Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Én az egész helyzet abszurditása ellen vagyok, kis túlzással súlyosabban bünteti a füvet, mint a doppingot, ittas vezetést, hatóság elleni erőszakot, stb stb, amikor pedig sok államban legális ÉS nem növekszik tőle a teljesítménye ÉS nem károsít másokat.Szvsz ez az egész füvezés hercehurca egy nagy fa&@#ág.azért ez így nem igaz. Voltak az utóbbi időben eltiltások; Browner, Pryor.... Szvsz egy visszaesőről beszélünk, jogos az egy év. Az meg, hogy a browns most hirtelen po contender lett...khm... várjuk meg ezzel Janika első meccseit.Amadeus91
Egyrészt főleg egy amcsi ligába büntetni ezt így, ennyire szigorúan, amikor jópár államban legalizálva van. Kicsit abszurd, hogy balra tőlem legális, de én itt kapok egy évet.
Másrészt nem árt senkinek, max magának.
Harmadrészt pl. Shermanék dopping miatt alig valamit, illetve Ray Lewis ügye után se kapott semmit.
Értem, hogy ez a szabály, és tudnak róla, és magának köszönheti, de az egész szabály hülyeség véleményem szerint.nfl_lover
Mondom ezt úgy, hogy spha nem füveztem és a legkisebb késztetést sem érzem a használatára.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
Szvsz ez az egész füvezés hercehurca egy nagy fa&@#ág.azért ez így nem igaz. Voltak az utóbbi időben eltiltások; Browner, Pryor.... Szvsz egy visszaesőről beszélünk, jogos az egy év. Az meg, hogy a browns most hirtelen po contender lett...khm... várjuk meg ezzel Janika első meccseit.
Egyrészt főleg egy amcsi ligába büntetni ezt így, ennyire szigorúan, amikor jópár államban legalizálva van. Kicsit abszurd, hogy balra tőlem legális, de én itt kapok egy évet.
Harmadrészt pl. Shermanék dopping miatt alig valamit, illetve Ray Lewis ügye után se kapott semmit.
Értem, hogy ez a szabály, és tudnak róla, és magának köszönheti, de az egész szabály hülyeség véleményem szerint.nfl_lover
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Szvsz ez az egész füvezés hercehurca egy nagy fa&@#ág. Egyrészt főleg egy amcsi ligába büntetni ezt így, ennyire szigorúan, amikor jópár államban legalizálva van. Kicsit abszurd, hogy balra tőlem legális, de én itt kapok egy évet.
Értem, hogy ez a szabály, és tudnak róla, és magának köszönheti, de az egész szabály hülyeség véleményem szerint.
több mint 10 éve
De lehet szimplán csak együtt füveztek Gordonnal, így azt se tudták mi van, aztán még le sem esett nekik, hogy nincs WR corp. 😊hát az kéne, de ki ? ha a WR lenne a legnagyobb need Farmerék szerint, akkor nem West jön tegnap a 3. végén, hanem egy elkapó.Joey TribbianiEgy negyedik és 7. körös pick maradt, ma gyorsan végzünk.Joey TribbianiMillen legyek ha értem az egészet ha nem WR lesz a negyedik körös pick.Bazzani
több mint 10 éve
hát az kéne, de ki ? ha a WR lenne a legnagyobb need Farmerék szerint, akkor nem West jön tegnap a 3. végén, hanem egy elkapó.Egy negyedik és 7. körös pick maradt, ma gyorsan végzünk.Joey TribbianiMillen legyek ha értem az egészet ha nem WR lesz a negyedik körös pick.Bazzani
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Toto21
5 961
sztem fog itt még maradni jó féle veterán wr akiért lehet majd tradelni, vagy a tc-k után a cut sorsára jut...peachAzért egy veterán nem fog akkora számokat produkálni Gordon és ez itt a legnagyobb probléma...
több mint 10 éve
Toto21
5 961
Egyébként ilyenkor annyira sajnálok egy csapatot, hogy megvan a terv jövö évre és pufff. A csoportriválisok sincsenek a csúcson, egy ilyen támadószerkezettel, valamint egy közepes védelemmel simán esély lehetett volna a egy 8-8-es szezonra mindenképp, de még a PO is benne lehet. De nem mert jön egy Pro Bowl WR aki úgy gondolja, hogy inkább kicseszik mindenkivel, de föleg szegény szurkolókkal és elmeszeli magát egy évre...Egy negyedik és 7. körös pick maradt, ma gyorsan végzünk.Joey TribbianiMillen legyek ha értem az egészet ha nem WR lesz a negyedik körös pick.Bazzani
több mint 10 éve
sztem fog itt még maradni jó féle veterán wr akiért lehet majd tradelni, vagy a tc-k után a cut sorsára jut...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Egy negyedik és 7. körös pick maradt, ma gyorsan végzünk.Joey TribbianiMillen legyek ha értem az egészet ha nem WR lesz a negyedik körös pick.
több mint 10 éve
Betilthatnák már ezt a tilos füvezni parádét.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Egy negyedik és 7. körös pick maradt, ma gyorsan végzünk.
