Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 3 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Nagyon dícsértétek, úgyhogy megnéztem ezt a höri-féle meccselemzést. Vegyes érzelmeim vannak, hogy finoman fogalmazzak. Ha csak a leiratát olvastam volna, az brutális, kurva jó. Ellenben ez az árpaattilába oltott ózdi cigánygyerek előadásmód, a borzasztó affektálás... 3 perc után ki akartam kapcsolni. Nem így rémlett ő anno a tévéből, egészen borzasztó.
megyerikrisz
Az irodalmi értéke nyilván megkérdőjelezhető (vagyis inkább nem), de affektálás nekem nem jön le. Az zavarna. Nekem úgy tűnik, hogy Höri tényleg ilyen csávó a 4 fal vagy a haverjai között. Én őszintén tudok röhögni a poénjain. De mondjuk a feleségemnek és a gyerekeimnek már nem merném megmutatni 😊

És a stílustól eltekintve, a mondandója szerintem nagyon rendben van. Pont annyira szubjektív, ami még nem zavaró.

Ja, és Árpa Attila. Na számomra ő elviselhetetlen. Szerintem full volt tépve, mikor legutóbb láttam a tévében (talán tavaly az SB stúdióban), 2 perc után menekültem az NFL streamre. De most is oda fogok kattintani, hogy megnézzem mennyire van szétcsúszva és hogy feszengnek miatta a többiek. Aztán tipli az angolra 😊
nasheem
Hát nemtom, nekem a beszédstílusról, a hanglejtésről egyből a Narancs, Tetves és Dugó nevű kultikus resync Robotkurva című epizódja ugrott be, de ez valószínűleg csak az én aberráltságomat bizonyítja. 😀😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Nagyon dícsértétek, úgyhogy megnéztem ezt a höri-féle meccselemzést. Vegyes érzelmeim vannak, hogy finoman fogalmazzak. Ha csak a leiratát olvastam volna, az brutális, kurva jó. Ellenben ez az árpaattilába oltott ózdi cigánygyerek előadásmód, a borzasztó affektálás... 3 perc után ki akartam kapcsolni. Nem így rémlett ő anno a tévéből, egészen borzasztó.
megyerikrisz
Az irodalmi értéke nyilván megkérdőjelezhető (vagyis inkább nem), de affektálás nekem nem jön le. Az zavarna. Nekem úgy tűnik, hogy Höri tényleg ilyen csávó a 4 fal vagy a haverjai között. Én őszintén tudok röhögni a poénjain. De mondjuk a feleségemnek és a gyerekeimnek már nem merném megmutatni 😊

És a stílustól eltekintve, a mondandója szerintem nagyon rendben van. Pont annyira szubjektív, ami még nem zavaró.

Ja, és Árpa Attila. Na számomra ő elviselhetetlen. Szerintem full volt tépve, mikor legutóbb láttam a tévében (talán tavaly az SB stúdióban), 2 perc után menekültem az NFL streamre. De most is oda fogok kattintani, hogy megnézzem mennyire van szétcsúszva és hogy feszengnek miatta a többiek. Aztán tipli az angolra 😊

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 292 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Who Dey! Nem kerdés, ki nyeri a SB-t 🤩🏈🤩🏈
Kájzerszóze
Ki? Tudsz valamit? 😊

