NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 3 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
Ha a Bears ellen nyom 3 TD-t maris top5 futova avanzsal 😀 😀

Egyebkent mea culpa valoban top10-15ot irtam meccs elott.
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Meccs előtt Mixon még csak top10-15 futó volt :p
Am grat, jó meccs volt, félszemmel ezt néztem. Ez az offense nagyon veszélyes lehet ha minden klappol.
több mint 3 éve
Alapvetoen az 1. Meccs az optimista foegatokonyvem szerint ment: mukodott Burrow es a WR trio kemia, mindharom elkaponak volt nagyon fontos elkapasa es ha Tate(?) nem ejti ki a labdat a kezei kozul, lett volna meg egy WR TD.
Mixon tovabbra is top10 futo nalam.

Ami aggaszto, hogy egy alapvetoen optimista forgatokonyv eseten is eppenhogy sikerult megnyerni ezt a meccset egy vitatott fumblival, ha ezekbol a jo dolgokbol csak 1 hibadzani fog legkozelebb akkor….. tudjuk.

Viszont a vedelem meglepoen pofas kepet mutatott, legalabbis en rosszabbra szamitottam toluk, kerdes hogy ez a Vikes gyengeseget mutatja vagy mi mentunk elore egy lepest.

Ezt a bearst el lehet kapni kovi meccsen!! Egy 2-0 meg mar nagyon szep lenne 😊
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 852 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wow.
több mint 3 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Hát voltak nagy hullámvölgyek, változott folyamatosan a momentum, szerencsére a végén élni tudtunk vele. Az utolsó negyedében és a OT-ben én végtelenül konzervatívnak láttam az O hívásokat. Aztán az a 4&inch(es) viszont mindenkit meglepett. Külön örülök, hogy Chase az első igazi meccsen megmutatta, hogy miért tartották őt különleges tehetségnek és McPherson nem csak 53-ról verte be, de a döntő pillanatban sem remegett meg a lába!
Az OL továbbra is gáz, egy-két épkézláb TE is nagyon kellene, de mindent nem lehet egyszerre 😊
Most örüljünk annak, hogy több év után pozitív mérleggel áll a csapat!
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 852 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a W-hez.
több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 460
Nna akkor ha már szezonkezdet, ki mit vár a csapattól? Én ahogy fogynak a napok csökkent a lelkesedésem, és ebben sajnos nálam benne van Chase rozsdás formája is. Nagyon vártam hogy üstökösként berobban, és hátha tényleg az lesz, mert igazából papíron nálam a Chase/Boyd/Higgins trió top5 a ligában. Mixon ha egészséges top10-15 futó, de itt sajnos kimerül az optimizmusom. A fal nagyon kérdéses, TE gyakorlatilag nincs/ligaalja, a komplett D-nél meg kifejezetten azt érzem hogy hiába egy közepes egyben az egész, az edzői stáb olyan szinten nem
Bizonyított nekem semmit az elmúlt 2 évben, hogy már fejétől bűzlik a hal ugye. Az sem segít hogy a csoportban várhatóan mi leszünk a leggyengébbek.

Nem könnyű ezt látva pozitívnak lenni, de úgy tűnik hűséges bengáli leszek, mert megnézem a jó focit és vannak kedvelt csapataim, de valami megmagyarázhatatlan oknál fogva úgy tűnik, ez örök szerelem marad.

Ti mit vártok a szezontól így, az első meccs előtt?
Miknar
Én amikor Chase-t draftolátok már akkor sem értettem, szerintem nektek Sewell-t kellett volna. Én emlékszem a tavaly Macskalakban játszott meccsünkre ahol a Ravens csoda , hogy nem ölte meg Burrow-t, később ezt megtette más. Az O falat sokkal jobbnak most sem érzem, pedig Burrow megmutatta , hogy nagy benne a potenciál. 5-6 győzelemnél és csoportutolsó helynél nem várok többet, annyit kívánok nektek , Burrow maradjon egészséges.
KeyG
Ezt az elkapo vs OL vitát már lefolytattuk párszor. Sewell se megy nagyot a hírek szerint. Nekem inkább az fáj, hogy a másodikban lecseréltünk és nem választottunk a helyünkön jobb OL-t. De már mindegy, így történt. Reméljük Joe túléli és odabasz a védelmeknek!
Kezdődjön már a meccs, nagyon várom!!! 😃

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 547
Nna akkor ha már szezonkezdet, ki mit vár a csapattól? Én ahogy fogynak a napok csökkent a lelkesedésem, és ebben sajnos nálam benne van Chase rozsdás formája is. Nagyon vártam hogy üstökösként berobban, és hátha tényleg az lesz, mert igazából papíron nálam a Chase/Boyd/Higgins trió top5 a ligában. Mixon ha egészséges top10-15 futó, de itt sajnos kimerül az optimizmusom. A fal nagyon kérdéses, TE gyakorlatilag nincs/ligaalja, a komplett D-nél meg kifejezetten azt érzem hogy hiába egy közepes egyben az egész, az edzői stáb olyan szinten nem
Bizonyított nekem semmit az elmúlt 2 évben, hogy már fejétől bűzlik a hal ugye. Az sem segít hogy a csoportban várhatóan mi leszünk a leggyengébbek.