több mint 10 éve
gsn
3 548
értem a dolog miértjét, és nyilván a profi sportban ennek nincs helye, de nehogy már egy egész szezonra eltiltsanak ezért egy pro bowlert.Gordont ezért vágták ki egyetemről is, ott volt három bukott tesztje. Kettő még amikor aktív játékos volt, egy pedig azután. 2011-ben, amikor a Utah egyetemre kért transfert, nem játszhatott, akkor az egész évet konkrétan füvezéssel töltötte. A Supplemental draftra is úgy érkezett, hogy tudta, az NFL-ben folyamatos tesztelésnek vetik majd alá állandósuló problémája miatt. 2013 nyarán, már NFL játékosként sikerült megbuknia ismét egy doppingvizsgálaton, aminek a következménye lett az, hogy eltiltották két meccsre, és bejelentették, a következő bukásnál egy évet ül majd. És márciusban ismét megbukott, úgy, hogy tudta, visszaesőként bármikor ellenőrizhetik..
Zolee23
Tartós a probléma, és csakis ő felelős érte. Ezért mondtam annak idején, amit mondtam a draftolásakor. Nincs semmi esze és felelősségteljesség terén is egy nulla, nem lehet ilyen játékosra építeni.
Justin Blackmon ugyanebben a cipőben járt a Jaguarsnál, róla a jelek szerint már le is mondott a csapat, mert nem lépett előre semmit annak ellenére, hogy elvonóról elvonóra küldik.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 10 éve
Terrance West nagyon jó kis pick( főleg ha nem nyomtak ki belőle mindent a Towsonban 3 év alatt), remélem nem jár úgy mint tavaly Maysonet nálatok. Elég brutál draft kezd összejönni Clevelandben. Biztos nem Costner az igazi GM?
több mint 10 éve
Részemről Bito OK, Kirksey kevésbé, West elmegy.A szezonunk viszont egy újabb kuka drogos-matyi jóvoltából, tehát marad minden a régiben.
Go Browns. ._.
Ui.: kif_sz fogja egyáltalán leszedni a labdákat, Little?!? 😛 😛 😛
több mint 10 éve
Hendrix
1 555
azért hihetetlen milyen nyomorék ez a csapat. végre jól sikerül egy draft, utána azonnal eltiltják a csapat legjobb játékosát.mondjuk attól függetlenül hogy nem sok ésszel áldotta meg a jó isten, komolytalannak tartom ezt az eltiltást. gondolom nem keménydrogokat használ az ember. az meg hogy elszív néhány cigit, semmivel sem rosszabb mint aki úgy bebaszik hétvégén, hogy a világáról nem tud.
értem a dolog miértjét, és nyilván a profi sportban ennek nincs helye, de nehogy már egy egész szezonra eltiltsanak ezért egy pro bowlert.
hatalmas meglepetésre minden wr kiment már aki jó lett volna ide, maradt még értelmes elkapó remélem.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
Now @mortreport reports Browns WR Nate Burleson fractured arm - same arm hurt last yr - in OTAsHis agent RT @KenSarnoff @Nate13Burleson hurt his arm in OTA's. He had a very minor surgery. He will be 100% for day 1 of camp!
Uhh csóró.Bazzani
több mint 10 éve
Now @mortreport reports Browns WR Nate Burleson fractured arm - same arm hurt last yr - in OTAsUhh csóró.
több mint 10 éve
LB érkezett, nem meglepi ez sem azok után, h. kiment minden értelmes elkapó.
több mint 10 éve
QB, RT, CB tipp az első két körben bejött.De ki lesz a 3. körös pick ? WR, TE nem nagyon maradt. ILB még bőven van, Bortland ?
több mint 10 éve
Aditi Kinkhabwala @ AKinkhabwala 1mFrom what I'm told, Browns DID know abt Gordon. Were not going to stray from plan. To run his D, Pettine NEEDED press CB like Gilbert.
több mint 10 éve
Az OT/G nagy need volt a ZBS miatt. Bitonio jobban passzol a rendszerbe Mosesnél, guard poszton is bevethető, no brainer választás volt.Bitonio. OL > WR Farmernél.Joey Tribbianinem is baj szvsz, bár moses nagyobb valuet ér nálam, örülök bitonionak is. wr lesz bőven mégDrip
Ahogy írtad, WR lesz még bőven a 3. körben is. Viszont ott szinte kötelező elkapót választani az esetleges Gordon eltiltás miatt. Még mindig nem hiszem el. Dzsoni vazze, te vagy az utolsó esélyünk...
több mint 10 éve
Bitonio. OL > WR Farmernél.Joey Tribbianinem is baj szvsz, bár moses nagyobb valuet ér nálam, örülök bitonionak is. wr lesz bőven még
több mint 10 éve
Bitonio. OL > WR Farmernél.
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
egy szezonra elmeszelni valakit ezért elég nevetséges mondjuk...sajnálom bakker, az egyik legérdekesebb játékos a ligában