Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Nekünk legalább végre van egy igazi irányítónk aki megválthatja a világot. 😀😀Részvétem nektek srácok! gabenBohóc, nem bohóc, sokkal szarabbak vele sem leszünk, mint Ti.. ^ ^Mingo
Úgyhogy együtt érzek veletek.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
atyaúristen miket olvasok itt Kyle Shanahanről, vazze ennyire megszépültek a dolgok?sapkafuture Hof, nem tudtad?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
atyaúristen miket olvasok itt Kyle Shanahanről, vazze ennyire megszépültek a dolgok?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
igen attól félek a kezébe adja a gyeplőt, de nem szabadna, egyszer már megégett veleAz a Shanahan aki nem bírta megmondani Róbertgidának, hogy tegye le a seggét a padra? Manci eluralkodja magát, de ez rohadt szarul is elsülhet, jobb lenne ha valami bulldog fogná a lovakat vissza, mer nem fogják kímélni, aztán sajnálkozhatunk, hogy összetörik a csigaház...sutianaplehet hogy még nem ő a legjobb vezető, de én nem tudok jobb, kreatívabb ijfu playcallert mondani. persze még nem egy Sean Payton, de Shanahan fogja tudni, hogy éljen a Manziel féle lehetőséggel. tökéletes páros.gabtsi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
nem, hogy nincs híján, hanem a kezdő az brutál mind a két oldalon, feltéve, hogy JF jó lesz, és szerintem nem jó lesz, hanem gecijó lesz.. és még hátra van két nap.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
ha eddig elfért a nagy arca a pályán, akkor most is el fog, ha meg mégsem, akkor az nem is miniShanny feladata, hanem Pettine-éAz a Shanahan aki nem bírta megmondani Róbertgidának, hogy tegye le a seggét a padra? Manci eluralkodja magát, de ez rohadt szarul is elsülhet, jobb lenne ha valami bulldog fogná a lovakat vissza, mer nem fogják kímélni, aztán sajnálkozhatunk, hogy összetörik a csigaház...sutianaplehet hogy még nem ő a legjobb vezető, de én nem tudok jobb, kreatívabb ijfu playcallert mondani. persze még nem egy Sean Payton, de Shanahan fogja tudni, hogy éljen a Manziel féle lehetőséggel. tökéletes páros.gabtsi
miniShannynek meg egy áldás Manci, én biztos vagyok h ő akarta ezt legjobban. Még azért kérdezze meg a fatert melyik RB-t kell húzni 6. körben, biztos ami biztos, de nincs híján ez a csapat nagyon jó játékosoknak. Most már tényleg csak idő kéne egyszer egy rezsimnek, h kihozza ami benne van...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Az a Shanahan aki nem bírta megmondani Róbertgidának, hogy tegye le a seggét a padra? Manci eluralkodja magát, de ez rohadt szarul is elsülhet, jobb lenne ha valami bulldog fogná a lovakat vissza, mer nem fogják kímélni, aztán sajnálkozhatunk, hogy összetörik a csigaház...sutianaplehet hogy még nem ő a legjobb vezető, de én nem tudok jobb, kreatívabb ijfu playcallert mondani. persze még nem egy Sean Payton, de Shanahan fogja tudni, hogy éljen a Manziel féle lehetőséggel. tökéletes páros.
több mint 10 éve
Az a Shanahan aki nem bírta megmondani Róbertgidának, hogy tegye le a seggét a padra? Manci eluralkodja magát, de ez rohadt szarul is elsülhet, jobb lenne ha valami bulldog fogná a lovakat vissza, mer nem fogják kímélni, aztán sajnálkozhatunk, hogy összetörik a csigaház...ez mind így van, de Kyle Shanahannél jobb kezekben nem is lehetne.gabtsiSemmi probléma nincs a dobásaival, a gond, h. az egyetemen néha (sokszor?) olyankor is megindult, amikor a zseb még teljesen tiszta volt. Ezt az NFL-ben nagyon büntetni fogják. Az is kérdés ilyen méretekkel mennyire bírja majd az ütéseket. Én főleg ez utóbbi miatt féltem tőle.Joey TribbianiBár én csak highlight videókat, meg pár meccsvideót néztem tőle, de én is észrevettem, hogy sokszor akkor is fut, amikor nem kéne, és valóban, tekintettel a "hírnevére" is, az NFL-ben biztos nem fogják kímélni emiatt, ha odaérnek hozzá. Többször láttam olyat, hogy tök üres elkapó ellenére is megindult, sőt egyszer egy teljesen üres elkapó vagy 10 yarddal lerázta a védőjét és futott az endzone felé, de ő inkább futott. De ebben még fejlődhet simán.
