Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 345 — no es importante
Komolyan hihetetlenek ezek a túlélő művészek. Ha 20 évvel fiatalabb lennék, igyekezhetnék azon, hogy legalább backup QB legyek az NFL-ben. Ennyi hibás, vagy "semmi" munkával ennyi pénzt csak a politikusok vagy magyar focisták keresnek 😛. Esetleg levitézlett koordinátorok....... tudom ezen már tavaly is füstölögtem egy sort de vhogy mindig újra elő kerül ez a dolog.......dande
Én azt nem értem, hogy bizonyos csapatok halmozzák a baromságokat. Olyan mintha szándékos lenne a dolog, persze tudom nem az.
Most ennek a McCown igazolásnak mi a fene értelme volt?
Egyszer kellene végre komoly megoldást találni, nem százszor félmegoldást.Bazzani
Amíg az NFL nem hoz létre egy developmental league-t (esetleg nyitnak a college sémák felé, de ezzel számolni se merek), addig ez marad a helyzet. A profi edzők még mindig az NCAA-t tekintik ennek, viszont a college edzők magasról tesznek arra (vagy legalábbis csak a sokadik helyen áll a proritási listán), hogy játékosaik mennyire illeszkednek a megkövesedett profi sémákba, mely csak a Jimmie-ket és a Joe-kat hajlandó a jelek szerint befogadni, az X-eket és az O-kat nem. Az irányítóknál ütközik ki ez a legjobban.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Komolyan hihetetlenek ezek a túlélő művészek. Ha 20 évvel fiatalabb lennék, igyekezhetnék azon, hogy legalább backup QB legyek az NFL-ben. Ennyi hibás, vagy "semmi" munkával ennyi pénzt csak a politikusok vagy magyar focisták keresnek 😛. Esetleg levitézlett koordinátorok....... tudom ezen már tavaly is füstölögtem egy sort de vhogy mindig újra elő kerül ez a dolog.......dande
Én azt nem értem, hogy bizonyos csapatok halmozzák a baromságokat. Olyan mintha szándékos lenne a dolog, persze tudom nem az.
Egyszer kellene végre komoly megoldást találni, nem százszor félmegoldást.Bazzani
van aki szeret 2 havonta új kínai cipőt venni...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 300 — settenke1976@gmail.com
Ráadásul fél megoldás 3 évre 15 milláért kb... én szívesen lennék nekik negyedéért is Manzi gardedámja és tuti nem kerülne alkohol közelébe se.
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 023 — Axel Foley
Egyszer kellene végre komoly megoldást találni, nem százszor félmegoldást.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 174 — Így remélem megfelelek nektek.....
Komolyan hihetetlenek ezek a túlélő művészek. Ha 20 évvel fiatalabb lennék, igyekezhetnék azon, hogy legalább backup QB legyek az NFL-ben. Ennyi hibás, vagy "semmi" munkával ennyi pénzt csak a politikusok vagy magyar focisták keresnek 😛. Esetleg levitézlett koordinátorok....... tudom ezen már tavaly is füstölögtem egy sort de vhogy mindig újra elő kerül ez a dolog.......
több mint 10 éve
Egy rakat falember szabadult fel mostanság egyet-kettőt biztos szívesen látnék itt nálunk is, mert hiába a csilli-villi qb hadseregünk ha nincs aki megvédje őket. Egy OG egy OT biztos igazolnék mostanság, bár nem tudom hogy a drafton mennyire lesznek új potenciális jelöltek, de azokat inkább a hátsó körökben húznám be és a kispadra hoznám őket hagy fejlődjenek egy évet.

A feltrade sztem simán benne van akár egy értelmes qb-ért akár egy értelmes wr-ért ha úgy alakul.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 345 — no es importante
Schefter szerint megegyeztetek McCownnal.

#championshipmustaine
Mert minden évben frissíteni kell a mezt legalább 1 új névvel.
iktriad
az én feketelistám (meg lehet nézni, közülük mennyi kapott új, némely esetben akár jobb állást):

HC (támadószemléletű)
Chris Palmer
Pat Shurmur
Rob Chudzinski

OC
Pete Carmichael
Bruce Arians
Terry Robiskie
Maurice Carthon
Jeff Davidson
Rob Chudzinski
Brian Daboll
Brad Childress
Norv Turner
Kyle Shanahan

QB
John Hufnagel
Carl Smith
Rip Scherer
Mark Whipple
Dowell Loggains

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Mint annó a ZTE-ben, volt szabó meg szabó kettő 😀😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
helmet Minnesota Vikings 247

#championshipmustaine
iktriad
Viszont egy McCown már van rajta (Luke), Holcomb és Garcia között, szóval valahogy fel kell majd tüntetni, hogy itt a másikról van szó...
több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 453 — Believelander
"I just want to serve our team and help everybody in that locker room, do my best to help everybody in the locker room be better at their job and they're going to help me, too. It's a two-way street," McCown said in a news release. "I'm just excited about coming in and being a part of a team.