több mint 3 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Biróék szerintem nem voltak nagyon rosszak. A felfogás szokatlan volt a szezon eddigi részéhez képest, de végig így fújtak, mindkét oldalra.
nasheem
Nekem kifejezetten tetszett a felfogás, ahogy fújtak. Lehetett volna bedobni nyolcvan zászlót is, szerencsére nem tették. Remélem a döntőben is ez a fajta felfogás lesz jellemző.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Csupán költői túlzás volt, természetesen nem tudok bizonyítékkal szolgálni. 😱
Szipeter
Oke, mert meglepodtem. Hunt a tulaj peldaul. Na, nala jobban karot nyelt ember nem sok van. O aztan soha fel nem dobna fukszot, vagy tetkot. Ha a haja nem tokeletes jofius, akkor sztem nem megy ki az utcara. Nala a leglazabb oltozet, ha nem oltonyben van, hanem galleros poloban, szigoruan hosszunadraggal. Mindig egyenesen ul, pedans. Vagy epp mindig udvarias, ha bunko a riporter akkor is. Stb. Jo tulaj, de ez mas kerdes.
ulpianus
Amúgy nem egy írást olvastam a szurkolókról is, hogy meccs előtt, közben és után is példásan viselkedtek a Bengals szurkolókkal, és szinte nem volt aki ne gratulált volna a meccs után az éppen ott lévő, szembejövő bengalsosoknak. Annyira jó az ilyeneket olvasni.

több mint 3 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 522 — karsaijanos@gmail.com
Gratulálok! Nem azért, mert a KC-t vertétek, nem kenyerem a káröröm. Hanem mert a Bengals mindig is egy szimpatikus csapat volt. (És a Ravens elleni utolsó pillanatban dobott TD-t sem felejtem.) Nektek szurkolok a SB-on. Hajrá Bengals!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
De Ried állítólag azt is reklamálta, hogy rosszul álltunk fel, de az nem visszanézhető. Na ilyen döntő esetben lenne értelme a pirosnak.
ikuvihar
Állítólag csak a felállást reklamálta. És abban igaza is volt. Fumblit nem ítéltek volna, mert nem volt egyértelmű bizonyíték.
Biróék szerintem nem voltak nagyon rosszak. A felfogás szokatlan volt a szezon eddigi részéhez képest, de végig így fújtak, mindkét oldalra. Számomra ez mindig a legfontosabb, mert akkor a játékosok is tudnak alkalmazkodni. Ezt is tették

több mint 3 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Hogy látjátok a Mixon fumble kèrdést a végén? Megnéztem párszor, és tényleg nem ér hozzá senki. Szerencsére itt jókor jött a sípszó, és a Chiefs időkérése ellenére nem nézték vissza.
Szipeter
Botrányos volt a játékvezetés mindkét irányban. Ok, a holdingot lazán veszik. Na de ennyire? OL ember a védő hátára ugrik, vmelyik sack-nél a sisakot majd leszedték a védő fejéről, facemask, offside az int-nél, fair catch-nél visszahordónak nekifutó játékos, vonalon kívül labdás ember ellökése, mind zászló nélkül.
Én engedném a pirosat szabálytalanságra is, azzal a kitétellel, hogy előtte elmondják, hogy csak az egyértelmű esetekben változtatnak az ítéleten. Szerintem nem dobálnának az edzők össze-vissza, csak fontos szitukban.
Ennél az esetnél úgy láttm, a 22-es, aki keresztben elrohant előtte, hozzáért a jobb kezéhez. Látszik Mixon futásán, hogy picit elforog a teste és a jobb karjának törik a lendülete. Talán még az 55-ös is hozzáért. A szembe visszajátszáson látszik.
De Ried állítólag azt is reklamálta, hogy rosszul álltunk fel, de az nem visszanézhető. Na ilyen döntő esetben lenne értelme a pirosnak.
ikuvihar
Ried az első 2 Kc Td-t is megnézhetné az ordas nagy def. holdingokkal!
Itt is nagyot ment a coaching félidőben az elemzéssel!
2. Félidőben rengeteg kis szabálytalanságot csináltunk, amit nem fújtak le az elsőben sem mikor a Kc csinálta! Alkalmazkodtunk a bírói felfogáshoz! Ezek a pici tüskék teljesen kizökkenteték Mahomesékat!
Mindenesetre ezeket hónapokig nem engedném fújni, mert nagyon gyengék voltak!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 681 — playoffs???
Who Dey! Nem kerdés, ki nyeri a SB-t 🤩🏈🤩🏈

