Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Burfict-t ... Camp-t ... draft-tTudom bunkó vagyok, hogy ilyeneken lovagolok, de nagyon bassza a szemem.
Burfictet, campet, draftot.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
"I’m going to go in the first week and take notes of what he’s doing," Burfict said of Maualuga. "I’m going to perfect my style of football. Hopefully, I’m either playing beside him, backing up or I’m starting. Either way, I’m happy to be on the team.’’ráadásul benne megvan a pusztítás iránti vágy, a gyilkos ösztön. Azért az LB-inkre ez nem jellemző, reméljük tudja magát fegyelmezni, és akkor nagy fegyver lehet 😊 .MarioAnaburfict? ugy 2 honapja meg 1. koros pickkent is orultem volna neki. most udfa-kent sem tudom, hogy oruljek-e. mondjuk ezzel a pickkel qrvanagyot nyerhet a bengals...Mikeynagyon vártam Burfict-t, miután Marvin személyesen beszélt vele. Zimmer, Lewis... ha megértetik vele, hogy viselkedjen, akkor elit játékos lesz. Egy Camp-t megér.Amadeus91
Read more: http://aol.sportingnews.com/nfl/story/2012-04-29/bengals-sign-mercurial-linebacker-vontaze-burfict#ixzz1tRiPVfRD
Bengals’ coach Marvin Lewis has kept an eye on Burfict since ASU’s Pro Day, the linebacker said. The Bengals were in need of a running back in the sixth round and drafted Ohio State running back Dan Herron with their last pick. Lewis told Burfict he’d give him a call if Burfict wasn’t drafted in the seventh round because the team in thin at linebacker.
And that’s exactly what happened.
“I feel comfortable being coached by him,” Burfict said. “I know that I’m a first, second round pick and the Bengals got a steal in the draft because nobody drafted me.”
Amennyire kivehető a kintiek hozzászólásaiból, a többség win-win helyzetnek tartja ezt a húzást, mivel nem került pickbe, gyakorlatilag csak nyerhetünk vele. A draft-t pedig mindenki imádja idén. "Put up a picture of Weeden, Flacco and Ben and say “kill, kill, kill!”" - egy hsz a Burfict témához.
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
ráadásul benne megvan a pusztítás iránti vágy, a gyilkos ösztön. Azért az LB-inkre ez nem jellemző, reméljük tudja magát fegyelmezni, és akkor nagy fegyver lehet 😊 .burfict? ugy 2 honapja meg 1. koros pickkent is orultem volna neki. most udfa-kent sem tudom, hogy oruljek-e. mondjuk ezzel a pickkel qrvanagyot nyerhet a bengals...Mikeynagyon vártam Burfict-t, miután Marvin személyesen beszélt vele. Zimmer, Lewis... ha megértetik vele, hogy viselkedjen, akkor elit játékos lesz. Egy Camp-t megér.Amadeus91
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
burfict? ugy 2 honapja meg 1. koros pickkent is orultem volna neki. most udfa-kent sem tudom, hogy oruljek-e. mondjuk ezzel a pickkel qrvanagyot nyerhet a bengals...Mikeynagyon vártam Burfict-t, miután Marvin személyesen beszélt vele. Zimmer, Lewis... ha megértetik vele, hogy viselkedjen, akkor elit játékos lesz. Egy Camp-t megér.
több mint 13 éve
burfict? ugy 2 honapja meg 1. koros pickkent is orultem volna neki. most udfa-kent sem tudom, hogy oruljek-e. mondjuk ezzel a pickkel qrvanagyot nyerhet a bengals...
több mint 13 éve
UDFA: Julian Miller, LB, West Virginia
Ben Bojicic, OL, Bowling Green (?)
Justin Hinton, WR, Indiana State
Vontaze Burfict, LB, Arizona State
Tony Dye, S, UCLA
Derrius Brooks, CB, Western Kentucky
Brandon Joiner, DE, Arkansas State
Kashif Moore, WR, Connecticut

