Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 346 — settenke1976@gmail.com
állítólag Westet tradelni akarjuk, a helyére pedig egy veterán futót hoznánk.
Joey
wow, ennyire kula lenne ?
Drip
néztem a számait, nagyon fosok voltak, 2-es átlag körül futott vagy alatta...
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 557 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Joey
wow, ennyire kula lenne ?

több mint 10 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 976 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Turbint kirakta a seahawks!
több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 694 — Believelander

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Úgy tűnik terveznek vele valamit, elkapó? 2 pontosok?, trükkös játék?
P@trik
WR.

további cutok (még egyik sem hivatalos): Robert Nelson, Joe Rankin, Dylan Wynn, Jacobbi McDaniel és Thad Lewis.

ezzel így 69, még 16.

több mint 10 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 976 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Úgy tűnik terveznek vele valamit, elkapó? 2 pontosok?, trükkös játék?
több mint 10 éve
Lenz kivágva, ezzel Pryor a rosteren?

több mint 10 éve
Megnéztem én is a meccset a délután, de károgni nem akartam inkább nem írtam.
Lenz volt aki tűrhető volt, Westnek is voltak jó futásai, OL siralmas volt... 7 sacket kaptunk...
Kíváncsi vagyok holnapi 53-ra, nagy sakkozás lesz ki fog beférni.
több mint 10 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Gondolom senki sem maradt fent ezért a meccsért, torrentről lehúzni szintúgy felesleges 😊

Nem tudom mi legyen Pryorral, nem játszott sokat tegnap sem, elég lutrinak tűnik ezek után. Ha Lenzet sikerülne a PS-be megtartani akkor lehet benyomnám Terrellet az 53-ba pár hétig, hátha több kiderül.
A beszámolók szerint ultra fos volt a backup OL, Andrew McDonaldot leszámítva mindenki mehet. Őt is csak az menti meg, h. a 3. meccsen jó volt. Majd felszedünk valakit a kivágottak közül.
TE fronton nincs változás, Housler most sem villogott, ilyen gyenge TC és preseason után nagy meglepi lenne, ha maradna.
Billy Winn helye kérdéses még, én elengedném, nem kell 8 ember a DL-be.
Joey
Nem tudom mi olyat tudhat vagy mutathatott Pryor amit mi nem tudunk, és indokolná az 53-at, de talán Peti atyánk lát benne valamit!

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
Gondolom senki sem maradt fent ezért a meccsért, torrentről lehúzni szintúgy felesleges 😊

Nem tudom mi legyen Pryorral, nem játszott sokat tegnap sem, elég lutrinak tűnik ezek után. Ha Lenzet sikerülne a PS-be megtartani akkor lehet benyomnám Terrellet az 53-ba pár hétig, hátha több kiderül.
A beszámolók szerint ultra fos volt a backup OL, Andrew McDonaldot leszámítva mindenki mehet. Őt is csak az menti meg, h. a 3. meccsen jó volt. Majd felszedünk valakit a kivágottak közül.
TE fronton nincs változás, Housler most sem villogott, ilyen gyenge TC és preseason után nagy meglepi lenne, ha maradna.
Billy Winn helye kérdéses még, én elengedném, nem kell 8 ember a DL-be.

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
A smileikat nem írja ki a fórum, az iróniát meg nem tudom érzékeltetni írva 😉
Bad31
my bad, rá kellett volna jönnöm, hogy épeszű ember komolyan nem ír ilyet 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 557 — Undertaker of the Cleveland graveyard
csak Ifo gyógyuljon már
Drip
kihagyja a teljes idei szezont
kapitnono
Én ezzel tisztába vagyok 😊 Csak várom már,hogy élesbe lássuk (esetleg Gilbert helyén ?? )

Taylor ... sajnálom, de tényleg folyton sérült

több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 211 — WHO DAT!!!!
csak Ifo gyógyuljon már
Drip
kihagyja a teljes idei szezont

több mint 10 éve
2 nose tacklet kivágtunk, merész döntés, nagyon bízunk Sheltonba.
Lundyt sajnálom.
P@trik
Hughes, Meder, mindkettő tud nózit játszani, emiatt nem aggódom. Kitchen egy teljesen átlagos játékos, Big Philt sajnálom - de ha ennyire szétment a térde, akkor jobb elengedni.

több mint 10 éve
2 nose tacklet kivágtunk, merész döntés, nagyon bízunk Sheltonba.
Lundyt sajnálom.
több mint 10 éve
A 2011-es draft class:

1 21 Phil Taylor
2 37 Jabaal Sheard
59 Greg Little
4 102 Jordan Cameron
124 Owen Marecic
5 137 Buster Skrine
150 Jason Pinkston
7 248 Eric Hagg

0/8. Szép munka, Heckert.

több mint 10 éve
Meder ezek után tuti, ugyanis nem csak Kitchen repült, hanem Taylor is ! Valszeg ennyit bír a térde... A kicker battle is eldőlt, Murderlegtől elköszöntünk, Coons lesz a rúgónk idén.

