Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 11 éve
53 tipp. Nincs sok kérdés, főleg így, h. Wade is távozott injury settlement-tel.QB – Weeds, JC, Hoyer (3) – Hoyer nagyon szar, de harmadik számúnak elmegy. Reméljük idén nem kerül bevetésre a backup backupja.
RB – T-Rich, Brandon Jackson, Cook (3) – Ogbonnaya-t ide is írhattam volna. Cook-nak nagyon szurkolok, jól játszott a Colts ellen, ha ma is bizonyít odaérhet.
FB – Ogbonnaya (1)
TE – Cameron, Davis, Barnidge, Smelley (4) – Smelley full back-ként és a spec. team-ben is bevethető, ez elég lehet.
WR – Gordon, Little, Bess, Benjamin, Nelson, Cooper (6) – Norwood távozásával itt minden kérdés tisztázódott.
OL – Joe, Schwartz, Mack, Greco, Lauvao, Pinkston, Cousins, Gilkey, Butler (9) – esetleg Shaw még beférhet, ha 10 támadó falembert akar Chud, de erre van a PS
DL – Rubin, Taylor, D. Bryant, Winn, Hughes, Kitchen (6) – Armonty Bryanten gondolkoztam még, de nem nagyon villogott a campben, inkább PS-esélyes
LB – Kruger, Mingo, Groves, Sheard, DQ Jackson, Robertson, Fort, JMJ, Carder (9) – sztem idén még megtartjuk JMJ-t, nem lesz meglepi cut. Carder hasznos spec. teamer.
CB – Haden, Owens, Skrine, McFadden (4) – kevés ez a 4 CB, de Bademosi itt is bevethető. Akeem Auguste sokat volt akcióban Indianapolisban, de nem győzött meg.
S – Ward, Gipson, Bademosi, Aubrey, Slaughter (5) – Aubrey kellemes meglepetés, a campben is sokat edzett a kezdőkkel.
K – Graham (1)
P – Lanning (1)
LS – Yount (1)
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Persze, jogos a dolog, de pont emiatt lesz mókás pl. Campbell küzdelme az elemekkel. 😊
több mint 11 éve
hívazOhio? vagy kinek?jó a szó ! 😊DripÚgy néz ki, teljesen tartalékos csapattal állunk ki a Bears ellen. Jó lesz... 😊MingoUccsó pre-meccset tilos megnézni élőben, max. ha nagyon unatkozol. Amúgy is indul a college szezon 😊Joey Tribbiani
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
jó a szó ! 😊Úgy néz ki, teljesen tartalékos csapattal állunk ki a Bears ellen. Jó lesz... 😊MingoUccsó pre-meccset tilos megnézni élőben, max. ha nagyon unatkozol. Amúgy is indul a college szezon 😊Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Úgy néz ki, teljesen tartalékos csapattal állunk ki a Bears ellen. Jó lesz... 😊MingoUccsó pre-meccset tilos megnézni élőben, max. ha nagyon unatkozol. Amúgy is indul a college szezon 😊
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Ez a hét erről szól, a Bearsnél sem a kezdők játszanak. Az edzőknek ki kell választani a maradék 22 embert (-8 PS), akik nem kerülnek be az 53-as rosterbe
több mint 11 éve
Úgy néz ki, teljesen tartalékos csapattal állunk ki a Bears ellen. Jó lesz... 😊
több mint 11 éve
Hmmm engem Miller távozása lepett meg... Hardy meg fasza... Ha nem lenne porcelánból mennyivel másabb lenne. azt hittem őt is kivágjukDripÚj staff, Miller-ről alig van film tavalyról, az egész idei edzőtábort kihagyta, erre ellőni egy rosterhelyet sajna luxus.
több mint 11 éve
Nagyon megkésve, de végre sikerült megnézni a meccset.McFadden nehézkesen mozgott, két 1st downt érő elkapást csináltak ellene rögtön az első driveban. Látszik a sok kihagyás. Skrine jó volt, nickelben és a szélen is.
