Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
Fisher viszont szar volt és még meg is sérült. Ezt sajnáltam. Az a fumbli... Core viszont örömteli.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Jó volt ez. Szerepet kapott a roster alja is, Dalton 130as rating sack nélkül, Burfict hatalmas meccset tolt, Dunlap több labdát ütött le, mint a magyar röplabda-válogatott. Még a végén az 5 W is meglesz.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Mármint megverni a rozsdás acélosokat
több mint 9 éve
ez a hozzáállás tetszik 😀
több mint 9 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
Tetszik az eredmény, itt ott a mutatott játék is, de ha teljesen reális akarok lenni, ez a gyengécske Bengals egy még gyengébb Eaglest vert ma el

Mindenesetre Nugent egész jó volt, kár hogy az utolsó negyedben megint előjött 1-2 amatőr hiba, de foglalkozzunk a pozitívumokkal, jövőhéten meg kell verni a Clevelandet, és talán lesz önbizalom a Steelers ellen is..

Burfict man of the match

Szerkesztette: Miknar
több mint 9 éve
Gilberryt küldjük vissza. Nemrég jött, tuti garis még!

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 229
Backup quarterback AJ McCarron was on the field in a stocking cap. He apparently had a stiff neck and it's not related to injury. Long snapper Clark Harris (groin) was on the rehab field, as was backup tight end Tyler Kroft (concussion) and they were marked as limited. Backup safety Derron Smith (thigh) didn’t work, but starting safety Shawn Williams (hamstring) returned to practice after missing his first NFL game in Baltimore and was marked as limited.

Backup tight end C.J. Uzomah (calf) also returned after a multi-week absence and was limited. Also limited after playing Sunday were left guard Clint Boling (shoulder), left end Carlos Dunlap (thigh). Defensive lineman Wallace Gilberry, fullback Ryan Hewitt (foot), and wide receiver Brandon LaFell (knee).bengals.com
Csak 11 ember, nem is sok.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 699
Áh addig nem. A szezon utolsó meccse előtt be lesz jelentve az 1 éves hosszabbítás...
Mikey
Áprilisban hosszabbított, '17 végéig szerződése van.

Btw hétvégén szerintem csinálok egy ivós játékot az elbaszott Nuge-rúgásokra, legyen valami haszna is. 😀
megyerikrisz
Szabályrendszer? Elbaszott EP 1 feles, FG 3 feles? Csak hogy tudjam, mire számítsunk az eredménykövetőben 😊
nasheem
plusz Dalton labdavesztés: üvegsör
sutianap
annyi sör nincs is.
Mikey
hey-hey, ne kelts panikot!
több mint 9 éve
Áh addig nem. A szezon utolsó meccse előtt be lesz jelentve az 1 éves hosszabbítás...
Mikey

Btw hétvégén szerintem csinálok egy ivós játékot az elbaszott Nuge-rúgásokra, legyen valami haszna is. 😀
megyerikrisz
Szabályrendszer? Elbaszott EP 1 feles, FG 3 feles? Csak hogy tudjam, mire számítsunk az eredménykövetőben 😊
nasheem
sutianap
annyi sör nincs is.

több mint 9 éve
Huu de bebazstam volna ha most hetvegen minden Dalton elleni sa`ncnal inni kell egyet...
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Mikey

megyerikrisz
nasheem

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Meg szerencse hogy döntetlen eseten nincs FG parbaj ... : D
több mint 9 éve
Mikey

megyerikrisz

több mint 9 éve
Mikey
megyerikrisz
Ez nálam nem zárja ki hogy hosszabbítsanak vele '18-ig, jó munkájának elismeréseként.

több mint 9 éve
Mikey

több mint 9 éve

több mint 9 éve
A cincyjungle-en is téma a fire Lewis. Ott épp Corey Dillon köszönne el tőle érdemei elismerése mellett. Népszerű topik lesz ez jövő tavaszig...

több mint 9 éve
CB Tony McRae visszajött practice squadba. Komoly roster esélye sosem lesz, de legalább he knows the system.

Tegnap megnéztem az Eagles legutóbbi meccsét, ők sem tűnnek egy top csapatnak, szóval meglesz a szokásos kevéspontos meccsen a párpontos vereség most vasárnap is egy-egy kihagyott Nugent field goallal és extra ponttal. 😊

több mint 9 éve
Érdekesség 1: mindannyian szarnak látjuk a védelmet(Daltonnak több tackle-je volt a Ravens ellen, mint Atkinsnek), ugyanakkor 2 TD-t kaptunk összesen ez elmúlt 2 meccsen. 😀

Nugent pedig marad, nem jönnek rúgók tryoutra. Bevált dolgon ne változtass. 😀
megyerikrisz
Két top offense ellen. Ja nem. 😊

Nugent megtartása miatt remélem év végén kap valamiféle fair play díjat a csapat, mert vele konkrétan pontelőnyt adunk az aktuális ellenfeleknek. 19/23 XP, 18/23 FG, zseniális.

több mint 9 éve
AJ Green visszatérése mikorra várható?
mascherano

Parancsolj.
Even though the Bengals are 3-7-1, Lewis says they won't consider resting A.J. Green when his strained hamstring heals.

“No. I do still expect him back," said Lewis, who says he's questionable for this week and the game against the Eagles (1 p.m.-Cincinnati's Channel 19). "We’ll see. Partly cloudy."