Ennek ellenére az is látszik, hogy baromi jól tud passzolni. Én bízom benne, remélem nagy jövője lesz az NFL-ben, tuti megnézek majd pár Browns meccset miatta.winston
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
ez mind így van, de Kyle Shanahannél jobb kezekben nem is lehetne.Semmi probléma nincs a dobásaival, a gond, h. az egyetemen néha (sokszor?) olyankor is megindult, amikor a zseb még teljesen tiszta volt. Ezt az NFL-ben nagyon büntetni fogják. Az is kérdés ilyen méretekkel mennyire bírja majd az ütéseket. Én főleg ez utóbbi miatt féltem tőle.Joey TribbianiBár én csak highlight videókat, meg pár meccsvideót néztem tőle, de én is észrevettem, hogy sokszor akkor is fut, amikor nem kéne, és valóban, tekintettel a "hírnevére" is, az NFL-ben biztos nem fogják kímélni emiatt, ha odaérnek hozzá. Többször láttam olyat, hogy tök üres elkapó ellenére is megindult, sőt egyszer egy teljesen üres elkapó vagy 10 yarddal lerázta a védőjét és futott az endzone felé, de ő inkább futott. De ebben még fejlődhet simán.
Ennek ellenére az is látszik, hogy baromi jól tud passzolni. Én bízom benne, remélem nagy jövője lesz az NFL-ben, tuti megnézek majd pár Browns meccset miatta.winston
több mint 10 éve
Bortles vagy hídvíz talán "biztonságosabb" pick lett volna. Ide viszont nem egy biztonságos 6-10, 8-8 kell, ha valaki akkor JF képes megtörni az átkot.Nagyon fasza pick. Most szeptemberig lehet bizakodni
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Semmi probléma nincs a dobásaival, a gond, h. az egyetemen néha (sokszor?) olyankor is megindult, amikor a zseb még teljesen tiszta volt. Ezt az NFL-ben nagyon büntetni fogják. Az is kérdés ilyen méretekkel mennyire bírja majd az ütéseket. Én főleg ez utóbbi miatt féltem tőle.Joey TribbianiBár én csak highlight videókat, meg pár meccsvideót néztem tőle, de én is észrevettem, hogy sokszor akkor is fut, amikor nem kéne, és valóban, tekintettel a "hírnevére" is, az NFL-ben biztos nem fogják kímélni emiatt, ha odaérnek hozzá. Többször láttam olyat, hogy tök üres elkapó ellenére is megindult, sőt egyszer egy teljesen üres elkapó vagy 10 yarddal lerázta a védőjét és futott az endzone felé, de ő inkább futott. De ebben még fejlődhet simán.
Ennek ellenére az is látszik, hogy baromi jól tud passzolni. Én bízom benne, remélem nagy jövője lesz az NFL-ben, tuti megnézek majd pár Browns meccset miatta.
