Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 10 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Bourbon whisky gyártók bejelentették a országos kapacitás megnövelését.

Viccet félretéve reméljük okult belőle, és ha nem lesz trade Mariskáért akkor megmutatja végre a tehetségét.
több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 133 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Johnnyfiút kiengedték az elvonóról.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 454 — Believelander
3. meccs Tampa. Lehet ott fent már tudnak valamit, Winston vs. Mariota ? 😀

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Washington,Buffalo,Tampa,Chicago az előétel.
 www.clevelandbrowns.com/news/article-5/Cleveland-Browns-announce-2015-preseason-schedule/e6eae937-5308-49cc-8a88-dc0b48bb3705
több mint 10 éve
Jó igazolás, örülök neki, az ilyen 1 éves 'prove it' szerződések mindig tetszenek. Persze nincs megoldva így sem a poszt, de nem annyira nyomasztó a hiány, mint eddig. Jó elkapó, fasza induló- és végsebességgel, tul.képp egy túlméretezett receiver, ebből következően a blokkolás nem éppen az erőssége. Több kisebb sérülése is volt, minden szezonjában kihagyott min. 1 meccset.

több mint 10 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Rob Housler aláírt hozzátok egy évre 1,76 m $-ért. Így ő a második TE 1év alatt aki a cardstól jött hozzátok.
több mint 10 éve
Housler vizital ma Bereaban, jo lenne ha nem is utazna tovabb.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
kacsa

több mint 10 éve
hoppá
 www.bleedinggreennation.com/2015/4/7/8361247/johnny-manziel-trade-rumors-eagles-sam-bradford-browns-marcus-mariota-nfl-draftHighlander
nem olvasok draft előtti pletykákat, túl nagy százalékban jönnek be, nem lenne izgi élőben nézni.

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
hoppá
 www.bleedinggreennation.com/2015/4/7/8361247/johnny-manziel-trade-rumors-eagles-sam-bradford-browns-marcus-mariota-nfl-draft

több mint 10 éve
Johnny golfozott egyet a faterjával, a húsvéti ünnepeket is otthon tölti, aztán megy vissza a rehabra. Talán jövő héten végleg kiengedik.

www.cleveland.com/browns/index.ssf/2015/04/johnny_manziel_enjoys_a_round.html

több mint 10 éve
mm jó ezeket vissza olvasni 😀 mindig érdekesek, hogy alakulnak a dolgok utánaDrip
Milliner sem lett volna jobb választás Mingonál, ezt sem gondoltam volna akkor. Az a 2013-as class nem volt valami penge.

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
mm jó ezeket vissza olvasni 😀 mindig érdekesek, hogy alakulnak a dolgok utána

több mint 10 éve
Lehet K'waun Williamsre gondolsz mikor nézegettem az UDFA listát akkor mondtam, hogy neki szurkolok mert fasza 😊 Vagy Vassadira gondolsz aki Crowell-t mondta telitalálatnak 😊Drip
ja, lehet erről van szó.

a két évvel ezelőttiben sem találtam, szal csak flesseltem valszeg 😊

Na végleges Mock tradek és mindenféle hülyeség nélkül.
1. Kör Dee Milliner CB Alabama - Még mindig
2. kör még mindig nincs
3. kör Gavin Escobar TE San Diego State - Még mindig
4. kör Safety aki a legjobb és még bent maradt... De jó lenne ha lecsúszna Swearinger vagy Rambo azt a büdös ... De így is örülnék a 4. körben mondjuk Shawn Williamsnek és Duke Williamsnek is.
5. kör Mindenképp egy Guard után kéne nézni, én pl Brian Wintersnek örülnék itt de ha Hugh Thornton jön az se baj. Láttam, hogy Stillst is ide írják ő jöhetne a kör végén.
6. kör Kell még DE/OLB is Cornelius Washington után elvileg érdeklődtünk de jöhetne Buchanan is vagy ha lecsúszik Malliciah az se rossz.

