Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
LaFellről legalább lehet tudni, hogy (nem fikázásként mondva) NFL szinten egy stabil középszer.Volt valamikor. Most stabilan szar.
munoz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Hát inkább kumerow, mint LaFell. WR meg mindenképp kell az első körben, lehetőleg Doctson.Nem tudom, hogy mennyit fejlődött a PS-ben Kumerow. Tavaly a preseason meccseken szerintem a 3. sorok ellen tudott villogni, de amikor már a cserék ellen játszott, akkor nem sokat mutatott, és akkor még mindig nem tudjuk, hogy kezdőjátékosok ellen mire lenne képes. LaFellről legalább lehet tudni, hogy (nem fikázásként mondva) NFL szinten egy stabil középszer.
megyerikrisz
több mint 10 éve
Hát inkább kumerow, mint LaFell. WR meg mindenképp kell az első körben, lehetőleg Doctson.
több mint 10 éve
Nem kell tovább várni srácok!!!Az elúlt két évben éppen annyi TD-t szerzett, mint ahány PO győzelmet a Bengals. Éppen az ideális játékos számunkra 😊
Dwayne Bowe elérhető és nem kellene nagyot költöznie...
Klaci79
Vet minimumért camp body esetleg lehetne, hátha csoda történik, de abból a gödörből, ahova került nem tudom, hogy lehet kimászni...
több mint 10 éve
Nem kell tovább várni srácok!!!Dwayne Bowe elérhető és nem kellene nagyot költöznie...
több mint 10 éve
Hát nagyjából LaFell a legjobb elérhető WR, aki hozzá is tudna esetleg érdemben tenni a csapat játékához. (Nem elfeledve, hogy nagyjából egy WR3 kaliber a srác.) Így is megnyugtató lenne, ha legalább őt leszerződtetnék. Ő tudná hozni Sanu számait, így már "csak" Jonest kellene pótolni. Bár sérülékeny játékos, de azért egy ilyen veteránnal nem lenne kötelező az első körben WR-t húzni a drafton, így ha leesik egy jó DT, vagy pass rusher, akkor lehetne BPA-zni.
több mint 10 éve
Szerintem nem fogunk komoly FA elkapót hozni. De nem is bánom.az egyetlen komoly FA elkapó tőlünk távozott, szóval nehéz is lenne.
nasheem
bármi is lesz, sajnos egyértelműen rosszabb helyzetből kezdjük a szezont, mint tettük tavaly. és ezt nem most menedzselték el.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
LaFellt az egyetemen nagyon bírtam.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Sims in da hauz újabb két évre, miközben a zseniális LaFell jön vizitre.
több mint 10 éve
Szerintem nem fogunk komoly FA elkapót hozni. De nem is bánom.
több mint 10 éve
Láttok esélyt arra, hogy FA WR-t hozzunk? vagy ez esélytelen nálunk. Egy veterán elkapó nagy segítség lenne az O-nak. Pl: Boldint szívesen látnám a csapatban, vele tárgyal valaki?
több mint 10 éve
Én szvsz egy jó második körös draft cetliért odaadnám AJ-t FA piacról meg szereznék egy backup QB-t de semmiképp sem JancsikátNa ha AJt el tudjuk passzolni, akkor jöhet Johnny Foci backupnakAkkor már inkább QB nélkül játszunk 😊
😀
nasheem
Momentán egyébként nem is tudom, hogy ki lenne az aki adna érte (AJ) elfogadható értéket.
Az FA piac kapcsán elég érdekes, hogy sem Nelson sem Hall után nem kapkodnak. Kíváncsi leszek, hogy aprópénzért végül visszajön-e valamelyikőjük.
munoz
Szerkesztette: WhoDey83
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Na ha AJt el tudjuk passzolni, akkor jöhet Johnny Foci backupnakAkkor már inkább QB nélkül játszunk 😊
😀
nasheem
Momentán egyébként nem is tudom, hogy ki lenne az aki adna érte (AJ) elfogadható értéket.
Az FA piac kapcsán elég érdekes, hogy sem Nelson sem Hall után nem kapkodnak. Kíváncsi leszek, hogy aprópénzért végül visszajön-e valamelyikőjük.
