Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 11 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
Weeden formája alatt a tavalyira gondolsz? Remélem abból idén keveset látunk. Joey Tribbiani
Igen, sajnos az elmúlt szezon után az a teljesítmény rögzült be nálam alapértelmezettként. 😊
Mondjuk én nem mondtam le róla teljesen, hátha idén megtáltosodik...
Bár ha egyet kívánhatnék, inkább az lenne, hogy a védelem ne rogyjon meg nagyon,
a töketlenkedés támadásban kevésbé zaklat fel. 😊

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Inkább Owens kezdjen Haden mellett akkormár... Skrine valahogy már nem tud meggyőzni.

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Mostanság nem írkáltam ide, ilyen- olyan okok miatt, de hála Joeynak azért nyomon tudtam követni, hogy mi történik 😊 A meccset én se láttam tegnap bár az se valószínű, hogy pótolni fogom.
Valaki tud valamit amúgy Slaughterről és McFaddenről ?Drip
Mindkettő edzett a héten, a köv. meccsen elvileg már játszhatnak. Slaughter 4. számú safety, McFadden pedig küzdhet Wade-el a dime posztért. Skrine és Owens nagyon jól tolták a campben, nagyon meglepne, ha az utsó két héten beelőzné bármelyiket is.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Mostanság nem írkáltam ide, ilyen- olyan okok miatt, de hála Joeynak azért nyomon tudtam követni, hogy mi történik 😊 A meccset én se láttam tegnap bár az se valószínű, hogy pótolni fogom.
Valaki tud valamit amúgy Slaughterről és McFaddenről ?

több mint 11 éve
Köszi az észrevételeket, a meccset keddig nem tudom megnézni, szerencsére still on holiday 😊

Addig nézzük mi történt a héten.
- Hardesty visszatért, aztán megsérült a hüvelykujja, majd a térde. Ez utóbbi kisebb beavatkozást igényel, 2-3 hetet kell kihagynia, tehát tuti cut lesz. Ez a Dion Lewis sérülés mondjuk kicsit bekavart, de pár hétig belefér a TR, Ogbo, Jackson trió.
- az UDFA OT Faulk is kés alá fekszik, ez már komolyabb térdműtét lesz, nagyon valószínű az IR
- a Rams és Lions meccs között 4 edzést toltak le a srácok, sok minden nem történt. Az offense-nek, főleg a tight endeknek jól ment, Gordonnak viszont volt pár dropja. Graham jobban rúgott, mint Bogotay, ha a 3. pre-meccsen bevág mindent asszem megvan a kezdő.
- Little tényleg nagyon odateszi magát, megcsinált pár extra DL és QB drillt is

A nyílt edzéseknek vége, ezután csak a média képviselői nézhetik meg a gyakorlásokat, no persze nem az egészet, csak 15-20 percet.

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
első félidőt néztem, mig a kezdők voltak
Weeden eléggé lubickolt. Cameronnak nagyon jó éve lehet, de Gordon eltiltása nagyon nem jött jól. Ettől függetlenül ha Weeden így tolja egy nagyon kellemes meglepetés lehet a Browns idén
Mingo nem volt szükség 😀 Kruger és Sheard is jó. de az egész front7 elit!
ja én Benjamin 😀 Cribbset gyorsan feledtetni fogja 😉
több mint 11 éve
Halihó!
Egészen bíztató a csapat korai formája eddig, kíváncsian várom, Weeden mikor kezdi hozni a formáját. 😊Mingo
Hali,

Weeden formája alatt a tavalyira gondolsz ? Remélem abból idén keveset látunk 😊

több mint 11 éve
A kezdők jók voltak, de ez a sok sérülés nagy cumi 😕

www.dawgsbynature.com/2013/8/15/4626740/lewis-mingo-pinkston-all-injured-vs-lions

több mint 11 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
Halihó!
Egészen bíztató a csapat korai formája eddig, kíváncsian várom, Weeden mikor kezdi hozni a formáját. 😊

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Before injuring his foot, Chris Owens was the favorite to start opposite Haden at the other cornerback position. What stood out to me was Owens' physical play against receivers. There's still a sense that the Browns will start Owens and rotate him with rookie third-round pick Leon McFadden during games. Buster Skrine, who had his problems last season, has had a strong camp.

Szóval ezért nem játszott a mester 😕
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!
Camp Confidential: Cleveland Browns
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
https://bowl.hu/images/cache/uploads/bdb0efdb1532e434e7ec06c81197b203.jpg
27. Cleveland Browns | Bowl.hu
Majdnem mindent kicseréltek, de egyelőre ez is kevés.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ma meccs, sajna élőben nem tudom nézni, holnap nyaralás start 😊

Elég hosszú a hiányzók listája: RB Trent Richardson, RB Montario Hardesty, FB Brad Smelley, FB Brock Bolen, WR David Nelson, OG Shawn Lauvao, OT Oniel Cousins, OT Ryan Miller, OT Chris Faulk, DE Dave Kruger, S T.J. Ward, CB Leon McFadden.

Kicker/Punter, CB, backup ILB-battle, TE-k + Dion Lewis, ami így elsőre beugrik.

Go Browns !

több mint 11 éve
a RCB-battle Skrine és Owens között fog eldőlni.Joey Tribbiani
Teljesen biztos vagyok benne, hogy Owens fog kezdeni. És veszettül jól jártatok vele.shawnka
Remélem, McDonald után előrelépés volt Sheldon, de azért ő sem volt az igazi. Kell egy normális CB Haden mellé.

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
a RCB-battle Skrine és Owens között fog eldőlni.Joey Tribbiani
Teljesen biztos vagyok benne, hogy Owens fog kezdeni. És veszettül jól jártatok vele.
több mint 11 éve
11. nap

- a Rams elleni meccsre készültek a srácok, Dion Lewis gyakorolt a kezdôkkel, tehát T-Rich szinte biztosan kihagyja a találkozót
- Ward továbbra is limitáltan edz, ezúttal Bademosi volt a SS, nem Aubrey
- Campbell kétszer is eladta a labdát (Wade, Owens), lassan beelôzi Hoyer
- Chud elmondta, h. csüt. a kezdôk az elsô negyedben, a cserék a 2.-3.-ban, a cserék cseréi pedig a 4.-ben fognak játszani
- Greco után a LS Chris Yount is új, 5 éves szerzôdést kapott

több mint 11 éve
10. nap

Sajna Miller agyrázkódása után megvan a második súlyosabbnak tűnő sérülés; Lauvao-t hordágyon kellett levinni, a bokájával történt vmi egy 1-1 elleni drill során (Taylor). Pinkston előtt megnyílt az út.

Jobb hír, h. T-Rich visszatért, de lehet az első pre-meccsen még nem játszik. Hardy továbbra is sérült, ha surprise cut-ot kéne most mondani rá szavaznék. Trent, Dion Lewis, Ogbo és B. Jackson bőven elég lehet.

A 2 min. drillek jobban sikerültek, amikor FG kellett megcsinálták, TD-need-nél Weeden Bess-t, Hoyer pedig Cooper-t találta meg.

TJ és Gipson is újra gyakoroltak, a nap def. back sztárja azonban az UDFA SS Aubrey volt több LOS mögötti szereléssel.

A kicker-battle érdekesen alakul, egyik rúgó sem hibázott tegnap.

több mint 11 éve
Kijött az első camp-DC, az egyetlen meglepi, h. Ogbonnaya, mint FB szerepel, ráadásul az első helyen.
 www.dawgsbynature.com/2013/8/4/4589150/cleveland-browns-provide-first-depth-chart-of-training-camp

