Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem kell túl misztifikálni a dolgokat ... ezt viszont már rég vártam 😊több mint 10 éve
goingdeep.taccs.hu/2014/05/18/johnny-manziel-es-a-22-es-csapdaja/Nem kimondottan :/
Erdekes...ZoliZoltán
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
nem mai cikk, de jóféle. www.footballoutsiders.com/futures/2013/futures-texas-am-qb-johnny-manzielAnthony Armstrong WR érkezett, rostertölti ő is, de legalább Kyle ismeri.
Little Oaklandben kötött ki, megérdemli 😛
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Burlesonnal mi a helyzet? Ő meg Austin lesznek a két kezdő elkapók, ha bejön az elit eltiltása?Chargers LTErre az OTA-k és TC előtt lehetetlen válaszolni. Charles Johnson a hírek szerint nagyon tetszik a coaching staff-nak. Őt tavaly a Packers draftolta a 7. körben, az 53-as rosterre nem fért fel, októberben elhoztuk a practice squadból. A gond csak az volt, h. torn ACL-el érkezett, így rögtön IR-re került. 6'2", 215, a 40 yardot 4.38 alatt futotta.
több mint 10 éve
Burlesonnal mi a helyzet? Ő meg Austin lesznek a két kezdő elkapók, ha bejön az elit eltiltása?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Jaja remélem neki sikerül megmaradni a ligában mint volt FCS futó. Az utóbbi időkben ez nem igen jött össze.az már más kérdés, h. mennyire gondolja ezt komolyan. Mindenesetre eddig minden ok, jól kezelték Pettine-ék a helyzetet. Még lesz 1-2 nagy roham (TC, első meccs, első W, SB 😊 ), aztán normalizálódik a 'Manziel-mania' sztem.
Manzieltől pedig egy idézet ami tetszett:
“I’m a rookie. I need to earn my place. I need to earn my keep. Nothing here needs to be handed to me. I don’t need to be treated based off of what I’ve done in the past,”Drip
Ezt a sztorit gondolom már olvastátok, János smsezett Loggains-szal, h. húzzuk már be, mielőtt más elviszi. www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/05/johnnys_manziels_hurry_up_and.html
Az amcsi okosok rögtön azt szűrték le ebből, h. Farmer nem is akarta Johhny-t, inkább Haslam nyomatta a draftolását. Sztem ha a tulajunk mozgatta volna a szálakat, akkor 1/4-re, de legkésőbb 1/8-ra tuti őt választjuk és nem Gilbertet.
Pettine: www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/05/video_the_drafting_play_and_te.html
több mint 10 éve
Jaja remélem neki sikerül megmaradni a ligában mint volt FCS futó. Az utóbbi időkben ez nem igen jött össze.Manzieltől pedig egy idézet ami tetszett:
“I’m a rookie. I need to earn my place. I need to earn my keep. Nothing here needs to be handed to me. I don’t need to be treated based off of what I’ve done in the past,”
több mint 10 éve
vazz, ez a West elég monster. Nem lesz egyszerű szerelni.msn.foxsports.com/ohio/story/johnny-football-and-justin-gilbert-give-shoutout-to-dawg-pound-051714www.clevelandbrowns.com/news/article-1/Cleveland-Browns-rookie-minicamp-Notes-and-Quotes-/2dcacfae-22a7-41ce-a9b3-f323f9c6ad44
Legalább JFF el tud mondani egy mondatot 46 'you know' nélkül 😀 Máris egy pozitívum.
nagyon lassan szivárognak a hírek a minicampből, annyi mindenesetre kiderült, h. János első három passza sikeres volt 😊Joey Tribbiani
Here you goDrip
több mint 10 éve
msn.foxsports.com/ohio/story/johnny-football-and-justin-gilbert-give-shoutout-to-dawg-pound-051714www.clevelandbrowns.com/news/article-1/Cleveland-Browns-rookie-minicamp-Notes-and-Quotes-/2dcacfae-22a7-41ce-a9b3-f323f9c6ad44
Legalább JFF el tud mondani egy mondatot 46 'you know' nélkül 😀 Máris egy pozitívum.