több mint 10 éve
How many quarterbacks in the history have been given the opportunity who have been under 6-feet? To me, the game is changing, and how we look at the game is changing. Either you evolve, or you get left behind.Ray FarmerKellett már egy ilyen GM.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Nem ezt mondtam 😊 De ezt megfejelhetnénk tőlünk is egy kicsit hogy helyre kerüljön az egója 😀Mert az AFC Northban jellemzően puhány védelmek vannak? RGIII-Ngata ütközet két éve?BlaiseSrácok, emlékeztek, volt egy nyilatkozata,hogy "kvázi megbünteti" a Texanst,ha nem őt húzzák.Csak azt sajnálom hegy egy NFC West D ellen sem játszik idén 😊 Megnéztem volna az arcát mikor már minden fáj. 😀silent7939
Akkor én azt mondtam,hogy ez egy kicsit érdekes egy még semmit nem bizonyított játékostól,aztán olvastam valahol,hogy állítólag Peyton is mondott ilyet mielőtt draftolták 😀undisputedly
több mint 10 éve
Mert az AFC Northban jellemzően puhány védelmek vannak? RGIII-Ngata ütközet két éve?Srácok, emlékeztek, volt egy nyilatkozata,hogy "kvázi megbünteti" a Texanst,ha nem őt húzzák.Csak azt sajnálom hegy egy NFC West D ellen sem játszik idén 😊 Megnéztem volna az arcát mikor már minden fáj. 😀silent7939
Akkor én azt mondtam,hogy ez egy kicsit érdekes egy még semmit nem bizonyított játékostól,aztán olvastam valahol,hogy állítólag Peyton is mondott ilyet mielőtt draftolták 😀undisputedly
több mint 10 éve
Az nem baj ha valakinek megvan a magához való egója, egy ilyen sportban legyen is! Amúgy mint mondtam nem ismerem, megnéztem egy-két highlite-ot, de ott szinte csak fut, hogy áll a passzokkal?Bad31Az itteni prospect ismertetőből:
"Átlag feletti erejű a karja, a hosszú passzokat az ellentétes oldalú hashmarkról is el tudja engedni, pontosan a külső vállhoz helyezve. Vigyáz a labdára mikor a zsebben áll, két kézzel fogva azt. Beleáll a dobásaiba. Megfelelő mechanikával dolgozik csípőből, jó szögben van a karja, a csuklója és a válla. Gyorsan engedi el a labdát. Jól helyezi a labdáit, a védők feje felett szállnak a passzai. Tud változtatni a dobásán ha a védő felett vagy mellett kell átjuttatni a labdát. Pontosan passzol mozgásból, jól tartja a csípőjét akár jobbra, akár balra forog ki. Fel tudja ismerni a védők felállásait a snap előtt és jól alkalmazza a quick out, deep out és curl útvonalakat a cover3-at védekező vagy negyedező cornerek ellen. Gyakran kinéz oldalra, hogy a védő ne tudja olvasni a szemét és utána dobja meg az üres elkapót. "
Semmi probléma nincs a dobásaival, a gond, h. az egyetemen néha (sokszor?) olyankor is megindult, amikor a zseb még teljesen tiszta volt. Ezt az NFL-ben nagyon büntetni fogják. Az is kérdés ilyen méretekkel mennyire bírja majd az ütéseket. Én főleg ez utóbbi miatt féltem tőle.
több mint 10 éve
Srácok, emlékeztek, volt egy nyilatkozata,hogy "kvázi megbünteti" a Texanst,ha nem őt húzzák.Csak azt sajnálom hegy egy NFC West D ellen sem játszik idén 😊 Megnéztem volna az arcát mikor már minden fáj. 😀
több mint 10 éve
Flacco5
831
LanceVanceValami hatalmas forma a srác, én nagyon bírom 😀 Gratula a Browns fanoknak a fogáshoz!
Igazából sokkal jobban örültem volna, ha p.l: a Jaxbe megy inkább, mert így azért bármi benne van a csapatban. Amikor nem ütközik Ravens meccsel az időpont, én fix barna meccs néző leszek.
több mint 10 éve
Srácok, emlékeztek, volt egy nyilatkozata,hogy "kvázi megbünteti" a Texanst,ha nem őt húzzák.Akkor én azt mondtam,hogy ez egy kicsit érdekes egy még semmit nem bizonyított játékostól,aztán olvastam valahol,hogy állítólag Peyton is mondott ilyet mielőtt draftolták 😀
több mint 10 éve
Akárhogyan is fog beválni ez a gyerek, akármennyire is nem rokonszenves, nagyon kellett egy ilyen fazon az NFL álszent és végtelenül polkorrekt világába.
