NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 995
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 3 éve
A megsérült UDFA WR Isaiah Weston helyére hoztunk egy USFL-es WRt Derrick Dillont.Ez az, maradjunk a szakmánál!
Conklin meg aktiválva lett a PUP listáról.
P@trik
Én örülök, hogy ellenünk már játszani fog DW (jelen állás szerint). Ne az legyen már, hogy csak azért nyertünk, mert ő nem volt. Győzzük le a vele felálló Clevelandet és nincs vita! 😃
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Reagáltam erre korábban amit írni akartam ezután azt most kitöröltem. 😁Fosni továbbra se kell mert az biztos hogy nem a ti bitang védelmetek ellen fogja élete meccsét hozni így elsőre.Csalódott lennék, ha nem így lenne.Pedig aztán neked nincs mitől fosni, borítékolt a két W. Az első meccs korán van így a félelmetes Brissettet kell legyőzni. A második meccskor meg már rég elment a szezon nekünk.
KeyG
P@trik
P@trik
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Most akkor vagy bűnös az NFL szerint, akkor a 6 meccs kevés.Abban "bűnös", h. vétett a liga jó hírneve ellen, még ha konkrét bizonyíték nem is volt. Ez simán érhet 6 meccset.
Vagy nem bűnös, akkor meg minek kap eltiltást?
Ez mindenképp röhejes.
tenorx
Btw, még három nővel megállapodott, már csak 1 ügy van függőben.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
Fosni továbbra se kell mert az biztos hogy nem a ti bitang védelmetek ellen fogja élete meccsét hozni így elsőre.Csalódott lennék, ha nem így lenne.Pedig aztán neked nincs mitől fosni, borítékolt a két W. Az első meccs korán van így a félelmetes Brissettet kell legyőzni. A második meccskor meg már rég elment a szezon nekünk.
KeyG
P@trik
több mint 3 éve
Mégsem volt annyira hülye a FO, amikor bemondta az all int 😊Van annyira erős a roster, hogy az első 6-ot minimum 2-4-el lehozzuk, Falcons, Panthers nálam kötelező, Bakert oda-vissza ismeri a D, az Atlanta meg 1/1 esélyes így a szezon előtt. Komoly játék kell Watsontól ezek után, de semmiképp sem lehetetlen a PO.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
A szexuális zaklatás nem egy elv.Szerintem ott lesz az 1 év. Ha Ridley megkapta komolytalanabb ügyért...ja, csak Ridley egy szabály ellen vétett ("nem fogadunk, bármi van") míg Watson egy elv ellen ("jól kell viselkedni")
Csalódott lennék, ha nem így lenne.
KeyG
a kettőnek nem egy a büntetési tétele, bármennyire is vérlázító lehet egyébként
rva
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Na, Keenum tud dobni. Brissettről itt inkább nem mondok véleményt, nálam elégg rossz a megítéléseBrissett még annyira se tud dobni mint Keenum. Láttuk tavaly a denveri elleni meccset, futottunk hakell hanem.@ PanthersAmúgy ez egy egész kedvező rajt lehetett volna Watsonnal. Ha Brissett-tel van három, azt mondom elég szép eredmény, futásokkal és védelemmel akár hozhatók a nehezebb meccsek is, passzjátékkal viszont nem nagyon lesz ebből érdemben dolog
vs. Jets
vs. Steelers
@ Falcons
vs. Chargers
vs. Patriots
Ennek Brisettel is minimum 3-3 kell lennie, de egy 4-2-t sem látok lehetetlennek.
Zaborn
Wyatt
Készülni is fognak a csapatok.
P@trik

több mint 3 éve
Judge Sue L. Robinson’s decision also says Deshaun Watson must get all his massage therapy from club therapists, per source. https://t.co/jBktmH3LoS
— Tom Pelissero (@TomPelissero) August 1, 2022
loll
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Most akkor vagy bűnös az NFL szerint, akkor a 6 meccs kevés.Vagy nem bűnös, akkor meg minek kap eltiltást?
Ez mindenképp röhejes.
több mint 3 éve
Brissett még annyira se tud dobni mint Keenum. Láttuk tavaly a denveri elleni meccset, futottunk hakell hanem.@ PanthersAmúgy ez egy egész kedvező rajt lehetett volna Watsonnal. Ha Brissett-tel van három, azt mondom elég szép eredmény, futásokkal és védelemmel akár hozhatók a nehezebb meccsek is, passzjátékkal viszont nem nagyon lesz ebből érdemben dolog
vs. Jets
vs. Steelers
@ Falcons
vs. Chargers
vs. Patriots
Ennek Brisettel is minimum 3-3 kell lennie, de egy 4-2-t sem látok lehetetlennek.