nagyon lassan szivárognak a hírek a minicampből, annyi mindenesetre kiderült, h. János első három passza sikeres volt 😊Joey Tribbiani
Here you go
több mint 10 éve
msn.foxsports.com/ohio/story/johnny-football-and-justin-gilbert-give-shoutout-to-dawg-pound-051714Legalább JFF el tud mondani egy mondatot 46 'you know' nélkül 😀 Máris egy pozitívum.
nagyon lassan szivárognak a hírek a minicampből, annyi mindenesetre kiderült, h. János első három passza sikeres volt 😊
több mint 10 éve
Kb 3000ft-ért pólóval együtt bárhol tudsz csináltatni, csak szerezd meg ezt a logot nagyba 😊nem csak első körös QB, hanem második körös WR temető is ez a franchise. Robo, Massa, Little...
az legalább ilyen szomorú, h. így a Julio-cseréből egyedül Phil Taylor van még a csapatnál. Greg, Marecic, Weeden repültek, a Falcons 2012/4. körös pickjét pedig a Trent-feltradehez használtuk. Az is jól sikerült ._. Factory of sadness.
egy ilyen póló viszont kell 😀 Manzielf.
Joey Tribbiani
több mint 10 éve
nem csak első körös QB, hanem második körös WR temető is ez a franchise. Robo, Massa, Little...az legalább ilyen szomorú, h. így a Julio-cseréből egyedül Phil Taylor van még a csapatnál. Greg, Marecic, Weeden repültek, a Falcons 2012/4. körös pickjét pedig a Trent-feltradehez használtuk. Az is jól sikerült ._. Factory of sadness.
egy ilyen póló viszont kell 😀 Manzielf.
több mint 10 éve
Greg Little repült.BekiÉn bírtam, de ölég balf_sz volt szegény.. 😀
több mint 10 éve
Hát, figyelembe véve, hogy egy párharchoz azért vagy 15 meccs egymás ellen legalább, ha ebből leszámolom azt a 3-4-et amit a karrierjük során alapszakaszban játszani fognak egymás ellen, akkor kell a párharchoz még úgy 10 SB meccs.Gondolom a SB-n volt a hangsúly!8-) 😀 ZoliZoltánRemélem, hogy kialakul a következő években egy nagy párharc - a Bridgewater - Manziel párharc!Nagy párharc nehezen lesz belőle, mert 4 évente játszik 1 meccset a Vikings és a Browns, meg max. a Super Bowl, de azért arra nem vennék még mérget. 😊somoskovig
( NFC <---> AFC) !!! 😀 😀 😀
Manning - Brady párharc lassan befejeződik pár év múlva, addigra belejönnek a fiaink. 😛 Főleg úgy, hogy Manziel most kapott egy elkapót 😀 Gratulálok hozzá ... Sok sikert !
Remélem találkozunk a februári időszakban ! 😀Zoli
Éljen az optimizmus. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Greg Little repült.
több mint 10 éve
Gondolom a SB-n volt a hangsúly!8-) 😀Remélem, hogy kialakul a következő években egy nagy párharc - a Bridgewater - Manziel párharc!Nagy párharc nehezen lesz belőle, mert 4 évente játszik 1 meccset a Vikings és a Browns, meg max. a Super Bowl, de azért arra nem vennék még mérget. 😊somoskovig
Manning - Brady párharc lassan befejeződik pár év múlva, addigra belejönnek a fiaink. 😛 Főleg úgy, hogy Manziel most kapott egy elkapót 😀 Gratulálok hozzá ... Sok sikert !
