Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Jó hír, élünk Taylor opciós jogával, így biztosan marad 2015-ben is.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Leigazoltuk Thigpen-t, VY-ot és Zac Diles-t. Egyik sem lesz ott az 53-as rosteren 😊Joey TribbianiKitudja, lehet meg nem értett zsenik 😉
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
Leigazoltuk Thigpen-t, VY-ot és Zac Diles-t. Egyik sem lesz ott az 53-as rosteren 😊
több mint 10 éve
Megy a minicamp, sok érdekesség eddig persze nem történt. Desmond Bryant egészséges, Hoyer is jól mozgott, Gordon mindent elkapott, szóval szokásos felszerelés nélküli edzések utáni hírek szállingóznak. Cameronnal elkezdtük a tárgyalásokat egy esetleges hosszabbításról, egyelőre kevés eredménnyel. Van még idő.
Schwartz-cal kapcsolatban Pettine elmondta, h. marad RT-poszton és a tavalyi meccsek megtekintése után úgy érzik, nem olyan nagy need a RT. Chris Faulk (tavaly egész szezonban IR-en volt) guardként gyakorol. Benjamin elővigyázatossági okok miatt a TC-ig nem edz.
A vezetőedzőnk ideális esetben nem a 4. helyen draftolna QB-t és nem is tenné a kezdőbe az első szezonban. www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/04/cleveland_browns_mike_pettine_9.html
Joe Thomas nem lepődne meg egy korai tackle-választáson és csak addig akar játszani, amíg teljesen egészséges. “I’m not going to be playing forever,” he said. “I’m probably closer to the end than the beginning, in my eighth season.
“I don’t expect to play 20 years like Bruce Matthews (Jake’s Hall of Fame father). Doug Dieken’s not still playing.”
“Certainly if they draft a left tackle, I’ll be happy to mentor him and do everything I can to set him up for success whenever he would take over for me."
www.cantonrep.com/article/20140429/SPORTS/140429068
A QB-T első kör nagyon esélyesnek tűnik, csak a sorrend a kérdés...
több mint 10 éve
Vince Young és Tyler Thigpen is ott lesznek a ma kezdődő voluntary minicampen. Meglep, h. Grossman ennyire nincs képben, no persze nem baj 😊
több mint 10 éve
óó pardon 😊de nem szeretem a korai bye-t...DripHárom zakó után jól fog jönni 😉Bad31
több mint 10 éve
de nem szeretem a korai bye-t...DripHárom zakó után jól fog jönni 😉
több mint 10 éve
😓 az egyetlen jó dolog a preseasonben Kosar szakkommentálása volt... fck it Browns...AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
több mint 10 éve
de nem szeretem a korai bye-t...Dripfőleg ha csaj mondja 😛
több mint 10 éve
de nem szeretem a korai bye-t...
több mint 10 éve
Na végre valami változás a menetrendben, nem otthon kezdünk és nem Steelers az utsó meccs. Az eleje és a vége elég nehéz, mondjuk egy Vasas elleni W megadná az alaphangot a folytatásra.
több mint 10 éve
Idei menetrend: Nyitás a Heinz Fielden, nagyon korai bye week, és prime time meccs a 10. héten a Bengals otthonában.
1 szept. 07 CLE @ PIT Heinz Field 1:00 PM CBS
2 szept. 14 NO @ CLE FirstEnergy Stadium 1:00 PM FOX
3 szept. 21 BAL @ CLE FirstEnergy Stadium 1:00 PM CBS
4 Bye
5 okt. 05 CLE @ TEN LP Field 1:00 PM CBS
6 okt. 12 PIT @ CLE FirstEnergy Stadium 1:00 PM CBS
7 okt. 19 CLE @ JAC EverBank Field 1:00 PM CBS
8 okt. 26 OAK @ CLE FirstEnergy Stadium 4:25 PM CBS
9 nov. 02 TB @ CLE FirstEnergy Stadium 1:00 PM FOX
10 nov. 06 CLE @ CIN Paul Brown Stadium 8:25 PM NFLN
11 nov. 16 HOU @ CLE FirstEnergy Stadium 1:00 PM CBS
12 nov. 23 CLE @ ATL Georgia Dome 1:00 PM CBS
13 nov. 30 CLE @ BUF Ralph Wilson Stadium 1:00 PM CBS
14 dec. 07 IND @ CLE FirstEnergy Stadium 1:00 PM CBS
15 dec. 14 CIN @ CLE FirstEnergy Stadium 1:00 PM CBS
16 dec. 21 CLE @ CAR Bank of America Stadium 1:00 PM CBS
17 dec. 28 CLE @ BAL M&T Bank Stadium 1:00 PM CBS
több mint 10 éve
Naja, és ki tudja hol lesz jövőre ilyenkor Mariota meg Winston. Elég csak Barkley-ra vagy Brohm-ra gondolni.mondjuk én is nyugodtabb lennék ha mariota és winston közül kellene választani. nem azt mondom hogy a jelenlegi irányítók szarok, csak az átütő erőt egyikben sem látom igazán.Walterfootball-nak nem hiszünk
walterfootball-on derek carrt írják 1/4-hez. ez mennyire reális, ti jobbnak tartjátok mint manzielt?
az mi kemény amúgy, hogy josh gordon anno undrafted volt aztán all pro wr lett a gyerekből.Zolee23
Carr szerintem durván túlértékelt, én 1. kört nem áldoznék rá.
