Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 3 éve
Jaja.A Bengalst most pont egy ilyen jets elleni szopás után kötelező elkapni. Remélhetőleg az összes WR kialussza magát mert kell majd vagy 30 pont.
több mint 3 éve
Valahol itt válik el,h Stefa jó HC, vagy csak egy elit playcaller.Megérdemelte a Steelers, de az, h. Landryn menjen el, agyfasz. És ez sem számít GW drivenak, vagy mégis?Én úgy érzem elment már. Egyszerűen a gyenge játék + a rengeteg sérült, Woods fos védelme összességében nem bírja el a csapat.
Kurva nehéz helyzetbe kerültünk, ha jövő héten szopó vége a szezonnak.
Joey Tribbiani
P@trik
Van hátra 5 csopimeccs, a szezont még nem írnám le, de a lecke fel van adva - ami nem is lehet baj.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
Megérdemelte a Steelers, de az, h. Landryn menjen el, agyfasz. És ez sem számít GW drivenak, vagy mégis?Én úgy érzem elment már. Egyszerűen a gyenge játék + a rengeteg sérült, Woods fos védelme összességében nem bírja el a csapat.
Kurva nehéz helyzetbe kerültünk, ha jövő héten szopó vége a szezonnak.
Joey Tribbiani
több mint 3 éve
Megérdemelte a Steelers, de az, h. Landryn menjen el, agyfasz. És ez sem számít GW drivenak, vagy mégis?Kurva nehéz helyzetbe kerültünk, ha jövő héten szopó vége a szezonnak.
több mint 3 éve
Az éven most vagyok először azt hiszem igazán csalódott. A fasz kivan, hogy mindig van vagy 3 olyan drive ahol a védelem semmit nem tud kezdeni cserébe jó hosszú driveokat engedünk majd pontokat.
Az offense playhívást sem értettem néhol.
Azzal meg végképp nem tudok mit kezdeni, hogy Baker a végén megcsinálja, de Valamelyik WR mindig úgy dönt, hogy szar napja van. Ma Landry droppolt 2-t kulcs szituban plussz ugye a fumble. Higgins is nem tudom hova indul 3. és 12re. De nyilván Mayfield nem tud GW driveot vezetni.
A flagekkel is kéne már valamit kezdeni mert baszott idegesítőek.
több mint 3 éve
Én nem látom a jelenlegi helyzetben hogyan nyerhetne a Steelers. Évekig szopattak, most rajtunk a sor, zsinórban a 3. lehet.Nem számoltál azzal, hogy magatokat megverhetitek.
Az OL szinte komplett, Chubb, Landry bevethetők, hazai pálya, be kell húzni.
Joey Tribbiani
több mint 3 éve
Én nem látom a jelenlegi helyzetben hogyan nyerhetne a Steelers. Évekig szopattak, most rajtunk a sor, zsinórban a 3. lehet.Az OL szinte komplett, Chubb, Landry bevethetők, hazai pálya, be kell húzni.
több mint 3 éve
ktms
617
A mai nap mottója a csapatnak és Baker-nek is egyaránt az, hogy Stayin’ alive…
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
gedam
5 908
Totál beteg idén a csoport, a cicák és a hollók is tövig nyomja a gázt. Kvázi ha nem nyerünk meg egy ilyen csoportmeccset akkor nincs is miről beszélni idén.nekem se tetszik bm erőltetése. teljesen reális forgatókönyv, hogy watt odaér és a rossz vállára ráesik.
A Mayfield erőltetés nekem továbbra is fejvakarós főleg hogy a liga egyik legjobb DL van szembe.
Az OT embereink meg haldokolnak.
Nagyon kell, hogy összerakjon valami jó playbookot Stefa.
A Woods védelemtől sokat nem várok de az öreg bojlerhez oda kell érni.
Ha Mayfieldnek kell dobálni sokat akkor erősen benne van a további sérülés és a vereség ha Chubb és Johnson széttudja futni őket a gecibe akkor nyerhetünk,
GoBrowns!
