Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Mondjuk ha az igaz, hogy ha rajta múlna és a két csapat ugyanazt a szerződést rakná elé, akkor minket választana, az minimum elgondolkoztató a Browns szempontjából.Ajánlatot fogunk tenni Alex Macknek, aki állítólag hozzánk akar igazolni Schefter forrásai szerint.Kényelmes helyzetben vagyunk, várjuk meg azt a szerződést. Ebben a helyzetben teljesen mellékes, h. hol akar játszani.Joey Tribbiani
By Friday, Jacksonville will sign Cleveland's transition-tagged C Alex Mack to a 5-year offer sheet the Browns will have five days to match. Alex Mack's 5-year deal with Jacksonville will be designed to make it as difficult as possible for the Browns to match, per sources. Sources close to Alex Mack say he wants to play this contract in Jacksonville, not Cleveland, which opted not to give him long-term deal.(Schefer)Előszezon menetrend:
August 7-10: at Detroit Lions
August 18th: at Washington Redskins (Monday Night Football)
August 21-24: St. Louis Rams
August 28: Chicago Bearsiktriad
több mint 10 éve
Ajánlatot fogunk tenni Alex Macknek, aki állítólag hozzánk akar igazolni Schefter forrásai szerint.Kényelmes helyzetben vagyunk, várjuk meg azt a szerződést. Ebben a helyzetben teljesen mellékes, h. hol akar játszani.
By Friday, Jacksonville will sign Cleveland's transition-tagged C Alex Mack to a 5-year offer sheet the Browns will have five days to match. Alex Mack's 5-year deal with Jacksonville will be designed to make it as difficult as possible for the Browns to match, per sources. Sources close to Alex Mack say he wants to play this contract in Jacksonville, not Cleveland, which opted not to give him long-term deal.(Schefer)Előszezon menetrend:
August 28: Chicago Bearsiktriad
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Ajánlatot fogunk tenni Alex Macknek, aki állítólag hozzánk akar igazolni Schefter forrásai szerint.By Friday, Jacksonville will sign Cleveland's transition-tagged C Alex Mack to a 5-year offer sheet the Browns will have five days to match. Alex Mack's 5-year deal with Jacksonville will be designed to make it as difficult as possible for the Browns to match, per sources. Sources close to Alex Mack say he wants to play this contract in Jacksonville, not Cleveland, which opted not to give him long-term deal.(Schefer)Előszezon menetrend:
August 28: Chicago Bears
több mint 10 éve
Igazából annyi sok need van, hogy nagyon nehéz lett volna mindenhová draftpozíciójához megfelelő értékű játékost választani. Igen a Hyde pickemet érzem én is a draft necces pontjának elsőre, de majd meglátjuk, hogy a srác hogy muzsikál a profik közt. Arról, hogy az OT-teket akarjátok beküldeni lövésem nem volt, pedig az elmúlt 3-4 hétben bőszen olvasgattam a topikotokat 😊 Richardsonról, pedig írtam a 4. kör végén elég szép stealnek tűnt.Dannynem írok be minden hírt a topikba 😊 A 4. körös WR pick a legkevesebb, igazából csak Hyde szúrta a szemem nagyon. Ott jobb lett volna egy ILB v. TE választás.
több mint 10 éve
Egy évre leigazoltuk Nate Burlesont a látogatása után. Reméljük nálunk nem eszik pizzát a kocsiban 😀Csiriba
Persze nem oldja meg a WR problémáinkat, de egy Gordon, 2./3. körös rookie, Hawkins, Burleson, Benjamin ötösfogat már nem olyan rossz. Úgyis a QB-től függ minden.
több mint 10 éve
Egy évre leigazoltuk Nate Burlesont a látogatása után. Reméljük nálunk nem eszik pizzát a kocsiban 😀
több mint 10 éve
Danny
1 726
Igazából annyi sok need van, hogy nagyon nehéz lett volna mindenhová draftpozíciójához megfelelő értékű játékost választani. Igen a Hyde pickemet érzem én is a draft necces pontjának elsőre, de majd meglátjuk, hogy a srác hogy muzsikál a profik közt. Arról, hogy az OT-teket akarjátok beküldeni lövésem nem volt, pedig az elmúlt 3-4 hétben bőszen olvasgattam a topikotokat 😊 Richardsonról, pedig írtam a 4. kör végén elég szép stealnek tűnt.A mock draft game-ben én húztam a csapatnak (az 5/5-ig, utána el kellett mennem):a játékosokra nem reagálok, annyira sajnos nem ismerem őket (majd Drip megteszi), a posztok viszont érdekesek 😊
1/4: Blake Bortles, QB, UCF
1/26: Xavier Su'a-Filo, OG, UCLA
2/3: Carlos Hyde, RB, Ohio St.