- Trent kihagyta a pénteki edzést és a szombati Family Fun Night-ot, ma már edzhet elvileg
- a guardokkal tovább megy a kavarás, pénteken Pinkston és Greco voltak a kezdők és Lauvao gyakorolt a cserékkel (center poszton), szomb. Pinki és Shawn cseréltek.
- Bogotay jól rúgott, pénteken 3/4 (46, 47, 51 yardról pipa, 41-ről wide left), aztán a Family F. N.-on 6/6 (28, 33, 41, 46, 49, 53 yard). Graham az 53 yardosat kihagyta.
- a punterek szenvednek, TJ Conley különösen szar
- Little és Bess jó, Gordon és Norwood sokat droppolnak.
- McFadden egyelőre absz. nem edz a kezdőkkel, a RCB-battle Skrine és Owens között fog eldőlni.

több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!
szép: 'First-round pick' scores emotional touchdown

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 405 — Lájkold a zsűrit!
Browns OC Norv Turner is targeting 300 carries and 60 receptions for Trent Richardson this season.
Turner conceded Richardson will need breathers, but he wants his bellcow involved in every offensive package. (Unlike Ryan Mathews.) "It's hard for a tailback now to play every down the entire game, but they have to be prepared to play every down," said Turner. "If we're in a two-minute situation, I don't think any of us want Trent standing on the sidelines."

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
nah
 www.cbssports.com/nfl/blog/jason-la-canfora/22989537/ray-horton-has-pedigree-to-transform-browns-defense-from-good-to-great

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
levágatta a hidrát a fejirű, de nem találok képet,
 chronicle.northcoastnow.com/2013/07/23/browns-defensive-coordinator-ray-horton-raves-about-his-system-says-team-still-learning-to-play-it/
de 😊

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
PFF a campben:  www.profootballfocus.com/blog/2013/08/02/rons-nfl-daily-august-2-2013/

A Keke-rész fincsi.

több mint 11 éve
Ha már szóba került Horton, itt egy nagyon jó elemzés a védelméről, számokkal 😊

www.draftbrowns.com/2013/05/an-in-depth-look-inside-ray-hortons-defense/

Alaphelyzetben 'multiple gap' rendszert alkalmaz, az egyik DE 3-technique-ben, a másik 5-technique-ben áll fel, tehát az előbbi 1 gap-ért, utóbbi pedig 2-ért felelős. Főleg futójátékban erős (ill. passzjátékban gyenge, ld. Jets) csapatok ellen használta ezt a felállást, akik sokat nyomatták a 21, 12, 22 personnel-t (SF ellen 63%-ban, Bears 79%, Jets 85%). Ahogy az Rufio cikkéből is kiderült, nagyon szereti felhozni a SS-t a boxba (Ward-nak ez jó lehet, viszont nem tudom Gipson egyedül hátul mennyire lesz megbízható).
Ha az ellenfél 3 elkapóval áll fel 2-4-5-ös felállásra számíthatunk. A NT lejön, a két DE pedig 1 ill. 3 techben áll fel. A bal oldali külső LB feladata a TE semlegesítése, a ROLB pedig vagy a QB-t támadja, v. zónázik. A Pats ellen 97%-ban ezt a formációt használta Horton, a Bills ellen 75%-ban.

több mint 11 éve
7. nap

- az NFLN után ezúttal Goodell és Peter King nézték meg az edzést
- az offense-nek megint nem ment jól, sok checkdown passz, leütött labda volt
- a camp kezdete óta először változott a guard-felállás, Pinkston LG - Lauvao RG. Utólag kiderült csak azért, mert Greco center poszton gyakorolt a cserékkel.
- Nelson térde úgy tűnik még nem 100%-os, tegnap nem lépett pályára. Gordon és Gipson limitáltan edzett, Ward egyelőre még sehogy. Hardesty 1 napot bírt, ismét pihent...
- a camp sack-királya eddig Groves (lenne, ha lehetne sackelni). No persze nem Joe-t és Schwartz-ot alázza, hanem a backup tackleöket.
- Rufio cikke a seam levédekezéséről (ami Horton védelmi rendszerének a gyengesége) és Mingo szerepéről coverage-ben.  www.dawgsbynature.com/2013/8/2/4558504/barkevious-mingo-in-coverage-the-curl-flat-player