Nem könnyű ezt látva pozitívnak lenni, de úgy tűnik hűséges bengáli leszek, mert megnézem a jó focit és vannak kedvelt csapataim, de valami megmagyarázhatatlan oknál fogva úgy tűnik, ez örök szerelem marad.

Miknar
Én amikor Chase-t draftolátok már akkor sem értettem, szerintem nektek Sewell-t kellett volna. Én emlékszem a tavaly Macskalakban játszott meccsünkre ahol a Ravens csoda , hogy nem ölte meg Burrow-t, később ezt megtette más. Az O falat sokkal jobbnak most sem érzem, pedig Burrow megmutatta , hogy nagy benne a potenciál. 5-6 győzelemnél és csoportutolsó helynél nem várok többet, annyit kívánok nektek , Burrow maradjon egészséges.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Én mint egyszerű, nem szakértő szurkoló bizakodom abban, hogy előre lép a csapat. Sajnos racionálisan gondolkodva persze nehéz hinni abban, hogy minden egyszerre fog javulni, meg szerencsénk is lesz a meccseken meg a sérülésbogar is elkerül stb stb.
A papírforma sajnos az, hogy a liga hátsó negyedében fogunk végezni megint és jöhet a top8 pick. Cáfoljanak rám!

több mint 3 éve

több mint 3 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Még két nap és közelebb kerülünk az igazsághoz. Egyébként lehet nehezeben indul majd a srác, de nem tartok attól, hogy nem válik be. Jó lesz ő.

Persze fantasyba azért inkább Higginst draftoltam 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
Chase szakszerűen megmagyarázta miért droppol annyit 😁

kapitnono
Majd Twitteren írta, hogy ő nem is ezt mondta és legyenek szívesek azt megírni, amit mondott.
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 135 — WHO DAT!!!!
Chase szakszerűen megmagyarázta miért droppol annyit 😁

több mint 3 éve
A F7 agyonveri Kirk kapitányt és akkor mindegy mi van hátul… 🙄😃

több mint 3 éve
Apple menő lesz Jefferson és/vagy Thielen ellen 😊

Szerkesztette: nasheem

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Biztos nem volt beoltva… 🤷‍♂️

több mint 3 éve
Nekem pre meccseken is tetszett. Szóval nem érteni...

több mint 3 éve
Köszi, nagyon mondták, hogy jól megy MJ, azért érdeklődtem, hogy ez a kezdőn is meglátszik-e esetleg
Wyatt
Akkor megjött a válasz 😀
Wyatt
Annyira jól megy, hogy a csapatból is megy, na.

Amúgy WTF. Ennyire szabad hinni bárminek is, ami a TC-ről szól...
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Köszi, nagyon mondták, hogy jól megy MJ, azért érdeklődtem, hogy ez a kezdőn is meglátszik-e esetleg
Wyatt
Akkor megjött a válasz 😀

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
Kurvaélet.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Hogyan néz ki a kezdő OL jelen állás szerint nálatok?
Wyatt
Arra én is igen kiváncsi vagyok, hogyan fog kinézni! 😂

több mint 3 éve
Wyatt
A nyilatkozatok alapján Smith és Hill is nagyon jók, de azért a kezdőben nem igazán szeretném látni őket.
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 3 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 655
Hogyan néz ki a kezdő OL jelen állás szerint nálatok?
Wyatt
Jonah Williams
Quinton Spain
Trey Hopkins
Xavier Su'a-Filo
Riley Reiff

Papíron nem néz ki olyan rosszul, de ha kidől valaki, akkor nagy lesz a szakadék, mert Carman, MJ, Smith, Fred Johnson, Trey Hill bármelyikével bajban leszünk, és jönnek majd Burrowra a mentális démonok.
Még jó, hogy a csoportban nincs brutál DL, és az első két meccsünkön sem lesz ki nyomás generáljon szegény Burrowra😱👍.
Lehet Allenvel kellene kezdeni csak hogy lássuk mire képes a fal...