NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 451 — Believelander
Tét nélkülinek tűnik, de nem lesz az. Jó írás.

www.dawgsbynature.com/2014/12/25/7448889/everything-is-on-the-line-for-cleveland-browns-in-finale-at-baltimore

Shaw kezd, most már hivatalos.

Nate Ulrich @NateUlrichABJ · 1h 1 hour ago
#Browns HC Mike Pettine said QB Connor Shaw will start Sunday

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Szerintem mindkét csapat 100%-on fog pörögni, más-más célokért.Vrijbloed
Az biztos!

Pettine said with rookie QB, Browns won't "try to win 41-38, more like 3-2."baggio
nagyon bírom Pettinet, felüdülés az ilyen Shurmurok után.

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
Szerintem mindkét csapat 100%-on fog pörögni, más-más célokért.Vrijbloed
Az biztos!

Pettine said with rookie QB, Browns won't "try to win 41-38, more like 3-2."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Nah, én örülök, hogy a sport1 ezt a meccset adja. 😀

Nagyon nehéz lesz ellenetek, ebben biztos vagyok. Nektek lelkileg nagyon nagy szükség lenne arra, hogy győzelemmel mehessetek el az off-seasonra, úgy azért más lenne a helyzet, mint egy újabb vereséggel.

Nekünk ugye kötelező a győzelem... És akkor sem biztos a PO. Nem tudom milyen meccset is várjak. Még egyszer olyan rosszul nem fogunk játszani, mint a Texans ellen.

Szerintem mindkét csapat 100%-on fog pörögni, más-más célokért.
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Most mondom, hogy ha Shaw kezd vasárnap, akkor egy HoF-er születésének lehetünk szemtanúi.

több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 300 — settenke1976@gmail.com
rendesen osztják Gilbertet (és kisebb mértékben Johnnyt).

www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/12/karlos_dansby_says_johnny_manz.htmlJoey Tribbiani
teljesen jogosan, Gilbert játéka nekem óriási csalódás volt. A draft után jogosan gondolhattuk, h a Haden-Gilbert páros az egyik, ha nem a legjobb CB páros lesz a ligában.

Sport1 honlapján vasárnap 7-től Ravens-Browns lesz!gergogergo
Nyerni kell ! Nem érdekel a drafthely, 8-8at akarok. Nagyon fos lenne ötös vereségszériával zárni.Joey Tribbiani
Így van, nagyon jó lenne nyerni. Szezon közben megfogadtam magamban, h bármi lesz, elégedett leszek a szezonnal, de ez az utolsó szakasz annyira kilátástalan volt, h már nem biztos, h tudnám tartani ezt az ígéretet, ezen sokat segítene egy esetleges győzelem.gergogergo
Azért Browns szurkolóként bátor dolog előre elégedett lenni egy szezonnal 😀
több mint 11 éve
gergogergo Cleveland Browns 246

www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/12/karlos_dansby_says_johnny_manz.htmlJoey Tribbiani
teljesen jogosan, Gilbert játéka nekem óriási csalódás volt. A draft után jogosan gondolhattuk, h a Haden-Gilbert páros az egyik, ha nem a legjobb CB páros lesz a ligában.

Nyerni kell ! Nem érdekel a drafthely, 8-8at akarok. Nagyon fos lenne ötös vereségszériával zárni.Joey Tribbiani
Így van, nagyon jó lenne nyerni. Szezon közben megfogadtam magamban, h bármi lesz, elégedett leszek a szezonnal, de ez az utolsó szakasz annyira kilátástalan volt, h már nem biztos, h tudnám tartani ezt az ígéretet, ezen sokat segítene egy esetleges győzelem.
több mint 11 éve

Nyerni kell ! Nem érdekel a drafthely, 8-8at akarok. Nagyon fos lenne ötös vereségszériával zárni.

több mint 11 éve

Sport1 honlapján vasárnap 7-től Ravens-Browns lesz!
több mint 11 éve

www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/12/karlos_dansby_says_johnny_manz.html

több mint 11 éve
uhh, akkor így még fájóbb lehet... draft utáni első Jani nyilatkozat egyenesen a közhelyszótárból:

"So honored to be a Cleveland Brown. I can’t wait to get to work."

😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Mary Kay Cabot @MaryKayCabot · 15m 15 minutes ago
Despite that Johnny Manziel vows to "take this more seriously,'' says "I don't feel like I would have done anything different'' since draft.

@) Érzek némi ellentmondást a fentiekben 😐

Itt a teljes videó.  www.ohio.com/blogs/cleveland-browns/cleveland-browns-1.270107/video-browns-qb-johnny-manziel-says-he-has-matured-will-be-extremely-committed-in-offseason-1.552332

Meglátjuk. Actions speak louder than words, ugye.Joey Tribbiani
nem akarom fájdítani a szíved, de ezt muszáj :p

mindent elárul a médiáról, hogy az nyilván nem hír még egy NFL QB esetében sem, ha valaki csak csendben dolgozik már a kezdettől fogva...baggio
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Cleveland Browns - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

több mint 11 éve
Despite that Johnny Manziel vows to "take this more seriously,'' says "I don't feel like I would have done anything different'' since draft.

Itt a teljes videó.  www.ohio.com/blogs/cleveland-browns/cleveland-browns-1.270107/video-browns-qb-johnny-manziel-says-he-has-matured-will-be-extremely-committed-in-offseason-1.552332

Meglátjuk. Actions speak louder than words, ugye.Joey Tribbiani
nem akarom fájdítani a szíved, de ezt muszáj :p

mindent elárul a médiáról, hogy az nyilván nem hír még egy NFL QB esetében sem, ha valaki csak csendben dolgozik már a kezdettől fogva...