In Lewis-speak, that means probably not. At the moment.Geoff Hobson, bengals.com
Most már azt is tudjuk, milyen időjárás lesz a meccsen. 😀
S azért befigyelt egy we'll see is. 😊

több mint 9 éve
Érdekesség 1: mindannyian szarnak látjuk a védelmet(Daltonnak több tackle-je volt a Ravens ellen, mint Atkinsnek), ugyanakkor 2 TD-t kaptunk összesen ez elmúlt 2 meccsen. 😀

Érdekesség 2: azt vártuk, hogy Burk átveszi Gio szerepét, ehhez képest Hillnek több elkapása volt ezen az egy meccsen, mint előtte az egész szezonban összesen.

Más : Csikis Brown ment IR-ra, DeShawn Williams jött vissza 53ba. Ennek még örülök is, mert így legalább többet látjuk majd Russelt, kiderül, hogy a magas draftja vagy a kivágása volt a hiba.

Nugent pedig marad, nem jönnek rúgók tryoutra. Bevált dolgon ne változtass. 😀

Szerkesztette: megyerikrisz

több mint 9 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 310
A Marvin miben hibázott vitához néhány észrevétel
DL:
A DE problémákat érzékelték már az offseason alatt, nem véletlenül probálták meg Dwight Freeney-t leigazolni. Más kérdés, hogy még egy ekkora (egykori) játékos sem fog 36 évesen csodát tenni. És hiába tűnt papíron legalább a kezdő megfelelőnek, az hogy nem volt mélység, szerintem komoly hiba. A helyzetet persze súlyosbította, hogy menet közben kiderült M. Johnson kevés lesz, és míg tavaly volt rush, idén nem.
A DT poszton az elmúlt draftokon hozott emberek (Hardison és Billings) jelentettek volna mélységet, az egyrészt pech, hogy lesérültek, másrészt menedzselési hiba, hogy utána nem volt next man, aki elő tudott volna lépni.
OL:
Bodin az elmúlt két évben az örök ígéret volt, de komoly fejlődést aligha lehetett nála tapasztalni. Az, hogy nem próbálták ezt a posztot megoldani szerintem komoly hiba. Csak bízni lehet benne, hogy jövőre prioritás lesz.
WR:
Jonest akartuk, ő viszont WR1 akart lenni, amire itt nem volt esélye, Sanu pedig drága lett volna. Az elengedésük az én meglátásom szerint logikus volt. Ha Eifert és Green egészséges, akkor gyakorlatilag mindegy lett volna, hogy kik vannak még mellettük. Ráadásul én Boydban látok is potenciált, hogy valid WR2 legyen jövőre. Itt szerintem az a nagy kérdés, hogy Lewisék milyen infókat kaptak az orvosi stábtól Eifert visszatérésérő.
Secondary:
Az év során voltak gondok, ugyanakkor ezekre a posztokra nagyon sokat áldozott a csapat a drafton. Lehet vitatkozni, hogy Nelsont meg kellett volna-e tartani (szerintem nem), de ezért a területért nem venném Marvin fejét.
Edzői stáb:
Ahogy mások is írták a sikeres szereplés miatt többször kellett újjáépíteni a társaságot, ami idén szerintem nem jött össze. Azt gondolom, hogy Hue Jacksonnal ez az O jobb lett volna idén, és azokat a meccseket, amelyek billegtek, többségében be tudta volna húzni a Bengals. Visszalépés volt, és nem tudom, hogy Zampese képes lesz-e sikeres OC lenni.
A secondary visszaesése mögött a pass rush hiánya mellett biztos, hogy benne van Vance Joseph távozása is. A hiányzó játokosok mellett az edzői stábban is szét kell nézni, hogy tényleg ezzel a csapattal kell-e dolgozni jövőre dolgozni.

Én továbbra is azt gondolom, hogya TOP 8-ban draftolva idén meg lehet oldani a hiányposztokat (pass rush, LB, C). Onnantól pedig az edzői stábon fog múlni, hogy 2017-ben PO csapat leszünk-e.
több mint 9 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
AJ Green visszatérése mikorra várható?

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
@Mikey
Sanu pedig harmadik, ha nincs a csapatban jó TE, mert ha van, akkor negyedik. Jones menni akart, elmondta ő is és minden más érintett is. Sanunak pedig szerinted meg kellett volna adnunk az évi 8 misit? Mert eléggé biztos vagyok benne, hogy akkor azon menne épp a háborgás, hogy miért a miénk a liga legdrágább elkapó párosa. Jó arc volt, meg tudott dobni is, de azért ő kurva messze van egy nr.2 elkapótól.
megyerikrisz
ezt azér nagyon furcsa szögből nézed
sutianap
Miért? Nem lett volna értelme, Boyddal megoldották (jól) a pótlását. Jones helyére kellett volna találni valakit, de erre úgy tűnik, sem Core, sem LaFell nem alkalmas.
megyerikrisz
és ha azt mondom neked, hogy nézzük meg Mekkaróval, mer itt nem lehet mondani, hogy hagyták leamortizálódni a keretet, pótolva lettek a hiányzók ( de Sanu jó elkapó) - ekkori TE mélység sincs máshol a ligában, Dalton meg bóklászik, a faszt csinál az az ember?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
@Mikey
Sanu pedig harmadik, ha nincs a csapatban jó TE, mert ha van, akkor negyedik. Jones menni akart, elmondta ő is és minden más érintett is. Sanunak pedig szerinted meg kellett volna adnunk az évi 8 misit? Mert eléggé biztos vagyok benne, hogy akkor azon menne épp a háborgás, hogy miért a miénk a liga legdrágább elkapó párosa. Jó arc volt, meg tudott dobni is, de azért ő kurva messze van egy nr.2 elkapótól.
megyerikrisz
ezt azér nagyon furcsa szögből nézed
sutianap
Miért? Nem lett volna értelme, Boyddal megoldották (jól) a pótlását. Jones helyére kellett volna találni valakit, de erre úgy tűnik, sem Core, sem LaFell nem alkalmas.