3/7: Jarvis Landry, WR, LSU
3/19: Brashaud Breeland, CB, Clemson
4/6: Jordan Tripp, OLB, Montana
4/27: Paul Richardson, WR, Colorado
5/5: Marqueston Huff, FS, Wyoming
6/4: Laurent Duvernay-Tardif, OT, McGill
7/3: James Wilder Jr., RB, Florida St.
A teljes mock draftot itt találjátok: bit.ly/1gz10jj
Na szóval, véleményeket várok! 😊Danny
Bortles-be nem lehet belekötni, ha ő, v. Teddy jön 1/4-re örülni fogok. Az OG húzás már nem ennyire egyértelmű. A need persze nem kérdés, de egyre többet olvasni arról, h. inkább tackle-fronton nézelődünk és Schwartzot küldenénk RG pozícióba. A Hyde-húzás nagyon nem tetszik. Egyrészt jött Tate, másrészt Shanny hozza a zone blocking rendszert. Felesleges egy korai második körös RB, sokkal nagyobb needek vannak. A 3. körös WR-CB duó ok, viszont ezután felesleges a 4.-ben is egy elkapó.
Amit nagyon hiányolok az a TE és az ILB. Az első ránézésre is látszik, h. Cameron mögött/mellett nincs senki. Jim Dray érkezett, de a PFF szerint ő blokkolásban és elkapásban is átlag alatti 😛 Még nagyobb need a középső linebacker. Jött ugyan Dansby, de ő Jackson helyére. Moats-ról lecsúsztunk, Robertson inkább backup, rajta kívül special teamerek vannak a rosteren.Joey Tribbiani
több mint 10 éve
A mock draft game-ben én húztam a csapatnak (az 5/5-ig, utána el kellett mennem):a játékosokra nem reagálok, annyira sajnos nem ismerem őket (majd Drip megteszi), a posztok viszont érdekesek 😊
1/4: Blake Bortles, QB, UCF
Na szóval, véleményeket várok! 😊Danny
Bortles-be nem lehet belekötni, ha ő, v. Teddy jön 1/4-re örülni fogok. Az OG húzás már nem ennyire egyértelmű. A need persze nem kérdés, de egyre többet olvasni arról, h. inkább tackle-fronton nézelődünk és Schwartzot küldenénk RG pozícióba. A Hyde-húzás nagyon nem tetszik. Egyrészt jött Tate, másrészt Shanny hozza a zone blocking rendszert. Felesleges egy korai második körös RB, sokkal nagyobb needek vannak. A 3. körös WR-CB duó ok, viszont ezután felesleges a 4.-ben is egy elkapó.
Amit nagyon hiányolok az a TE és az ILB. Az első ránézésre is látszik, h. Cameron mögött/mellett nincs senki. Jim Dray érkezett, de a PFF szerint ő blokkolásban és elkapásban is átlag alatti 😛 Még nagyobb need a középső linebacker. Jött ugyan Dansby, de ő Jackson helyére. Moats-ról lecsúsztunk, Robertson inkább backup, rajta kívül special teamerek vannak a rosteren.