---
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 817 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ProBowl: a két Joe és Tashaun.Joey Tribbiani
na és Johnny? 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
ProBowl: a két Joe és Tashaun.

több mint 11 éve

Meglátjuk. Actions speak louder than words, ugye.

több mint 11 éve
Thigpent hivatalosan is leigazoltuk, nagyjából ismeri az offenzünket, lévén, hogy az előszezonban velünk készült. Annyit biztos tud mint Dzsoni.Csiriba
Annyit szerintem a sarki kocsmából bármelyik részeg tudna....LanceVance
Neked is köszönjük a tartalmas hsz-t.

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Én kipróbálnám Connor Shaw-t, veszíteni való már nincs. PS-ben végig a csapattal volt, talán még jobban is ismeri a playbook-ot, mint Moneyboy...gergogergo
Ő fog az első csapattal gyakorolni, Thigpen csak insurance. Én is kíváncsi vagyok rá 😊Joey Tribbiani
ha dob megint egy Hail Mary TD-t maradhat 😛

több mint 11 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 669
Thigpent hivatalosan is leigazoltuk, nagyjából ismeri az offenzünket, lévén, hogy az előszezonban velünk készült. Annyit biztos tud mint Dzsoni.Csiriba
Annyit szerintem a sarki kocsmából bármelyik részeg tudna....

több mint 11 éve
Én kipróbálnám Connor Shaw-t, veszíteni való már nincs. PS-ben végig a csapattal volt, talán még jobban is ismeri a playbook-ot, mint Moneyboy...gergogergo
Ő fog az első csapattal gyakorolni, Thigpen csak insurance. Én is kíváncsi vagyok rá 😊

több mint 11 éve
Én kipróbálnám Connor Shaw-t, veszíteni való már nincs. PS-ben végig a csapattal volt, talán még jobban is ismeri a playbook-ot, mint Moneyboy...
több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 300 — settenke1976@gmail.com
Thigpent hivatalosan is leigazoltuk, nagyjából ismeri az offenzünket, lévén, hogy az előszezonban velünk készült. Annyit biztos tud mint Dzsoni.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 843 — Whoops, looks like something went wrong.
Ellenben Manzielnek át kell értékelnie magát, éjt napallá téve dolgozni, hogy legyen belőle vmi. Talán még jókor jött ez a pofon, rájön, hogy nem ő szarta a spanyolviaszt és akkor még akármi lehet, másfél meccs után jvégleg nem írnám le.
gabokocka
persze, én sem. A kérdés viszont mit csinálsz, ha májusig végig bulizik és nincs semmi változás a hozzáállásban ? Le lehet mondani valakiről 1.5 meccs után ?Joey Tribbiani
Akkor nem a másfél meccs miatt mondasz le róla, hanem a hozzáállása miatt....gabokocka
persze, csak ilyenkor jönnek az ellenérvek, h. 22-23 évesen a többség ezt csinálja.

Inkább azt kérdezem, van-e olyan FO amelyik beismerné 1 év után, h. ekkorát hibázott.Joey Tribbiani
de ez nem ellenérv, mert csak az NFL-ben találsz rá másik sok száz példát, aki nem ezt csinálja, úgyhogy aki ezzel takarózik, annak csak gratulálni tudok
számomra nem a bulizás a probléma, hanem az, hogy folyamatosan mindenki őt védte, és az edzői stábot fikázta, miért nem játszatja, holott már rég elmondta mindenki, hogy a playbokkal is gondjai vannak, ráadásul edzéseken sem teszi magát eléggé oda, de persze nem érdekelt senkit sem
aztán amikor élesben is kurva szar, akkor eltűnik minden lover, és senki sem ismeri be, hogy esetleg igaza volt az edzőknek, akik netalántán nap mint nap látták őt edzeni, és ezek után ennyire a játszatása ellen voltak... állítom, ha a média nem üvölti be Manzielt a kezdőbe, akkor ebben a szezonban abszolút nem játszott volna annak ellenére sem, hogy Hoyer fos volt az utolsó pár meccsen
nincs mese, Johnnynak változtatnia kell, de sürgősen, mert lehet akármekkora kedvenc, nem lesz vele nagy a türelem, ha így folytatja a pályán és a pályán kívül is

több mint 11 éve
Ellenben Manzielnek át kell értékelnie magát, éjt napallá téve dolgozni, hogy legyen belőle vmi. Talán még jókor jött ez a pofon, rájön, hogy nem ő szarta a spanyolviaszt és akkor még akármi lehet, másfél meccs után jvégleg nem írnám le.
gabokocka
persze, én sem. A kérdés viszont mit csinálsz, ha májusig végig bulizik és nincs semmi változás a hozzáállásban ? Le lehet mondani valakiről 1.5 meccs után ?Joey Tribbiani
Akkor nem a másfél meccs miatt mondasz le róla, hanem a hozzáállása miatt....gabokocka
persze, csak ilyenkor jönnek az ellenérvek, h. 22-23 évesen a többség ezt csinálja.

Inkább azt kérdezem, van-e olyan FO amelyik beismerné 1 év után, h. ekkorát hibázott.

több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 541 — Keep pounding
gabokocka
Akkor nem a másfél meccs miatt mondasz le róla, hanem a hozzáállása miatt....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.