Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
WowOTA-k alatt semmin sem lepődök meg 😊 Massaquoi is minden felszerelés nélküli edzésen sztár volt, aztán jöttek a meccsek...
...So far, one free-agent signee, Anthony Armstrong, looks as if he could be the front-runner at No. 2 and is showing skills that would make him a solid No. 1, if needed...
Azért az komoly így 31 évesen alig 50 elkapással a háta mögöttDrip
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Wow...So far, one free-agent signee, Anthony Armstrong, looks as if he could be the front-runner at No. 2 and is showing skills that would make him a solid No. 1, if needed...
Azért az komoly így 31 évesen alig 50 elkapással a háta mögött
több mint 10 éve
Haters gonna hate 😊Ez volt JF reakciója 😊Dzsoni bulizott.Ennyi erővel Gronk is tanulmányozhatná azt a fránya playbookot ...Drip
Természetesen rögtön jöttek a megjegyzések, h. inkább a playbookot kéne tanulmányoznia.
Joey Tribbiani
instagram.com/p/oehLInI3CN
Csak aztán nehogy egy buli után részegen vhol ott felejtse 😀
Ma kezdődik megint egy két napos OTA.Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Ez volt JF reakciója 😊Dzsoni bulizott.Ennyi erővel Gronk is tanulmányozhatná azt a fránya playbookot ...Drip
Természetesen rögtön jöttek a megjegyzések, h. inkább a playbookot kéne tanulmányoznia.
Joey Tribbiani
instagram.com/p/oehLInI3CN
Csak aztán nehogy egy buli után részegen vhol ott felejtse 😀
Ma kezdődik megint egy két napos OTA.
több mint 10 éve
Meg a backup long snapper is. 😛Dzsoni bulizott.Ennyi erővel Gronk is tanulmányozhatná azt a fránya playbookot ...Drip
Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Dzsoni bulizott.Ennyi erővel Gronk is tanulmányozhatná azt a fránya playbookot ...
Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Hendrix
1 555
vereti az öregI know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
Dzsoni bulizott.Természetesen rögtön jöttek a megjegyzések, h. inkább a playbookot kéne tanulmányoznia.
Dustin Fox ✔ @DustinFox37
Somewhere tonight Hoyer is sipping an Aquafina and watching some game film laughing at how easy this competition is going to be. #GoBrowns
Derek Anderson ✔ @DAnderson314
@DustinFox37 there are 3000 other athletes in Vegas this weekend. Why is Johnny the only one everyone is worried about?
Igen, ő a 'mi' DA-nk 😀
több mint 10 éve
goingdeep.taccs.hu/2014/05/23/a-johnny-manzielt-szexualis-zaklatassal-vadolo-keresetlevel/Samantha Schacher, The Headline News host who supposedly filed the the bizarre sexual harassment lawsuit against Browns quarterback Johnny Manziel, said Friday she was the victim of a hoax and that she's never even met Manziel.
Azért ebben elég konkrét dolgok vannak. Reméljük csak egy nagyravágyó prosti is kitaláció az egész.D11
www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/05/samantha_schacher_says_johnny.html
Innentől minden szó felesleges ebben a témában.
több mint 10 éve
goingdeep.taccs.hu/2014/05/23/a-johnny-manzielt-szexualis-zaklatassal-vadolo-keresetlevel/Azért ebben elég konkrét dolgok vannak. Reméljük csak egy nagyravágyó prosti is kitaláció az egész.
több mint 10 éve
... és nem sokáig kellett várni a média figyelmére, Dzsoniboyt már meg is vádolták szekszuális zaklatással, ami viszont rövid úton kiderült, hogy hamis vád volt...direkt nem írtam be, annyira abszurd faszság volt a vád...
Csiriba
inkább olvasgassátok ezt: www.dawgsbynature.com/2014/5/22/5733538/press-man-the-threat-of-pressure-and-justin-gilbert
ezért kellett nagyon Gilbert.
több mint 10 éve
... és nem sokáig kellett várni a média figyelmére, Dzsoniboyt már meg is vádolták szekszuális zaklatással, ami viszont rövid úton kiderült, hogy hamis vád volt...TJ Wardot pedig letartóztatták rendbontásért, verekedésért ami egy Denveri becsületsüllyesztő előtt volt, offseason én így szeretlek...
több mint 10 éve
Big Joe nagy arc 😊# Browns tackle Joe Thomas on Manziel: "Johnny has done a good job of being a rookie, keeping his mouth shut."