több mint 10 éve
Danny
1 726
A mock draft game-ben én húztam a csapatnak (az 5/5-ig, utána el kellett mennem):1/4: Blake Bortles, QB, UCF
Az 1/4-es pickken nagyon sokat rágódtam, végül arra jutottam, hogy Bortles az egyetlen, akiért megéri feláldozni a 4. választási jogot, de ismerve a csapat irányítóhelyzetét Bridgewatert is húztam volna. Szerencsére Bortles bent maradt, így rá esett a választásom. 1/26-ra már az elején eldöntöttem a Su'a-Filo pickket, senki sem vitte előttem, bár Ebron még elérhető volt, de úgy gondoltam, hogy a csapat nincs abban a helyzetben, hogy az 1. körben posztfüggetlen BPA draftpolitikát folytasson. Carlos Hyde volt a 3. választásom. Benne és Masonban látom a legnagyobb fantáziát, nem kockáztathattam meg, hogy kettejük közül valaki ne élje meg a 3. kört. Landryben hatalmas potenciál rejtőzik és a csapatra is ráfér az erősítés elkapó fronton, ugyan úgy, mint a secondaryben, ezért Breeland húzása, aki az egyik kedvenc egyetememről érkezett. 4/6-ra Tripp megér egy próbát, az FCS mezőyének egyik legjobb játékosáról van szó. Richardson 2.-3. körös prospect, a 4. kör végén már nem hagyhattam tovább csúszni. Huffot bár 6. körös játékosnak tartják én jóval előrébb várom őt, ezért is húztam ki az "utolsó" pickemmel. A 2 befejező pickket valamelyik kolléga húzta. Na szóval, véleményeket várok! 😊
több mint 10 éve
ebben a 30,8-ban benne van a 10 milkás transition tag. Ez az összeg repül, amint matchelünk egy ajánlatot.Joey TribbianiAkkor jó helyzetben vagytok. tartom magam ahhoz, ha ajánlatot teszünk Macknek, akkor ennek a szitunak ő lesz a nagy nyertese.
több mint 10 éve
papíron már mi is elindultunk párszor felfelé.btw, a jax határozottan elindult felfelé.Amadeus91Tegnap este Alex Mack nálunk járt és együtt vacsorázott a Jags GMjével és Gus Bradleyvel is. Ma reggel elutazott. Ez nekem az súgja, hogy lehet bepróbálkozunk nála.iktriadröhögnék, ha pont Jacksonvillebe menne.Joey Tribbiani
több mint 10 éve
ebben a 30,8-ban benne van a 10 milkás transition tag. Ez az összeg repül, amint matchelünk egy ajánlatot.A liga hivatalos adatai szerint nektek 30,8, nekünk 25,1 jelenleg a cap spacünk.iktriadA twitter felbolydult, mint egy méhkas. Úgy tűnik komolya dolog.15 millióval, nem ? 😊 Also, remember that if a team offers Mack a contract, the Browns actually have closer to $40 million in cap space -- the $30 million amount is counting his transition tag, which would vanish if the Browns matched an offer sheet that Mack signed.Joey Tribbiani
"Mack is a beast. If the Jaguars get him, wow Cleveland can match, but one GM told me the Jaguars can structure deal to make it tough(Prisco)"Meglátjuk mi lesz. Mondjuk nektek több cap spacetek van, mint nekünk, 5 millióval.iktriad
több mint 10 éve
A liga hivatalos adatai szerint nektek 30,8, nekünk 25,1 jelenleg a cap spacünk.A twitter felbolydult, mint egy méhkas. Úgy tűnik komolya dolog.15 millióval, nem ? 😊 Also, remember that if a team offers Mack a contract, the Browns actually have closer to $40 million in cap space -- the $30 million amount is counting his transition tag, which would vanish if the Browns matched an offer sheet that Mack signed.Joey Tribbiani
"Mack is a beast. If the Jaguars get him, wow Cleveland can match, but one GM told me the Jaguars can structure deal to make it tough(Prisco)"Meglátjuk mi lesz. Mondjuk nektek több cap spacetek van, mint nekünk, 5 millióval.iktriad
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
btw, a jax határozottan elindult felfelé.Tegnap este Alex Mack nálunk járt és együtt vacsorázott a Jags GMjével és Gus Bradleyvel is. Ma reggel elutazott. Ez nekem az súgja, hogy lehet bepróbálkozunk nála.iktriadröhögnék, ha pont Jacksonvillebe menne.Joey Tribbiani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
A twitter felbolydult, mint egy méhkas. Úgy tűnik komolya dolog.15 millióval, nem ? 😊 Also, remember that if a team offers Mack a contract, the Browns actually have closer to $40 million in cap space -- the $30 million amount is counting his transition tag, which would vanish if the Browns matched an offer sheet that Mack signed.