Szerkesztette: munoz
több mint 10 éve
Na ha AJt el tudjuk passzolni, akkor jöhet Johnny Foci backupnak 😀
több mint 10 éve
Nelson akárhogy is játszott, nem a jövő embere. Mindenhol hosszabb távra szeretnének megoldást, ha az nem jön össze, érdeklődni fognak Reggie után is, nem marad állás nélkül. Ha Ilonkát nem tudtuk volna visszahozni, maradt volna Nelson. Ha jól tudom, ajánlottunk is neki egy 2 éves szerződést, de valószínűleg nagyon kevés pénzért, mert a vezetőség bízik Williamsben, így jut majd neki játékidő, Derron Smith pedig az egyik legjobb tavalyi húzásunk volt (hosszútávon, akárki meglássa), ő is befér a rotációba. Negyediknek meg jön majd egy hátsó körös vagy valami Manning/Keo kategóriás droid az FA-ről.Eddig ugy nez ki nem hosszabbítunk Nelsonnal mit gondoltok sokat ker vagy nem is akar maradni ? Egyenlore eleg erdekes hogy még nem kapott érte pl Zimmer abban bizom nem viszi el senki es akkor elfogadja a vegen a mi ajanlatunkatÉn magam sem tudom eldönteni.... Mindenesetre lesznek jó pótlékok drafton...
WhoDey83
Én még mindig örülnék Karl Josephnek 😊 Persze mindig jobb egy kész játékos, mint egy reménység. Meglátjuk.
meme
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 10 éve
Eddig ugy nez ki nem hosszabbítunk Nelsonnal mit gondoltok sokat ker vagy nem is akar maradni ? Egyenlore eleg erdekes hogy még nem kapott érte pl Zimmer abban bizom nem viszi el senki es akkor elfogadja a vegen a mi ajanlatunkatÉn magam sem tudom eldönteni.... Mindenesetre lesznek jó pótlékok drafton...
WhoDey83
Én még mindig örülnék Karl Josephnek 😊 Persze mindig jobb egy kész játékos, mint egy reménység. Meglátjuk.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Eddig ugy nez ki nem hosszabbítunk Nelsonnal mit gondoltok sokat ker vagy nem is akar maradni ? Egyenlore eleg erdekes hogy még nem kapott érte pl Zimmer abban bizom nem viszi el senki es akkor elfogadja a vegen a mi ajanlatunkat
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Sanu nagyon jó szerződést kapott a Falconstól. Sajnálom a wildcat meg egyéb trükkös játékok miatt, de ha a drafotn esetleg jön Braxton Miller, akkor meg lesz a méltó utód 😊
több mint 10 éve
Azért én nem látom annyira vészesen gyengének az idei WR classt a drafton. Elég sok college meccset láttam tavaly, Coleman, Fuller, Doctson vagy Thomas egész jó játékosok. Igaz, hogy más az egyetem és más a profi szint, de szerintem közülük simán beválhat valaki, ha mellette döntünk első körben. Plusz ott van még Tyler Boyd Pittből, aki akár a harmadik körig is csúszhat. Persze a szakírók nincsenek elragadtatva az idei Offense draftclasstól, de azért lőttek már ők is mellé rendesen. 😊
több mint 10 éve
Mar csak 2 lancszem hianyzik hatulról es akkor verry happy leszek. Nem volt olyan rosz a vedelem... Lamur miatt nem tudom mit gondoljak.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Vinny Rey is marad, 3 évre 11-12 millióért. Cserébe kezdhet is az első három meccsen. Szükség lesz rá.
több mint 10 éve
Beckham 1/11 volt asszem...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Én az idei WR class esetében inkább azt érzem, hogy nincsenek extra klasszisok, mint tavaly, vagy egy évvel korábban. Legutóbb a 2013-as év volt ilyen, de azért ott is volt mondjuk egy Hopkins. Úgy, hogy a Bengalsben van egy Green meg egy Eifert és nem WR1-et kell pótolni, szerintem a draftról is meg lehet oldani a kérdést. Azt viszont elismerem, hogy most az első kör végén max. egy WR2-t fogunk húzni, egy-két éve, meg innen, vagy ennél hátrábbról jöttek sztár kaliberek (Beckham Jr., K. Benjamin, stb.).
több mint 10 éve
egyébként Fairleyre rápróbáltunk tavaly, nem látom, hogy idén miért ne tennék. főleg most, hogy a lényeges dolgok eldőltek.Ugyanez jutott eszembe. Ráadásul egy éve "bagóért" írt alá, annyit mi is tudnánk neki simán adni. WR-re úgy sem fog elmenni sok, nincs olyan a piacon, aki sokat kérne, ha egyáltalán körülnézünk.
gabtsi