több mint 3 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 613 — greenmedia10@gmail.com
Hogy látjátok a Mixon fumble kèrdést a végén? Megnéztem párszor, és tényleg nem ér hozzá senki. Szerencsére itt jókor jött a sípszó, és a Chiefs időkérése ellenére nem nézték vissza.
Szipeter
Botrányos volt a játékvezetés mindkét irányban. Ok, a holdingot lazán veszik. Na de ennyire? OL ember a védő hátára ugrik, vmelyik sack-nél a sisakot majd leszedték a védő fejéről, facemask, offside az int-nél, fair catch-nél visszahordónak nekifutó játékos, vonalon kívül labdás ember ellökése, mind zászló nélkül.
Én engedném a pirosat szabálytalanságra is, azzal a kitétellel, hogy előtte elmondják, hogy csak az egyértelmű esetekben változtatnak az ítéleten. Szerintem nem dobálnának az edzők össze-vissza, csak fontos szitukban.
Ennél az esetnél úgy láttm, a 22-es, aki keresztben elrohant előtte, hozzáért a jobb kezéhez. Látszik Mixon futásán, hogy picit elforog a teste és a jobb karjának törik a lendülete. Talán még az 55-ös is hozzáért. A szembe visszajátszáson látszik.
több mint 3 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Szipeter
Oke, mert meglepodtem. Hunt a tulaj peldaul. Na, nala jobban karot nyelt ember nem sok van. O aztan soha fel nem dobna fukszot, vagy tetkot. Ha a haja nem tokeletes jofius, akkor sztem nem megy ki az utcara. Nala a leglazabb oltozet, ha nem oltonyben van, hanem galleros poloban, szigoruan hosszunadraggal. Mindig egyenesen ul, pedans. Vagy epp mindig udvarias, ha bunko a riporter akkor is. Stb. Jo tulaj, de ez mas kerdes.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
AFC döntö elemzés. Höri. Sírok
laoce
Ezzel hangolódtam a meccs előtt, egy remekmű, és a blazírt előadás a 47°-os bedőléssel fergeteges
több mint 3 éve
Annyira megható volt amikor meccs közben bevágták Mike Brownt és Katiet, nagyon szakadtaknak néztek ki, az öreg a szokásos sapijában, mezei műanyag széken gubbasztottak, majd a Chefs VIP-et ahol mindenkin fuksz, csillivilli ruhák, pezsgő, bőrfotel. Nagy volt a kontraszt. Egyébként szerintem a liga is szívja a fogát, hogy egy ilyen kis piacú franchise jutott be az SB-be, senki nem számolt velünk, és ez hatványozottan jó érzés.
Szipeter
Adjal mar egy kepet arrol, ahol mindenkin fuksz van.
ulpianus
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Annyira megható volt amikor meccs közben bevágták Mike Brownt és Katiet, nagyon szakadtaknak néztek ki, az öreg a szokásos sapijában, mezei műanyag széken gubbasztottak, majd a Chefs VIP-et ahol mindenkin fuksz, csillivilli ruhák, pezsgő, bőrfotel. Nagy volt a kontraszt. Egyébként szerintem a liga is szívja a fogát, hogy egy ilyen kis piacú franchise jutott be az SB-be, senki nem számolt velünk, és ez hatványozottan jó érzés.
Szipeter
Adjal mar egy kepet arrol, ahol mindenkin fuksz van.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
AFC döntö elemzés. Höri. Sírok

Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
De jo latni hogy igy porog a szeretett kis topicunk!!

Komolyan, mar csak ezert is megeri az SB 😀

Es nem csak SirPubban, bennem is boven van meg kiscsapatos frusztralt erzet, mikor mindenhonnan az jon hogy a Titans elbukta, a Chiefs elbukta…

de igazatok van!

Meg kell tanulni eros szurkolova valni ilyen fasza csapat mellett, es nagylelkuen elengedni ezeket a dolgokat.

Mi vagyunk itt, az a lenyeg.

A SUPER fckng BOWLban!!!!

