Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
ja bocsi, Hoyerről megfeledkeztem. Amúgy Grossman akkor minek? 😀Weeden után Campbell is lapáton. Az utóbbit annyira nem értem, jó backup lehetett volna.mustaineminek ? Hoyer felépülése jól halad, a draftról biztosan érkezik egy irányító. Max. 3. számú QB lehetett volna, annak viszont sok 3.25M egy évre.
Ezzel a két cuttal 1.25M-t nyertünk az idei évre.
Szevasz, Weeeds. De jól sikerült az a 2012-es első kör.Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
FA Board egy része, hihetetlen...
több mint 10 éve
Weeden után Campbell is lapáton. Az utóbbit annyira nem értem, jó backup lehetett volna.mustaineminek ? Hoyer felépülése jól halad, a draftról biztosan érkezik egy irányító. Max. 3. számú QB lehetett volna, annak viszont sok 3.25M egy évre.
Ezzel a két cuttal 1.25M-t nyertünk az idei évre.
Szevasz, Weeeds. De jól sikerült az a 2012-es első kör.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Weeden után Campbell is lapáton. Az utóbbit annyira nem értem, jó backup lehetett volna.
több mint 10 éve
Látom, nullán vagyunk, akkor lassan kezdhetünk erősíteni.. :p
több mint 10 éve
Ben Tate Clevelandben van. Én bírom a csávót, csak ne sérülne le minden évben. Mindenesetre amikor lehetőséget kapott, élt vele. Alex Carrington nevét is bedobták (Pettine miatt), hogy ő hova jönne azt nem látom. A DL már így is telített.
több mint 10 éve
Edelman, no igen, ő penge lenne, de sztem olcsóbb megoldásban gondolkoznak Farmerék.Moats valszeg ma aláír.
több mint 10 éve
szerintetek minőségi csere volt a Dansby+Whitner for D'Qwell + Ward ? én nem vagyok meggyőzve.Sztem játékban kb egyenlő, amit kihoztak, mondjuk nem lettek fiatalabbak a cserével és nem is kaptak kevesebbet az újak.
depláne inkább az O-t pofozgatnám, nyilván a QB kérdést nem FA-ról kell megoldani de posession WR-t vagy OL-t jutányosan lehetett volna hozni, vagy akár nem jutányosan is.gabtsi
Szerintem az interior OL rendbetétele a lényeg és a QB. Mack taget kapott, az megoldva. Az OG felhozatal olyan amilyen, már alig van értelmes játékos. Egy Shelley Smith olcsón még jó lenne.
Slot WR még jöhet FA-n (én Edelmant elhoznám, akár a Browns, akár a Ravens helyében), ilyenek vannak célkeresztben eddig, de Gordon túloldalára, a vonal mellé sztem hiba lenne nem a draftról embert szerezni. Egy OG is a 3 darab második napos cetliből érkezni fog valószínűleg.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Dansby okés, egy ILB mindenképp kellett, tapasztalt is, klasszikus is az árán lehet kicsit nyavalyogni, de azt mondom, hogy örülök neki. Whitner neccesebb szerintem ... Ütni tud de azt Ward is tudott... utóbbi coverben is jó volt bár tény, hogy meglehetett etetni. Whitnert kevesebbet láttam de passz ellen elvileg nem valami kiemelkedő, ezért is remélem, hogy megjött az esze ilyen szempontból.
Egy Guard-ot még én is szívesen látnék, de azt se bánnám ha draftról jönne Wr + G
több mint 10 éve
szerintetek minőségi csere volt a Dansby+Whitner for D'Qwell + Ward ? én nem vagyok meggyőzve.DQ egyszerűen nem elég jó 3-4-ben. Meg is lepődtem, h. pont a Coltsba ment. Dansby sztem mindenképp upgrade.
depláne inkább az O-t pofozgatnám, nyilván a QB kérdést nem FA-ról kell megoldani de posession WR-t vagy OL-t jutányosan lehetett volna hozni, vagy akár nem jutányosan is.gabtsi
Whitner már nem olyan biztos, de Ward úgy tűnik lécelni akart (abból kiindulva, h. bagóért írt alá Denverben). Ha így nézem, a piacon elérhető legjobb SS-el pótoltuk.