A vége összecsapott lett sőt már alig Mock draft de ez van Drip

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
#ithasbegun Drip
tavaly asszem telibe találtál valami késői köröst, nem?Joey Tribbiani
Nem is rossz ötlet ! Vissza is néztem a tavalyi végső mockom
1/4 Johnny Manziel QB Texas A&M
1/26 Jason Verrett CB TCU
2/35 Morgan Moses OT Virginia
3/71 Jarvis Landry WR LSU
3/83 Chris Borland ILB Wisconsin
4/106 Charles Sims RB West Virginia
4/147 Trai Turner OG LSU
5/145 Antone Exum CB/S Virginia Tech
6/ 180 Prince Shembo OLB Notre Dame
7/218 Kairo Santos K
Az első körbe eltaláltam mind a 2 posztot igaz fordított sorrendbe de Johnny jött. A 2. kör Ofalba ment szintén, igaz se az ember se a Tackle poszt nem stimmel. WR nem jött, de ILB szintén a 3. körben Kirksey személyében. Az Rb picket én 1. körrel hátrébb tettem West is a 3.ban jött. Desir pedig az egyik 4. körösünkkel, de végül is egy hátsó körös CB picket még így is jósoltam.

Lehet K'waun Williamsre gondolsz mikor nézegettem az UDFA listát akkor mondtam, hogy neki szurkolok mert fasza 😊 Vagy Vassadira gondolsz aki Crowell-t mondta telitalálatnak 😊

több mint 10 éve
#ithasbegun Drip
fasza lett, de remélem nem így választunk 😀

Shelton persze simán király, ő jöhet.
Gordon után még egy sötét ló WR-t viszont nem szeretnék. Inkább legyen kicsit gyengébb akár, de lehessen rá számítani.
A 2. körös OT választással meg tudnék barátkozni, de még ezt is korainak érzem (sokan az elsőben mockolnak O falembert, az nagyon nem tetszene). Pont azért, mert így nagyon hátra szorul a TE, ami jóval nagyobb need jelenleg.
Grayson (ha nem lesz feltrade) tökéletes a 3.-ban, persze ő nem ment meg minket McCowntól.
A DE pickben van logika, de túlzásnak érezném, h. az első 5 pickből kettő is a DL-be megy, miközben tight end még mindig nincs és egy pass rusher is hiányzik. Ugyanezért nem tetszik a következő C választás sem 😊

tavaly asszem telibe találtál valami késői köröst, nem?

több mint 10 éve
#ithasbegun

Először is trade-k nincsenek, ha lennének nyilván Mariota-t céloztam volna meg. Bár annyi pick van mint az állat , ezekből úgy is tuti cserélgetni fogunk a draft napján.
Másodszor pedig lesznek olyan pick-ek ahova alternatívát is írok, de hátra felé haladva ezek lehet eltűnnek majd.
Harmadszor próbáltam nem hétköznapi lenni, vitatkozni ér, meg amúgy is mindenki tudja, hogy hülyeség az összes mock 😛

