NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 10 éve
gergogergo Cleveland Browns 246
Pár gondolat az elmúlt szezonról. Az elmúlt évekhez képest eredményesebb szezont tudhatunk magunk mögött, de a szezon utolsó harmadában mutatott játék óriási csalódás volt, e miatt nem igazán tudom azt mondani, h elégedett vagyok a szezonnal. Idén sajnos a sérülések sem kerülték el a csapatot, több kulcsjátékos dőlt ki több meccsre vagy a teljes szezonra (Mack, Gipson, Taylor és ide sorolnám még Armonty Bryant-et is, aki sokat fejlődött nagyon bíztató játékot mutatott az elején), a Def line pl nem állt fel szerintem két egymás utáni meccsre ugyanúgy, én ezért a gyengébb futás elleni védelmet a sok sérülésnek tudom be. Az O a szezon elején meglepően jó volt, annak ellenére, h mennyire gyenge WR sorral kezdtük az idényt, aztán Mack sérülése után látványos visszaesés történt itt, Gordon visszatérése pedig nem hogy lendített volna a csapaton, sokkal inkább zavarodott volt a támadóegység, már-már erőlködve kereste Hoyer Gordont a passzokkal. Az ST sem tudott pluszt adni, egy értelmes visszahordás volt a szezonban, ami TD-vel zárult, azt is visszafújták sárga zászlóval, Benjamin, aki elég termékeny visszahordó volt tavaly, idén semmi értékelhetőt nem mutatott itt (csapat szinten idén a 3. legkevesebb yard punt visszahordás után a miénk), viszont 3 elkapott TD-vel ő volt a legjobb.
A Draftot ha jól emlékszem olyan A, B közöttire értékelte a sajtó, még itt a fórumon is többnyire elégedettek voltunk, bár a WR pick nagyon hiányzott, most viszont a mutatott játék alapján nálam ez egy erős D-s osztályzat… A 4. picket annak tudatában cseréltük már el, h tudtuk, h Gordont eltiltották, így jött Watkins helyett Gilbert, akiről azt gondolhattuk, h Hadennel ligaelit CB párost fog alkotni, ennek ellenére egy értékelhető INT-et felmutatva nagy mellényúlásnak gondolom most őt, az újoncok közül ő a legnagyobb csalódás. Manziel-el legalább azt elértük, h felkavartuk az állóvizet, végre rivaldafénybe került a csapat. Nekem személy szerint sose tartozott a kedvenceim közé, fenntartással fogadtam a draftolását, én végig Hoyer párti voltam, aztán egy kicsit megbabonázott engem is azzal az egyetlen TD-vel, amit futott a Bills ellen, de gyorsan visszarángatott a földre a borzalmas másfél meccsével, amikor is megkapta az esélyt. Egyelőre nem írnám őt le, de sokat elárul az elmúlt hetekben megjelent cikkek róla, h mennyire nem vette komolyan a munkát, ma már az elcseréléséről is hallani. A draftolt játékosokból Bitonio stabilitást adott az O line-nak, míg Kirksey hozott egy szolid teljesítményt. Volt három UDFA játékos, akik kellemes meglepetések voltak, Crowell, Gabriel és Williams. Crow végül 8 futott TD-vel zárt, ezzel nálam ő volt a legjobb újonc játékosunk, pedig 3. sz. futónak indult, Gabriel a szezon elején nagyon tetszett, de Gordon visszatérésével elfelejtettük őt, míg Williams csak kiszorított egy első körös CB-t. Számomra a legnagyobb csalódás Cameron játéka volt, akitől azt vártam, h Gordon távolléte miatt ligaelit TE-é válik idén, ennek ellenére fele annyi yardot és negyed annyi (tavaly 80, idén 24!) elkapást hozott össze, persze a sérülései hátráltathatták a teljesítményét, de aki új szerződésért küzd, attól többet várna az ember (bár a sokadik agyrázkódása után hallani azt is, h abbahagyja a focit). Az igazolások közül Dansby hozta a rutint a D-ben, féltem, h Jacksont nem tudjuk kellőképpen pótolni, de úgy gondolom, h vele jól jártunk, ellenben a másik rutinos játékos, Whitnerről már nem mondható ez el, Ward sokkal jobb volt előtte. Két év elteltével Mingo sem győzött meg, h jó választás volt, bár róla kiderült, h egy vállsérülés hátráltatta egész szezonban, így viszont az egyetlen értékelhető pass rusher játékosunk Kruger volt, aki a tavalyi csalódást keltő szezon után 11 sack-el zárt, ezért nálam ő volt az idény legjobb Browns játékosa, a legstabilabb teljesítményt ő nyújtotta az idény során véleményem szerint. Összesen 21 INT-el zártuk az idényt, ami a 2. legjobb teljesítmény volt a ligában, de sajnos a támadóegység ennek a nagy százalékát nem tudta pontokra váltani, így ez csak egy szép statisztika maradt.
A jövő évi draftra a lemez ugyanaz, mint eddig, kell egy franchise QB,mert Manziel nem lesz az és kell egy megbízható elkapó,mert úgy látszik, h Gordonra se lehet számítani hosszútávon, de mindenképp bíztató, h idén a draft téma nem a 4. hét után került elő,hanem csak a szezon végén. A jövő bíztató csak találjuk már meg azt a vacak QB-t…
több mint 10 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
A szezon túl biztatóan kezdődött, és túl keserűen fejeződött be. Továbbra is keressük a megváltó irányítónkat, és legalább egy jó elkapónkat, előre lépés ezen a területen nem történt. A csapat többi része alakul mint púpos gyerek a prés alatt, de a qb és wr kérdés nagy probléma továbbra is.

