Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Ahogy nézem ez olyan vereség volt, ami belefér, nem a múltheti balfaszkodás. Nem a szokásos offense betli, hogy mindenki elbasz mindent, hanem a túloldalon egy elit ellenfél extrát csinál. Ezek után meggyőződésem, hogy a jövő héten visszatér a csapat a győzelmekkel kikövezett útra. Amúgy halkan jegyzem meg, lehet jobb lenne egy 3. kiemelés a playoffban, mert akárki jön be 6. helyen wildcardra, azt agyon kell verni, míg második kiemelés esetén, mondjuk egy Broncos ellen játszani az első playofmeccset 4 one and done után, hát sztem az csücskös volna.Ismerve a PO formánkat teljesen mind1 hogy jutunk be, és ki jön szembe 😕 Talán idén megugorjuk a szintet.... Egyenlőre ha így megy tovább, kezdhetünk izgulni a csoportelsőségért is ....
gabokocka
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Ahogy nézem ez olyan vereség volt, ami belefér, nem a múltheti balfaszkodás. Nem a szokásos offense betli, hogy mindenki elbasz mindent, hanem a túloldalon egy elit ellenfél extrát csinál. Ezek után meggyőződésem, hogy a jövő héten visszatér a csapat a győzelmekkel kikövezett útra. Amúgy halkan jegyzem meg, lehet jobb lenne egy 3. kiemelés a playoffban, mert akárki jön be 6. helyen wildcardra, azt agyon kell verni, míg második kiemelés esetén, mondjuk egy Broncos ellen játszani az első playoffmeccset 4 one and done után, hát sztem az csücskös volna.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Azért Hill ökörségben mindjárt az elején póbálta Adam Jonest pótolni. Sikerült. A bírók kétségtelenül dobálgattattak ellenünk furcsaságokat, de a felesleges szabálytalanságok tömege profiktól teljesen elfogadhatatlan.
Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
Én végignéztem élőben és a momentum hullámzását nem értettem. A negyedik negyedben az O végigvitt egy jó drivot, és a D hozta a momenumot, az O megtette hogy kiegyenlít. De ott el is vesztettük a meccset. Az a 3&2 az idei év legnagyobb offense playhivás hibája volt. Aztán egy perc alatt összeomlott az edzői stáb, és a szokásos prime time játékhívásokkal elkezdte engedni a yardokat, hogy csak lepörög az óra. Hát nem tette. Igen voltak egyéni hibák, de egy normális tökös D játékhívás nem volt. Elkeserítő volt AHOGY kikaptunk. Tökéletesen azt érzem ebből a meccsből, hogy SB-t kellene nyerni ezzel a csapattal, de megint nem lesz egy PO győzelem sem mert kulcsmomentumokban takarítónőtől ML-ig mindenkinél tele a gatya.
több mint 10 éve
Hozzáteszem, a buta büntetésekkel azért sokat hozzátett a csapat is a mai L-hez.packaged play volt, lehetett volna futás, végül is így utólag nézve ott is volt a first down, de Dalton úgy döntött h rámegyünk a győzelemre, nem tudom kárhoztatni érte. legközelebb bejön.
Amit nagyon nem értettem, hogy az utolsó drive-nál 3 és 2-re miért hívták ezt a passzt. Majdnem INT lett, és az órát is megállítottuk. Azt a 2 yardot simán meg lehetett volna futni, és akkor az Cards már nem kapja vissza a labdát. Ha meg nem sikerül a 1st down, akkor 60 helyett csak 30 mp maradt volna az órán. Az utóbbi egy-két szezonban ilyen buta time management hibát nem vétett az edzői kar.