Zaborn
Wyatt
Készülni is fognak a csapatok.
több mint 3 éve
@ PanthersAmúgy ez egy egész kedvező rajt lehetett volna Watsonnal. Ha Brissett-tel van három, azt mondom elég szép eredmény, futásokkal és védelemmel akár hozhatók a nehezebb meccsek is, passzjátékkal viszont nem nagyon lesz ebből érdemben dolog
vs. Jets
vs. Steelers
@ Falcons
vs. Chargers
vs. Patriots
Zaborn

több mint 3 éve
gedam
6 293
Okt 23 Browns-Ravens ellen tér vissza.szerinted véletlen, hogy ez az első hat meccs? gudel ezt a döntést már meghozta hónapokkal ezelőtt. de ezzel az ügyes színjátékkal,-hogy egy tőlük független bíróNŐt kértek fel, hogy olvassa fel a papírról, amit a főni odaírt-kihúzták az nfl elleni támadások méregfogát. na mit léptek erre feministák? nem mi hoztuk ezt az ítéletet, hanem egy független bírónő! ügyes, csak a sedúlnál lóg ki a lóláb, meg ott hogy vacconék előre mondták, hogy ők nem fellebeznek. most már csak azon kell rimánkodni, hogy ne jelentkezzenek más lányok korábbi időszakból.
Pathetic ez a döntés, pathetic.
KeyG
több mint 3 éve
Szerintem ott lesz az 1 év. Ha Ridley megkapta komolytalanabb ügyért...ja, csak Ridley egy szabály ellen vétett ("nem fogadunk, bármi van") míg Watson egy elv ellen ("jól kell viselkedni")
Csalódott lennék, ha nem így lenne.
KeyG
a kettőnek nem egy a büntetési tétele, bármennyire is vérlázító lehet egyébként
Szerkesztette: rva
több mint 3 éve
@ PanthersSzerintem ebből két meccs szinte tuti vereség. A panthers és a chargers. A panthers azért mert Mayfield biztosan élete meccsét fogja tolni ellenetek.
vs. Jets
vs. Steelers
@ Falcons
vs. Chargers
vs. Patriots
Zaborn
A maradék négy meccsből a falcons elleni még így is nyerhetőnek tűnik. A steelers-patriots-jets hármas elleni meccseken nem látok kimondottan esélyest, a jetset meg a patset amúgy is eléggé sötét lónak tartom, így ez szerintem 1-2 vagy 2-1 lesz. Szóval 2-4es vagy 3-3as mérleget várok ezen meccsek után.
több mint 3 éve
Hat nevetseges ez az eltiltas, ha azt veszem, hogy fogadasert meg fuert egyeseket egesz evre meszeltek el. 😀Egyetértek, viszont a különbség az az, hogy az említett esetekben tárgyi bizonyíték áll a döntéshozó rendelkezésére míg itt csak vallomások vannak.
De ez az NFL, pont ugy lett, ahogy vartam, hat meccs.
Stez
több mint 3 éve
Tavaly egy idei Browsnál gyengébb Dolphinsban képes volt 2-4-et hozni, ennél erősebb 6 csapat ellen, szóval én reménykedem a 3-3 ban.@ PanthersHát én azért nem lennék olyan biztos ebbe. Brissett nagyon gyenge szerintem ha nem 0-6 vagy 1-5 akkor van még értelme a szezonnak, más esetbe csak rendszer szokás watsonnak az év.
vs. Jets
vs. Steelers
@ Falcons
vs. Chargers
vs. Patriots
Zaborn
P@trik
több mint 3 éve
Hat nevetseges ez az eltiltas, ha azt veszem, hogy fogadasert meg fuert egyeseket egesz evre meszeltek el. 😀De ez az NFL, pont ugy lett, ahogy vartam, hat meccs.
több mint 3 éve
Okt 23 Browns-Ravens ellen tér vissza. Pathetic ez a döntés, pathetic.
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
@ PanthersHát én azért nem lennék olyan biztos ebbe. Brissett nagyon gyenge szerintem ha nem 0-6 vagy 1-5 akkor van még értelme a szezonnak, más esetbe csak rendszer szokás watsonnak az év.
vs. Jets
vs. Steelers
@ Falcons
vs. Chargers
vs. Patriots
Zaborn
több mint 3 éve
Semmi jogalapjuk nincs ezt súlyosbítani....
több mint 3 éve
@ Panthersvs. Jets
vs. Steelers
@ Falcons
vs. Chargers
vs. Patriots
több mint 3 éve
Előzetesen oké, de várjuk meg Goodell papát.
több mint 3 éve
Adam SchefterHát az lófütyi, már bocsánat. Na akkor Höri veheti fel újra a videót?
Former federal judge Sue L. Robinson has found that Deshaun Watson violated the personal conduct policy and has suspended him six games, per source.
KeyG
több mint 3 éve
Adam SchefterFormer federal judge Sue L. Robinson has found that Deshaun Watson violated the personal conduct policy and has suspended him six games, per source.
We are just the Ravens!