vár ránk!!!Peppers bedarálja Rodgerst a 2. playben akinek a meccs véget is ér. Nálunk megtáltosodik a fal és darálós futás blokkot mutatbe Bell előtt. Hester mindent kicket,Puntot vissza hord TD-re!!!
ja de szép is lenne...
ui: Most vettem csak észre az aláírásod-cause a bitch ate one. Hatalmas!!!! a volt lakótársam is így énekelte ezt a számot 😀
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 12 éve
Nem lesz ez szomorú. Bennett 140 yard, Sanzenbacher 130, Bell 160 futott, Hester 2 KR TD. Gyerekek karácsony van, bármi megtörténhet. Sőt még annak az... 😀
több mint 12 éve
Megnéznék pár szurkolót beöltözve mit tudna alkotni az aktuális bajnok ellen 😂Azt mondják Barber is out a hétvégére. Bell kezd, Allen (???) a backup. De tegnap este engem is megkerestek, hogyha megy beugorhatnék, csak arra vigyázzak ne alázzam szét a GB defenset. 😀tüsi91hoppáhoppá, akkor már 2 Bears rosterspotot foglal el a bowl.hu mezőnye 😀fetomy
Nagyon szomorú meccs lesz ez minden Bears fannak, de sztem semleges szemmel unalmas lesz hogy csak az egyik csapat lesz képes haladni a pályán... Na mindegy, az igazi baj hogy már nem is nagyon érdekel, ez az utóbbi pár meccs nagyon lehangoló teljesítményeket hozott. Ki lehet kapni, le lehet maradni a PO-ról de nem így.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Azt mondják Barber is out a hétvégére. Bell kezd, Allen (???) a backup. De tegnap este engem is megkerestek, hogyha megy beugorhatnék, csak arra vigyázzak ne alázzam szét a GB defenset. 😀tüsi91hoppáhoppá, akkor már 2 Bears rosterspotot foglal el a bowl.hu mezőnye 😀
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Azt mondják Barber is out a hétvégére. Bell kezd, Allen (???) a backup. De tegnap este engem is megkerestek, hogyha megy beugorhatnék, csak arra vigyázzak ne alázzam szét a GB defenset. 😀
több mint 12 éve
Bár azt adom, hogy érdemes lenne kipróbálni a srácot, csak ne az legyen, hogy a szezon egyik utolsó szopásaként tönkretegyük, vagy legalábbis megalázzuk egy vért kóstolt GB ellen... 😐Melehovegyetértek, én sem ilyen helyzetben raknék be egy újonc QB-t
több mint 12 éve
Melehov
119
Én a GB ellen Enderlét csak a garbage timeban raknám be, akkor már ne pörögjenek annyira a green bay védői.(bár lehet, hogy már a teljes második félidő az lesz 😊 :rolleyes: ) Múlt héten kikaptak, otthon játszanak, packers-bears, szóval elég vegyes érzéseim vannak...Bár azt adom, hogy érdemes lenne kipróbálni a srácot, csak ne az legyen, hogy a szezon egyik utolsó szopásaként tönkretegyük, vagy legalábbis megalázzuk egy vért kóstolt GB ellen... 😐
több mint 12 éve
nem értem hogy ilyen helyzetben miért nem tette már be. Remélem a GB ellen (bár nem pont ellenük kéne...) de felküldi a pályára.jól látod,teljesen mind1 ki megy fel kezdőnek...max félidőnél váltunk...én megnézném Enderlét😀anferneeMcCown kezd.. Hanienek én mondjuk jobban örültem volna, na meg meglátjuk.kovi470Sztem teljesen mindegy, hogy ki kezd, valahogy úgy érzem, hogy nem sokat fog változni a kép. 😕 Amikor McCown beállt a Seahawks ellen, azt kérdeztem megamtól, hogy csak 1 INTt fog-e dobni, vagy kettőt? Végül csak egy lett belőle... 😐
Természetesen ha nem nem így lesz, önkritikát gyakorlok!Melehov
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
jól látod,teljesen mind1 ki megy fel kezdőnek...max félidőnél váltunk...én megnézném Enderlét😀McCown kezd.. Hanienek én mondjuk jobban örültem volna, na meg meglátjuk.kovi470Sztem teljesen mindegy, hogy ki kezd, valahogy úgy érzem, hogy nem sokat fog változni a kép. 😕 Amikor McCown beállt a Seahawks ellen, azt kérdeztem megamtól, hogy csak 1 INTt fog-e dobni, vagy kettőt? Végül csak egy lett belőle... 😐
Természetesen ha nem nem így lesz, önkritikát gyakorlok!Melehov
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
Melehov
119
McCown kezd.. Hanienek én mondjuk jobban örültem volna, na meg meglátjuk.kovi470Sztem teljesen mindegy, hogy ki kezd, valahogy úgy érzem, hogy nem sokat fog változni a kép. 😕 Amikor McCown beállt a Seahawks ellen, azt kérdeztem megamtól, hogy csak 1 INTt fog-e dobni, vagy kettőt? Végül csak egy lett belőle... 😐
Természetesen ha nem nem így lesz, önkritikát gyakorlok!
több mint 12 éve
Én se vagyok ellenére annak, hogy bedobják a fiatalokat a mélyvízbe,főleg, ha semmit se számít, de elkapó poszton nincs kit bevetni. Nem újjáépülő csapat vagyunk, kapásból tudsz mondani negyven játékost, aki rosterre kerül jövőre. Akit érdemes kipróbálni (Wootton, Stelz) azok játszani fognak, a többi (Horn, horn, aki a környékünkön kolbászol egy ideje, előszezonban is tré volt, hát nem most fogja megmutatni, DeCicco, hát LB, maradjunk annyiban, nála jobbakat küldtünk el az évek alatt) jövőre talán roster, talán PS. És jön...... jön.....Briggs helyére DeCicco?? hahaNem az első negyedről volt szó hanem egy negyedről, és nem kezdő posztra. Ja és ha mostani meccsen is szopunk 20-0-ra akkor kérdem én nem tök mindegy, most már nem a PO-nak kéne lenni a célnak hanem a jó draft pozinak PO-hoz csoda kéne vagy egy Dzsin lámpával.kutya23c
Komolyan ez nem olyan sport, hogyha elment a szezon, majd leveszik a legjobbakat. A backupok (LB poszton legalábbis) is főleg csak akkor vannak fent, ha már simán vezetsz és garbage time van. Ha szopunk 20al, mint pl a hétvégén Urlacher és Briggs akkor is végig fenn volt. Ráadásul, ha vmi csoda folytán 1 negyedre kipróbálnának mást, akkor Briggs helyére Trahan menne vagy Jabara Williams, esetleg Roach.tüsi91
Bóóóóóóóóóóóóóóóómeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
kovi470
1 343
McCown kezd.. Hanienek én mondjuk jobban örültem volna, na meg meglátjuk.
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
kutya23c
223
Larry Mayer just tweeted that Josh McCown will start at QB on Sunday night.Eldőlt. Meglátjuk mit tud. Calebnél sokkal szarabb nem lehet.-optimista hozzáállás.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Azért az nem mindegy mennyivel kapsz ki. Urlacher és Briggs pedig végig fenn lesz, ezen kár is vitatkozni. Trahanről és DeCiccoról sztem pontosan tudják mire képesek, nem kell bedobni őket meccsbe ehhez. Persze biztos jó lenne, ha játszanának, de ez nem ajándékozási sport. Ahogy ez igaz Venablera, meg pl Grahamre is. Graham jó volt nickelbe, CBben már kevésbé az. DL-ben meg bőven van rotáció. No és gyün Bowman.