munoz
a Texans elleni vereség után jóval idegesebb voltam, nagy meccset játszottunk és komoly erényeket mutatott a csapat, mégha nem is sikerült nyerni a végén. Egészséges corner nélkül nehéz amúgy is.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Bosszantó volt, hogy így buktuk el, de azért ez egy "vállalható" verség volt. A D az első félidőben nagyon korrekt volt, az O pedig gyakorlatilag az egész meccsen (jó az a fumble nem kellett volna).Meccs közben nagyon sok sérülés volt a seconadryben, gyakorlatilag 2 CB és 2 S játékos volt, aki tudott játszani. Nem öröm a sérülés, meg normál esetben a cserejátékosoknak tudni kell helyettesíteni a kezdőt, de meccs közben azért ez bekavarhat, ami részben magyarázza, hogy a D miért nyalt be dolgokat. A kérdés inkább az, hogy a következő meccsre A. Jones, Dennard, R. Nelson tud-e majd játszani.
több mint 10 éve
Én is attól félek hogy hullámvölgybe kerülünk 😕 Remélem a jövőhetet már behúzzuk!!!
több mint 10 éve
ez millimétereken múlott!!!A STL ellen otthon győzni kell, hogy a csapat visszatérjen a győzelmi útra... 😊
(Ej, ha Eifert csak a felét hozza ennek a múlthéten....)
több mint 10 éve
Hozzáteszem, a buta büntetésekkel azért sokat hozzátett a csapat is a mai L-hez. Amit nagyon nem értettem, hogy az utolsó drive-nál 3 és 2-re miért hívták ezt a passzt. Majdnem INT lett, és az órát is megállítottuk. Azt a 2 yardot simán meg lehetett volna futni, és akkor az Cards már nem kapja vissza a labdát. Ha meg nem sikerül a 1st down, akkor 60 helyett csak 30 mp maradt volna az órán. Az utóbbi egy-két szezonban ilyen buta time management hibát nem vétett az edzői kar.
több mint 10 éve
Nagyot küzdött a csapat, kár, hogy a zebrák kritikus szituációkban ellenünk tévedtek 😕
több mint 10 éve
MJ közben gyógyul 😊 Már questionable
több mint 10 éve
MJ, Pacman doubtful. Nájsz lesz.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Süti! Én is abban bízom, hogy Palmer átmegy csillagvizsgálóba qb helyett..... Vannak sérelmek amik sosem múlnak el.... Ő maga a sérelem 😀éppen Pamer miatt kéne örülni, megkergetni nyuszifület mint állat, - na csak nyalogassátok azt a bundát, mer Cincinátusban lehúzzuk rólatok a bőrt.Palmer miatt nem jó felénk arizona funnak lenni ám 😉Jó vita, jó vita, de a Panthers O a legsokoldalúbb 😊Cuki a vita tényleg, csak pont a Cards O-t hagytátok ki 😛
Jakehomer
(na jó, majd vasárnap meglátjuk 😊)
csongi
Mellesleg mivel rátok pihentünk texans ellen,így szerintem nyerünk...
meme
sutianap
több mint 10 éve
Azért írtam hogy a legnagyobb tényező a kérdésben az, hogy ki kinek szúrkol..... ezzel te sem vitatkozhatsz ám 😛 Sem a számok, sem a statisztikák.......Ebben a témában pont annyira releváns a 8-1 és a 6-4 közti különbség, mint a mi 6 SB-nk és a Ti nagy nullátok közti. 😊Soldi a tények számokban ....Akkor még egyszer a tényeket. 4,9 yd/carry, ami a liga legjobbja. A Bengalsé ehhez képest markánsan kevesebb (4,0). A Steelers rövidpasszos játéka zseniális a Ben-AB kapcsolatnak köszönhetően, ennél jobb QB-WR páros nincs jelenleg az NFL-ben, gondolom, ez nem vitatéma. A deep passzjáték pedig úgy a legjobb és produkálta a legtöbb +40 yardos completiont, hogy Ben a szezon felét kihagyta.Igen, és ez óriási komplexitást eredményez! 😊Vagyis az offense eredményessége egy ember jelenlétén múlik. 😀hát majd meglátjuk.12-nél Ben kidőlt, 13-nál Ben nem volt, 10-nél Ben visszatérése volt.
jelenleg annyi biztos, hogy három erős D-vel találkoztatok, sorrendben 12, 13 és 10 pontot sikerült feltenni a táblára. igaz a Chiefs az Ben nélküli meccs volt.
