Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Johnny Footballt,draftolta az MLB-s Padres 😀 😀 Mostantól lehet Johnny Baseball is 😀 😀Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 10 éve
Szerintem senki sem vont le nagy következtetéseket ebbôl a pár fotóból, nem tudom hol olvastál ilyet. Pár buli belefér, ez nem kérdés, de ne minden héten ez legyen a téma. Rengeteget kell tanulnia, pl. az idei offseasonben tart a kezében elôször playbookot...Joey TribbianiVan playbookja a Tekszasz ájenem csapatának is. Üvegalakú és gumihattyún lehet dekódolni.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Azért nem kéne mindenkinek pár Manzieles bulifotó miatt egyből átmennie vénemberbe és sopánkodnia, hogy "ajjaj, nem lesz ennek jó vége".Sobri JóskaSzerintem senki sem vont le nagy következtetéseket ebbôl a pár fotóból, nem tudom hol olvastál ilyet. Pár buli belefér, ez nem kérdés, de ne minden héten ez legyen a téma. Rengeteget kell tanulnia, pl. az idei offseasonben tart a kezében elôször playbookot...
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Azért nem kéne mindenkinek pár Manzieles bulifotó miatt egyből átmennie vénemberbe és sopánkodnia, hogy "ajjaj, nem lesz ennek jó vége".Azokról a képeségekről melyek egy irányítót jó irányítóvá, leaderré, bajnokká tesznek semmi se árul el, hogy szeret bulizni, lazulni, kikapcsolódni vagy sem.
Manziel tavaly is szeretett, aztán meg lehet nézni mennyire összeszedett volt az azt követő szezonban.
Lehet mondani, hogy az NCAA, ez meg NFL, de nem is arról írok, hogy mekkora a mesterségbeli tudása, mert az adott és fejleszthető, és teljesen irreleváns ezen képek megítélése során.
Arról a mentalitásról beszélek, amellyel győzelemre lehet vezetni csapatokat és melyek megvannak Manzielben. Akár bulizik, akár nem.
Már többször is bebizonyította, hogy nem erről szól az egész éve.
Elég érett sportember. És egy szurkoló is lehetne elég érett, hogy pár partyfotóból nem von le egyből téves következtetéseket.
Ha partyanimal akarna lenni megtehetné, megfelelő hozzá a családi/anyagi háttere.
Megtehette volna már a középsuliban, egyetemen is.
De minden szezonjára odatette magát.
Nem túl logikus, hogy majd pont most, az NFL-ben ne így lenne.
Számára ez a fajta élet, a luxus nem új, nem hat rá mágnesként, egyszerűen neki ilyen a karaktere, szereti jól érezni magát.
És leginkább akkor érzi magát jól, ha nyer a csapatával. Ezért csinált vele nagy fogást a Browns. És ezért feleslehóges sápitozni pár bulifotó miatt.
több mint 10 éve
Azért tényleg figyelhetne magára, minden szem rászegeződik! Amúgy tetszik hogy nem egy élre vasalt zoknis pedáns Manning, csak majd a pályán is legyen vagány 😊 Már ha pályára lép jövőre 😀Rookie kártya Manzielről, a múlt hét végi Rookie Premierről.ezt kellett volna rárakni:
iktriad
| no offense, én csípem egyébként. | MarioAna
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
szezon közben nincs ilyenre idő 😛És mivan ha erről fog szólni az egész éve?LanceVanceengem nem zavar, de lehet azért nem kéne minden hétvégén 😓 vagy legalább egy kicsit visszafogottabban.Joey TribbianiRookie kártya Manzielről, a múlt hét végi Rookie Premierről.ezt kellett volna rárakni:
iktriad
több mint 10 éve
Akkor a Browns draftolta a 21. század Ryan Leafjét. 😀😀És mivan ha erről fog szólni az egész éve?LanceVanceengem nem zavar, de lehet azért nem kéne minden hétvégén 😓 vagy legalább egy kicsit visszafogottabban.Joey TribbianiRookie kártya Manzielről, a múlt hét végi Rookie Premierről.ezt kellett volna rárakni:
iktriad
több mint 10 éve
Úgyse akarták mélyvízbe dobni túl hamar. Most csak kipróbálja, hogy mit fognak csinálni a drukkerek amikor ő lesz a kezdő.És mivan ha erről fog szólni az egész éve?LanceVanceengem nem zavar, de lehet azért nem kéne minden hétvégén 😓 vagy legalább egy kicsit visszafogottabban.Joey TribbianiRookie kártya Manzielről, a múlt hét végi Rookie Premierről.ezt kellett volna rárakni:
iktriad
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
És mivan ha erről fog szólni az egész éve?engem nem zavar, de lehet azért nem kéne minden hétvégén 😓 vagy legalább egy kicsit visszafogottabban.Joey TribbianiRookie kártya Manzielről, a múlt hét végi Rookie Premierről.ezt kellett volna rárakni:
iktriad
több mint 10 éve
😀 😀 😀 😀 😀Rookie kártya Manzielről, a múlt hét végi Rookie Premierről.ezt kellett volna rárakni:
iktriad
Az van a kártyákra írva, hogy hot rookie, nem az hogy drunk rookie. 😀😀
több mint 10 éve
engem nem zavar, de lehet azért nem kéne minden hétvégén 😓 vagy legalább egy kicsit visszafogottabban.Rookie kártya Manzielről, a múlt hét végi Rookie Premierről.ezt kellett volna rárakni:
iktriad
több mint 10 éve
Groves dafuq ?! Pedig bírtam ...
