Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
A bye kettős nagyjából eldőlt. Broncos-nak harangoztak ebből a szempontból.Ezzel egy picit várnék még.
Melyik az a két nem csoportgyőztes csapat, amelyik kiszorítaná a Steelers-t? Pillanatnyilag - még ebben az állapotukban is - a konferencia TOP3 csapata szerintem.
tomi-tomi
Denver schedule: @CHI, vsNE, @SD, vsOAK, @PIT, vsCIN, vsSD
Patriots schedule: vsBUF, @DEN, vsPHI, @HOU, vsTEN, @NYJ, @MIA
Bengals schedule: vsHOU, @ARI, vsSTL, @CLE, vsPIT, @SF, @DEN, vsBAL
Mi byeunk azt hiszem megvan, akár az első seed is. Viszont a Bengalsnak sokkal nehezebb a sorsolása, mint a Denveré és ha a kettőjük közös meccsét a Broncos nyeri, akkor már csak egyel kell több meccset nyerniük, mint a Bengalsnak, hogy ők legyenek byeon.
És a Bengalsnál a Texanson kívül igazából bármelyik meccsen benne van reálisan, hogy kikaphat. Nyílván én is a Bengals várom a 2. seedre, de azért óvatosan jelentenék ki még olyat, hogy eldőlt.
ervinator
vsNE, @SD, vsOAK, @PIT, vsCIN, vsSD mint könnyű sorsolás? 😊)))))A bye kettős nagyjából eldőlt. Broncos-nak harangoztak ebből a szempontból.Ezzel egy picit várnék még.
Melyik az a két nem csoportgyőztes csapat, amelyik kiszorítaná a Steelers-t? Pillanatnyilag - még ebben az állapotukban is - a konferencia TOP3 csapata szerintem.
tomi-tomi
Mi byeunk azt hiszem megvan, akár az első seed is. Viszont a Bengalsnak sokkal nehezebb a sorsolása, mint a Denveré és ha a kettőjük közös meccsét a Broncos nyeri, akkor már csak egyel kell több meccset nyerniük, mint a Bengalsnak, hogy ők legyenek byeon.
És a Bengalsnál a Texanson kívül igazából bármelyik meccsen benne van reálisan, hogy kikaphat. Nyílván én is a Bengals várom a 2. seedre, de azért óvatosan jelentenék ki még olyat, hogy eldőlt.
ervinator
Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
A bye kettős nagyjából eldőlt. Broncos-nak harangoztak ebből a szempontból.Ezzel egy picit várnék még.
tomi-tomi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
A sorsolást figyelembe véve a Vasas 6. kiemeltként jutna be. Az 5. kiemelés és a be nem jutás sokkal valószínűtlenebb. Én ez esetben borzasztóan szurkolnék nekik, hogy egy hazai AFC döntőben nyerjünk ellenük 😊
több mint 10 éve
A bye kettős nagyjából eldőlt. Broncos-nak harangoztak ebből a szempontból.amellett, hogy egyetértek, nincs nagy különbség a Steelers a Raiders és a Bills között imho.
tomi-tomi
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Per pillanat nehéz elképzelni, hogy ne ez a két csapat játsszon a konferencia döntőbe.munozÉn először 1, azaz egy db rájátszás győzelmet kérek, köszönöm.
| Aztán jöhet a többi a SB-ig, de na... |
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
A bye kettős nagyjából eldőlt. Broncos-nak harangoztak ebből a szempontból.A Jets/Bills kettősből az egyk tudja csak beelőzni. Az tényleg meglepő lenne, ha a Westből akár a KC, akár a Raiders a Vasas elé kerülne. Gyakorlatilag kizárható. Persze, ha Ben a sérülésére még rásérül, akkor bármi lehet.
tomi-tomi
több mint 10 éve
A bye kettős nagyjából eldőlt. Broncos-nak harangoztak ebből a szempontból.Melyik az a két nem csoportgyőztes csapat, amelyik kiszorítaná a Steelers-t? Pillanatnyilag - még ebben az állapotukban is - a konferencia TOP3 csapata szerintem.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Nem vagyok meggyőződve. hogy ott lesznek... Bár fáj ezt kimondanom, de a vasasról van szó, így hiába véreznek 1000 sebből, Ők akkor is a Steelers. Kérdés csak az, ha elkínlódják magukat addig, akkor ott egyeltalán milyen játékerőt képviselnek. Meggyőződésem, hogy a jelenlegi vasast legyűrnénk, főlleg hazai pályán. Én bye weekel számolok, mert a denver szerintem bukik még 2 meccset legalább / pats, és mi 😊 / mi meg nem létezik hogy 4-et bukjunk 😉Egyáltalán nem bánnám, ha így lenne. Tudom, hogy nehéz a menetrendjük, mégis nagyon meglepne, ha nem lennének PO-ban.könnyedén el tudom képzelni, hogy a vasas rájátszásba sem jut.Per pillanat nehéz elképzelni, hogy ne ez a két csapat játsszon a konferencia döntőbe. Aztán a világ még nagyot változhat a következő két hónapban, de reméljük nem fog 😊Könnyedén el tudom képzelni, hogy bármelyik helyett a Steelers legyen konf döntős.