gabtsi
Soldados
somoskovig
nhm
Na ez a komplexitás. A játék minden eleme működik. És ehhez nem egy ember kell, hanem egy futás- és passzblokkolásban egyaránt jó fal. Jó RB(k), jó WR-ek és persze egy elit QB. És mindezt úgy éri el a Steelers, hogy nincs Bell, nincs az All-Pro C, nincs a vakoldali tackle és jóideig (10-ből 5 meccsen) nem volt a legjobb RZ- és mélységi célpontunknak számító Bryant. Az Offense mégis elitszinten tud működni, ha Ben a pályán van. Ha nincs, akkor nem elit, de ez azért egy TOP3 QB esetében természetes, ennek ellenére nélküle is tudtunk nyerni, Vick és Landry Jones is tudott GW-drive-ot vezetni.
Soldados
Bengals: 8-1
Vasas 6-4
De nem is ettől jobb a csapatunk, hanem azért mert mi bengals szurkerek vagyunk 😉 Nálatok a fórumon meg azért jobb a csapat, mert ott meg ti vagytok a szurkerek 😀
Ennek ellenére szeretem a vasast az idén, mert azzal hogy ellenünk szívtatok nyertem egy kólát a kollegától aki szintén vasasnak drukkol. És ha engem kérdezel mégegyet nyerek akkor is mikor hozzánk jöttök 😉
" köszönöm Vasas" 😛
meme
Soldados
Szerinted az mert vasas vagy, szerintem ez mert tigris vagyok.....
Szerintem ezzel megbeszéltük, egyetértünk 😊
több mint 10 éve
Ebben a témában pont annyira releváns a 8-1 és a 6-4 közti különbség, mint a mi 6 SB-nk és a Ti nagy nullátok közti. 😊Soldi a tények számokban ....Akkor még egyszer a tényeket. 4,9 yd/carry, ami a liga legjobbja. A Bengalsé ehhez képest markánsan kevesebb (4,0). A Steelers rövidpasszos játéka zseniális a Ben-AB kapcsolatnak köszönhetően, ennél jobb QB-WR páros nincs jelenleg az NFL-ben, gondolom, ez nem vitatéma. A deep passzjáték pedig úgy a legjobb és produkálta a legtöbb +40 yardos completiont, hogy Ben a szezon felét kihagyta.Igen, és ez óriási komplexitást eredményez! 😊Vagyis az offense eredményessége egy ember jelenlétén múlik. 😀hát majd meglátjuk.12-nél Ben kidőlt, 13-nál Ben nem volt, 10-nél Ben visszatérése volt.
jelenleg annyi biztos, hogy három erős D-vel találkoztatok, sorrendben 12, 13 és 10 pontot sikerült feltenni a táblára. igaz a Chiefs az Ben nélküli meccs volt.
gabtsi
Soldados
somoskovig
nhm
Na ez a komplexitás. A játék minden eleme működik. És ehhez nem egy ember kell, hanem egy futás- és passzblokkolásban egyaránt jó fal. Jó RB(k), jó WR-ek és persze egy elit QB. És mindezt úgy éri el a Steelers, hogy nincs Bell, nincs az All-Pro C, nincs a vakoldali tackle és jóideig (10-ből 5 meccsen) nem volt a legjobb RZ- és mélységi célpontunknak számító Bryant. Az Offense mégis elitszinten tud működni, ha Ben a pályán van. Ha nincs, akkor nem elit, de ez azért egy TOP3 QB esetében természetes, ennek ellenére nélküle is tudtunk nyerni, Vick és Landry Jones is tudott GW-drive-ot vezetni.
