Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 10 éve
új igazolás, új igazolás !!!!Ian RapoportVerified account @RapSheet
DT Randy Starks is signing a 2-year deal with the #Browns worth roughly $8M, source said.
Örülök neki, kellett az erősítés a DL-be, van 3-4-es tapasztalata is. Ahogy olvasom futás ellen nem az igazi már, de siettetésben még bőven használható.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Shorts úgy néz ki megy a Texansba, Stevie a Patsbe, nekünk marad Bowe. 😥 worst offseason ever.
több mint 10 éve
Tramon Williams az Erie tó partján keccsöl ma. Neki nagyon örülnék, egy ilyen CB a sok fiatal mellé tökéletes lenne. Sheldon Brown is bevált anno.Joey Tribbianiíjjj én azért kampányoltam már mióta, hogy a packersből táguljon erre ide jönne 😀😀 max csak korrekt áron
több mint 10 éve
Tramon Williams az Erie tó partján keccsöl ma. Neki nagyon örülnék, egy ilyen CB a sok fiatal mellé tökéletes lenne. Sheldon Brown is bevált anno.
több mint 10 éve
Az inaktivitás előnye 😛 Cleveland: I never would have imagined to include this team in this list, as they are dead last in all time comp picks. But Tony Grossi of ESPNCleveland had a prescient article just before free agency started warning us that things were going to be different this time around. And he has been correct: not only do the Browns currently boast the maximum of four comp picks, but they’re higher ones: two 4ths and two 5ths. If you’re a Browns fan definitely read Grossi’s article, it could give you a whiff of optimism that this team has needed for a long time.overthecap.comAmióta követem a csapatot asszem még nem volt comp draft pickünk 😀 Farmer ennyire biztos abban, h. Jimmy nem rúgja ki jövőre negatív mérleg esetén és már a 2016-os pickeket gyűjti ?
Bowe-ról nincs hír egyelőre. Egybk. ha ő jön, az nem érinti a jövő évi comp. pickeket, mert a Chiefs vágta ki, nem a szerződése járt le 😀 Értem már miért akarja ennyire Ray papa.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bowe vizital nalatok.
több mint 10 éve
Coxról is lecsúsztunk. Tőlünk még továbbutazott Tennesseebe, aztán ott maradt...
több mint 10 éve
Amúgy McCown leigazolását még értem, nah de Thad Lewis??Camp body.
Ő mit fog csinálni? pompon lányt zaklatni?! 😀P@trik
több mint 10 éve
Amúgy McCown leigazolását még értem, nah de Thad Lewis??Ő mit fog csinálni? pompon lányt zaklatni?! 😀
több mint 10 éve
Egyértelmű, kell a feltrade, mert ezekből a qb-kből nem lesz szalonna.Mock draft jóslások(persze ezekbe hinni...) a legtöbb helyen NT, DT, OT, jósolnak hozzánk mert mire mi jövünk az elitnek tartott WR-ek kilesznek már víve. Szóval ha tényleg így lesz akkor mindenképp kell valami WR-t igazolni.P@trikPersze, kell még valaki, de miért pont Bowe ? Az elmúlt 3 évben a 800 yardot is alig hozta, pedig elsőszámú elkapó volt a KC-ben.
A drafttól nem félek, a White-Cooper-Parker trió után is van élet. De azt adom, h. fasza lenne közülük vkit berántani. Bár nálam a nr. 1 opció még mindig a feltrade és Mariota 😊Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Bár nálam a nr. 1 opció még mindig a feltrade és Mariota 😊Joey Tribbianibullshit, most olvastam Baldinger tegnapi mockját, ott már 12. helyen felvesszük Mariotát trade nélkül 😀😀 Még pár ilyen és a média tényleg lehozza nekünk 😀
több mint 10 éve
Mock draft jóslások(persze ezekbe hinni...) a legtöbb helyen NT, DT, OT, jósolnak hozzánk mert mire mi jövünk az elitnek tartott WR-ek kilesznek már víve. Szóval ha tényleg így lesz akkor mindenképp kell valami WR-t igazolni.P@trikPersze, kell még valaki, de miért pont Bowe ? Az elmúlt 3 évben a 800 yardot is alig hozta, pedig elsőszámú elkapó volt a KC-ben.
A drafttól nem félek, a White-Cooper-Parker trió után is van élet. De azt adom, h. fasza lenne közülük vkit berántani. Bár nálam a nr. 1 opció még mindig a feltrade és Mariota 😊
több mint 10 éve
Mock draft jóslások(persze ezekbe hinni...) a legtöbb helyen NT, DT, OT, jósolnak hozzánk mert mire mi jövünk az elitnek tartott WR-ek kilesznek már víve. Szóval ha tényleg így lesz akkor mindenképp kell valami WR-t igazolni.P@trikbőven van érték az első kör végén-második kör elején is az elkapóknál, sőt! a tavalyihoz hasonlóan durva az idei wr class

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Mock draft jóslások(persze ezekbe hinni...) a legtöbb helyen NT, DT, OT, jósolnak hozzánk mert mire mi jövünk az elitnek tartott WR-ek kilesznek már víve. Szóval ha tényleg így lesz akkor mindenképp kell valami WR-t igazolni.