P@trik
több mint 3 éve
Totál beteg idén a csoport, a cicák és a hollók is tövig nyomja a gázt. Kvázi ha nem nyerünk meg egy ilyen csoportmeccset akkor nincs is miről beszélni idén.A Mayfield erőltetés nekem továbbra is fejvakarós főleg hogy a liga egyik legjobb DL van szembe.
Az OT embereink meg haldokolnak.
Nagyon kell, hogy összerakjon valami jó playbookot Stefa.
A Woods védelemtől sokat nem várok de az öreg bojlerhez oda kell érni.
Ha Mayfieldnek kell dobálni sokat akkor erősen benne van a további sérülés és a vereség ha Chubb és Johnson széttudja futni őket a gecibe akkor nyerhetünk,
GoBrowns!
Szerkesztette: P@trik
több mint 3 éve
Mayfield kezd. Kemény csávó, én nagyon bírom.Nem hiszem, h győzelmeket kockáztatnának hősködés miatt, ő érzi milyen állapotban van a válla, Stefa látja az edzéseken.
Ward ezzel szemben kihagyja a meccset. Kezdek elgondolkodni, lehet inkább Tellernek kéne adni a nagy lóvét és Denzelt elengedni. Hiába jó, ha évi 12 meccsnél többet nem bír. Greedy egész jól tolja, ott van Newsome is.
DPJ sem játszhat, OBJ kérdéses.
több mint 3 éve
Chubb viszont visszatérhet, annak tuti örülünk
több mint 3 éve
Bizonyos források szerint Baker edzeni fog már szerdán és játszani is akar... hát nem tudom, hogy örüljünk-e neki
több mint 3 éve
Végülis jól jött ez a Bengals W, kemény lesz az összes csopimeccs, de minden nyitott így. A KC elleni L viszont egyre rosszabbul mutat :/
több mint 3 éve
ktms
617
D’Ernest Johnson: 90.0 PFF rushing grade vs the Broncos
— PFF (@PFF) October 22, 2021
That’s the highest single-game rushing grade this season 😤😤 pic.twitter.com/zsggdLKuiv
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
KeyG
9 519
Plusz 17-ben Keenum Stefanski QB Coach alatt hozta le a legjobb szezonját.Legjobb csere QB-k kozott van.Szerintem Keenum egy elit csere qb, es nem nagy visszalepes Bakerhez kepest.Elit csere QB az milyen ? 😀
JustoVillar
Akkor miért nem kezdő?
gordon
JustoVillar
Ismerik egymást és értik egymást.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
JustoVillar
626
Legjobb csere QB-k kozott van.Szerintem Keenum egy elit csere qb, es nem nagy visszalepes Bakerhez kepest.Elit csere QB az milyen ? 😀
JustoVillar
Akkor miért nem kezdő?
gordon
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Eddig is folyamatosan kettőzték, ez nem új.Idén Donald elég csendes, nem!?Ja mert most már a kettőzés az alap, néha hárman állnak rá 😀 de még így is utat tör, egy-egy TFL-re vagy sackre 😀
steelwolf
Rodaron
32 nyomásgyakorlása van, ami a liga negyedik legmagasabb mutatója, a posztján magasan a legjobb, run stopban ugyancsak elit helyen van. Az egyetlen baj vele max az átlagtól eltérő elrontott szerelés, idén már ötöt is írnak neki, eddig 7 volt az idénycsúcs
több mint 3 éve
Rodaron
2 077
Idén Donald elég csendes, nem!?Ja mert most már a kettőzés az alap, néha hárman állnak rá 😀 de még így is utat tör, egy-egy TFL-re vagy sackre 😀
steelwolf
több mint 3 éve
Idén Donald elég csendes, nem!?