Soldados
Vasas 6-4
De nem is ettől jobb a csapatunk, hanem azért mert mi bengals szurkerek vagyunk 😉 Nálatok a fórumon meg azért jobb a csapat, mert ott meg ti vagytok a szurkerek 😀
Ennek ellenére szeretem a vasast az idén, mert azzal hogy ellenünk szívtatok nyertem egy kólát a kollegától aki szintén vasasnak drukkol. És ha engem kérdezel mégegyet nyerek akkor is mikor hozzánk jöttök 😉
" köszönöm Vasas" 😛
meme

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
éppen Pamer miatt kéne örülni, megkergetni nyuszifület mint állat, - na csak nyalogassátok azt a bundát, mer Cincinátusban lehúzzuk rólatok a bőrt.Palmer miatt nem jó felénk arizona funnak lenni ám 😉Jó vita, jó vita, de a Panthers O a legsokoldalúbb 😊Cuki a vita tényleg, csak pont a Cards O-t hagytátok ki 😛
Jakehomer
csongi
meme

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Palmer miatt nem jó felénk arizona funnak lenni ám 😉Jó vita, jó vita, de a Panthers O a legsokoldalúbb 😊Cuki a vita tényleg, csak pont a Cards O-t hagytátok ki 😛
Jakehomer
csongi
több mint 10 éve
Jó vita, jó vita, de a Panthers O a legsokoldalúbb 😊Cuki a vita tényleg, csak pont a Cards O-t hagytátok ki 😛
Jakehomer
több mint 10 éve
Soldi a tények számokban ....Akkor még egyszer a tényeket. 4,9 yd/carry, ami a liga legjobbja. A Bengalsé ehhez képest markánsan kevesebb (4,0). A Steelers rövidpasszos játéka zseniális a Ben-AB kapcsolatnak köszönhetően, ennél jobb QB-WR páros nincs jelenleg az NFL-ben, gondolom, ez nem vitatéma. A deep passzjáték pedig úgy a legjobb és produkálta a legtöbb +40 yardos completiont, hogy Ben a szezon felét kihagyta.Igen, és ez óriási komplexitást eredményez! 😊Vagyis az offense eredményessége egy ember jelenlétén múlik. 😀hát majd meglátjuk.12-nél Ben kidőlt, 13-nál Ben nem volt, 10-nél Ben visszatérése volt.
gabtsi
Soldados
somoskovig
nhm
Soldados
Vasas 6-4
" köszönöm Vasas" 😛
több mint 10 éve
Najólvan ne magyarázd már itt a bizonyítványt, szarok vagytok és késsz! 😀Akkor még egyszer a tényeket. 4,9 yd/carry, ami a liga legjobbja. A Bengalsé ehhez képest markánsan kevesebb (4,0). A Steelers rövidpasszos játéka zseniális a Ben-AB kapcsolatnak köszönhetően, ennél jobb QB-WR páros nincs jelenleg az NFL-ben, gondolom, ez nem vitatéma. A deep passzjáték pedig úgy a legjobb és produkálta a legtöbb +40 yardos completiont, hogy Ben a szezon felét kihagyta.Igen, és ez óriási komplexitást eredményez! 😊Vagyis az offense eredményessége egy ember jelenlétén múlik. 😀hát majd meglátjuk.12-nél Ben kidőlt, 13-nál Ben nem volt, 10-nél Ben visszatérése volt.
gabtsi
Soldados
somoskovig
nhm
Soldados
több mint 10 éve
Akkor még egyszer a tényeket. 4,9 yd/carry, ami a liga legjobbja. A Bengalsé ehhez képest markánsan kevesebb (4,0). A Steelers rövidpasszos játéka zseniális a Ben-AB kapcsolatnak köszönhetően, ennél jobb QB-WR páros nincs jelenleg az NFL-ben, gondolom, ez nem vitatéma. A deep passzjáték pedig úgy a legjobb és produkálta a legtöbb +40 yardos completiont, hogy Ben a szezon felét kihagyta.Igen, és ez óriási komplexitást eredményez! 😊Vagyis az offense eredményessége egy ember jelenlétén múlik. 😀hát majd meglátjuk.12-nél Ben kidőlt, 13-nál Ben nem volt, 10-nél Ben visszatérése volt.