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Bőrkikt in da house 😀Amúgy gratula a draftotokhoz!
több mint 13 éve
Burfikt in da house!
több mint 13 éve
sokszor mondtam mar hogy nem vagyok tulsagosan otthon az egyetemrol kijovo jatekosokban, de azert nehany megjegyzes a draftunkrolKirkpatricknak nagyon orultem, kemeny gyereknek tunik es jol kiegesziti majd Hallt (remelem rendben lesz), azert en remelem hogy nem csak nickelben latjuk majd, Hall es Joseph is kb 10 meccsen kezdett rookie eveben, ezt jo lenne ha Dre is megkapna.
Zeitler nekem tetszik, meg ugy az egesz offseason ami a falunkat illeti, megszabadultunk Livingstol es hoztunk egybol bevetheto kezdoket.
2 DT nagyon jo potlas a tavozokra, ha MJ es Dunlap hozza a szelen amit elvarunk es jol mukodik a rotacio 4 negyedig pusztithatunk futas es passz ellen is, hat remenykedjunk.
Amivel ketsegeim vannak az az, hogy Sanurol azt mondjak csak kozepen megy, hiaba futja pontosan a routeokat nem nagyon veszelyes a melysegi passzjatekban es szerintem azert valaki olyan kene aki meg tudja nyujtani a palyat Greennel atellenben, slot receiverunk meg mar van 3 eleg jo. Marvin Jones meg felek hogy majd Briscoe sorsara jut, bar ezt majd a training camp eldonti.
A plusz CB-t mar abszolut nem ertettem, ezzel en mar nem is tudom szamon tartani hogy hanynal jarunk..
A rosszul blokkolo elkapo TE pedig Coffman miatt nem tunik annyira logikusnak..
Majd meglatjuk igazabol, sokmindennek orulok meg nagyon izgatott vagyok hogy lassuk majd hogy ki mit erdemel ki az edzotabor alatt es ki mennyi bizalmat elvez majd. Nagyon varom mar az uj szezont..
Es Iloka is tetszik

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Gyakorlatilag a második naptól végig BPAztunk a hiányposztokra. Az RBt úgy tűnik csak mi éreztük neednek. Az LB-DE tweener igazából nem volt need, csak egy jó opció. Van néhány nagyon izgalmas 3. napos játékosunk is. Pár poszton durva camp battle lesz majd. Várom már az első videókat. Amióta követem az NFLt messze a legjobb draftunk. Meglátjuk mi megy át a gyakorlatba.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Marvin Jones középső neve: Lewisgabtsihttp://www.youtube.com/watch?v=BokE-8X9niM

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
sajnos vége mára 😕10 pick, 5 offense (2 WR, 1 RB, 1OG, 1 TE) 5 defense (2CB, 2 DL, 1 SS).
azt gondolom - papíron - nagyon jó drfatot zartunk, és elégedettek lehetünk. sajnos a csoportrivalisok nem különben. aztan h a palyan mi lesz ebből az megint mas kérdés, de a szeles vigyor most jogos.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Megkaptuk az annyira kért RB-t Dan Herron (Ohio State) személyében. Inkább később, mint soha.
több mint 13 éve
Marvin Jones középső neve: Lewis
több mint 13 éve
Egyzseruen Gyilkolunk a drafton, kar h az A elott nincs betű.gabtsiEzzel a Jones és Iloka pickkel A+++ draft.
több mint 13 éve
Iloka egyik kedvencem volt a BSUban, jó helyre került, remélem beválik nálatok. 😊
több mint 13 éve
5/166 - WR Marvin Jones, Cal5/167 - S George Iloka, Boise St.
WR-ből sosem elég, safetyből pedig ezzel megvan a létszám.
több mint 13 éve
Egyzseruen Gyilkolunk a drafton, kar h az A elott nincs betű.
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Nem az a baj, hogy kit húztunk,hanem hogy CB...amiből annyi van nálunk, hogy tényleg csak darabra jön...ehelyett jöhetett volna a NEED RB, vagy olyan LB-DE valami aki rotációban szerepet kaphat, vagyis lesz a pályán néha. Mert egy 6.számú CB örül, ha megéri a rostert.Na mind1, az első 2pickünk betalált legalább, ha egy Chris Polk jönne a 2következő pickkel akkor semmissé tenné ezt a botlást a szememben.
szerk: ok, húzzunk depthre. Már csak egy 3.számú QB, esetleg egy FB-TE hibrid kell...jah meg punter.
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Ha a maradék 3 pickkel is CB jön, akkor esetleg. Egy véleményes pick - nálam legalábbis - nem befolyásolja ennyire a draft egészét.
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
a pillanat amikor az eddigi A draftból lett egy B-. :/
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Minek még egy corner...?
több mint 13 éve
Szerintem is legjobb idáig a Bengals draft.. grat eddig, mondjuk élesben más,de hátha.Tavaly a miénket pl. inkább rossznak értékelték mint közepesenk, utólag meg csak tőlünk került be a top10be 2 játékos a tavalyi draftos rangsorba..
több mint 13 éve
Kirkpatrick #27
több mint 13 éve
Dennardot ki húzta?Amadeus91Még senki.
Charles itt jó pick (csak a karakterproblémákon kell túllépnie), ezzel a választással szerintem továbbra is a Bengals-é eddig a legjobb draft. (Sajnos. 😛 )