több mint 10 éve
Ez a Groves-cut kicsit azért meglepett. 'Jack'-poszton Kruger és Sheard fognak rotálni, ott megvagyunk, viszont a második oldalon Mingo mögött/mellett nincs nagyon senki. Persze lehet Kirksey-t ott is bevetjük néha.Larry Grant is távozott, két hetet volt a csapatnál.
több mint 10 éve
Aaron Berry nagy kedvencem volt. Csak állandóan lesérült aztán meg Rambo-nak hitte magát egy Tesco parkolóban. 😊
több mint 10 éve
Lövésem sincs miért haladunk ilyen lassan a rookie-szerződésekkel, de ma aláírt Kirksey, így már két contract pipa 🏈
több mint 10 éve
Ma is volt egy OTA session. Manziel tipikus rookie napon van túl, dobott pár interceptiont (közte két pick6 Hitnernek és Hadennek), de övé volt a nap passza is: jobbra kimozogva a zsebbôl egy 30 yardos TD átadás a pálya bal oldalán futó Cameronnak. Egybk. továbbra is Hoyer-JF-Thigpen a sorrend, de 11-11 ellen Johhny a starter, ezeknél a drilleknél Hoyer még pihen.Gilbert kihagyta a mai edzést, de semmi komoly. Rubin visszatért.
Leigazoltuk Aaron Berry-t, ô sem egyszerû figura, de Pettine szerint egy próbát megér. Julian Poseynak kellett távoznia a move miatt.
Egy jóféle, de elég kritikus hangvételû interjú a HOF Chris Carterrel Gordonról és a drogokról. www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/06/hall_of_fame_wr_cris_carter_on.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
több mint 10 éve
www.wkyc.com/story/sports/nfl/browns/2014/05/30/gordon-issued-speeding-ticket/9785915/így elcseszni egy karriert... ostoba emberek.
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
TJ Wardot pedig letartóztatták rendbontásért, verekedésért ami egy Denveri becsületsüllyesztő előtt volt, offseason én így szeretlek...CsiribaÉn most azt olvastam, hogy egy korsót vágott hozzá a csaposhoz, amikor mondta neki, hogy alkoholt nem fogyaszthat bent a klubban. Június 23-án lesz a kihallgatása, de nagy következménye nem valószínű, hogy lesz.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Whitner-t egyre jobban bírom 😊#Browns SS Donte Whitner said if he were in Johnny Manziel's draft class, he probably would've been in Vegas with him last weekend.
És Pettine-t is.
#Browns HC Mike Pettine on Manziel spraying champagne: I'm not going to micromanage our players outside building.
#Browns HC Mike Pettine said his advice to Johnny Manziel on going to Vegas was have fun. Not concerned as long as it doesn't affect job.
több mint 10 éve
WowLOL
...So far, one free-agent signee, Anthony Armstrong, looks as if he could be the front-runner at No. 2 and is showing skills that would make him a solid No. 1, if needed...
Azért az komoly így 31 évesen alig 50 elkapással a háta mögöttDrip
hagyjuk már, elég sokat láttam játszani, többek között mind az 50 elkapását 😊😊
ő egy ST gunner, és ennyi
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
persze ilyenkor mindenki future HOF. Mindenesetre marad az ami ilyenkor mindig ....reménykedünk, hogy ha így marad akkor hozza ezt a formáját.WowOTA-k alatt semmin sem lepődök meg 😊 Massaquoi is minden felszerelés nélküli edzésen sztár volt, aztán jöttek a meccsek...Joey Tribbiani
...So far, one free-agent signee, Anthony Armstrong, looks as if he could be the front-runner at No. 2 and is showing skills that would make him a solid No. 1, if needed...
Azért az komoly így 31 évesen alig 50 elkapással a háta mögöttDrip
#hátpersze
több mint 10 éve
Ebben a projektben remélem nem fog meghibásodni semmi 😊.If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!