Illetve Mariotaban és Winstonban nincs Bust faktor ? C'mon1 hónapja még Teddy volt a top QB, csak ugye lassan draft aztán ilyenkor már mindenki meghülyül 😀 Folyamatosan meg nem lehet várni, hogy na jó szopunk 1 évet aztán tutira miénk Mariota ... aztán következő év: najó szopunk egy évet és tutira miénk xy ... szoptunk már eleget, látjuk az eredményét. Teddy,Blake,Johnny kapásból 3 QB akit elől meglehet szerezni, és meg is KELL szerezni.Drip
Engem mondjuk Carr nem zavarna, nagyon sok múlik a coaching staffon és azon, h. milyen offense-t építünk az adott QB köré. Persze ha a másik három elérhető, akkor nem feltétlen őt választanám 😊
több mint 10 éve
Gordon supplemental draft 2. kör volt nem?peachja, az volt. Tul.képp egy 2/7-es picket lőttünk el rá.
több mint 10 éve
Hendrix
1 555
Walterfootball-nak nem hiszünkmelyik oldalakat érdemes követni draft szempontból?
Illetve Mariotaban és Winstonban nincs Bust faktor ? C'mon1 hónapja még Teddy volt a top QB, csak ugye lassan draft aztán ilyenkor már mindenki meghülyül 😀 Folyamatosan meg nem lehet várni, hogy na jó szopunk 1 évet aztán tutira miénk Mariota ... aztán következő év: najó szopunk egy évet és tutira miénk xy ... szoptunk már eleget, látjuk az eredményét. Teddy,Blake,Johnny kapásból 3 QB akit elől meglehet szerezni, és meg is KELL szerezni.Drip
a lőtéri kutya nem mondta hogy ezekben nincs kockázat, az mindenkiben van. csak szerintem kevesebb, mint az idei irányítókban. az tény, hogy szopott már ez a csapat eleget, viszont ha normálisan sikerülnek a draftok, lehet nem itt tartanának még mindig.
én amúgy a mai napig bridgewatert és manzielt tartom a legtöbbre, aztán amilyen világtalan ez a franchise az utóbbi időben, draftolják majd carrt meg valami sokadrangú elkapót.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
Gordon supplemental draft 2. kör volt nem?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
mondjuk én is nyugodtabb lennék ha mariota és winston közül kellene választani. nem azt mondom hogy a jelenlegi irányítók szarok, csak az átütő erőt egyikben sem látom igazán.Walterfootball-nak nem hiszünk
walterfootball-on derek carrt írják 1/4-hez. ez mennyire reális, ti jobbnak tartjátok mint manzielt?
az mi kemény amúgy, hogy josh gordon anno undrafted volt aztán all pro wr lett a gyerekből.Zolee23
Illetve Mariotaban és Winstonban nincs Bust faktor ? C'mon1 hónapja még Teddy volt a top QB, csak ugye lassan draft aztán ilyenkor már mindenki meghülyül 😀 Folyamatosan meg nem lehet várni, hogy na jó szopunk 1 évet aztán tutira miénk Mariota ... aztán következő év: najó szopunk egy évet és tutira miénk xy ... szoptunk már eleget, látjuk az eredményét. Teddy,Blake,Johnny kapásból 3 QB akit elől meglehet szerezni, és meg is KELL szerezni.
több mint 10 éve
Hendrix
1 555
mondjuk én is nyugodtabb lennék ha mariota és winston közül kellene választani. nem azt mondom hogy a jelenlegi irányítók szarok, csak az átütő erőt egyikben sem látom igazán.walterfootball-on derek carrt írják 1/4-hez. ez mennyire reális, ti jobbnak tartjátok mint manzielt?
az mi kemény amúgy, hogy josh gordon anno undrafted volt aztán all pro wr lett a gyerekből.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
Szerintem teljesen rendben van az idei QB class. A Luck-RGIII év miatt kicsit magasra került a mérce, de elôtte és tavaly mi volt? Ehhez hasonló. Várhatunk a következô Andrásra vagy Róbertre, de akkor 10 évig nem lesz itt normális QB. Lehet abban a szerencsés helyzetben leszünk, h. Bortles, Manziel, Bridgewater és Carr is elérhetô, nagyon fognám a fejem, ha nem húznánk ki valakit ebbôl a négyesbôl.A Watkins-pick nekem továbbra sem tetszik, már leírtam miért. Az igaz, h. WR-nél kisebb a bust esély, de azért láttunk rá példát, pl. nálunk is. Braylon, Braylon...