----
Jó kis WR-ek jöttek....lesz végre egy jó Barnák? 😊
több mint 10 éve
Remélem, hogy kialakul a következő években egy nagy párharc - a Bridgewater - Manziel párharc!Nagy párharc nehezen lesz belőle, mert 4 évente játszik 1 meccset a Vikings és a Browns, meg max. a Super Bowl, de azért arra nem vennék még mérget. 😊
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Lusta vagyok utananezni, de ti hogy alltok capspace-szel? Mert AJ Houstonban mozgolodna. Amugy grat a drafthoz, kiraly volt. Johnny nagy kiraly, ha lejart a rookie szerzodese es PM visszavonul johet is Denverbe. 😀Jaja jönnek majd a 8 éve nézem és most jött el az ideje, hogy regisztráljak.... 😀 😀 na mindegy, én üdvözlöm Austint, tényleg kellett erősíteni a WR korpot, csodát nem várok tőle, kurvára fog hiányozni Gordon ezt gondolom mindenki tudja, de azért enyhíti az űrt, már ha benne lesz az 53-ba 😉Bad31a divatdrukkerektől nem félek, a média és a hype meg János miatt elkerülhetetlen 😊 Mondjuk sztem nem árt végre egy kis pozitív médiafigyelem. Legalább egy szezon erejéig.Joey TribbianiHolnap kezdődik a három napos rookie minicamp. National media kitiltva, csak a helyi újságírók lehetnek ott.Joey TribbianiNem is baj. Tudom szinte lehetetlen, de nem hiányzik Clevelandbe a média, a hype meg a rengeteg divatdrukker. Remélem idővel csendesednek majd a dolgokDrip
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Jaja jönnek majd a 8 éve nézem és most jött el az ideje, hogy regisztráljak.... 😀 😀 na mindegy, én üdvözlöm Austint, tényleg kellett erősíteni a WR korpot, csodát nem várok tőle, kurvára fog hiányozni Gordon ezt gondolom mindenki tudja, de azért enyhíti az űrt, már ha benne lesz az 53-ba 😉a divatdrukkerektől nem félek, a média és a hype meg János miatt elkerülhetetlen 😊 Mondjuk sztem nem árt végre egy kis pozitív médiafigyelem. Legalább egy szezon erejéig.Joey TribbianiHolnap kezdődik a három napos rookie minicamp. National media kitiltva, csak a helyi újságírók lehetnek ott.Joey TribbianiNem is baj. Tudom szinte lehetetlen, de nem hiányzik Clevelandbe a média, a hype meg a rengeteg divatdrukker. Remélem idővel csendesednek majd a dolgokDrip
több mint 10 éve
a divatdrukkerektől nem félek, a média és a hype meg János miatt elkerülhetetlen 😊 Mondjuk sztem nem árt végre egy kis pozitív médiafigyelem. Legalább egy szezon erejéig.Holnap kezdődik a három napos rookie minicamp. National media kitiltva, csak a helyi újságírók lehetnek ott.Joey TribbianiNem is baj. Tudom szinte lehetetlen, de nem hiányzik Clevelandbe a média, a hype meg a rengeteg divatdrukker. Remélem idővel csendesednek majd a dolgokDrip
több mint 10 éve
Holnap kezdődik a három napos rookie minicamp. National media kitiltva, csak a helyi újságírók lehetnek ott.Joey TribbianiNem is baj. Tudom szinte lehetetlen, de nem hiányzik Clevelandbe a média, a hype meg a rengeteg divatdrukker. Remélem idővel csendesednek majd a dolgok
több mint 10 éve
Remélem, hogy kialakul a következő években egy nagy párharc - a Bridgewater - Manziel párharc!( NFC <---> AFC) !!! 😀 😀 😀
Remélem találkozunk a februári időszakban ! 😀
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 10 éve
Austint én is bírom, csak tényleg maradjon egészséges.Egy érdekes cikk arról, hogyan tradelt fel a Bills. Eredetileg a Houstonnal tárgyaltak. És köszi Jags 😊 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24563638/bills-tried-to-trade-up-to-no-1-still-landed-sammy-watkins-at-no-4
Holnap kezdődik a három napos rookie minicamp. National media kitiltva, csak a helyi újságírók lehetnek ott.
több mint 10 éve
FociJani jó kis játszótársat kapott. Maradjon egészséges és mutasson olyan formát mint régebben nálunk. Sok yardot és TD-t neki!