Érdekes, hogy a szezon vége felé milyen sok probléma adódott az újoncokkal, renitensekkel. JF továbbra is azt hiszi hogy az egyetemi bajnokságban van, Gordont továbbra is a rossz szokásai vezérlik és Gilbert akiből lassan bust lesz is beállt a renitensek közé. Ő szintén túl lazán veszi az egészet, szerintem nem tetszik neki Pettine és ő majd megmutatja neki. Nem lesz szerencséje, mert az öltözőben rendet fog tartani az edző, és sztem a kövi szezon után repülni fog ha nem mutat fel valami teljesítményt.

A 7-9es szezon nem gáz, ettől rosszabbakhoz szoktam hozzá. Nem kell pánikolni szerintem jövőre ezzel az edzővel tudunk fejlődni.Csiriba
Nem a 7-9 a gáz, hanem ahogy kialakult ez a mérleg, a szezon vége ismét olyan "Browns"-os lett :/ Mindig azt érzem, hogy egy helyben toporgunk!

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 451 — Believelander
A 12. és 19. pick a miénk. Csak annyit kérek, h. legalább az egyikkel sikerüljön minimum backup szintű játékost húzni 😊 TRich, Weeden, Gilbert, Manziel, jó lenne, ha az 1. körösökből is építkezne a csapat.

Haslam keményen beszólt a "renitenseknek". Remélem ő is tanul a hibáiból és ezek után hagyja az illetékeseket draftolni.  www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/12/jimmy_haslam_cleveland_browns_1.html#incart_big-photo

Nehéz elhinni, h. ekkora gyökér ez a Manziel, Gilbert, Gordon trió. Még szerencse, h. vannak Dansbyk, Hadenek, Thomasok is a csapatban.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante

| ...they made the move because a homeless man told Haslam to "draft Manziel. |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 300 — settenke1976@gmail.com
A szezon túl biztatóan kezdődött, és túl keserűen fejeződött be. Továbbra is keressük a megváltó irányítónkat, és legalább egy jó elkapónkat, előre lépés ezen a területen nem történt. A csapat többi része alakul mint púpos gyerek a prés alatt, de a qb és wr kérdés nagy probléma továbbra is.

Érdekes, hogy a szezon vége felé milyen sok probléma adódott az újoncokkal, renitensekkel. JF továbbra is azt hiszi hogy az egyetemi bajnokságban van, Gordont továbbra is a rossz szokásai vezérlik és Gilbert akiből lassan bust lesz is beállt a renitensek közé. Ő szintén túl lazán veszi az egészet, szerintem nem tetszik neki Pettine és ő majd megmutatja neki. Nem lesz szerencséje, mert az öltözőben rendet fog tartani az edző, és sztem a kövi szezon után repülni fog ha nem mutat fel valami teljesítményt.

A 7-9es szezon nem gáz, ettől rosszabbakhoz szoktam hozzá. Nem kell pánikolni szerintem jövőre ezzel az edzővel tudunk fejlődni.
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 817 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nahát, Pettine nem lesz kirúgva 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Shaw teljesen elfogadhatóan játszott, szimpatikus bemutatkozás, ütöttük, vágtuk szegényt, rengeteg tapasztalatot szerzett ma.
több mint 10 éve
Majd jövőre. Szerintem jó úton járunk.

több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 288 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
 fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t31.0-8/q87/s720x720/10863916_850268828369835_4470463135033258137_o.jpgVrijbloed
8 dolláros jegy 😀

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
 fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t31.0-8/q87/s720x720/10863916_850268828369835_4470463135033258137_o.jpg
több mint 10 éve
QB, WR első kör ? fakkom kivan ezzel a csapattal.Joey Tribbiani
tavalyi need végülis 😊Drip
😓

jöhet a mockod 😊

több mint 10 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2014/12/27/report-browns-fine-johnny-manziel-for-being-late-for-treatment/

nagyon csalódott vagyok vele kapcsolatban. Én be tudok érni minden nap pontosan a munkahelyemre, pedig nem keresek dollármilliókat, sőt lol... Ráadásul azok után, h. pár napja még azt mondta komolyan odateszi magát.