több mint 10 éve
Azért ahogy nézegetem a mockokat, Watkinst írják hozzánk a legtöbben, akárhogy is gondolkozok nem tudom mi lenne a legjobb, egy QB pick hatalmas kockázat, nagy a bost esély, egy elkapónak sokban nem változik a dolog az egyetemi focihoz képest, de egy irányítónál nagy a kockázat, és hát ugye rólunk van szó 😀 ami elromolhat az elromlik! Szóval vagy lesz egy irányító paradicsom offense-ünk, és reménykedünk hogy Hoyer vagy egy első kör végén választott QB tud ezzel élni, vagy húzunk 1/4-re irányítót és akkor abban reménykedünk hogy tud játszani azzal amit kap! Nagy dilemma, annyira szkeptikus vagyok már az draftolt irányítóinkkal szemben, hogy lehet most én is Watkins-re szavaznék!Bad31Én még mindig a QB ötletet pártolom ... Ha Watkins jön sem leszek szomorú, de ha cserébe behúzzuk kör végén Carr-t én a kardomba dőlök ...
Bust meg ugyanúgy bárki lehet ilyen elven senkit ne draftoljunk
több mint 10 éve
Szerintem:Watkins->QB/OT->QB/OT/RB->RB/OT a húzások sorrendje.Hát nem tudom lesz e itt brutál csapat valaha is, párszor már hittük ezt, mondjuk lesz rá esély, hogy legyen pár meghatározó stabil ember az offensebe 😊
Teljesen logikus lenne Watkinst draftolni. Gordon, Jordan és ő kábé bármilyen irányítót naggyá tehetnének.
Első kör végén, ha bent van Carr, Garoppolo, akkor közülük egyet, ha nincs, akkor OT. Én Garoppolot nagyon preferálom, lehet, hogy bent lenne még második körig, és akkor első végén lehetne OT. Illetőleg egy futó második/harmadikban a fentiektől függően, és brutál csapat lesz ez évekre.nfl_lover
több mint 10 éve
Így van, én nem ismerem az idei class irányítóit, de ha nincs olyan aki azonnal kezdhetne, akkor inkább az első kör végén válasszunk irányítót!Azért ahogy nézegetem a mockokat, Watkinst írják hozzánk a legtöbben, akárhogy is gondolkozok nem tudom mi lenne a legjobb, egy QB pick hatalmas kockázat, nagy a bost esély, egy elkapónak sokban nem változik a dolog az egyetemi focihoz képest, de egy irányítónál nagy a kockázat, és hát ugye rólunk van szó 😀 ami elromolhat az elromlik! Szóval vagy lesz egy irányító paradicsom offense-ünk, és reménykedünk hogy Hoyer vagy egy első kör végén választott QB tud ezzel élni, vagy húzunk 1/4-re irányítót és akkor abban reménykedünk hogy tud játszani azzal amit kap! Nagy dilemma, annyira szkeptikus vagyok már az draftolt irányítóinkkal szemben, hogy lehet most én is Watkins-re szavaznék!Bad31ezt mondtam egy hónapja, hogy ne Watkins ne férjen már be hozzátok. Btw, idén azért nincs instant franchise qb, bőven jó, ha Hoyer elkaristol, nem kell mindenáron QB-t húzni, tudtok építkezni.Amadeus91
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Szerintem:Watkins->QB/OT->QB/OT/RB->RB/OT a húzások sorrendje.Teljesen logikus lenne Watkinst draftolni. Gordon, Jordan és ő kábé bármilyen irányítót naggyá tehetnének.
Első kör végén, ha bent van Carr, Garoppolo, akkor közülük egyet, ha nincs, akkor OT. Én Garoppolot nagyon preferálom, lehet, hogy bent lenne még második körig, és akkor első végén lehetne OT. Illetőleg egy futó második/harmadikban a fentiektől függően, és brutál csapat lesz ez évekre.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
Azért ahogy nézegetem a mockokat, Watkinst írják hozzánk a legtöbben, akárhogy is gondolkozok nem tudom mi lenne a legjobb, egy QB pick hatalmas kockázat, nagy a bost esély, egy elkapónak sokban nem változik a dolog az egyetemi focihoz képest, de egy irányítónál nagy a kockázat, és hát ugye rólunk van szó 😀 ami elromolhat az elromlik! Szóval vagy lesz egy irányító paradicsom offense-ünk, és reménykedünk hogy Hoyer vagy egy első kör végén választott QB tud ezzel élni, vagy húzunk 1/4-re irányítót és akkor abban reménykedünk hogy tud játszani azzal amit kap! Nagy dilemma, annyira szkeptikus vagyok már az draftolt irányítóinkkal szemben, hogy lehet most én is Watkins-re szavaznék!Bad31ezt mondtam egy hónapja, hogy ne Watkins ne férjen már be hozzátok. Btw, idén azért nincs instant franchise qb, bőven jó, ha Hoyer elkaristol, nem kell mindenáron QB-t húzni, tudtok építkezni.
criminal lawyer or criminal lawyer?