Szóval nem kell attól félni, h. ő lesz a kezdő. Egybk. dolgozott DeFilippoval még 2007-ben a Raidersnél.

Ezzel Hoyernek vége (kicsit azért sajnálnom), feltrade viszont még simán lehet, nem könyvelném el, h. Johnny lesz a starter.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 820 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
3 évre jött mekkán, lolz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 023 — Axel Foley
Josh McBrown

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
@BarstoolBigCat: Browns logo change. We went from Orange to a little more Orange, and our dog got Rabies  t.co/3HWg3ocIPi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 651 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

#championshipmustaine
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan

#championship

több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Jeremy Fowler ‏ @ JFowlerESPN
Josh McCown is visiting the Browns today and tomorrow, I'm told.

Ha nem kezdonek hozzuk, minimalis garantalttal felolem johet, jelenleg Connor Shaw az egyetlen QB a rosteren, egy veteran mindenkepp kell.Joey Tribbiani
Sőt, állítólag Lovie 3. körért még Glennont is eladná. Browns érdeklődik is iránta. Persze ez tudtommal nem lett megerősítve.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Jeremy Fowler ‏ @ JFowlerESPN
Josh McCown is visiting the Browns today and tomorrow, I'm told.

Ha nem kezdonek hozzuk, minimalis garantalttal felolem johet, jelenleg Connor Shaw az egyetlen QB a rosteren, egy veteran mindenkepp kell.

több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 036
Komoly brainstorming lehetett, míg kijöttek az új logóval 😊

több mint 10 éve
BTW, Ginn FA lett, remélem rámozdulunk. Legrosszabb esetben lesz egy jó visszahordónk. Helyi gyerek 😊Joey Tribbiani
Nem biztos hogy mindenki ezt gondolja, sajnos nem tudok neki megbocsátani a friscoi hibája miatt...
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Az új mezeket április 14-én, kedden, helyi idő szerint 19.30-kor mutatják be.

Alec Scheiner ezt mondta erről:
"The logo changes were pretty simplistic, but the uniform changes will be much more drastic."

Viccesek a kinti fórumok, eddig mindenki azon sírt, h. Haslam biztos ezt is elbassza és drasztikusan megváltoztatja az ikonikus sisakot, most meg megy a sírás, h. nem történt semmi 😊Joey Tribbiani
igen FB-n én is jókat röhögtem, hogy mindenki fikázza ezt a logót 😀 Nekem személy szerint bejön

több mint 10 éve
BTW, Ginn FA lett, remélem rámozdulunk. Legrosszabb esetben lesz egy jó visszahordónk. Helyi gyerek 😊

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
shawnka
még ez jól is nézne ki 😉metaxa17
Mi csak ne mondjunk semmit. Nekünk még csak egyedi logónk sincsen 😊GNG
mongyuk ződbe elég engribőrcös lennne, mer így még talán kutya, vagy kutyagyesznyó, de ződbe mingyár egyértelmű lenne

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Az új mezeket április 14-én, kedden, helyi idő szerint 19.30-kor mutatják be.

Alec Scheiner ezt mondta erről:
"The logo changes were pretty simplistic, but the uniform changes will be much more drastic."

Viccesek a kinti fórumok, eddig mindenki azon sírt, h. Haslam biztos ezt is elbassza és drasztikusan megváltoztatja az ikonikus sisakot, most meg megy a sírás, h. nem történt semmi 😊

több mint 10 éve
GNG Green Bay Packers 241
shawnka
még ez jól is nézne ki 😉metaxa17
Mi csak ne mondjunk semmit. Nekünk még csak egyedi logónk sincsen 😊
több mint 10 éve
ma CET 16 korul derul ki az uj logo, de a hirek szerint tul van hypeolva a dolog, marad a sisak, csak erosebb szinekkel (ebbol majd a mezre is lehet kovetkeztetni) es mas beallitasban. Ha ez igaz, orulok, h. Haslam nem aldoz fel mindent a tobb bevetelert.Joey Tribbiani
Mondjuk sejthető volt szerintem, hogy nem egy zsír új logo lesz, azért az elmúlt években is ha megnézzük a logo változást csak a sisakon babráltak apró dolgokat.

A mez újítás viszont mindig tetszik, csak ne menjünk el túl modern irányba 😊Drip
Hát igen, csak a legutóbbi változás óta nagyon felpörgött a marketing gépezet, ezért várt mindenki komolyabb módosítást. De ami jó, azon minek változtatni ugye 😊

A mezbe remélem kicsit komolyabban belenyúlnak, van pár faszán kinéző verzió a fórumokban. A színek maradjanak, ennyi a lényeg.