Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 045
Szerencsére csak felvételről néztem meg a meccset, szörnyű volt. Amit Green- vel csinált a vezetés, az számomra érthetetlen. Elvisszük szenteste, majd nem engedjük játszani??. Na ez a döntés határozta meg az egész O hozzáállását. Megint volt bajom az OC-vel, jó hogy nincs ember, de azért ha már minden mindegy lehetne egy kicsit kreatívabb a play hívás, ami nem csak abban merül ki, hogy hülye felállással indulunk. Az idő menedzselése pedig mindkét félidő végén kritikán aluli volt. Simán jöhettünk volna közelebb, és akkor nem 40+ ról kell rugni. Core nagyon rooke még, Fishert, Cedet bárhogy tologatjuk nem lesz hosszú távú megoldás. Egyetlen pozitív számomra Burkhead, aki sokkal jobban játszik az utóbbi meccseken mint Hill. A végén egy érzés maradt, a Titánok sajnálása. Ezt a gyomorult Texast toltuk be a PO-ba.
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 953
Sajnálom srácok, pedig drukkoltam, már csak Bullock miatt is...aztán hogy ő lett a negatív hős, nagyon nem örültem...
több mint 9 éve
Danny Arizona Cardinals 1 774
Aterzem sracok, nagyjabol ugyan olyan szezont futott mindket csapat, nagy elvarasok SB contender keret es egyszeruen nem mukodik semmi, kulcspillanatokban rendre nem jonnek a jo dontesek. Sajnalom, mert az AFC legszimpatikusabb csapata szamomra a Bengals. Remelem jovore velunk egyutt kerultok vissza a minket megilleto helyre, a playoffba!

Szerkesztette: Danny
több mint 9 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 310
Bosszantó volt ez a meccs is. Egy PO csapat ellen a tartalékokkal megnyerhettük volna a meccset, és megint egy hajszálon múlt. Ez idén már a sokadik ilyen meccs, amikor egy picival több koncentráció vagy szerencse kellett volna.
Persze lehet magunkat nyugtatni azzal, hogy a fordulóban volt néhány meccs, ami jól alakult, és így még előrébb draftolhatunk, de jövőre ezeket a nüanszokat meg kell fordítani, mert így csak lúzerkedés lesz majd.
több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Röviden a mai meccsről..... Sos kell egy támadó kordinátor K Z helyett jövőre. Meskót a csapatba mert ezt a kicker szintet ő is tudja bármikor. A többit majd ha átgondoltam ezt a szart, amit ma is leakartak nyomni a torkomon foci helyett....

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
A fogalmatlan Uzsonna lesz a kezdő TE.

Meanwhile in Boston: Matt Lengel TD, pass from Tom Brady.

Nálunk esélyt sem kapott. Szép munka.

Greent elvittük júsztonba, ott szóltunk neki, hogy nem játszik. Haza is repült a picsába. Állítólag ő és Eifert sem lép már pályára idén.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
85 Cincinnati Bengals 363
OFF:
Sziasztok, régen nem jártam erre, de jó látni, hogy még mindig ilyen aktív a fórum!

Kaptam Amerikából egy Bengalsos kabátot, de XL-es és rám egy kicsit nagy úgyhogy szívesen megválnék tőle. Nem tudom hogy lehet ide képet feltölteni, de ha érdekel valakit írjatok egy emailt és küldök képet (antalgandras@gmail.com). Egyébként sima fekete, a szív felett a B logó, hátul pedig Cincinnati Bengals felirat. Vízlepergetős/széldzsekis dolog NFL.com-ról, címke még rajta, és baráti áron 5000 HUFért nagyon szívesen odaadom valakinek!
Ha érdekel írjatok emailt! Boldog Karácsonyt és Who Dey!

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 227
Biztosan nem lesz Eifert, Kroft, Boling és Burfict, kérdéses Green, Hill és Johnson.

A támadófal úgy fog kinézni hogy Ogbuehi - Whitworth - Bodine - Zeitler - Fisher. TE poszton lesz Uzomah és Hewitt, talán lesz egy egészséges (?) Green és egy sérült Hill.

Daltonnak nem lesz egyszerű meccse, személy szerint az offenztől nem várok semmit.

A védelemben nem lesz Johnson és Burfict, futás ellen a két legértelmesebb ember. Azt mondjuk nem tudom hogy a HOU futójátéka milyen, de a két említett úriemberrel sem volt jó a futás elleni védekezés.

Viszont aktiválva lett Dawson, remélem látjuk is a pályán, ha már így alakult.

Összességében ez így nagyon kevés, és ha még hozzávesszük hogy primetime meccs, nos akkor kijelenthető hogy nem a Bengals az esélyes.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 950
Mit vártok a Houston ellen ?
Miknar
Én egy kevés pontos meccset várok.
Támadó oldalon a kulcs a futás beindítása lehet, így tudjátok a legjobban megvédeni Daltont. Eifert nagyon fog hiányozni, mind blokkolásban, mind a gyors passzok elkapásánál. Hill is sérüléssel bajlódik viszont ő full edzést tolt, így szinte biztosan játszani fog.

Védelem tekintetében pedig, ha limitálni tudjátok Millert, akkor könnyen meglehet a győzelem is, Savageből nem nézem ki, hogy meg tud verni levegőben.

Összességében Bengals győzelmet tippelek 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
"In the wake of Friday’s star-studded injury report, the Bengals have no choice but to find out if the kids are OK with starting Will linebacker Vontaze Burfict and starting tight end Tyler Eifert ruled out for Saturday night’s game and wide receiver A.J. Green categorized as questionable despite having a full practice."