több mint 10 éve
Az nem baj ha valakinek megvan a magához való egója, egy ilyen sportban legyen is! Amúgy mint mondtam nem ismerem, megnéztem egy-két highlite-ot, de ott szinte csak fut, hogy áll a passzokkal?Nem igazán értem ezt a Manziel-gyûlöletet. Az egy dolog, h. valakinek nem szimpi, no de ilyeneket írni, h. kis köcsög, bohóc és még sok hasonló... Csinált hülyeségeket, de 20 évesen ki nem. A pályán sosem volt rá panasz (ellentétben pl. pont az idei 1/1-essel) és ez az ami igazán számít. Az elsô szezonja után már nem lesz ekkora hype körülötte.Talán a túlzott önbizalma miatt ami beképzeltségnek tűnhet, nem tudom ... ki nem szarja le, hogy mutogatja a kezével a signature move-ját ? 😀 Ahogy mondtad a pályán nyújtott teljesítménye miatt bőven rászolgált ( egyetemen, csakhogy elkerüljük az olyan hsz-eket, hogy még 1 percet nem volt NFL meccsen pályán blabla, és azzal is tisztába vagyok, hogy a tavalyi szezon közben én is kételkedtem benne )Drip
Robihoz hasonlóan én is BPA-t várok ma, de ha van Farmerék szerint megfelelô offensive lineman akkor ôt fogják behúzni. Su'a-Filo esetleg ?Joey Tribbiani
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
Nem igazán értem ezt a Manziel-gyûlöletet. Az egy dolog, h. valakinek nem szimpi, no de ilyeneket írni, h. kis köcsög, bohóc és még sok hasonló... Csinált hülyeségeket, de 20 évesen ki nem. A pályán sosem volt rá panasz (ellentétben pl. pont az idei 1/1-essel) és ez az ami igazán számít. Az elsô szezonja után már nem lesz ekkora hype körülötte.Talán a túlzott önbizalma miatt ami beképzeltségnek tűnhet, nem tudom ... ki nem szarja le, hogy mutogatja a kezével a signature move-ját ? 😀 Ahogy mondtad a pályán nyújtott teljesítménye miatt bőven rászolgált ( egyetemen, csakhogy elkerüljük az olyan hsz-eket, hogy még 1 percet nem volt NFL meccsen pályán blabla, és azzal is tisztába vagyok, hogy a tavalyi szezon közben én is kételkedtem benne )
Robihoz hasonlóan én is BPA-t várok ma, de ha van Farmerék szerint megfelelô offensive lineman akkor ôt fogják behúzni. Su'a-Filo esetleg ?Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Nem igazán értem ezt a Manziel-gyûlöletet. Az egy dolog, h. valakinek nem szimpi, no de ilyeneket írni, h. kis köcsög, bohóc és még sok hasonló... Csinált hülyeségeket, de 20 évesen ki nem. A pályán sosem volt rá panasz (ellentétben pl. pont az idei 1/1-essel) és ez az ami igazán számít. Az elsô szezonja után már nem lesz ekkora hype körülötte. Robihoz hasonlóan én is BPA-t várok ma, de ha van Farmerék szerint megfelelô offensive lineman akkor ôt fogják behúzni. Su'a-Filo esetleg ?
több mint 10 éve
Részvétem nektek srácok! gabenBohóc, nem bohóc, sokkal szarabbak vele sem leszünk, mint Ti.. ^ ^
több mint 10 éve
mintha valami ócska muzsikus cigó lenne nem nfl játékos 😀 örülök hogy nem nálunk kötött ki, de 1-2 Browns meccset nézek majd, tuti érdemes lesz ez miatt a bohóc miatt.LanceVanceRészvétem nektek srácok!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
engem ez nagyon meglepne, ha így volna.én a Shanahan igazolásnál garantáltnak vettem, hogy az 4 pickre jön JF. mert őt miatta hozták ide. az, hogy úgy sikeülrt behozni JF-t, hogy még van egy jövő évi extra első, az botrány.gabtsiAz is érdekes, hogy a tökéletes ZBS fit miatt inkább (állítólag) Lewanért mentek volna fel a 11-re legalább a szerzett első körössel és nem Manzielért.
A sors keze volt a váratlan Titans pick.
Viszont annyiban igazuk volt, hogy nem nagyon van már nagyon erős runblockkal rendelkező jó ZBS OT. Wesley Johnson viszont tutira képben lesz a 3. napon.Robilluma
nem áldozol fel két első kört egy RT-ért, akármekkora fit. nincs az a value.