Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Pont akartam már írni hogy Gordon-Marqise páros veszett lehet ha összejön , most már nem írom .
több mint 10 éve
Srácok, emlékeztek, volt egy nyilatkozata,hogy "kvázi megbünteti" a Texanst,ha nem őt húzzák. Akkor én azt mondtam,hogy ez egy kicsit érdekes egy még semmit nem bizonyított játékostól,aztán olvastam valahol,hogy állítólag Peyton is mondott ilyet mielőtt draftolták 😀undisputedlyNem olvastam Dzsonnybegood nyilatkozatát, de Peytonnál nem "büntetésről" volt szó, hanem Indy-ben kérdezték meg tőle az interjú alatt, hogy mondjon egy jó indokot, hogy miért draftolják. Akkor mondta, hogy azért, hogy ne verje bucira őket a következő 15 évben. 😊
Akárhogy is, ez a gyerek vonzza a figyelmet. Soha nem néztem Browns meccseket, de idén párat biztos meg fogok. 😉
szerk.: Gordon: Facepalm, egy újabb szupertehetség hatökör. o_o
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ez nem hír, LeBron rácsörög Rogerre, hogy ne szopassa már meg Manci barátot, aztán már vissza is vonják. 😊
Amúgy ez mondjuk ultra szopás.Stez
ez nem ultra szopás. ennyire nem lehet hülye egy játékos. megérdemli, ha igaz. Pont ezért nem értem a Dzsoni-utálatot. Vannak hülye dolgai, de ilyenek nincsenek. Nálam ezek verik ki a biztosítékot.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Ezzel szvsz egyértelművé vált a WR pick.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Hihetetlen... Egyszerűen félelmetes, hogy vannak, akik semmiből nem tudnak tanulni...
több mint 10 éve
Ez nem hír, LeBron rácsörög Rogerre, hogy ne szopassa már meg Manci barátot, aztán már vissza is vonják. 😊Amúgy ez mondjuk ultra szopás.
több mint 10 éve
ha ez igaz, akkor Gordon a legnagyobb gyökér a Földön 😓
több mint 10 éve
NFL on ESPN @ESPNNFL 49 sÚgy tűnik 1 napig sem tartott a playoff-remény Clevelandben 😕
BREAKING: Browns WR Josh Gordon could be facing a season-long suspension after 2nd failed drug test.Beki
több mint 10 éve
"Josh Gordon, a Browns All-Pro elkapója ismét megbukott egy doppingvizsgálaton. Egész szezonos eltiltással néz szembe a klasszis."lehet, hogy mégis jön Lee?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
NFL on ESPN @ESPNNFL 49 sBREAKING: Browns WR Josh Gordon could be facing a season-long suspension after 2nd failed drug test.
több mint 10 éve
én nagyon nem örülnék WR-nek a 2. körben. 6 pick maradt, ebből kettő UDFA/kicker szint (6/180, 7/218). A maradék 4 választást nagyon okosan kell felhasználni. Az O-falba, linebacker sorba mindenképp kell vki, Elkapó jöhet a 4.-ben is.
több mint 10 éve
Sztem Lee lesz a kövi picketek, ha így lesz, akkor szigorúan a draft előtti értékeket nézve eddig tarolnátok.
több mint 10 éve
gyünnek majd a friss, a semmiből regisztráló cleveland drukkerek.1980ótanézemaznfltmenzelakirály 😊
manziel2football, johnnybaby91, manzielforever
😀Ventura
szerintem jó közösség alakult itt ki, mindenkit szívesen látunk. A lényeg, h. összekukázzunk végre egy pozitív szezont. Aztán egy PO-t. Végül jöhet a SB.
több mint 10 éve
gyünnek majd a friss, a semmiből regisztráló cleveland drukkerek. manziel2football, johnnybaby91, manzielforever
😀
több mint 10 éve
Jó kis első kör lett ez így, egyre szimpibb a csapat, jövőre tuti követni fogom. Hajrá nektek! 😊
több mint 10 éve
dede ! 😊Megvannak a mezszámok is..DripHát ha már a #3-as csávót el-'vesztettük', majd csak megszokjuk ezt is valahogy.. 😀😀
Apropó! Kéne lassan rendelni Johnny-mezt, nemdebár? :pMingo
több mint 10 éve
Megvannak a mezszámok is..DripHát ha már a #3-as csávót el-'vesztettük', majd csak megszokjuk ezt is valahogy.. 😀😀
Apropó! Kéne lassan rendelni Johnny-mezt, nemdebár? :p
több mint 10 éve
Historikusan igazad lehet, ma mar sztem nem. Van csoprtban baszo defense minden szinten, de ha valamelyik együttes igazán sikeres volt, ott a qb játék tette fel az i-re a pontot. Es itt nem arról van szó h csak JF van, hanem egy elképesztő D line up. Es az offense se szar. Es meg számtalan pick.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
megmondom őszintén, én elkezdtem aggódni.gabtsiNyilván a Browns szempontjából teljesen érthető pick, de én attól tartok a srác nem az ő játékstílusának megfelelő helyre került. Nem pont a Brownsra értem, hanem az AFC N-ra. Ez a csoport sosem a sztár irányítókról szólt, amelyik qb-nak nincs korrekt O fala, vagy nekiáll komolyabban futkározni, azt összetörik mint a ropit, ez kb borítékolható. Cinci, Ravens, Steelers évente kétszer az nem lesz életbiztosítás Manzinak, és ha nem bírja a durvulást, akkor nem lesz hosszú karrierje az AFC N-ban, szerintem.
több mint 10 éve
Nagy forma ez a Farmer, nagyon drukkolok neki!!How many quarterbacks in the history have been given the opportunity who have been under 6-feet? To me, the game is changing, and how we look at the game is changing. Either you evolve, or you get left behind.Ray FarmerKellett már egy ilyen GM.Joey Tribbiani
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
miért is?, kedves sok redskins meccset látott fórumtársamatyaúristen miket olvasok itt Kyle Shanahanről, vazze ennyire megszépültek a dolgok?sapkaEnnyit tesz, ha a kedves papa nincs a közelben. 😀😀iktriad
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
atyaúristen miket olvasok itt Kyle Shanahanről, vazze ennyire megszépültek a dolgok?sapkaEnnyit tesz, ha a kedves papa nincs a közelben. 😀😀
több mint 10 éve
Nekünk legalább végre van egy igazi irányítónk aki megválthatja a világot. 😀😀Részvétem nektek srácok! gabenBohóc, nem bohóc, sokkal szarabbak vele sem leszünk, mint Ti.. ^ ^Mingo
Úgyhogy együtt érzek veletek.gaben