Meg mindig nehezen hiszem el, es rohadt lelkes vagyok.

Ui.: sokszor, most is egyetertek nasheemel, es nagyon varom hogy valaki megfejtse mi tortent ezzel az edzoi stabbal. 2 eve 1/1, tavaly 1/5!!!!-on huztunk. Es ugyanaz a staff kovetkezo evben superbowlba vezeti a csapatot.

Komolyan csipjetek meg, ez a valosag?!?!
Miknar
Amikor Marvint elküldtük, egy teljesen új csapatot kezdtünk építeni, Taylor, Tobin 3 év alatt hihetetlen dolgot csinált. Minden draftunk tudatos és jó döntésekkel volt tele, az FA piacról nagyon jó embereket sikerült hozni. Minden ott kezdődött, hogy becéloztuk Burrowt, akit nem adtunk oda 3 első körért sem, és rá éppítettünk mindent. Ohioi gyerek, győztes típus ez kellett nekünk. A draftokon is személyiséget, kötődést néztünk inkább. A tavalyi szezonban pedig már látszott, hogy iszonyat jó ez a csapat, csak beesett a sérülés, nem volt meg a rugó, és a védelemben is maradtak még dementorok. Nekem legjobban a reakció tetszik, az hogy észleljük a hibákat, feladatra hozznk embert, és elküldjük azt aki nem illeszkedik. Tropa volt a futás elleni védelem, hoztuk Hillt, Readert, kellett egy Jolly Joker hoztuk Hilltont, nem tudtunk mit kezdeni a TE ekkel hoztuk Flowerst, aki levette Kelcet is a pályáról. Még Apple is bevállt végül, mert a PO-ban sokat köszönhetünk neki.

több mint 3 éve
😊

több mint 3 éve
Oké, de az idő lassan dolgozik. Az 1/5 után az SB pedig sok minden csak nem lassú.

több mint 3 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 047

Es nem csak SirPubban, bennem is boven van meg kiscsapatos frusztralt erzet, mikor mindenhonnan az jon hogy a Titans elbukta, a Chiefs elbukta…

de igazatok van!

Meg kell tanulni eros szurkolova valni ilyen fasza csapat mellett, es nagylelkuen elengedni ezeket a dolgokat.

Ui.: sokszor, most is egyetertek nasheemel, es nagyon varom hogy valaki megfejtse mi tortent ezzel az edzoi stabbal. 2 eve 1/1, tavaly 1/5!!!!-on huztunk. Es ugyanaz a staff kovetkezo evben superbowlba vezeti a csapatot.

Miknar
Időt kellett nekik adni a csapatépítéshez mind emberileg, mind taktikailag.
több mint 3 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581

de igazatok van!

több mint 3 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Azért 4 5 AFC s csapat reálisan pályázik oda ahol most vagyunk.
laoce
Szep csendben meg volt a generaciovaltas. Herbert, Allen, Mahomes, Burrow, Lamar.

Eleg versenykepesnek tunik a kovetkezo 10 evet tekintve az AFC. Es akkor lehet jovore Rodgers is AFC-West, Patriots is osszeallhat egyszer-ketszer.

A legbiztosabb az lenne, ha be lenne zsebelve most a gyuru. Andy Reid az elozo 4 evben leuralt egy ennel a projekcional joval gyengebb AFC-t, aztan csak egy gyuru lett belole. Az utolso gyozelmet mar nehez megugrani, szerintem nincs olyan, hogy “nem most kell nyerni”.
undisputedly
Jaja, annyi csapat van, amelyiknek megelőlegeznek egy csomó SB-t, meg gyűrűt, aztán a legtöbb menet közben valahol elvérzik. Hány olyan csapat, QB, vagy más korszakos játékos van a "megérdemelt volna egy gyűrűt kategóriába". Aki egyszer eljut a döntőig, az ne bízzon a következő lehetőségbe, mert jó eséllyel az NFL-ben az soha nem jön el (kivéve ha TB12 vagy 😀 )