Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha már ennyien megyünk szerintem annyit beszéljünk össze hogy legyünk ugyanazon szektorban jó buli lenne szerintem ...ha ticketmasteren veszitek a jegyet (először ott lesz elérhető), akkor ez elég nehéz mutatvány lesz, mi Fucuval akartunk egymás mellé szóló jegyet, de még az se sikerült, annyira hamar elkapkodták a jegyeket
WhoDey83

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Ha már ennyien megyünk szerintem annyit beszéljünk össze hogy legyünk ugyanazon szektorban jó buli lenne szerintem ...
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Én is megyek... 😊(Majd, aki már volt, az elmondhatná a kulisszatitkokat...)
több mint 10 éve
Én mindenképp megyek, csak még azt nem tudom hogy el kell-e válnom hozzá 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Részemről úgy néz ki a dolog jövő októberben vagy novemberben a nagy almába megyünk nászútra és azért imádkozom beleessen ebbe az időszakba valamelyik new yorki elleni meccs, ez a londoni meccs pedig mindenképp be van tervezve , leendő feleségem elengedett 😀Ha itt a fórumon valaki úgy döntene szervez csoportos utazást a meccsre teljes vállszélességgel támogatom ! Januárban kezdik azt hiszem árulni a jegyeket ...Én akartam, de a pénzügyminiszter megvétozta. Azt mondta, hogy egy London már nem fér bele ha elakar vinni Cincibe 😊 Úgy döntöttem mégiscsak az eredeti közegbe jobb lenne nézni 😊 Persze így elesek a barinőitől, de ki nem szarja le 😊
WhoDey83
Ha tényleg összejön, akkor szólok és lehet bótoni velem kinek mi kellene...
meme
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Ha itt a fórumon valaki úgy döntene szervez csoportos utazást a meccsre teljes vállszélességgel támogatom ! Januárban kezdik azt hiszem árulni a jegyeket ...Én akartam, de a pénzügyminiszter megvétozta. Azt mondta, hogy egy London már nem fér bele ha elakar vinni Cincibe 😊 Úgy döntöttem mégiscsak az eredeti közegbe jobb lenne nézni 😊 Persze így elesek a barinőitől, de ki nem szarja le 😊
WhoDey83
Ha tényleg összejön, akkor szólok és lehet bótoni velem kinek mi kellene...
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Ha itt a fórumon valaki úgy döntene szervez csoportos utazást a meccsre teljes vállszélességgel támogatom ! Januárban kezdik azt hiszem árulni a jegyeket ...
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Labdarúgókat megszégyenítő homorítás.Cam egy kicsit teátrális...Valóban 😀
Soldados
cdn0.vox-cdn.com/thumbor/Fg5qHiTnFRyf9FUda5dGIdj5OsY=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4196775/camdies.0.gif
megyerikrisz
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Ebben az esetben szemlesütve megkövetem Baggiót. Bár Newton így sem lett szimpatikusabb. 😀pedig ott jelent meg, egy ilyen hírcsárda jellegű oldalon.Ha vicclapban olvastam volna, nem idézem.komolyan elhitted, hogy valaha is mondott ilyet?Még a Panthers is szimpatikus Neked? Ez már tényleg a vég! 😊Ezt adom! Nincs ember az NFL-ben, akit jobban gyűlölnék, mint Cam Newtont.
nhm
I will be out the door and on my way to retirement before they can put that orange and black hat on my head. Luckily, I made enough money in the SEC to set me up for life.
Egy ilyen mondat után gyakorlatilag megszűnt létezni számomra. (Érdekes ugyanakkor a második mondat is, csak más szempontból.)
megyerikrisz
baggio
megyerikrisz
gabtsi
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Csoportos Süti!lehet szervezni a csoportos kiutazást 😊csak semmi csoportos, mindenki az asszonnyal, baski mellik szektorba üjjek, jó, első félidő rapeskins második a tijetek
meme
sutianap
Asszony meg a két legcsinibb Barinője 😊
Bengals Londonban, 3 bevállalós nővel egy szobában.... Meghaltam és a menybe jutottam 😀
Szerkesztette: meme
több mint 10 éve
SB győztes csapat jön Londonba??? Nem, nem a Redskins! 😊A Jacksonville?!
nhm

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Mé nem az Ígülsz... Na majd legközelebb. Bár pízem úgy se lenne rá.
több mint 10 éve
lehet szervezni a csoportos kiutazást 😊csak semmi csoportos, mindenki az asszonnyal, baski mellik szektorba üjjek, jó, első félidő rapeskins második a tijetek
meme