munoz
tomi-tomi
laoce
Meglátjuk. 😊
tomi-tomi
Csöcsi meg pihenjen csak a kövi fordulóra, ott nagyobb szükség lesz rá!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
a Pats helyett én is 😊Per pillanat nehéz elképzelni, hogy ne ez a két csapat játsszon a konferencia döntőbe. Aztán a világ még nagyot változhat a következő két hónapban, de reméljük nem fog 😊Könnyedén el tudom képzelni, hogy bármelyik helyett a Steelers legyen konf döntős.
munoz
tomi-tomi
több mint 10 éve
Egyáltalán nem bánnám, ha így lenne. Tudom, hogy nehéz a menetrendjük, mégis nagyon meglepne, ha nem lennének PO-ban.könnyedén el tudom képzelni, hogy a vasas rájátszásba sem jut.Per pillanat nehéz elképzelni, hogy ne ez a két csapat játsszon a konferencia döntőbe. Aztán a világ még nagyot változhat a következő két hónapban, de reméljük nem fog 😊Könnyedén el tudom képzelni, hogy bármelyik helyett a Steelers legyen konf döntős.
munoz
tomi-tomi
laoce
Meglátjuk. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
könnyedén el tudom képzelni, hogy a vasas rájátszásba sem jut.Per pillanat nehéz elképzelni, hogy ne ez a két csapat játsszon a konferencia döntőbe. Aztán a világ még nagyot változhat a következő két hónapban, de reméljük nem fog 😊Könnyedén el tudom képzelni, hogy bármelyik helyett a Steelers legyen konf döntős.
munoz
tomi-tomi
több mint 10 éve
Per pillanat nehéz elképzelni, hogy ne ez a két csapat játsszon a konferencia döntőbe. Aztán a világ még nagyot változhat a következő két hónapban, de reméljük nem fog 😊Könnyedén el tudom képzelni, hogy bármelyik helyett a Steelers legyen konf döntős.
munoz
több mint 10 éve
nem baj ha a csöcsös nem játszik, tavaly pont Watt könyökvédője szakította le a bicepszét. nem baj ha most rápihen a playoffra.úgysem a fal, hanem a quick release meg a futójáték fogja meg Wattot, ahogy tavalyi is.
több mint 10 éve
elnézve h Kubiak mit művelt a Broncos támadójátékkal, egyre valószínűbb az a bye.én se tudom, hogy ez jó-e.
több mint 10 éve
Én meg pont azt nem tudom elképzelni, hogy a Bengals konfdöntőt játsszon.Per pillanat nehéz elképzelni, hogy ne ez a két csapat játsszon a konferencia döntőbe. Aztán a világ még nagyot változhat a következő két hónapban, de reméljük nem fog 😊ott is száz yard hosszú a pálya 😉bárcsak már ott tartanánk... 😊
gabtsi
nhm
munoz
Ha nyerünk egy meccset a POban, elégedett leszek. Mondjuk, ha nem wildcard helyen megyünk be, akkor ez egyben konfdöntőt is jelent. Szokni kell még. 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Per pillanat nehéz elképzelni, hogy ne ez a két csapat játsszon a konferencia döntőbe. Aztán a világ még nagyot változhat a következő két hónapban, de reméljük nem fog 😊ott is száz yard hosszú a pálya 😉bárcsak már ott tartanánk... 😊
gabtsi
nhm
több mint 10 éve
ott is száz yard hosszú a pálya 😉
több mint 10 éve
két dolog derült ki tegnap, ami számunkra pozitív:azért Foxborough-ban nehezebb lenne!
Budapesten: csodák igenis léteznek
Szép volt fiúk! 😉
New Yorkban: a Patriots simán verhető, ha nem segítesz nekik megverni magadat
gabtsi
több mint 10 éve
Azért Manning leolvadása is érdekes volt. A GB elleni meccset kivéve idén nagy szenvedés volt neki, kíváncsi leszek, hogy van-e neki innen még visszaút.
több mint 10 éve
két dolog derült ki tegnap, ami számunkra pozitív:Budapesten: csodák igenis léteznek
New Yorkban: a Patriots simán verhető, ha nem segítesz nekik megverni magadat
több mint 10 éve
Nyert a Lions, a Panthers és a Jaguars is. Már csak 1 Bengals W kell a nagymacska clean sweaphez a fordulóban. Sok sikert! 😊
több mint 10 éve
Túl sok a jó előjel és MNF meccs jön. Ilyenkor majdnem törvényszerű a gyengébb játék, de most valahogy mégis úgy érzem, hogy annyival nem eshetünk vissza, hogy most bukjuk a nullás mérleget. Baromi jó lenne, ha Hill elkezdene éledezni. A POra nagyon kelleni fog.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Zeitler full edzést tolt tegnap, ennek NAGYON örülök. Nem lett volna túl szerencsés, ha a fal teljes jobb oldala cserékből állna.Burfict limitált volt, ez nekem inkább tűnik elővigyázatosságnak, mint komolyabb gondnak, mert végig tudta játszani a Browns meccset a kisebb 'sérülése' után.
Az ellenfélnél Clowney és Jackson játéka valószínűtlen a HC-jük elmondása szerint, ez szerintem nekünk csak jó.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May