...
több mint 9 éve
Mit vártok a Houston ellen ?
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 259 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/si_nfl/status/811990917066489858

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Hobson, aki nem szokott légbőlkapott dolgokat írni, azt írja, elég nagy az esély arra, hogy Boling kihagyja a Texans elleni meccset a vállsérülése miatt, amivel a 4. játékhét óta küzd. Ebben az esetben Whitworth menne be a helyére és Ogbuehi kezdene LT-ben.

Ó jaj.

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Garantálok én bármit, ha az kell a nyugalmadhoz. Esetleg tévedek 😉
nasheem
Na szép, már a csoportriválisokban sem bízhat az ember. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
I'm told unless there's an unexpected setback Bengals WR A.J. Green should play Saturday at Houston.Bob Holtzman, ESPN
Végre valami jó hír. 😊

Green is 36 yards from his sixth straight 1,000 yard season. Only Randy Moss has done that.Bob Holtzman, ESPN
Ez pedig bámulatos.

Szerkesztette: Mikey

több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
Garantálok én bármit, ha az kell a nyugalmadhoz. Esetleg tévedek 😉

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A Ravens szerintem meg lesz.
nasheem
Ezt garantálod nekem? Mert akkor vasárnap este nem izgulom halálra magam, hanem teljes nyugalomban nézem azt is, ha vágóhídra megyünk. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
Na aludtam rá egyet, de sok érteles most sem jut eszembe.
Burfict az egyetlen klasszis játékosunk? A rangadókon nagyon úgy tűnik. Becsúszik pár hülyeség, de egyre kontrolláltabb.
A Ravens szerintem meg lesz.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Azért az nagyon epic volt, mikor Dalton INT-jénél Bodine elment futásblokkolni. Hihetetlen az ember.

Egyébként az edzői stáb mondjon le. Ez a második félidei nihil nagyon durva volt, bár az is igaz, hogy egyáltalán nem meglepő, annyiszor láttunk már ilyet.

A végén pedig szépen előjött a frusztráció is, négy egymás utáni játékban sárga zászló, ilyenre nem is emlékszem.

De legalább ezen a meccsen újra láthattuk a csapat egyértelmű hiányosságait, amelyek amúgy már régóta jelen vannak.

Jövő héten @Houston és prime time meccs, jöhet az újabb kritikán aluli játék.

több mint 9 éve
Nyilván benne volt a meccsben, hogy a szokásosnál is többet hibáztatok, +100 yardos büntetés mennyiség azért nem véletlen.

De pont ezért idegesít ez a meccs, ha ilyenkor sem tudunk győzni, kérdés, hogy mikor ..

és persze, addig megy jól az egyik csapatnak, míg a másik szarul játszik, ez minden sportban így van 😀 de túlságosan sokat buktunk már a 2. félidőben idén ahhoz, hogy mindig azt lehessen mondani, "csak feltámadt az ellenfél O / D"

Ez a meccs tényleg tökéletesen példázta a teljes szezonunkat.

Szerkesztette: Miknar
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 953
Hogy omolhat össze egy meccsen belül, ilyen látványosan, sokadszorra az O ?

Dalton?! Az az INT kb fordulópont volt, bár már előtte is érződött, hogy jön a szokásos lejtő ...
De akkor is, végtelenül idegesített a végén a D is, lehoztak egy korrekt meccset, aztán mintha hirtelen mindenki egyszerre felejtette volna el mi a dolga, felesleges szabálytalanságok, büntikkel húztuk magunkra a Steelerest..

Big Ben nem fogott ki jó napot, ahogy Bell sem, gyakorlatilag a kickerjük vert meg minket.

Végtelenül bosszús, ugyanakkor egy kicsit már sajnos beletörődő kezdek lenni ..

Megint elhittem, hogy legalább a szép búcsúra összeszedik magukat a srácok.
Miknar
Azért azt is add hozzá, hogy az elején egy teljesen felesleges facemask szabálytalanságot csináltunk, aztán egy még feleslegesebb DPI-t, ahol a védő simán visszafordulhatott volna.
És az butaság a TD-nél, amikor pf-et fújtak Bell ellen (jogosan)
Úgyhogy igazán addig ment a Bengals-nak, amíg a Steelers D# nem szedte össze magát, különösen a futójátékok ellen...
Sok a sérült nálatok. Egy Green-t nem lehet csak úgy kiváltani, de az látszik, hogy mellette LaFell és Boyd alkalmazható a későbbiekben is.
Daltonnk pedig mindig akkor ment jól, ha nem kellett nagyon túlvállalnia magát.
A védelem problémáit meg számtalanszor kiveséztétek.
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 390 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Dalton?! Az az INT kb fordulópont volt, bár már előtte is érződött, hogy jön a szokásos lejtő ...
De akkor is, végtelenül idegesített a végén a D is, lehoztak egy korrekt meccset, aztán mintha hirtelen mindenki egyszerre felejtette volna el mi a dolga, felesleges szabálytalanságok, büntikkel húztuk magunkra a Steelerest..

Big Ben nem fogott ki jó napot, ahogy Bell sem, gyakorlatilag a kickerjük vert meg minket.

Miknar
A szép búcsú még meglehet az utolsó héten .-)

több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 390 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Burfict-nek nagy respect, féltem tőle.
bcsarli
Hát azért ma is voltak megkérdőjelezhető húzásai, de utaztak is rá rendesen, úgyhogy ez szem 50-50. Nagy baj nem lett.
megyerikrisz
Ha nem Ő az észre sem vesszük 😊

több mint 9 éve

több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Burfict-nek nagy respect, féltem tőle.
bcsarli
Hát azért ma is voltak megkérdőjelezhető húzásai, de utaztak is rá rendesen, úgyhogy ez szem 50-50. Nagy baj nem lett.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.