1/12 Danny Shelton - DT - Washington
Lehetett hallani, hogy Taylort kimozgatjuk ez esetben a fal közepe üresen marad. Valaki kell középre, és Sheltont remélhetőleg nem viszi el a Bears. Ha pedig így van akkor túl nagy érték bent hagyni. Brutális felépítésű, meglepően fürge, könnyen lecsúszik a blokkokról, rengeteg tackle-t szerzett üldözésből. Ugyanazt nyilván nem fogja nyújtani mint egyetemen,irreális elvárás is lenne, de bazi nagy upgrade lenne. Hello Wilfork 2.0 😊
1/19 Dorial Green-Beckham - WR - Oklahoma
óóóó hell yeah ! Valószínű csak én vagyok ezzel így és vajmi kevés esély van erre, de basszus, ha ez összejönne ... Először is láthattuk már, hogy Farmer telibe szarja a WR draftot. Tavaly egy se jött idén meg nem is egy interjúba mondta, hogy nem ez a poszt az elsődleges számára ergo nagy valószínűséggel nem az első körben akarjuk megoldani ezt a kérdést. Másodszor a legtöbb mockban ahova WR-t írnak nekünk, ott Parker, Strong, White neve szerepel. Pedig DGB-vel sem járnánk szarul. Igazi sötét ló, olyan értelemben, hogy tényleg nehéz megtippelni hol fog elkelni. 2. körben is simán bent lehet még, de szerintem legkésőbb az 1. kör vége fele kimegy. Nos, alaptény: Ha van egy Beckhamed szarul nem jársz 😛 Továbbá itt az esély, hogy Gordont egy az egybe vissza kapjuk. Oké-oké balhés... de ezt úgy is telibe fogják szarni. Igazi Gamechanger, hosszú karok, magas is, jól gyorsul, 1 az 1 elleni szitukat is megnyeri, red zone freak, mi kell még ? Persze hosszú kezeit gyakrabban is használhatná, meg a routejai sem tökéletesek, de tényleg ha karakterproblémáit levetkőzi nagy fogás lehet. Gordonhoz hasonlítottam fentebb, de ez nem feltétlen igaz,a CBS-en Julio Joneshoz hasonlítják (annak idején róla is "lecsúsztunk). DGB-Bowe-Hawkins-Hartline... nem szar ez 😀
alternatíva- Ja’elen Strong, La’el Collins, vagy ha az elején nem jön össze Shelton még Malcom Brownal is megbarátkoznék
2/43 – Jake Fisher – OT – Oregon
Sokat gondolkodtam itt, hogy TE vagy OT legyen-e de végül utóbbi mellett döntöttem. Schwartz nem rossz egyébként, de a csapból is az folyik, hogy bemozgatnánk OG posztra, Fisher meg mehetne ki a helyére. Jó technikája van, agilis játékos, fáradhatatlan, zone-blocking rendszerbe illő teste van (amire ugyan pakolni kell izmot), klasszik RT. Blokkjait nem mindig fejezi be, és a speed rusherekkel meggyűlhet a baja, de mindent összevetve, itt nagyszerű érték, és hasonló teljesítményt nyújthat mint Bitonio.
alternatíva – TE. Maxx Williams nekem kicsit túl értékelt de itt nem lenne rossz húzás, vagy esetleg Walford. QB – sanszos ez is Petty, Grayson bármelyik elérhető lesz még itt
3/ 77 – Garret Grayson – QB – Colorado State
Sok mindent nem tudok ehhez fűzni. Nem hinném, hogy 2. körbe elkelne, hacsak nem reachelünk egyet. Kicsit visszább röviden összefoglaltam a véleményemet vele kapcsolatban, de mivel nincs olyan év Clevelandben, hogy QB gond ne legyen jöjjön 😀
alternatíva- Szívem szerint Lorenzo Mauldint írtam volna, nagyon szerettem az egyetemen. Csak a mi rendszerünkbe nem igazán lenne fit :/ Szóval valami 34OLB vagy ha eddig nem jött volna WR akkor Justin Hardy.
4/111 – Henry Anderson – DE – Stanford
Valaki kell még a falba, még ha csak szituációs playernek is. Anderson ugyan bizonyos szinten limitált játékos(sebesség) annyira sokoldalú és és a technikája is tetszetős, hogy egy elég hasznos tagja lehet a csapatnak. Jól használja hosszú karjait és rengeteg negatív yardos tackleje volt.
4/115 – B.J Finney – C - Kansas State
Na most vagyok ott, hogy kezd sok lenni a pickünk 😀 Lehet ILB-t kéne húzni, vagy TE-t, de valamiért úgy érzem, hogy Mack kidőlése, és a világtalan cserék miatt ide valahol itt a 4.-5. kör környékén fogunk húzni. Finney nem egy könnyen elmozdítható center, jó karmunkával, igazi vezéregyéniség, az öltözőben tuti mindenki csipázná (csak, hogy legyen egy kis kontraszt a DGB pick után 😀 ) Ellenben nem igazán atletikus, mindent a felső testére bíz, hogy majd azzal megoldja a dolgot. Cserének tökéletes, de reméljük nem lesz még egy Mack sérülés.
alternatíva – Ramik Wilson valahol még befigyelhet, neki örülnék is.
5/147 – Wes Saxton – TE – South Alabama
Ez egy biztos pick volt a számomra szándékosan toltam ennyire ki a TE draftot. Saxtonról korábban már csevegtünk, minden esély meg van rá, hogy egy csiszolatlan gyémántra bukkanjunk, viszont rizikós pick is ez egyben, mert nem biztos, hogy rookieként sok lehetőséget kéne, hogy kapjon. Ja egyébként sanszosan reach még itt de a GM-ek ezt leszarják.
alternatíva lehet itt megint Ramik Wilson, vagy esetleg egy FS
6/189-Adrian Amos – FS – Penn State
Kicsit hasonló ez mint a Finney pick. Bár láthattuk, hogy Gipson után is van élet, de Amos szerencsére nem csak safetyt tud játszani, ha kell belehet tenni cornernek is, így mondhatni több helyre is van Depth, ráadásul visszahordó ként is lehet kísérletezni vele.
6/202 – Trey DePriest – ILB – Alabama
Ha már Wilson úgy is kiment, akkor jöjjön a „vészterv”. Persze semmi garancia, hogy DePriest is elérhető lesz itt (egyébként az Amos pick itt felcserélhető). klasszikus 3-4es ILB, aki szereti támadni a LOS-t és átlagos sebességgel valamint coverage képességekkel rendelkezik. Reméljük, nem dől ki megint a fél csapat, de ha igen akkor mehet a mélyvízbe.
7/229 – J.R. Tavai – OLB – USC
Itt már tényleg csak ráböktem valakire. Volt DE és OLB is, lehet training campbe dolgozni vele aztán vagy elsüllyed, vagy csereként ellesz.
alternatíva - gondolkodtam még, hogy egy kickert is rakjak be, de nem hinném, hogy draftolnánk. De csakhogy mondjak egy nevet: Kyle Brrindza. Ellenben ha Brock Hekking itt még elérhető azonnal helyet cserél Tavai-al. De a 7. kör már senkit nem érdekel 😀

