Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Carr nyitotta a qb private workoutok sorát, Bortles ma, majd Bridgewater, Garoppolo, Tom Savage, Keith Wenning és végül Johnny jön, gondolom neki elég sűrű a programja, nehéz volt beilleszteni. Ez a következő két hét alatt fog lezajlani, asszem a teljes qb kínálatot végig mazsolázzuk, ezért is nem voltak kíváncsiak a nagyjaink a saját workoutokra, mert tudták, hogy aki számít az eljön ide is.Ha Savage-t vagy Wenninget húzzuk "elől" prospect QB-nak megeszem a kalapom. Savage hátul cserének fasza, elismerem de Wenning nálam UDFA. Garoppolo viszont jöhet 😛
Úgy tűnik, hogy vagy Sammy vagy vmi QB lesz a 4. pickünk, illetve a második körben is érkezhet még egy prospect QB a draftról. Tényleg kellene még egy cb és még sokan mások sztem felesleges prospect qb-kat ilyen elöl választgatni.Csiriba
több mint 10 éve
Carr nyitotta a qb private workoutok sorát, Bortles ma, majd Bridgewater, Garoppolo, Tom Savage, Keith Wenning és végül Johnny jön, gondolom neki elég sűrű a programja, nehéz volt beilleszteni. Ez a következő két hét alatt fog lezajlani, asszem a teljes qb kínálatot végig mazsolázzuk, ezért is nem voltak kíváncsiak a nagyjaink a saját workoutokra, mert tudták, hogy aki számít az eljön ide is.Úgy tűnik, hogy vagy Sammy vagy vmi QB lesz a 4. pickünk, illetve a második körben is érkezhet még egy prospect QB a draftról. Tényleg kellene még egy cb és még sokan mások sztem felesleges prospect qb-kat ilyen elöl választgatni.
több mint 10 éve
Még mindig szkeptikus vagyok Carr-al kapcsolatban 😊
több mint 10 éve
Carr a privát workoutról: Derek Carr "The visit with the # Browns went really well. They sent a ton of people out here to see me (Farmer, Pettine) so It went well"
"Coach Shanahan ran the workout; made me make every throw an NFL QB has to make. They test you in so many ways" Derek Carr on Browns visit
"Coach Shanahan initially messed me up with that impromptu edge rusher. Came out of nowhere. Kinda scary. But then, when I realized that it was just a broom, I settled down and really nailed it."
Ha már Carr, ez érdekes.
Lane Adkins - theOBR @LaneAdkins
Am told on Derek Carr, "Great arm/talent, will not make it past mid-1st round-- could be Eli Manning type QB -- which means going to win."
Nekem spec. bőven elég lenne egy Eli-klón 😊
Ma Bortles utazott Clevelandbe, ezért kihagytuk Clowney Pro Dayét.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Teddy, Bortles, Manziel .... nálam ilyen a sorrendDripBortles: thesidelineview.com/columns/draft/ranking-top-three-qbs-2014-nfl-draft-blake-bortles
Teddy: www.thesidelineview.com/columns/draft/ranking-top-three-qbs-2014-nfl-draft-teddy-bridgewater
Johnny: www.thesidelineview.com/columns/draft/ranking-top-three-qbs-2014-nfl-draft-johnny-manziel
jó cikkek. Ez elég komoly stat Teddyről: When blitzed, Bridgewater stayed right at 71% and saw his yards per attempt go from 8.5 to 11.3 YPA. Anyone who blitzed Bridgewater got the ass torn out of them (is that a scouting term?) with 16 TDs to 1 INT.
több mint 10 éve
OFFA héten "vetítik" a Draft Day című filmet, amint lesz hozzá angol felirat, elkészítem a magyar fordítását.
Akit érdekel, a feliratok.info oldalon lesz elérhető.