"Rookies are supposed to be seen and not heard, which is what he’s done.”
több mint 10 éve
rövid OTA jelentés bővebben itt www.clevelandbrowns.com/news/article-1/Browns-Wednesday-OTA-Practice-Notes-and-Quotes/2f0432b7-834f-41f9-90d7-caab3503234e- A D# dominálta az O#-t a 11-11-es snapeknél
- Whitner igazi vezér, mindenkit mentorál, DB-ket linebackereket még a vizes fiút 😀
- Sehol sincs konkrét kezdő ( na jó azért Thomas, meg Haden helye azért betonbiztos ) Sheard, Mingo és Kruger felváltva edzettek az első csapattal. Kruger azonban a cserékkel kezdett ezt azért érdemes megjegyezni. Akár csak azt, hogy Johnny csak a 3. csapattal edzett, Thigpen a 2.-al és Hoyer volt a kezdőkkel.
- Hoyer Shotgun felállásból kapta a lasztit, és volt szimulált pass rush is, csak, hogy belerázódjon a dolgokba ... persze a térdét békén hagyták 😊
- Mindenki meglepődött, hogy Johnny mennyire csendes srác
több mint 10 éve
Joey TribbianiJaja, bocs, a secre gondoltam persze, ami tetszetős lesz alighanem a jövőben is, bár én bírtam Ward 'kifinomult' stílusát is.. ^ ^
több mint 10 éve
Johnny Slippers 😀jó kis fejtörők ezek az egysorosok 😀Lehet, de akkor ugyanúgy elhozzuk Bitoniot is ? 😊 Amúgy nagyon jó kis interjú, bírom Farmer válaszait. erre pl .:
tegnap volt Farmerrel interjú az ESPN 850 podcastjában, mondott pár érdekeset. A drafton Bitonio volt az, akit semmiképp sem hagyott volna benn; Manziel csak akkor kezd, ha Hoyer megsérül; Zack Martin szerinte biztosan sztár lesz. Lehet ő volt az elsődleges célpont Gilbert után ?
www.dawgsbynature.com/2014/5/20/5736632/on-the-clock-with-ray-farmerJoey Tribbiani
Tony: If we weren't able to trade up and take Johnny Manziel the quarterback we would have most likely wound up with is ____?
Farmer: Is already on the roster.
nincs jobb válasz 😀
Itt meg a komplett draft class egy képen 😊
előszőr majdnem felkacagtam Manziel papucsos beállásán, de aztán konkrétan sikerült is mikor megláttam mögötte Bitonio klasszik szandál+zokni kombóját 😀😀Drip
Megy az első OTA, Hoyer is a pályán.
több mint 10 éve
jó kis fejtörők ezek az egysorosok 😀Lehet, de akkor ugyanúgy elhozzuk Bitoniot is ? 😊 Amúgy nagyon jó kis interjú, bírom Farmer válaszait. erre pl .:
tegnap volt Farmerrel interjú az ESPN 850 podcastjában, mondott pár érdekeset. A drafton Bitonio volt az, akit semmiképp sem hagyott volna benn; Manziel csak akkor kezd, ha Hoyer megsérül; Zack Martin szerinte biztosan sztár lesz. Lehet ő volt az elsődleges célpont Gilbert után ?
www.dawgsbynature.com/2014/5/20/5736632/on-the-clock-with-ray-farmerJoey Tribbiani
Tony: If we weren't able to trade up and take Johnny Manziel the quarterback we would have most likely wound up with is ____?
Farmer: Is already on the roster.
nincs jobb válasz 😀
Itt meg a komplett draft class egy képen 😊
előszőr majdnem felkacagtam Manziel papucsos beállásán, de aztán konkrétan sikerült is mikor megláttam mögötte Bitonio klasszik szandál+zokni kombóját 😀😀
több mint 10 éve
jó kis fejtörők ezek az egysorosok 😀Szerintem a secondaryre gondolom Mingo elvtárs ... K'waun Williamst meg Robert Nelsont is szerződtettük, bár Gilbert és Desir még várat magáraDripGilbert, Desir, KW. Williams, R. Nelson. 🏈Mingoque ? 😊Joey Tribbiani
www.dawgsbynature.com/2014/5/20/5736632/on-the-clock-with-ray-farmer
több mint 10 éve
Szerintem a secondaryre gondolom Mingo elvtárs ... K'waun Williamst meg Robert Nelsont is szerződtettük, bár Gilbert és Desir még várat magáraGilbert, Desir, KW. Williams, R. Nelson. 🏈Mingoque ? 😊Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Gilbert, Desir, KW. Williams, R. Nelson. 🏈Mingoque ? 😊
több mint 10 éve
Nem kell túl misztifikálni a dolgokat ... ezt viszont már rég vártam 😊Nekem is szokasom mondjuk! 😀
Drip
több mint 10 éve
goingdeep.taccs.hu/2014/05/18/johnny-manziel-es-a-22-es-csapdaja/Fu de szar cikk. Ez a resz kulonosen tetszett.
Erdekes...ZoliZoltán
Az ilyen Jerry Jones és Jimmy Haslam-féle ownerek évekre tönkre tudnak vágni egy franchise-t, legyen ott bármilyen edző vagy játékosállomány.