WR még jöhet, Sanders iránt továbbra is érdeklődünk. Az OL erősítést viszont én is hiányolom, Beadles bőven elfért volna.
több mint 10 éve
szerintetek minőségi csere volt a Dansby+Whitner for D'Qwell + Ward ? én nem vagyok meggyőzve.depláne inkább az O-t pofozgatnám, nyilván a QB kérdést nem FA-ról kell megoldani de posession WR-t vagy OL-t jutányosan lehetett volna hozni, vagy akár nem jutányosan is.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Mondjuk Whitner remélem tényleg fejlődött coverben ... Érte kicsit sokallom a lóvét
több mint 10 éve
Joey-nak igaza van, a két nagy érkezővel is még csak ugyan ott vagyunk mint DQ-val és Ward-al, még egyelőre nem érzem az upgrade-t, de mindkettő okos húzás!
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
No, Hawkins mégsem biztos, a Bengals lehet matcheli az ajánlatot. 5 napjuk van erre.
több mint 10 éve
Kicsit féltem a Revis-tradetől, brutális páros lenne Hadennel, de 16M rengeteg zsé, főleg úgy, h. Joe barátunk is 10 felett fog keresni hamarosan. Ha CB, inkább jöjjön Munnerlyn.Byrd sajna elszállt, de látva mennyit kapott és kitől, azt mondom esélyünk sem volt.
Hawkinsnak örülök, gondolom mindenki emlékszik az ellenünk megcsinált 50 yardos TD-re, amikor végigcikázott a komplett védelmen. Évi 3M belefér. Gordon mellé ettől függetlenül kell vki.
Jött még egy dime CB/special teamer, Isaiah Trufant. Pettine ismeri a Jetsből.
Összességében jó napot zártunk, de az is igaz, h. a nagy nevekkel (Dansby, Hitner) az általunk kreált lyukakat foltoztuk be. 'Los mindenképp upgrade (végre van egy klasszikus ILBnk), Donte a PFF szerint sokat fejlődött a passz ellen is, meglátjuk. Többet kapott, mint TJ, ennyit arról, h. Ward mennyire akart maradni...
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Ian Rapoport @RapSheet 4 p
A trade for Darrelle Revis by the #Bucs is now considered unlikely. He won’t cut his pay to join the #Browns. Others willing to wait.
több mint 10 éve
Aditi Kinkhabwala @AKinkhabwalaBrowns offer to Andrew Hawkins includes guarantee that's >3 times Bengals' tender of $1.45M. Bengals source tells me unlikely CIN matches
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ben Tate-t el tudnám képzelni futóban, míg a draftról is hozunk egyet, tényleg csak a QB kérdés maradt nyitott, amit valljunk be nem az FA piacról fogunk tudni megoldani.Brutál csapatotok lesz a szezonra. Le a kalappal. Már csak egy jó QB-t kell begyűjteni és végre megtörhet az átok😊FearTomiPláne, ha még Revis is odamegy...Haden és Revis...hova fognak dobni a csapatok? 😀
Rohadtul erősek lesztek, gyakorlatilag még a QB-n sem fog múlni sok, ha egy jó futót draftoltok ilyen védelemmel (anno ugye a Bears Sexy Rexivel meddig jutott...).nfl_lover
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Brutál csapatotok lesz a szezonra. Le a kalappal. Már csak egy jó QB-t kell begyűjteni és végre megtörhet az átok😊FearTomiPláne, ha még Revis is odamegy...Haden és Revis...hova fognak dobni a csapatok? 😀
Rohadtul erősek lesztek, gyakorlatilag még a QB-n sem fog múlni sok, ha egy jó futót draftoltok ilyen védelemmel (anno ugye a Bears Sexy Rexivel meddig jutott...).
több mint 10 éve
Brutál csapatotok lesz a szezonra. Le a kalappal. Már csak egy jó QB-t kell begyűjteni és végre megtörhet az átok😊
több mint 10 éve
Ward -> Denver, ez jó, ott legalább nyerhet vmit.Lauvao -> Skins, rengeteg pénzért, pedig Gruden személyesen is többször láthatta mennyire fos. Érdekes.
több mint 10 éve
Whitner, Dansby fedélzeten 😀 Királyság 😀 Inkább Karlosnak örülök jobban, pont azért amit Te is írtál Joey nagyobb a mozgásterünk a drafton... persze ettől kell egy MLB, de Dansby már upgrade-t jelent középen
több mint 10 éve
Nice, Farmer nem szarozik. Kiváncsi vok TJ mennyit kap.Welcome home, Donte.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 8 mpFormer 49ers S Donte Whitner reached agreement on a four-year, $28 million deal with the Browns, per sources.
több mint 10 éve
Dansby: 4 év, 24 millió $vassadiEbbôl 14 garantált és 10-et fizetünk ki az elsô évben. Elöltöltôs szerzôdés, nem meglepô.
Kérem a következôt 😊