ON
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Teddy, Bortles, Manziel .... nálam ilyen a sorrend
több mint 10 éve
Hendrix
1 555
szerintem hoyer max. középszerű irányító, aki néha fényt kap, és kiszalad neki egy komoly meccs.viszont én az idei drafton egyik irányítóban sem látom azt a kivételes tehetséget. aztán persze russell wilsonból is a lőtéri kutya nem nézte volna ki hogy 2 év után super bowlt fog nyerni a csapatával.
football jani vagy hídvíz lenne talán a legjobb, előbbi már csak marketing értéke miatt is.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
semmilyen hasonlóságot nem látok a 2011-es Atlanta és a 2014-es Browns között...Őszintén szólva nekem nem tűnne akkora luxusnak a Watkins-pick....nem hinném, hogy úgy kellene rá gondolni, mint egy WR2...inkább WR1b....a bust-veszély az ő esetében elég alacsony, és ez egy 1/4-nél szerintem nagyon fontos....ha Julio Jones nem volt luxus pick az Atlantának, akkor ne Clevelandben derogáljon már húzni egy Watkinst könyörgöm...Amadeus91
Ezek a QB-k nekem távolról sem tűnnek safe picknek és szerintem a csapatnak elsősorban tehetség kell, nem pedig QB mindenképpen....Little - Watkins csere hatalmas előrelépés lenne....Hoyer - újonc QB nem biztos... (Clowneyt ne is említsem)
Hoyer jól játszott tavaly (csak maradjon egészséges....), ráadásul elég gyorsan eszembe jutnak a Quinn-Weeden húzások, amikor muszájból(?) elherdáltak egy első kört....Bear
Hoyer jól játszott tavaly ? 1 meccsen. No persze ez is jóval több, mint amit Weeden produkált 2 szezon alatt, de erre én azért nem építenék. A többiben persze igazad van, de egy kicsivel jobb kezdő QB sokkal többet ér, mint egy klasszisokkal jobb WR1b.
Csiribá, felőlem jöhet Dzsoni, de ha bent van Bridgewater és Bortles is nem őt húznám.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
Őszintén szólva nekem nem tűnne akkora luxusnak a Watkins-pick....nem hinném, hogy úgy kellene rá gondolni, mint egy WR2...inkább WR1b....a bust-veszély az ő esetében elég alacsony, és ez egy 1/4-nél szerintem nagyon fontos....ha Julio Jones nem volt luxus pick az Atlantának, akkor ne Clevelandben derogáljon már húzni egy Watkinst könyörgöm...
Ezek a QB-k nekem távolról sem tűnnek safe picknek és szerintem a csapatnak elsősorban tehetség kell, nem pedig QB mindenképpen....Little - Watkins csere hatalmas előrelépés lenne....Hoyer - újonc QB nem biztos... (Clowneyt ne is említsem)
Hoyer jól játszott tavaly (csak maradjon egészséges....), ráadásul elég gyorsan eszembe jutnak a Quinn-Weeden húzások, amikor muszájból(?) elherdáltak egy első kört....Bear
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Őszintén szólva nekem nem tűnne akkora luxusnak a Watkins-pick....nem hinném, hogy úgy kellene rá gondolni, mint egy WR2...inkább WR1b....a bust-veszély az ő esetében elég alacsony, és ez egy 1/4-nél szerintem nagyon fontos....Ezek a QB-k nekem távolról sem tűnnek safe picknek és szerintem a csapatnak elsősorban tehetség kell, nem pedig QB mindenképpen....Little - Watkins csere hatalmas előrelépés lenne....Hoyer - újonc QB nem biztos... (Clowneyt ne is említsem)
Hoyer jól játszott tavaly (csak maradjon egészséges....), ráadásul elég gyorsan eszembe jutnak a Quinn-Weeden húzások, amikor muszájból(?) elherdáltak egy első kört....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Körkérdés, ti draftolnátok Johny Futball vagy nem?(btw hétfőn Derek Carr jön private work outra)
több mint 10 éve
:cool:Csak nehogy Száncsó legyen a vége 😀Joey TribbianiSaslett. 😉Mingo
ez sem rossz.
The Bears and Browns were the only two teams absent from Johnny Manziel's Thursday Pro Day.