több mint 10 éve
Mondjuk az tipikus lenne h azt húzzuk be, aki talán a legkisebb upgrade. Egy olyan WR-t aki tavaly 15 meccsen kezdett és egy nyomorult td elkapása sem volt... Stevie Johnson 100-szor inkább.Stevie Johnsonnak hamarabb 😛 De ha már igazolnánk valakit már az is jó lenne ebbe a hatalmas csendbeDripBowe-t egyre több helyről hallaniÖrülnél neki?Joey Tribbiani
"Browns have interest in WR Dwayne Bowe. My understanding is it's strong interest." - Adam Caplan
"Browns will be exploring both Stevie Johnson, who has ties to coaching staff, and Dwayne Bowe." - Jason La Canfora Drip
több mint 10 éve
Stevie Johnsonnak hamarabb 😛 De ha már igazolnánk valakit már az is jó lenne ebbe a hatalmas csendbeBowe-t egyre több helyről hallaniÖrülnél neki?Joey Tribbiani
"Browns have interest in WR Dwayne Bowe. My understanding is it's strong interest." - Adam Caplan
"Browns will be exploring both Stevie Johnson, who has ties to coaching staff, and Dwayne Bowe." - Jason La Canfora Drip
több mint 10 éve
Bowe-t egyre több helyről hallaniÖrülnél neki?
több mint 10 éve
Bowe-t egyre több helyről hallani"Browns have interest in WR Dwayne Bowe. My understanding is it's strong interest." - Adam Caplan
"Browns will be exploring both Stevie Johnson, who has ties to coaching staff, and Dwayne Bowe." - Jason La Canfora
több mint 10 éve
Lehet nagyon egyszerű oka van az inaktivitásnak. Haslam nem akar költeni. Tegnap már a legjobb insider, Lane Adkins is kiakadt twitteren, pedig ő aztán nem szokott. Haslam = Mike Brown-Dan Snyder mix ? Keveset költ, cserébe két évente változtat és mindenbe beleszól. :# I fully believe in fiscal responsibility, paying a reasonable price for product, drafting a conducting a plan for sustained success….
Smart moves for the everyday business owner…..BUT, you bought a football team, not an everyday business, the responsibility goes beyond…
Being debt-free, being in the black and being competitive in the market. Leaving an ongoing perception ineptness to fans those fans that
And no, my little rant has nothing to do with their inability to sign FA players — its all about how you have to play with the big boys
If you want to pay 50 cents on the dollar, then you better be able to secure talent through the old traditional means — which I agree Lane Adkins
több mint 10 éve
Jó, keresgéltem én is, én sem akadtam semmi ilyen említésre méltóra.Saints topikból: baggio azt írta, hogy állítólag Bradfordért ajánlottatok egy 1. kört. Forrás?Vrijbloedsehol sem olvastam ilyet, inkább azt, h. nem is volt komoly az érdeklődés.
espn.go.com/blog/cleveland-browns/post/_/id/12279/browns-exploration-of-sam-bradford-trade-gained-little-tractionJoey Tribbiani
több mint 10 éve
Ian Rapoport @ RapSheet 4m 4 minutes ago# Browns & DE John Hughes reached a deal on a contract extension, source said. It’s a 4-year deal worth $14.4M in new money, pending physical
Ezek szerint komoly szerep várhat rá.
több mint 10 éve
Saints topikból: baggio azt írta, hogy állítólag Bradfordért ajánlottatok egy 1. kört. Forrás?Vrijbloedsehol sem olvastam ilyet, inkább azt, h. nem is volt komoly az érdeklődés.
espn.go.com/blog/cleveland-browns/post/_/id/12279/browns-exploration-of-sam-bradford-trade-gained-little-traction
több mint 10 éve
Saints topikból: baggio azt írta, hogy állítólag Bradfordért ajánlottatok egy 1. kört. Forrás?
több mint 10 éve
Hát akkor sok sikert a napfény és homokos tengerpart világában Mr. Cameronnak, attól függetlenül hogy elhagyott minket, további sérülésmentes pályafutást és csak ellenünk nem eredményes karriert kívánok neki.De tényleg ezt hozták le. Én sem értem. Csak most szembesültem, hogy fordítva jött össze a dolog. Gondolom Clay-el nem sikerült megegyezni.danylyLehet én vagyok hülye, de az nfl.com szerint a Fins-hez írt alá Cameron ennyiért...SoldadosHoppá:Welcome back Mr Cameron. De azért vigyázzunk azokkal az ütközésekkel! 😀
Browns re-signed TE Jordan Cameron to 2-year, $15 million deal.
Nem lesz Dolphin.danyly
Nem értem, tapasztalt DT, DE van még a piacon, az egyik legnagyobb needünk és nem hozunk senkit? Remélem értelmes DL-t tudunk hozni az első körben. Viszont így, hogy Lewist leigazoltuk nem hiszem, hogy qb draftban gondolkodnánk, valószínűleg csak jövőre, amikor is lehetségesen sokkal előrébbről tudunk választani...Csiriba
Tehát, ha Mancika továbbra is józanodik, egész évben, akkor marad Shaw, Lewis, McCown. Hát remek... úgy érzem nem kell túl izgulni a meccseinket az idén sem. Egyetlen reményem van, hogy feltérdelünk Mariota/Winston párosból valakiért. Tudom reménytelen, de a lepényhal meg utoljára.
több mint 10 éve
De tényleg ezt hozták le. Én sem értem. Csak most szembesültem, hogy fordítva jött össze a dolog. Gondolom Clay-el nem sikerült megegyezni.Lehet én vagyok hülye, de az nfl.com szerint a Fins-hez írt alá Cameron ennyiért...SoldadosHoppá:Welcome back Mr Cameron. De azért vigyázzunk azokkal az ütközésekkel! 😀
Browns re-signed TE Jordan Cameron to 2-year, $15 million deal.
Nem lesz Dolphin.danyly
Nem értem, tapasztalt DT, DE van még a piacon, az egyik legnagyobb needünk és nem hozunk senkit? Remélem értelmes DL-t tudunk hozni az első körben. Viszont így, hogy Lewist leigazoltuk nem hiszem, hogy qb draftban gondolkodnánk, valószínűleg csak jövőre, amikor is lehetségesen sokkal előrébbről tudunk választani...Csiriba
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.