Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 3 éve
JustoVillar Michigan State Spartans 626
Szerintem Keenum egy elit csere qb, es nem nagy visszalepes Bakerhez kepest.

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Garrett megint nagyot megy már 9,5 sack. DPOY? Szept-októberben mindig így megy neki aztán sisakkal verekedés, covid, sérülés v egyéb okok miatt lecsúszott a DPOY címekről.

sackszámok, szept/okt vs nov-dec
2017: 4 vs 3
2018: 8 vs 5,5
2019: 10 vs 0
2020: 9 vs 3
2021: 9,5(+vsPIT) vs ???

hátha idén már odaér.
braxa88
Mondjuk ennek kb. fele egy meccsen jott, azert az nalam jelentosen csokkenti a puszta sackszamok erteket. Pressure lenne a jo mutato.
undisputedly
azt akartam leírni, hogy az elmúlt két évben is félidő környékén DPOY esélyes volt Garrett, aztán végül sehol sem volt ilyenolyan okok miatt
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Garrett megint nagyot megy már 9,5 sack. DPOY? Szept-októberben mindig így megy neki aztán sisakkal verekedés, covid, sérülés v egyéb okok miatt lecsúszott a DPOY címekről.

hátha idén már odaér.
braxa88
Mondjuk ennek kb. fele egy meccsen jott, azert az nalam jelentosen csokkenti a puszta sackszamok erteket. Pressure lenne a jo mutato.
undisputedly
2017: 12 (3 meccs) vs 25 (8 meccs)
2018: 33 (8 meccs) vs 34 (8 meccs)
2019: 35 (7 meccs) vs 14 (3 meccs)
2020: 37 (7 meccs) vs 17 (6 meccs)
2021: 35 eddig

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014

hátha idén már odaér.
braxa88
több mint 3 éve
ktms Cleveland Browns 617
A meccset csak este tudom megnézni, de azt meg kell mondanom, hogy rohadtul örülök. Ahhoz képest pláne, hogy mint kiderült Keenum-nak szerda előtt nem volt teljes sebességű gyakorlása és szerdán is csak akkor, amikor végig vették a play-eket edzésen.

Közben sajnos egyre jobban kerekedik Mayfiled sérülés sztorija. Meglepő lenne, ha nem Keenum kezdene a Steelers ellen. A minnesotai PO run idején például nem voltak rosszabbak számai, mint Mayfield számai az utóbbi időben. Egy csont repedés megfelelő kezeléssel (gondolom NFL szinten ez megoldott) kb 4 hét alatt rendbe tud jönni, utána még vissza kell nyerni a formát. Szóval a Lions ellen talán, a Ravens ellen már inkább lehetne is kezdő. Hacsak ki nem derül addig, hogy valójában komolyabb a gáz. De ha idejekorán erőltetik és el is törik a csont akkor az a szezon végét jelenti neki. És akkor még ott van a másik sérülés, ami önmagában egy kockázat.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 2 077

hátha idén már odaér.
braxa88
Igen jól megy neki, de szerintem idén úgy is a Dallasi corner kölyök lesz, az nem emberi amit csinál.
Illetve tartom a véleményem, hogy a rudis balhé miatt sose fogja megkapni, mert az ember sosem a jóra emlékszik hanem az ilyen esetekre.
Ezért az ő arca nem jól eladható.
Másfelől meg egy divat díj is ez, tavaly messze TJ Watt volt a legjobb és még is Donald kapta.
P@trik
Tényleg nem bántani akarom, mert igazi ballhawk a csávó, és lassan már tényleg nem mer felé dobni senki. De DPOY sose lesz, Xavien Howard jut róla eszembe, mert ő is szedi a pickeket mint más a meggyet, viszont coverage-ben nem erős, és sok tackleje sincs egy évben. Diggs rendes csávó, viszont coverage-ben kell fejlődnie neki bőven, és az látszik, hogy meg tudják égetni rendesen egy párszor egy meccsen. Toney is, Pats ellen is a Meyers a 75 yardos TD-vel. Sajna egy CB játéka nem látványos ebből a szempontból, mint egy OLB, DE vagy mint ADonald aki szétbontja az offense falat.
több mint 3 éve

hátha idén már odaér.
braxa88
Igen jól megy neki, de szerintem idén úgy is a Dallasi corner kölyök lesz, az nem emberi amit csinál.
Illetve tartom a véleményem, hogy a rudis balhé miatt sose fogja megkapni, mert az ember sosem a jóra emlékszik hanem az ilyen esetekre.
Másfelől meg egy divat díj is ez, tavaly messze TJ Watt volt a legjobb és még is Donald kapta.
P@trik
nekem pl a napokban jutott eszembe h jaj tényleg Garrett és az a csúnya balhéja is volt. Ha magamból indulok ki, én már tökre elfelejtettem azt, és a játéka az ami eszembe jut róla leginkább.
több mint 3 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres

hátha idén már odaér.
braxa88

Szerkesztette: P@trik
több mint 3 éve

hátha idén már odaér.
több mint 3 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Idén valahogy szokássá váltak ezek a brusztolós meccsek. Örülök hogy sikerült behúzni.
Jó látni hogy csere cseréjével is működik a futógépezet.
Landry nagyon kellett hogy visszatérjen, fontos hogy legyen egy ilyen biztos kezű elkapónk.