több mint 3 éve
no
7 304
En nagyon orulnek MG-nek es a legtobb csapatban nincs ilyen jo jatekos mint o. Ettol Donald kellene. Jatekban nem erzem a peldakepnek mi a szerepe, arra is vannak dijak. Szexi dontes meg pont nem Donald, hanem a 20 sack. MG tett egy dolgot ami miatt meg is bunhodott. Ennyi. Nem hiszem hogy emiatt ne kapna meg es meg is fogja szerintem elobb utobb. De nem a sack szam lesz a lenyegesebb elem, hanem mint Gilmore-nal hogy ha lebontod akkor o volt a legertekesebb es legjobban raepulo jatekos aki meg is felelt ennek a kihivasnak es eleg messzire mentek. Nem TB12, Gilmore. Nalatok egyenlore nem a D-en mulik. De most fel lehet lepni es letehet egy teljesitmenyt amivel boven megkaphatja.ha levesszük a macik elleni 4 sacket, akkor 6 meccs alatt 5 sack. Én bőven megelégednék ha tartaná meccsenként 1-2-öt és év végére egy 18-20 meglenne.Garrett megint nagyot megy már 9,5 sack. DPOY? Szept-októberben mindig így megy neki aztán sisakkal verekedés, covid, sérülés v egyéb okok miatt lecsúszott a DPOY címekről.Mondjuk ennek kb. fele egy meccsen jott, azert az nalam jelentosen csokkenti a puszta sackszamok erteket. Pressure lenne a jo mutato.
sackszámok, szept/okt vs nov-dec
2017: 4 vs 3
2018: 8 vs 5,5
2019: 10 vs 0
2020: 9 vs 3
2021: 9,5(+vsPIT) vs ???
hátha idén már odaér.
braxa88
undisputedly
DPOY-nél én örülnék a legjobb mert kedvenc játékos, + elég tetemes kártya mennyiségem van tőle.
De nem látok rá sok esélyt, még akkor se ha közel lesz a 20 sack, egyszerűen nem lenne szexi döntés az NFL részéről mert sok az utálója, nem tudod példaképként hozni mint Donaldot.
P@trik
több mint 3 éve
ha levesszük a macik elleni 4 sacket, akkor 6 meccs alatt 5 sack. Én bőven megelégednék ha tartaná meccsenként 1-2-öt és év végére egy 18-20 meglenne.Garrett megint nagyot megy már 9,5 sack. DPOY? Szept-októberben mindig így megy neki aztán sisakkal verekedés, covid, sérülés v egyéb okok miatt lecsúszott a DPOY címekről.Mondjuk ennek kb. fele egy meccsen jott, azert az nalam jelentosen csokkenti a puszta sackszamok erteket. Pressure lenne a jo mutato.
hátha idén már odaér.
braxa88
undisputedly
DPOY-nél én örülnék a legjobb mert kedvenc játékos, + elég tetemes kártya mennyiségem van tőle.
De nem látok rá sok esélyt, még akkor se ha közel lesz a 20 sack, egyszerűen nem lenne szexi döntés az NFL részéről mert sok az utálója, nem tudod példaképként hozni mint Donaldot.
több mint 3 éve
Szerintem Keenum egy elit csere qb, es nem nagy visszalepes Bakerhez kepest.Elit csere QB az milyen ? 😀
JustoVillar
Akkor miért nem kezdő?
több mint 3 éve
no
7 304
Mikozben sok nagyon jo teljesitmeny van a ligaban, es nehez a nagy play-ektol elvonatkoztatni, de ADonald aki azert nyeri mert egyszeruen ot valasztanak ki elsokent ha a DC-k mondhatnanak egy jatekost ki kellene nekik. Adott evben lehet jobb nala, mint volt Gilmore adott teljesitmennyel es igy is van rendjen. De ha draftszeruen mukodne akkor folenyesen nyerne es igy "egyenlo teljesitmenyek" kozott elviszi a palmat.
több mint 3 éve
Igen, ertettem, azert fuztem hozza, mert nehez a 9,5-bol elobecsulni, hogy most a szezon masodik felevel kiegeszulve meg lehet-e neki, mert torzit nagyon ez a 9,5-es szam.azt akartam leírni, hogy az elmúlt két évben is félidő környékén DPOY esélyes volt Garrett, aztán végül sehol sem volt ilyenolyan okok miattGarrett megint nagyot megy már 9,5 sack. DPOY? Szept-októberben mindig így megy neki aztán sisakkal verekedés, covid, sérülés v egyéb okok miatt lecsúszott a DPOY címekről.Mondjuk ennek kb. fele egy meccsen jott, azert az nalam jelentosen csokkenti a puszta sackszamok erteket. Pressure lenne a jo mutato.
hátha idén már odaér.
braxa88
undisputedly
braxa88