több mint 10 éve
A twitter felbolydult, mint egy méhkas. Úgy tűnik komolya dolog.22 millió garantáltat mondjuk lehet nem is adnék egy centernek, legyen akármilyen jó.A cap spaceünk (és a rohadt nagy needünk) megvan hozzá. Mondjuk azt mondják, minimum 22 milliónyi garantáltat kell adnunk neki, hogy ti ne matcheljétek.iktriadTegnap este Alex Mack nálunk járt és együtt vacsorázott a Jags GMjével és Gus Bradleyvel is. Ma reggel elutazott. Ez nekem az súgja, hogy lehet bepróbálkozunk nála.iktriadröhögnék, ha pont Jacksonvillebe menne.Joey Tribbiani
Én még mindig azt mondom, h. maradni fog. 1 hónapja nyitott a piac, ez volt az első látogatása, ennél azért nagyobb érdeklődésre számítottam (és gondolom Mack + az ügynöke is)...Joey Tribbiani
"Mack is a beast. If the Jaguars get him, wow Cleveland can match, but one GM told me the Jaguars can structure deal to make it tough(Prisco)"Meglátjuk mi lesz. Mondjuk nektek több cap spacetek van, mint nekünk, 5 millióval.
több mint 10 éve
22 millió garantáltat mondjuk lehet nem is adnék egy centernek, legyen akármilyen jó.A cap spaceünk (és a rohadt nagy needünk) megvan hozzá. Mondjuk azt mondják, minimum 22 milliónyi garantáltat kell adnunk neki, hogy ti ne matcheljétek.iktriadTegnap este Alex Mack nálunk járt és együtt vacsorázott a Jags GMjével és Gus Bradleyvel is. Ma reggel elutazott. Ez nekem az súgja, hogy lehet bepróbálkozunk nála.iktriadröhögnék, ha pont Jacksonvillebe menne.Joey Tribbiani
Én még mindig azt mondom, h. maradni fog. 1 hónapja nyitott a piac, ez volt az első látogatása, ennél azért nagyobb érdeklődésre számítottam (és gondolom Mack + az ügynöke is)...
több mint 10 éve
A cap spaceünk (és a rohadt nagy needünk) megvan hozzá. Mondjuk azt mondják, minimum 22 milliónyi garantáltat kell adnunk neki, hogy ti ne matcheljétek.Tegnap este Alex Mack nálunk járt és együtt vacsorázott a Jags GMjével és Gus Bradleyvel is. Ma reggel elutazott. Ez nekem az súgja, hogy lehet bepróbálkozunk nála.iktriadröhögnék, ha pont Jacksonvillebe menne.Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Tegnap este Alex Mack nálunk járt és együtt vacsorázott a Jags GMjével és Gus Bradleyvel is. Ma reggel elutazott. Ez nekem az súgja, hogy lehet bepróbálkozunk nála.iktriadröhögnék, ha pont Jacksonvillebe menne.
több mint 10 éve
Tegnap este Alex Mack nálunk járt és együtt vacsorázott a Jags GMjével és Gus Bradleyvel is. Ma reggel elutazott. Ez nekem az súgja, hogy lehet bepróbálkozunk nála.
több mint 10 éve
Burleson jön szombaton vizitre, kéne egy veterán a WR-sorba, örülnék ha leigazolnánk.