Winn nagyon jól helyettesítette D. Bryantet, ez a DL zúzni fog, zsír a depth. A futást jól fogtuk, Rubin szinte végig verte az emberét, a pass rush miatt sem aggódok, nem itt kell megmutatni az egzotikus blitzeket és így is volt nyomás Luckon (PFF stat: When pressured: 3-of-8, a pick, a sack, and a rating of 6.3.). Ha már depth, Groves is tetszett a kezdőben, persze Castonzo sajnos korán megsérült, így a csere LT ellen játszott. Kruger futás és passz ellen is fasza, rem marad ez a forma a regularra is
T-Rich sokkal határozottabban fut, robbanékonyabbnak is tűnik, jót tett, h. leadott 10 fontot
Cousins borzasztó, többször is 1mp után a földre nyomták vagy a levegőt blokkolta. Úgy tűnik a coaching staff egyelőre nem bízik Gilkeyben, kéne egy vet. guard amíg felépül Pinki v. Lauvao
Én Weedent nem láttam olyan szarnak (persze jónak sem), jól kezdte a meccset (5/5), de szinte csak rövid passz volt, főleg under center, nem tudom mit próbálgattak Chudék. Mintha Shurmi hívta volna a playeket 😊 Sokat kereste Cameront, de még nem tűnik 100%-osnak a kémia. Nem kell tőle csodát várni, de azért sokkal jobb, mint Campbell. Ahogy Csiriba is írta, az elkapók sem segítették, Little fumbli 1st down helyett, Gordon drop a második félidő elején, B. Jackson is elejtett egy simalibát
Jó lenne nekünk is egy olyan elkapó, mint Reggie Wayne...
A flat routeokkal nem tudtunk mit kezdeni, rengeteg yardot szedett össze ezekből a Kócc
Cooper lehet Benjamin előtt van a WR-depth charton ? Utóbbit csak visszahordásoknál láttam a pályán
Bademosi ne hordjon vissza kickoffot
Lanningtől fasza volt a 65 yardos punt az end zoneból
Bernie + Jim Donovan >>>>> Colts kommentátorok
több mint 11 éve
Hmmm engem Miller távozása lepett meg... Hardy meg fasza... Ha nem lenne porcelánból mennyivel másabb lenne. azt hittem őt is kivágjuk
több mint 11 éve
FB Owen Marecic, LB Kendrick Adams, OG Dominic Alford, WR Dominique Croom, DL Nicolas Jean-Baptiste, OG Ryan Miller and TE Travis Tannahill.Marecic, juhúú. Örömteli, h. ez az edzői kar azonnal meglátta mennyire használhatatlan FB Owen barátunk. Ezzel még egy camp-battle eldőlt, Ogbonnaya-nak kell zúzni Trent előtt. Miller tavalyi 5. körös, de az egész edzőtábort kihagyta agyrázkódás miatt, Alford-ra itt még nem számítottam, de az 53-as rosterre valszeg nem fért volna be.
Hardesty IR-re került, Hazel mellett pedig behúztunk egy puntert is Coldon Schmidt személyében.
több mint 11 éve
Claimeltétek waiverről az UDFA rookie DE Paul Hazelt. Az elmúlt hónapokat nálunk töltötte.
több mint 11 éve
Lassan halad a meccsnézés... 😊Elkezdôdtek a cutok, sajnos Norwood-tól elköszöntünk. Sokat volt sérült, ez tény, de inkább ô, mint Cooper. Persze a 6. számú elkapóról van szó, lehet majd waiverrôl felszedünk vkit Gordon, Little, Bess, Benjamin és Nelson mögé. Kivágtuk még a kis-Krugert, Cordell Robersont (WR), Tommy Smitht (LB) és Vernon Careyt (CB).
Ahogy Ádi írta Lewis IR-re került, ezzel jelenleg 83-an vannak a rosteren (Conley volt az elsô távozó pár napja).