Friss hír hogy Mayfield vállába elvan törve egy csont is a porcleválás mellett, szal valszeg látunk még Keenum meccset. Egy jó futójátékkal, rövid passzok, screenek mentek egy darabig ellehetne vele is lavírozni.
P@trik
Ha a védelem legalább ennek a felét hozná kompetens offensek ellen is, messze(bb) juthatnánk.
Szerencsére a Vasas sem sokkal jobb a labda ezen oldalán.
A szezon java most jön. A maradék 10-ből 6 csoportmeccs... Plusz megyünk a tundrára és Bostonba, fogadjuk a PO esélyes Raiderst, kemény, de nem lehetetlen még Keenummal sem.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Idén valahogy szokássá váltak ezek a brusztolós meccsek. Örülök hogy sikerült behúzni.
Jó látni hogy csere cseréjével is működik a futógépezet.
Landry nagyon kellett hogy visszatérjen, fontos hogy legyen egy ilyen biztos kezű elkapónk.

Friss hír hogy Mayfield vállába elvan törve egy csont is a porcleválás mellett, szal valszeg látunk még Keenum meccset. Egy jó futójátékkal, rövid passzok, screenek mentek egy darabig ellehetne vele is lavírozni.
több mint 3 éve
Szeretem az ilyen meccseket, kibrusztoltuk. Olvastam pár helyen, h. Stefa rendszere mennyire törékeny, ha kiveszed az elit OL-t és monster futó párost, hát itt az ellenpélda. Johnson fantasztikusan játszott, ha nem tudom ki van a pályán azt hittem volna Chubb 😊 Persze nagyon kellett vissza Landry (reméljük a végén csak rosszul lépett és semmi komoly...), főleg, h. DPJ is kidőlt. OBJ-től jöttek a már-már szokásos droppok, látszik, h. ő is frusztrált, de más már rég a padon találta volna magát ennyi hiba után.
Woods megmentette az állását megint egy bottom 5 offense ellen, de kétségtelen, h. fejben ott volt mindenki, nem voltak elváltások a sec.-től, és végre jött egy turnover is.

Most szusszanhatunk egyet, de a Pittsburgh bye weekről fog jönni, nem egyszerű...

több mint 3 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Nem vagyok orvos, ezért kérdezem: azt a sérülést ami most neki van azt ki lehet pihenni, vagy mindenképpen műtét lesz a vége. Elvileg szakadása van nem?
pfefe8
Ha kisebb a baj, mint Bakernél, akkor lehet pihentetni is, de nála mindenképp műtét lesz a vége, ami után 4-6 hónap a teljes gyógyulás.
Ezért erőlteti, ha műtét akkor az idei szezonnak lőttek, ha viszont kihúzza Februárig (😛) akkor a campre valszeg rendbe jön, de a szezonra biztosan.
Joey Tribbiani
Annyi kockázat azért van benne, hogy visszajön és komolyabban rásérül(aminek van esélye), akkor a gond is komolyabb lesz mint most. Annyi azért nekem nagyon pozitív hogy nem hisztizik mint egy kislány, hanem játszani akar.

Steelers fan
több mint 3 éve
Azt nyomják a benfentesek, hogy Wills és Landry játékára van esély. Conklin viszont fixen out.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Nem vagyok orvos, ezért kérdezem: azt a sérülést ami most neki van azt ki lehet pihenni, vagy mindenképpen műtét lesz a vége. Elvileg szakadása van nem?
pfefe8
Ha kisebb a baj, mint Bakernél, akkor lehet pihentetni is, de nála mindenképp műtét lesz a vége, ami után 4-6 hónap a teljes gyógyulás.
Ezért erőlteti, ha műtét akkor az idei szezonnak lőttek, ha viszont kihúzza Februárig (😛) akkor a campre valszeg rendbe jön, de a szezonra biztosan.

több mint 3 éve
pfefe8
Azt hallani, hogy nem a műtét kérdéses, hanem az időpontja. 😕

Simán kinézem a helyzetből, hogy egy-két héten belül megpróbál játszani megint, azaz visszajön szétveretni magát.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203

Steelers fan
több mint 3 éve
Ha játszik OBJ, akkor ma megnézhetjük, hogy Keenum-al esetleg jobban mennek-e ezek a dolgok. Jó is lenne látni, hogy mi van ha nem Baker dobál neki élesben.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hála égnek! Így azért nyugodtabban ül le az ember. A W-nek Keenummal is meg kell lennie. Woodsnak kéne egy Bears elleni alibit tolnia.

több mint 3 éve
Jó döntés!
Persze benne van, hogy kevés lesz a denver ellen, de még mindig több értelme van mint hogy tovább sérüljön Mayfield.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Keenum kezd.
Zaborn
Helyes. 2 hét pihi így Bakernek, aztán meglátjuk. 51 kezdő meccs sorozatban, nem semmi egy Browns QB-tól.

Casenek nem lehet gond a rövid hét, oda vissza ismeri a rendszert.
Joey Tribbiani
Meg az ellenfelet is, mert ott (is) játszott. 😊
több mint 3 éve
Keenum kezd.
Zaborn
Helyes. 2 hét pihi így Bakernek, aztán meglátjuk. 51 kezdő meccs sorozatban, nem semmi egy Browns QB-tól.

Casenek nem lehet gond a rövid hét, oda vissza ismeri a rendszert.

több mint 3 éve
Zaborn Cleveland Browns Ohio State Buckeyes 105
Keenum kezd.
több mint 3 éve

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Úgy néz, ki hogyha Baker elmegy IR-re, akkor neki az a szezon végét jelenti. Hiszen HA műtét, akkor 4-6 hónap a rehab. Csak azt nem tudom van-e így értelme játszatni? Ki tudja-e húzni meccsről-meccsre még két vagy akár három hónapig... Ha rásérül, akkor akár a karrierje is rámehet.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