több mint 10 éve
hát, első körös kicker és első körös punter is volt már, szóval ha a második körös kickerhez hasonlítod a szituációt, nem elképzelhetetlen. 😉 Mondjuk hasonlóan nagy baromság lenne annyi igaz, de engem már ért az a vád, h nem veszem sokba a puntereket...szerintem ez lehetőségként sem áll fent 😊 kb. annyi a realitása, mint hogy kickert húzunk 2/35-re. Nem is tudom volt-e már rá példa, h. egy csapat 1.-2. körben is QB-t húzott.Joey TribbianiTény, hogy nem tartják valszínűnek, hogy két qb, egy valami lesz az első 3 pickünk, de mint lehetőség fennáll.CsiribaCarr nyitotta a qb private workoutok sorát, Bortles ma, majd Bridgewater, Garoppolo, Tom Savage, Keith Wenning és végül Johnny jön, gondolom neki elég sűrű a programja, nehéz volt beilleszteni. Ez a következő két hét alatt fog lezajlani, asszem a teljes qb kínálatot végig mazsolázzuk, ezért is nem voltak kíváncsiak a nagyjaink a saját workoutokra, mert tudták, hogy aki számít az eljön ide is.ha az első körben QB-t húzunk, kizárt, h. a másodikban is irányító érkezzen. Azt el tudom képzelni, h. később - a 4. környékén/után - jön még valaki, de 1.-2. no way.Joey Tribbiani
Úgy tűnik, hogy vagy Sammy vagy vmi QB lesz a 4. pickünk, illetve a második körben is érkezhet még egy prospect QB a draftról. Tényleg kellene még egy cb és még sokan mások sztem felesleges prospect qb-kat ilyen elöl választgatni.Csiriba
Azon kívül a Brownsról van szó, a draft első napján kirúgjátok az edzőt és az új HC új QB-val indít, a gondolatmenet alapján nem kizárt a 4. körös QB sem az egészen biztosan új "rekord" lenne :p...
gonoszvoltambocsi... 😕
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
szerintem ez lehetőségként sem áll fent 😊 kb. annyi a realitása, mint hogy kickert húzunk 2/35-re. Nem is tudom volt-e már rá példa, h. egy csapat 1.-2. körben is QB-t húzott.Tény, hogy nem tartják valszínűnek, hogy két qb, egy valami lesz az első 3 pickünk, de mint lehetőség fennáll.CsiribaCarr nyitotta a qb private workoutok sorát, Bortles ma, majd Bridgewater, Garoppolo, Tom Savage, Keith Wenning és végül Johnny jön, gondolom neki elég sűrű a programja, nehéz volt beilleszteni. Ez a következő két hét alatt fog lezajlani, asszem a teljes qb kínálatot végig mazsolázzuk, ezért is nem voltak kíváncsiak a nagyjaink a saját workoutokra, mert tudták, hogy aki számít az eljön ide is.ha az első körben QB-t húzunk, kizárt, h. a másodikban is irányító érkezzen. Azt el tudom képzelni, h. később - a 4. környékén/után - jön még valaki, de 1.-2. no way.Joey Tribbiani
Úgy tűnik, hogy vagy Sammy vagy vmi QB lesz a 4. pickünk, illetve a második körben is érkezhet még egy prospect QB a draftról. Tényleg kellene még egy cb és még sokan mások sztem felesleges prospect qb-kat ilyen elöl választgatni.Csiriba
több mint 10 éve
Tény, hogy nem tartják valszínűnek, hogy két qb, egy valami lesz az első 3 pickünk, de mint lehetőség fennáll.Carr nyitotta a qb private workoutok sorát, Bortles ma, majd Bridgewater, Garoppolo, Tom Savage, Keith Wenning és végül Johnny jön, gondolom neki elég sűrű a programja, nehéz volt beilleszteni. Ez a következő két hét alatt fog lezajlani, asszem a teljes qb kínálatot végig mazsolázzuk, ezért is nem voltak kíváncsiak a nagyjaink a saját workoutokra, mert tudták, hogy aki számít az eljön ide is.ha az első körben QB-t húzunk, kizárt, h. a másodikban is irányító érkezzen. Azt el tudom képzelni, h. később - a 4. környékén/után - jön még valaki, de 1.-2. no way.Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Carr nyitotta a qb private workoutok sorát, Bortles ma, majd Bridgewater, Garoppolo, Tom Savage, Keith Wenning és végül Johnny jön, gondolom neki elég sűrű a programja, nehéz volt beilleszteni. Ez a következő két hét alatt fog lezajlani, asszem a teljes qb kínálatot végig mazsolázzuk, ezért is nem voltak kíváncsiak a nagyjaink a saját workoutokra, mert tudták, hogy aki számít az eljön ide is.ha az első körben QB-t húzunk, kizárt, h. a másodikban is irányító érkezzen. Azt el tudom képzelni, h. később - a 4. környékén/után - jön még valaki, de 1.-2. no way.