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Browns placed RB Dion Lewis on injured reserve with a fractured left fibula, ending his season.
több mint 11 éve
már jön a meccs lefelé, holnap nyilatkozom. Mindenesetre a legfontosabb, h. nincs újabb sérült kezdő.
több mint 11 éve
Megnézve a Colts elleni meccset, hááát Weedennek lehet kár volt mondani hogy ő lesz a kezdő...CsiribaValószínűleg ezt még egy páran így gondoljuk, de valahogy az az érzésem, hogy mindennek ellenére Campbell hamar képbe fog kerülni, legalábbis erősen bízom benne. :A:
több mint 11 éve
Mingo's bruised lung could keep him out for months considering he spit up blood, two thoracic surgeons say.Jobbulást Mingonak, még jó hogy tegnap pont elvitték előttem idp fantasyban...(😀)
Remek. ._.Mingo
Megnézve a Colts elleni meccset, hááát Weedennek lehet kár volt mondani hogy ő lesz a kezdő mert úgy szórta a labdákat mint bolond gyerek a lisztet. Segítsége se sok volt, mert az elkapók csak ritkán tudták tisztára játszani magukat, egy-két easy targetje volt csak. Cambell lesz a 2. irányító, ő nem volt rossz, cserének jó lesz. Hoyert valszeg ez első transzporttal elküldik, gyenge volt nagyon, pedig ez volt az utsó esélye. T-rich tört zúzott ahogy kell, Bjackson is igen fizikálisan futott, sok yardot hozott kontakt után, jobb mint Ogbonnaya (sose kedveltem). Cook nevű gyerek tűnt fel nekem sztem a 3. helyre simán odaérhet, ő jól mozgott, sok yardot hozott. Az elkapóink sokat droppoltak, nem tudták se közel se távol tisztára játszani magukat, nem az ő napjuk volt. (se Gordon, se Little) Cameronnak voltak jó elkapásai, megerősítette a kezdő helyét szerintem. A kezdő off fal az egész jól muzsikált, ha nem is sok, de azért volt ideje Weedennek passzolni, futásra is jól blokkoltak. Viszont a cserék... szegény Campbell párszor megzúzták miattuk, hogy középen jött át egy-egy, hogy a bal oldalon, a végén meg már a snapek se mentek...
A defensenek voltak jó szériái, ügyes blitzek, jó runstoppok, amiket förtelmes nagy hibák követtek, 10yardra üresen hagyott elkapók, kifutó rb-k, te-k, akik köszönték szépen és hozták a yardokat. A pass rush jól ment a két szélen, csak akkor középen futottak egy delayt... vagy qb szaladgált... Összességében nem szeretném ezt a defenset látni a bajnokságban, mert nem lesz annyira jó. Remélem csak azért tűnt ilyennek, mert valami packeget tesztelt a def vezér, különben lesz még mit foltozni.
Egyébként jó meccs volt remélem sokat tanultunk belőle mert sok hibával játszottunk, sok hiányosság kijött.
több mint 11 éve
Állítólag életveszélyes is lehetett volna, ha kap még két ütést... 1 hónap nem a világ vége.Cousins lesz a kezdő guard a Colts ellen, nem a legoptimálisabb megoldás, remélem a waiver wire-t majd aktívan böngésszük.
TJ Conley-t elküldtük, ami azt jelenti megvan a kezdő punter, Spencer Lanning.
több mint 11 éve
Mingo's bruised lung could keep him out for months considering he spit up blood, two thoracic surgeons say.Remek. ._.
több mint 11 éve
A Moffitt-trade alma, megbukott a fizikain.😕
több mint 11 éve
Fasza trade, Sanford valszeg amúgy is cut lett volna.AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
több mint 11 éve
Érkezett hozzátok John Moffitt OG, adtátok cserébe Brian Sanford DE-t. Nektek O-line depthnek tökéletes, főleg ha egészséges marad. És még a Browns uniformis sem fog neki rosszul állni! 😀Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Horton (L) 😊 www.dawgsbynature.com/2013/8/18/4633372/ray-horton-speaks-we-listen-browns-defensive-progressFőleg ez tetszik. "I think the players really feel like this is our team. I want it to be their team. It’s not my team. I hope it’s not Chud’s. I hope it’s the Cleveland Browns team, where the players are invested and they are the ones that make the plays. I think if you give them ownership, they respond to you."