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
lehet szervezni a csoportos kiutazást 😊
több mint 10 éve
SB győztes csapat jön Londonba??? Nem, nem a Redskins! 😊
több mint 10 éve
Bréking: a Redskins ellen játszunk jövőre Angliában.október 30!!
megyerikrisz
már írtam is a londoni kollégáknak 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Valójában egyszerű... másold ki, keress rá, a találat lesz ami neked kell 😛 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
pedig ott jelent meg, egy ilyen hírcsárda jellegű oldalon.Ha vicclapban olvastam volna, nem idézem.komolyan elhitted, hogy valaha is mondott ilyet?Még a Panthers is szimpatikus Neked? Ez már tényleg a vég! 😊Ezt adom! Nincs ember az NFL-ben, akit jobban gyűlölnék, mint Cam Newtont.
nhm
I will be out the door and on my way to retirement before they can put that orange and black hat on my head. Luckily, I made enough money in the SEC to set me up for life.
Egy ilyen mondat után gyakorlatilag megszűnt létezni számomra. (Érdekes ugyanakkor a második mondat is, csak más szempontból.)
megyerikrisz
baggio
megyerikrisz
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Bréking: a Redskins ellen játszunk jövőre Angliában.
több mint 10 éve
Várj csak, épp pár éve volt, biztos tudom még fejből... nem.egy linket légysziSBNation, BleacherReport, stb... Mondjuk utóbbi nem a megbízhatóságáról híres, de ilyesmit nem hiszem, hogy maguktól a szájába adnának. Anno elég nagy botrány is volt belőle fórumokon.Hol olvastad akkor?Ha vicclapban olvastam volna, nem idézem.komolyan elhitted, hogy valaha is mondott ilyet?Még a Panthers is szimpatikus Neked? Ez már tényleg a vég! 😊Ezt adom! Nincs ember az NFL-ben, akit jobban gyűlölnék, mint Cam Newtont.
nhm
megyerikrisz
baggio
megyerikrisz
baggio
megyerikrisz
baggio
Btw ha pletyka lenne, az sem változtatna szemernyit sem a megítélésén, a pályán számomra rettentő antipatikusan viselkedik (bár tudok a normális dolgairól is).
több mint 10 éve
egy linket légysziSBNation, BleacherReport, stb... Mondjuk utóbbi nem a megbízhatóságáról híres, de ilyesmit nem hiszem, hogy maguktól a szájába adnának. Anno elég nagy botrány is volt belőle fórumokon.Hol olvastad akkor?Ha vicclapban olvastam volna, nem idézem.komolyan elhitted, hogy valaha is mondott ilyet?Még a Panthers is szimpatikus Neked? Ez már tényleg a vég! 😊Ezt adom! Nincs ember az NFL-ben, akit jobban gyűlölnék, mint Cam Newtont.
nhm
megyerikrisz
baggio
megyerikrisz
baggio
megyerikrisz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
SBNation, BleacherReport, stb... Mondjuk utóbbi nem a megbízhatóságáról híres, de ilyesmit nem hiszem, hogy maguktól a szájába adnának. Anno elég nagy botrány is volt belőle fórumokon.Hol olvastad akkor?Ha vicclapban olvastam volna, nem idézem.komolyan elhitted, hogy valaha is mondott ilyet?Még a Panthers is szimpatikus Neked? Ez már tényleg a vég! 😊Ezt adom! Nincs ember az NFL-ben, akit jobban gyűlölnék, mint Cam Newtont.
nhm
megyerikrisz
baggio
megyerikrisz
baggio
több mint 10 éve
Hol olvastad akkor?Ha vicclapban olvastam volna, nem idézem.komolyan elhitted, hogy valaha is mondott ilyet?Még a Panthers is szimpatikus Neked? Ez már tényleg a vég! 😊Ezt adom! Nincs ember az NFL-ben, akit jobban gyűlölnék, mint Cam Newtont.
nhm
megyerikrisz
baggio
megyerikrisz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ha vicclapban olvastam volna, nem idézem.komolyan elhitted, hogy valaha is mondott ilyet?Még a Panthers is szimpatikus Neked? Ez már tényleg a vég! 😊Ezt adom! Nincs ember az NFL-ben, akit jobban gyűlölnék, mint Cam Newtont.
nhm
megyerikrisz
baggio
több mint 10 éve
komolyan elhitted, hogy valaha is mondott ilyet?Még a Panthers is szimpatikus Neked? Ez már tényleg a vég! 😊Ezt adom! Nincs ember az NFL-ben, akit jobban gyűlölnék, mint Cam Newtont.
nhm
megyerikrisz

---