Néztem kb. 10 percet a prodayből, jól dobált Dzsoni, csak az a gettonigga zene ne lett volna 😛
több mint 10 éve
Csak nehogy Száncsó legyen a vége 😀Joey TribbianiSaslett. 😉
több mint 10 éve
Sztem ez a ti esetetekben m1, hiába húztok egy watkinst pl, ha hoyer megint 2 meccs után leserül...túl régóta nincs itt franchise qb és vele együtt jó csapat, most itt a lehetőség beindìtani a szekeret vegre... 😊peachSzerintem erre nem lehet alapozni, hogy mi lesz akkor ha Hoyer két meccs után lesérül. Mi van ha végig egészséges lesz? Mi van ha 6 meccs után sérül le? Ezek feltételezések, és nem alapozhatunk rájuk.
Mondjuk ha nincs a vezetőség szerint azonnal bevethető qb 1/4-re akkor már tényleg inkább Watkins, vagy egy jó falember. Ennek van értelme. Aztán az idő eldönti, hogy ki volt legitim qb az első négyben. Lásd Alex Smith és Aaron Rodgers.
több mint 10 éve
Na igen, és ugye azt se hagyjuk ki a számításból, hogy az 1/4-es irányító húzás sem garancia arra, hogy megoldottuk az irányító kérdést, nálunk tuti nem 😀Sztem ez a ti esetetekben m1, hiába húztok egy watkinst pl, ha hoyer megint 2 meccs után leserül...túl régóta nincs itt franchise qb és vele együtt jó csapat, most itt a lehetőség beindìtani a szekeret vegre... 😊peachhát ezt nekünk nem kell magyarázni 😊 A szekeret mondjuk az elmúlt 5 évben bármikor beindíthattuk volna, egyszer sem draftoltunk a top10-en kívül (a letrade más tészta).
Szerintem itt a topikban mindenki QB picket akar 1/4-re. Bad is azzal kezdte, h. HA nincs olyan irányító, akkor... viszont elképzelhető, h. Farmerék máshogy gondolkoznak és az sem feltétlen hülyeség. Erről beszélgettünk.Joey Tribbiani
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
Sztem ez a ti esetetekben m1, hiába húztok egy watkinst pl, ha hoyer megint 2 meccs után leserül...túl régóta nincs itt franchise qb és vele együtt jó csapat, most itt a lehetőség beindìtani a szekeret vegre... 😊peachhát ezt nekünk nem kell magyarázni 😊 A szekeret mondjuk az elmúlt 5 évben bármikor beindíthattuk volna, egyszer sem draftoltunk a top10-en kívül (a letrade más tészta).
Szerintem itt a topikban mindenki QB picket akar 1/4-re. Bad is azzal kezdte, h. HA nincs olyan irányító, akkor... viszont elképzelhető, h. Farmerék máshogy gondolkoznak és az sem feltétlen hülyeség. Erről beszélgettünk.
több mint 10 éve
Sztem ez a ti esetetekben m1, hiába húztok egy watkinst pl, ha hoyer megint 2 meccs után leserül...túl régóta nincs itt franchise qb és vele együtt jó csapat, most itt a lehetőség beindìtani a szekeret vegre... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ebben semmi logika szvsz, ha 1/4el nem húztok qb-t mert kell neki pár év, akkor 2. kör elején miért tennetek? Annak nem kell idő az nfl betanuláshoz? 😀 hoyerrel meg neki menni a szezonnak...hát nem tudom, normális veterán qb meg már nincs a piacon...szóval sztem irányìtó kéne ide. Vagy beáldozzátok ezt a szezont es jövőre rámentek mariotára vagy akire akartok...peacha logika, h. 1/4-el nem húzol olyan embert, akinek 2-3 év kell, mire kezdhet. A második körben belefér egy project játékos, de a 4. helyen azonnal bevethető ember kell.
több mint 10 éve
Ebben semmi logika szvsz, ha 1/4el nem húztok qb-t mert kell neki pár év, akkor 2. kör elején miért tennetek? Annak nem kell idő az nfl betanuláshoz? 😀 hoyerrel meg neki menni a szezonnak...hát nem tudom, normális veterán qb meg már nincs a piacon...szóval sztem irányìtó kéne ide. Vagy beáldozzátok ezt a szezont es jövőre rámentek mariotára vagy akire akartok...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ha mondjuk tényleg nincs olyan újonc irányító akivel szimpatizálnak, akkor inkább húzzunk az első végén, vagy akár a másodikban, és olyan első köröseink legyenek akik akár már első évükben stabil kezdők lehetnek! Nekünk most egy olyan irányító kell, akit nem kell két-három szezonig az NFL-hez szoktatni, ha senkiben nem látják ezt a potenciált, szerintem nem lesz 1/4-es QB draft!Én is QB-t húznék persze, csak nagyon jönnek a hírek, h. Farmer más irányba nézelődik. Fel kell készülni erre is 😊Joey TribbianiHát igen, mivel annak a posztnak van a legtöbb értéke a QB után. De most egy RT-t 1/4-re ? Bakker esély van arra, hogy lejöjjön, Teddy,Bortles vagy Manziel ... egyikőjüket tutira belehetne húzni.DripPont akartam írni, ha nem QB-t akkor inkább támadófalembert húznék negyedikre!Bad31😀1. Watkins kurva nagy luxus, akármennyire csipázomnem tudtam, hogy ilyen jól álltok 😊Amadeus91
(szvsz)Drip
Watkins mondjuk szerintem is felesleges, pontosabban egy 2. számú WR-re nem szokás 4. picket ellőni.
Mi lenne, ha OT-t húznánk 1/4-re ? Greg Robinson-ról írta Adkins, h. nagyon magasan van a draft boardon. Igazából nem ördögtől való gondolat 😊 Joe a szezon végén 30 lesz, lassan (nagyon lassan) el kell gondolkodni az utódján. Schwartz nagy csalódás volt az előző szezonban, lehet a guard az igazi posztja. Két legyet egy csapásra ?Joey Tribbiani
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
A pro day-ek jelentőségét is leértékelte, el se megy Manzielére. Bortles-én és Bridgewaterén ott volt, ellenben a HC-val, az OC-vel vagy a QB coach-csal...Elég érdekes utat választott Farmer, a kombájnon is kihagytuk a személyes interjúkat a top QB prospectekkel. Beszédes lesz a private workoutra érkezők névsora.
"A Pro Day of orchestrated throws, I don't know what that tells you. It's a piece of it that people blow up into this great thing. I went to a lot of games and practices this fall. I've seen them throw the ball."Robilluma
"We will have our opportunities to have private workouts,'' he said. "Being in charge of that workout is different than being at a Pro Day where it's orchestrated and scripted.''
több mint 10 éve
Én is QB-t húznék persze, csak nagyon jönnek a hírek, h. Farmer más irányba nézelődik. Fel kell készülni erre is 😊Joey TribbianiSzerintem a "jönnek a hírek, h Farmer x irányba nézelődik" mondatoknak a tegnapi NFL Annual Meetingen megejtett interjúja után zéró a jelentősége, kiderült, hogy a Pats-es utat követi 😊 :
"Right now the systems that we're using are based on keeping everybody in the dark,'' he said. "I like the idea of, the more we tell everybody, the more of a disadvantage we put ourselves at. The fact that people are guessing as to where we're going and where we've been, it's a good thing in the sense that when you're too visible about certain things, it becomes obvious, and obvious is not good for us.''Igazi szurkolóbarát megközelítés 😊. Persze ez nem baj. És legalább senki sem mondhat túl nagy hülyeséget itt a Browns terveiről 😀 .
He cautioned, "I haven't been everywhere that people have reported that I've been. We're focused on creating on our own ideas and systems…No one really knows what we're doing.
A pro day-ek jelentőségét is leértékelte, el se megy Manzielére. Bortles-én és Bridgewaterén ott volt, ellenben a HC-val, az OC-vel vagy a QB coach-csal...
"A Pro Day of orchestrated throws, I don't know what that tells you. It's a piece of it that people blow up into this great thing. I went to a lot of games and practices this fall. I've seen them throw the ball."A leginkább Belichikes válasza @) :
"We will have our opportunities to have private workouts,'' he said. "Being in charge of that workout is different than being at a Pro Day where it's orchestrated and scripted.''
On if the Browns are interested in free agent quarterback Mark Sanchez:Ez fájt 😊.
“We’re interested in every player that can help us. So if the name is Mark Sanchez, you can apply that to Mark Sanchez. If the name is a different name, you can apply it to that to that person as well.”
Itt a link a teljes cikkhez: www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/03/ray_farmer_cleveland_browns_nf.html
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!