gabtsi
Soldados
somoskovig
nhm

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Persze mindenre van magyarázat😊 de majd decemberben meglátjuk!Csak a tényeket írtam le. 😉
gabtsi

több mint 10 éve
Egy elit Defense ellen mindenképpen megérzed, ha kiveszed a TOP3 QB-t. De más csapatok ellen ahogy korábban, úgy idén is tudtunk meccseket nyerni Ben nélkül. 😉 Nézd csak meg mi történt a Dallas-szal és mi történt a Steelers-szel. Pedig mi sem csak a QB-t vesztettük el, hanem Bellt, 5 meccsig nem volt Bryant sem, Meghalt a vakoldali tackle. De mégis tudtunk meccseket nyerni és jó csapatok ellen is, mint a Cards pl.Vagyis az offense eredményessége egy ember jelenlétén múlik. 😀hát majd meglátjuk.12-nél Ben kidőlt, 13-nál Ben nem volt, 10-nél Ben visszatérése volt.
gabtsi
Soldados
somoskovig

több mint 10 éve
Na és mi évről évre rájátszásba kerülünk szmörével vagyis qb nélkül 😀Az eredeti eszmecsere az O-król onnan indult, hogy gabtsi felhívására mondjak olyan elemét a játéknak, amiben jobb a Steelers. Erre írtam, hogy az O-nk konkrétan a játék minden elemében jobb Bengalsénál. (Amely ettől még persze szintén jó, de az én meglátásom szerint nem elit, mint a Steelersé)Nálam nem az a vita tárgya, hogy elit-e a Steelers offense, mert Bennel az. Engem a miértek sokkal jobban érdekelnek.Nagyon leegyszerűsítve azt gondolom, hogy Ben segít elrejteni az offense esetleges gyengébb pontjait, ettől elit az egység. A Bengals offense meg segít elrejteni Dalton esetleges gyengébb pontjait, ettől elit egység. Csak az egyik esetben egy játékosnak van nagy hatása a dologra, míg a másik esetben a rendszer van kitalálva.Az "elit" a hatékonyságon múlik. Abban pedig a Steelers jobb a földön és a levegőben is. (Persze valóban csak akkor, ha Ben a QB.) Ezt elég egyértelmű számokkal igazoltam.
somoskovig
Soldados
Ha analógiát akarnék írni, akkor azt gondold végig, hogy melyik offense lenne képes arra, amire a Pats O volt képes Brady sérülésének évében Cassel vezetésével. Ha ez a Steelers, akkor a rendszer fasza, de szerintem nem ez a helyzet, nálatok a csere QB nem néz ki irányítónak általában... Viszont ha Dalton kiesne, akkor egy elfogadható backup szerintem komolyabb visszaesés nélkül el tudná navigálni a Bengals támadóit (még ha Dalton játéka szintet is lépett ebben a szezonban).
somoskovig
Mellesleg habár ugyanazon a szinten a csere QB nem tudja működtetni az O-nkat, de a Steelers évről évre mindig tudott meccseket nyerni Ben nélkül is. (Persze nem olyan százalékban, mint Cassel a Pats-nél, ami ugye 10-5 volt vele) És nemcsak gyenge csapatok ellen: Batch-csel a későbbi bajnok Ravens-t, idén a Cardsot vertük csere QB-val.
Amúgy a rendszer és az építkezés valóban kiváló a Bengals-nál, ezt nagyszerűen leírta és összefoglalta gabtsi. És bizony itt sztem sokan emlékezhetnek, hogy én voltam az egyik, aki "előre megmondtam", hogy Hue a lehető legjobb OC-választás volt a Bengals számára. 😉
Soldados
több mint 10 éve
Az biztos, hogy Daltonnak és az O-nak kulcsszerepe lesz vasárnap este. Palmert elég jól ismeri a Bengals stábja, hiszen Marvin és Hue is volt HC felette, és bár Arians remek edző (már csak a Steelerses múltja miatt is régi ismerős) limitálni kellene a Cards O-t. Meglepődnék, ha 25 pont felett termelnének és sok pontot szerezve ez a csapatrész nyerné meg nekik a meccset. Azt sokkal jobban bele tudom látni, hogy egy 20-17-es meccset bukik a Bengals.