több mint 10 éve
 www.dawgsbynature.com/2015/4/1/8328513/espns-chris-mortensen-browns-90-percent-done-with-manziel

"The bottom line is that Johnny Manziel's future with the Browns has been in question. When they were putting together half of a new offensive staff, Manziel's name barely even came up in conversation."
Mortensen
Bírom az ilyen százalékos lövöldözéseket, mikor még mindig rehabon van a srác, de tény, h. egyelőre úgy néz ki nem lehet rá építeni. 3 hét és kiderül, mert azt még mindig nem hiszem, h. McCownnal akarjuk végigtolni a szezont.

több mint 10 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Azt álmodtam este, hogy 1/1-re feltrédeltünk 😊Bad31
és ott húztok egy LB-t 😊Shilkor
Nem rémálom volt 😉

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Azt álmodtam este, hogy 1/1-re feltrédeltünk 😊Bad31
és ott húztok egy LB-t 😊
több mint 10 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Azt álmodtam este, hogy 1/1-re feltrédeltünk 😊

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
@tradeforparkersutianap
Farmer es az elkapok 😊

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
holnap/holnapután jön az első mock tőlem ! :cool:
#ithasbegunDrip
#tradeformariota 😀Joey Tribbiani
@tradeforparker

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
#ithasbegunDrip
#tradeformariota 😀

több mint 10 éve
#ithasbegun