Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Pont akartam már írni hogy Gordon-Marqise páros veszett lehet ha összejön , most már nem írom .

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Srácok, emlékeztek, volt egy nyilatkozata,hogy "kvázi megbünteti" a Texanst,ha nem őt húzzák. Akkor én azt mondtam,hogy ez egy kicsit érdekes egy még semmit nem bizonyított játékostól,aztán olvastam valahol,hogy állítólag Peyton is mondott ilyet mielőtt draftolták 😀undisputedly
Nem olvastam Dzsonnybegood nyilatkozatát, de Peytonnál nem "büntetésről" volt szó, hanem Indy-ben kérdezték meg tőle az interjú alatt, hogy mondjon egy jó indokot, hogy miért draftolják. Akkor mondta, hogy azért, hogy ne verje bucira őket a következő 15 évben. 😊

Akárhogy is, ez a gyerek vonzza a figyelmet. Soha nem néztem Browns meccseket, de idén párat biztos meg fogok. 😉

szerk.: Gordon: Facepalm, egy újabb szupertehetség hatökör. o_o

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Ez nem hír, LeBron rácsörög Rogerre, hogy ne szopassa már meg Manci barátot, aztán már vissza is vonják. 😊
Amúgy ez mondjuk ultra szopás.Stez

ez nem ultra szopás. ennyire nem lehet hülye egy játékos. megérdemli, ha igaz. Pont ezért nem értem a Dzsoni-utálatot. Vannak hülye dolgai, de ilyenek nincsenek. Nálam ezek verik ki a biztosítékot.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Ezzel szvsz egyértelművé vált a WR pick.

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hihetetlen... Egyszerűen félelmetes, hogy vannak, akik semmiből nem tudnak tanulni...

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez nem hír, LeBron rácsörög Rogerre, hogy ne szopassa már meg Manci barátot, aztán már vissza is vonják. 😊
Amúgy ez mondjuk ultra szopás.

több mint 10 éve
ha ez igaz, akkor Gordon a legnagyobb gyökér a Földön 😓

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
NFL on ESPN ‏@ESPNNFL 49 s
BREAKING: Browns WR Josh Gordon could be facing a season-long suspension after 2nd failed drug test.Beki
Úgy tűnik 1 napig sem tartott a playoff-remény Clevelandben 😕
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
"Josh Gordon, a Browns All-Pro elkapója ismét megbukott egy doppingvizsgálaton. Egész szezonos eltiltással néz szembe a klasszis."
lehet, hogy mégis jön Lee?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
NFL on ESPN ‏@ESPNNFL 49 s
BREAKING: Browns WR Josh Gordon could be facing a season-long suspension after 2nd failed drug test.
több mint 10 éve
én nagyon nem örülnék WR-nek a 2. körben. 6 pick maradt, ebből kettő UDFA/kicker szint (6/180, 7/218). A maradék 4 választást nagyon okosan kell felhasználni. Az O-falba, linebacker sorba mindenképp kell vki, Elkapó jöhet a 4.-ben is.

több mint 10 éve
Sztem Lee lesz a kövi picketek, ha így lesz, akkor szigorúan a draft előtti értékeket nézve eddig tarolnátok.
több mint 10 éve
gyünnek majd a friss, a semmiből regisztráló cleveland drukkerek.
manziel2football, johnnybaby91, manzielforever
😀Ventura
1980ótanézemaznfltmenzelakirály 😊

szerintem jó közösség alakult itt ki, mindenkit szívesen látunk. A lényeg, h. összekukázzunk végre egy pozitív szezont. Aztán egy PO-t. Végül jöhet a SB.

több mint 10 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
Ma szerintem (is) Filo következik.. :A:

több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 131 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
gyünnek majd a friss, a semmiből regisztráló cleveland drukkerek.
manziel2football, johnnybaby91, manzielforever
😀

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Jó kis első kör lett ez így, egyre szimpibb a csapat, jövőre tuti követni fogom. Hajrá nektek! 😊
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Megvannak a mezszámok is..Drip
Hát ha már a #3-as csávót el-'vesztettük', majd csak megszokjuk ezt is valahogy.. 😀😀

Apropó! Kéne lassan rendelni Johnny-mezt, nemdebár? :pMingo
dede ! 😊

több mint 10 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
Megvannak a mezszámok is..Drip
Hát ha már a #3-as csávót el-'vesztettük', majd csak megszokjuk ezt is valahogy.. 😀😀

Apropó! Kéne lassan rendelni Johnny-mezt, nemdebár? :p

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Megvannak a mezszámok is

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Historikusan igazad lehet, ma mar sztem nem. Van csoprtban baszo defense minden szinten, de ha valamelyik együttes igazán sikeres volt, ott a qb játék tette fel az i-re a pontot. Es itt nem arról van szó h csak JF van, hanem egy elképesztő D line up. Es az offense se szar. Es meg számtalan pick.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
megmondom őszintén, én elkezdtem aggódni.gabtsi
Nyilván a Browns szempontjából teljesen érthető pick, de én attól tartok a srác nem az ő játékstílusának megfelelő helyre került. Nem pont a Brownsra értem, hanem az AFC N-ra. Ez a csoport sosem a sztár irányítókról szólt, amelyik qb-nak nincs korrekt O fala, vagy nekiáll komolyabban futkározni, azt összetörik mint a ropit, ez kb borítékolható. Cinci, Ravens, Steelers évente kétszer az nem lesz életbiztosítás Manzinak, és ha nem bírja a durvulást, akkor nem lesz hosszú karrierje az AFC N-ban, szerintem.
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
How many quarterbacks in the history have been given the opportunity who have been under 6-feet? To me, the game is changing, and how we look at the game is changing. Either you evolve, or you get left behind.Ray Farmer
Kellett már egy ilyen GM.Joey Tribbiani
Nagy forma ez a Farmer, nagyon drukkolok neki!!

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
atyaúristen miket olvasok itt Kyle Shanahanről, vazze ennyire megszépültek a dolgok?sapka
Ennyit tesz, ha a kedves papa nincs a közelben. 😀😀iktriad
miért is?, kedves sok redskins meccset látott fórumtársam

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
atyaúristen miket olvasok itt Kyle Shanahanről, vazze ennyire megszépültek a dolgok?sapka
Ennyit tesz, ha a kedves papa nincs a közelben. 😀😀
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Részvétem nektek srácok! gaben
Bohóc, nem bohóc, sokkal szarabbak vele sem leszünk, mint Ti.. ^ ^Mingo
Nekünk legalább végre van egy igazi irányítónk aki megválthatja a világot. 😀😀
Úgyhogy együtt érzek veletek.gaben