Waived:
DL Ishmaa’ily Kitchen
FB Luke Lundy
K Carey Spear

Contract Terminated:
DL Phil Taylor

több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 346 — settenke1976@gmail.com
Pletykák szerint Meder lesz a befutó.
több mint 10 éve
csak Ifo gyógyuljon már
Drip
jövőre, Gilbert helyén 😊

A PFT szerint Konyha is elszállt. Meder !

It may be the preseason, but Pro Football Focus ranks Meder as the No. 1 rated defensive lineman in the entire NFL. Working with mostly backups in the second halves of games, Meder has logged 49 snaps, producing seven tackles, a sack and has blown up a countless number of running lanes.

több mint 10 éve
csak Ifo gyógyuljon már

több mint 10 éve
Újabb 5 távozó:

Placed on Reserve/Injured:
OL Michael Bowie (shoulder)
QB Connor Shaw (right thumb)

Placed on Reserve/Non-Football Injury:
DB Ifo Ekpre-Olomu (knee)
TE Randall Telfer (foot)
RB Glenn Winston (knee)

Bowie IR, erre azért nem számítottam, így már két OL hely is kiadó.

Players placed on reserve/non-football injury are eligible to return to practice anytime between Week 6-11. Once the player returns to practice, he must be activated within three weeks or they will remain on the reserve list. Players placed in reserve/injured are out for the season.

több mint 10 éve
Bad31
szerintem a tobbsegnek atjott 😀

Pett egybk azt mondta a heten nem lesz RB igazolas, megvarjak mit mondanak a doktorok Johnsonrol.

“For the immediate future, for this week, we are not [going to add a running back],” “We will wait and see.” “We should get word [on his status soon],“We will wait and see where we are with it.”
Pettine

Szerkesztette: Joey Tribbiani

több mint 10 éve
Fred Jacksont kivágta a Bills, őt nagyon bírnám barnában. Kiváló játékos és egy ilyen veterán tökéletes lenne a fiatal triónk mellé.
Joey
Igen őt érdemes lenne behúzni, főleg ha Duke inkább csak a létszámot növeli a sérüléseivel, bár a Raiders kivágta T-Richet, én elgondolkoznék 😊 😊
Bad31
Ha egy olyan valaki írná ezt, aki soha életében nem látta őt játszani, mert nem néz Cleveland v Indy meccset. akkor SE érteném meg. Nálatok játszott. 😀 mi az ördög visz rá valakit arra, hogy T-Richnek esélyt adjon? Nagy kár érte, főleg amikor draftolták, kis lurkóval, full szimpatikus volt (bár akkor is picit reach szagú volt 1/3on)....De ami lett belőle OMG.
Bár ha arra gondolsz, hogy elhozzátok FA-ról, és utána eltrade-elitek nekünk egy első körért,akkor van benne ráció 😀
Borbinho

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Fred Jacksont kivágta a Bills, őt nagyon bírnám barnában. Kiváló játékos és egy ilyen veterán tökéletes lenne a fiatal triónk mellé.
Joey
Igen őt érdemes lenne behúzni, főleg ha Duke inkább csak a létszámot növeli a sérüléseivel, bár a Raiders kivágta T-Richet, én elgondolkoznék 😊 😊
Bad31
Ha egy olyan valaki írná ezt, aki soha életében nem látta őt játszani, mert nem néz Cleveland v Indy meccset. akkor SE érteném meg. Nálatok játszott. 😀 mi az ördög visz rá valakit arra, hogy T-Richnek esélyt adjon? Nagy kár érte, főleg amikor draftolták, kis lurkóval, full szimpatikus volt (bár akkor is picit reach szagú volt 1/3on)....De ami lett belőle OMG.
Bár ha arra gondolsz, hogy elhozzátok FA-ról, és utána eltrade-elitek nekünk egy első körért,akkor van benne ráció 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Joey