Gordont meg nem tudom, a hírek szerint nem az első eset. Eddig csak késve érkezett, most viszont az egész walk through-t kihagyta. Nem volt kötelező eltiltani, az biztos, de a csapat meglépte, amit ebben a helyzetben valszeg mindenki megtett volna.

Mary Kay Cabot @MaryKayCabot
I expect #Browns Gordon and legal team to fight this since it could cost him millions. But he missed whole walk-thru, been late other times

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
QB, WR első kör ? fakkom kivan ezzel a csapattal.Joey Tribbiani
tavalyi need végülis 😊

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
Nekem meg pont az jött le, hogy így marad Barna.

Mivel így RFA lesz, nem UFA, sokkal könyebb lesz megtartani.tenorx
ha valóban ez az oka, akkor Gordon nem fogja annyiban hagyni a dolgot.

Per source, Josh Gordon is exploring options in response to suspension. An appeal through NFLPA is possible. (ProFootballTalk)deyell
Pedig szerintem ez az oka. Vagy véletlen, hogy Gordonnak a maradék egy meccs kellett volna az aktív keretben, hogy a státusza ne változzon meg? És ha belegondolok, akkor ezen a Browns úgy, hogy RFA lesz Gordon, milliókat nyerhet, de ami biztos, hogy plusz egy évet kapnak, ahol ugyebár kis pénzért játszik akkor még az elkapójuk, aki azért bizonyította, hogy képességei alapján top játékos is lehetne. Kőkemény üzlet, kétlem, hogy ilyen kicsi a világ. 😊
De Gordon viszont ezzel pénzt veszít, szóval az sem véletlen, hogy egyre több helyen pletykálják, hogy fellebbezni fog az eltiltás ellen.

több mint 10 éve

A kérdés Farmer akar-e egy ilyen játékost a keretben. Nem lehet rá építeni. Komolyan, nem bírt ki még egy meetinget ? Két nap múlva vége a szezonnak...Joey Tribbiani
Edzetlenül jelent meg az eltiltása után, leszarta, hogy a qb-kkal egy hullámhosszra kerüljön, sztem óriási tehetség a srác, de kurva keményen kellene fogni, hogy értelme legyen. Csak nem lehet...inkább menjen.
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229

ha valóban ez az oka, akkor Gordon nem fogja annyiban hagyni a dolgot.

Per source, Josh Gordon is exploring options in response to suspension. An appeal through NFLPA is possible. (ProFootballTalk)

buhloone mindstate

több mint 10 éve

A kérdés Farmer akar-e egy ilyen játékost a keretben. Nem lehet rá építeni. Komolyan, nem bírt ki még egy meetinget ? Két nap múlva vége a szezonnak...

több mint 10 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan

Mivel így RFA lesz, nem UFA, sokkal könyebb lesz megtartani.
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 403 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Josh Gordon ezek szerint sosem fog felnőni....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
no fuckin comment...

Browns elevate Phil Bates; suspend Josh Gordon
BEREA, Ohio -- The Cleveland Browns on Saturday elevated WR Phil Bates to the active roster from the practice squad and placed WR Josh Gordon on reserve/suspended by club. General Manager Ray Farmer made the announcement.
Gordon was suspended by the club for violation of team rules. He started all five games he appeared this year and totaled 24 receptions for 303 yards.
Bates is 6-2, 220-pounds and is officially in his first NFL season out of Ohio. Originally signed by Seattle as an undrafted free agent in 2012, Bates made his NFL debut as a reserve with the Seahawks this season and appeared in one game before spending the past eight weeks on the Browns’ practice squad. He will wear No. 89.

szerintem többet nem látjuk Browns mezben. Lombardinak lett igaza, wasted pick.

szerk.

@MikeSilver: I'm told Johnny Manziel and Josh Gordon were both absent from the Browns' walkthrough today.”

QB, WR első kör ? fakkom kivan ezzel a csapattal.

több mint 10 éve
Csaknehogy az legyen...
Futtball Jànost nehezenraktàkbe, azt Kopor Sóval vègezte.sutianap
Köszönjük, újabb finoman cizellált gyöngyszemmel lett gazdagabb fórumunk...Csiriba
Á, kékesszólású Sütemény jó cucc 😊Joey Tribbiani
Nem vagyok irigy küldök szívesen ha kell 😀
több mint 10 éve
legutóbb 2007-ben nyertünk Baltimoreban.

we have overtime fellas 😀

több mint 10 éve
Csaknehogy az legyen...
Köszönjük, újabb finoman cizellált gyöngyszemmel lett gazdagabb fórumunk...Csiriba
Á, kékesszólású Sütemény jó cucc 😊

több mint 10 éve
Csaknehogy az legyen...
Köszönjük, újabb finoman cizellált gyöngyszemmel lett gazdagabb fórumunk...
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Csaknehogy az legyen...
Futtball Jànost nehezenraktàkbe, azt Kopor Sóval vègezte.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak