NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
nem hiába szivárogtatják már az ilyen dolgokat az öltözőből:

espn.go.com/nfl/story/_/id/12216266/cleveland-browns-quarterback-johnny-manziel-struggled-commitment-preparation-sources-said

Shaw meg tényleg nem ember (már), amennyi sérülése volt egyetemen is, valami kiborg lehet

---

mondjuk ilyenkor gondolkodok el, hogy ugyan mi is különböztet meg minket, egyszeri szurkolókat az NFL-ben dolgozó szakemberektől...

"During the draft process, not one person interviewed by the team said he was going to grow up," said one source directly involved in the drafting of Manziel. "You can't blame Johnny. This is who he is. The team knew that."

Farmer did not mention anything from 2014 when asked what made him believe Manziel can succeed. His belief, he said, is based on "everything he did in three years when he was in college."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 300 — settenke1976@gmail.com
Érdekességet olvastam, gondoltam megosztom itt is: Haslam már nem JF fáklyavivője, lassan ő is kifarol mögüle ha nem mutat a srác krva gyorsan krva nagy fejlődést mind edzéseken mind a magán életben. Hoyerrel nem számolnak, mehet amerre lát, JF-el nem tudnak, ezért ÉN nem tartom lehetetlennek hogy FA-ról hozzanak valakit vagy felhasználva a két első körös cetlit meg bedobva még valami extrát feltradeljenek valami értelmes helyre egy jónak tartott qb-ért... Érdekes lenne mindenesetre.

Kyleról azt nyilatkozta a Mester, hogy eleinte még összhangban voltak, de később nem tudtak együtt dolgozni mert Shannyt mindig valahol máshol járt, nem volt ott fejben a pályán, és a menesztésével csak elkerülték a nagyobb problémákat, de hogy konkrétan miért, arról nem akart nyilatkozni...
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 865 — Whoops, looks like something went wrong.
Rövid AFC Észak szezonértékelő a tollamból. 😊

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-afc-eszak-szezonertekelo-2389603

több mint 10 éve
mond csak,tényleg kell ez a heti két rats-ezés meg shiittsburghözés?odaát tök normálisan beszélünk rólatok (a pitt topicban szintén) pedig valljuk be,azért lenne min röhögni!
ennyire ne azonosuljál már a kintiekkel,ok?vagy mi a következő?mész sírokat gyalázni?Peter
Rats után sírgyalázás, elvesztettem a fonalat 😀Joey Tribbiani
Azt hittem követed a kinti kollégáid ténykedését hiszen onnan merítesz ihletet.egyikük Art Modell sírján végezte el a dolgát majd olyan okos volt,hogy ezt fel is tette a youtubera.Peter
Szerintem is belefér barátilag (és főleg én szoktam) shit(piss)börgözni, bár ratselni nem annyira, mert mindig elfelejtem 😀

Mert fontos tudni, hogy nem a szurkolóikat utálom és nem is személy szerint egyeseket vagy valakiket a másik topicból, hanem csak a rivalizálás miatt használja az ember ezeket a szófordulatokat. Ha emléxel azért ebben a topicban is elismerjük ha valakik jobbak voltak nálunk és csak a trashtalk megy, szíhóksz módra 😀 😀 😀 (remélem ezért nem fogják a szurkolóik összespammelni a topicot, mert azért akadnak közöttük normálisak is)

Egyébként a rats után sírgyalázás számomra is nagy ugrás volt, és nem tudtam én se arról az ominózus esetről. Számomra elmondott azért valamit az is, hogy Art Model halálának évfordulójára, egyedül Clevelandben nem tartottak egy perces megemlékezést róla...Saját dolog, hogy egyet is értek vele, mert amit tett az számomra is megbocsáthatatlan. És ebben nem a Balti móriak a hibásak.
több mint 10 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
mond csak,tényleg kell ez a heti két rats-ezés meg shiittsburghözés?odaát tök normálisan beszélünk rólatok (a pitt topicban szintén) pedig valljuk be,azért lenne min röhögni!
ennyire ne azonosuljál már a kintiekkel,ok?vagy mi a következő?mész sírokat gyalázni?Peter
Rats után sírgyalázás, elvesztettem a fonalat 😀Joey Tribbiani
Azt hittem követed a kinti kollégáid ténykedését hiszen onnan merítesz ihletet.egyikük Art Modell sírján végezte el a dolgát majd olyan okos volt,hogy ezt fel is tette a youtubera.

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
"The #Browns are hiring as OC ex-#Raiders QB coach John DeFilippo, source confirms the @alexmarvez report. His work with Derek Carr was noted" - RapoportÁltalános Doktor
Örülök. Elnézve a jelölteket és a nemrég kinevezett embereket inkább egy feltörekvő fiatal, mint egy többször bukott veterán. Aztán max jövőre is váltunk 😊Joey Tribbiani
ugye mégsevót hijábaló felvetés, hogy új OC kell :cool:sutianap
Új OC nem kellett volna, kis Shanny kérte, hogy had távozzon. 😉Soldados
én csak a mentális főkészítésbend veszek részt, hogy mér, meg minek az seckojedno - új OC ezt hámoztam ki a világegyetem szövetéből. A holisztika maga a csoda.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
"The #Browns are hiring as OC ex-#Raiders QB coach John DeFilippo, source confirms the @alexmarvez report. His work with Derek Carr was noted" - RapoportÁltalános Doktor
Örülök. Elnézve a jelölteket és a nemrég kinevezett embereket inkább egy feltörekvő fiatal, mint egy többször bukott veterán. Aztán max jövőre is váltunk 😊Joey Tribbiani
ugye mégsevót hijábaló felvetés, hogy új OC kell :cool:sutianap
Új OC nem kellett volna, kis Shanny kérte, hogy had távozzon. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
ugye mégsevót hijábaló felvetés, hogy új OC kell :cool:

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 451 — Believelander
Örülök. Elnézve a jelölteket és a nemrég kinevezett embereket inkább egy feltörekvő fiatal, mint egy többször bukott veterán. Aztán max jövőre is váltunk 😊

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 133 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
"The #Browns are hiring as OC ex-#Raiders QB coach John DeFilippo, source confirms the @alexmarvez report. His work with Derek Carr was noted" - Rapoport

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Koncentráljunk a fontosabb dolgokra: két interjút is lemondtunk (Saunders, Mornhinweg - ez utóbbi alapból fájt volna), Adkins forrásai szerint pedig DeFilippo hamarosan valamilyen szerepet kap a csapatnál. OC v. QB kócs. Akármelyik is, sztem hétvégére összeáll a teljes stáb.

több mint 10 éve
Rats után sírgyalázás, elvesztettem a fonalat 😀

több mint 10 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
A ravens lecsapott Trestman-ra, egy nevet tehát kihúzhatunk.Csiriba
nem is baj

Drip, ez a Strong, White, Parker trió mennyivel gyengébb a tavalyi felhozatalnál?Joey Tribbiani
nos JJ faszán válaszolt már erre 😊 semennyivel. tavaly volt 5 db 1. körös wr idén simán meglehet ugyanez. Ehhez a trióhoz odacsapódik még Cooper meg Green-Beckham is és kész is 😊Drip
Trestmant en sem banom, sot orulok is, h. a ratshez kerult. A Northban kell a futojatek, o meg azt nem szereti.

😛Joey Tribbiani
Ne legyél már ilyen mimóza lelkű, azért csak nem fogod összekönnyezni a kispárnádat?! Ennyi trash simán belefér, sőt kell is, és ha még Joey utálná is a rivális csapatokat, az is az egyéni szuverén dolga!!!!

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
loooool pont Joey az akitől amúgy még egy csapat gyalázását nem hallottam 😀 Nem hinném, hogy ez a Ravens helyet Rats-et mondok annyira gyalázatos lenne, inkább csak egy kis friendly trash talk (legalábbis én mindig annak fogom fel )

több mint 10 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
nem is baj

Drip, ez a Strong, White, Parker trió mennyivel gyengébb a tavalyi felhozatalnál?Joey Tribbiani
nos JJ faszán válaszolt már erre 😊 semennyivel. tavaly volt 5 db 1. körös wr idén simán meglehet ugyanez. Ehhez a trióhoz odacsapódik még Cooper meg Green-Beckham is és kész is 😊Drip
Trestmant en sem banom, sot orulok is, h. a ratshez kerult. A Northban kell a futojatek, o meg azt nem szereti.

😛Joey Tribbiani
ennyire ne azonosuljál már a kintiekkel,ok?vagy mi a következő?mész sírokat gyalázni?

több mint 10 éve
nem is baj

A WR-drafttal kapcsolatban kozben beugrott, h. tavaly Cooks volt az elsoszamu celpont a masodik elso koros pickkel, csak ugye a Saints elvitte a 20. helyen. Farmer koran kezdi a mellebeszelest 😛

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
nem is baj

nos JJ faszán válaszolt már erre 😊 semennyivel. tavaly volt 5 db 1. körös wr idén simán meglehet ugyanez. Ehhez a trióhoz odacsapódik még Cooper meg Green-Beckham is és kész is 😊

több mint 10 éve
A ravens lecsapott Trestman-ra, egy nevet tehát kihúzhatunk.
több mint 10 éve
Martz, omg 😀

Szerintem inkabb csak minel tobb koponyat meg akar hallgatni Pettine az offense helyzeterol.

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ian Rapoport ‏@RapSheet
Here’s a wildcard: The #Browns recently interviewed ex-#Rams head coach Mike Martz for their offensive coordinator position, per 2 sourcesempty taxi
Hehe, ha tényleg Martz lesz, akkor szerintem Johnny ki sem jön innentől kezdve a night club túrájából, azt a playbookot megtanulni... 😀somoskovig
Hát nem tudom Martz és Johnny személyisége mennyi passzol egymáshoz.... vélhetően semennyire.

Martz Chicagoban egészen remek munkát végzett szerintem, pedig amiből dolgozhatott az... hagyjuk. Cutler ő alatta futotta a két legjobb szezonját, futójáték is egész jó lett, főleg a 2. évére. Csak egy elég elviselhetetlen figura.
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 528 — Chiefs GM
Ian Rapoport ‏@RapSheet
Here’s a wildcard: The #Browns recently interviewed ex-#Rams head coach Mike Martz for their offensive coordinator position, per 2 sourcesempty taxi
Hehe, ha tényleg Martz lesz, akkor szerintem Johnny ki sem jön innentől kezdve a night club túrájából, azt a playbookot megtanulni... 😀

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 079 — Lájkold a zsűrit!
Ian Rapoport ‏@RapSheet
Here’s a wildcard: The #Browns recently interviewed ex-#Rams head coach Mike Martz for their offensive coordinator position, per 2 sources

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Új OC-jelölt: Tom Clements Packers OCempty taxi
és miért mondana fel a sajtgyárban Clements? 😊sapka
itt teljesen o iranyitana az offenset, a Packersnel McCarthy a playcaller.

egybk. nem hiszem, h. az a fo szempont, h. Manzielhez passzoljon az OC. Igen, 7 negyed tovabbra is semmi, de egyelore ugy nez ki nem lehet ra epiteni, en olyat hoznek, aki ezt a kivalo OL-t tokeletesen tudja hasznalni. Ezert orultem volna Callahannek.

több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
és miért mondana fel a sajtgyárban Clements? 😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
ennek végre van valami rációja, mivel a Packers sokat tanulmányozta 2013 nyarán a Texas A&M játékát, Sumlin coaching clinic-et is tartott a GB stábjának

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal