Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Nehéz egy ilyen meccs után bármi pozitívumot találni, 10 pont otthon, a nyitómeccsen szánalmas. Megint ott vagyunk, ahol az elmúlt években mindig, a védelem tartja magát amennyire lehet, miközben az offense-nek momentumai sincsenek.

Már az eredménykövetőben is beszéltük, Cousins-t ki kell b@szni. Ennyit nem lehet hibázni, nem elég, h. végig a levegőt blokkolta még 4 flaget is dobtak rá, ráadásul az egyik miatt ugrott egy TD. Nem hiszem el, h. Gilkey gyengébb. Ha igen, akkor komoly gáz van. Schwartz sem állt a helyzet magaslatán, persze Wake nem egyszerű feladat, de 0.5mp-nél azért tovább kéne tartani. Kb. a first steppel megverte az esetek felénél. Nálam az OL a meccs csalódása, egy ember (RG) kiesése nem okozhat ekkora zavart. Főleg úgy, h. Lauvao 1 hónapja, Pinki 3 hete sérült meg, lett volna idő igazolni, vagy legalább észrevenni, h. Kuzin nem NFL-szint.
T-Richet alig használtuk, sok területe nem volt, de lehetett volna határozottabb.
A WR-corp Bess-t leszámítva úgy szar, ahogy van. Nagyon hiányzik Gordon, Benji nem go-to-guy. A Rats ellen remélem többet játszik Gurley, 1 magas elkapóval kva nehéz, főleg ha az se csinál semmit (Little).
Az egyetlen pozitívum Cameron, bár ő is elejtett 1 lasztit + a 3. INT elkerülhető lett volna, ha nem üti fel a bogyót. De erre legalább lehet építeni, bár az is igaz, h. mögötte senki nincs, Barnidge nagyon szarul blokkolt.
Weeden. Pontatlan volt, az első INT egyértelműen az övé, de a 2. és 3.-nál is az elkapó mögé ment a labda. Kiváncsi leszek, mennyit passzolt shotgun-ból, nekem 80% felettinek tűnt 😊 Nem volt rossz stratégia a brutális Miami pass rush ellen, de így is alig volt ideje. Én még nem írnám le teljesen, jobb futójátékkal és fallal javulhat.

A front7 tetszett, sajna a végére elfáradtak. Tuba hiányát nem éreztem, Winn és Hughes jól helyettesítették. Phil középen minden lyukat betömött. 4 sacket szereztünk, mindet új játékos. Groves sokkal aktívabbnak tűnt, mint Sheard. Sajna Horton védelmének a gyengeségei már az első meccsen kijöttek, a flat routeokkal nem tudtunk mit kezdeni.
A secondary ennyit tud. Haden leszedte Wallace-t, viszont az elég nyugtalanító, h. Hartline és Gibson ennyire villogtak, nem tudom mi lesz Skrine-nal és Owens-szel, ha durvább elkapókat kell fogniuk. 150 yard/receiver...? Valaki az egyik kinti fórumon felvetette, mi lett volna, ha T-Rich helyett Claiborne-t húzzuk, hát, khm, igen.

Örüljünk a kis dolgoknak is, Lanning tökéletesen puntolt, 2 I20, Cundiff meg belőtte 39 yardról a FG-t.

Coaching. A futójáték ilyen szintű mellőzése (főleg egy szoros meccsen) nehezen érhető (13 run vs. 53 pass). Kuzint a félidőben le kellett volna cserélni. 1/14 3rd down conversion, egyszer sem próbálkoztunk futással.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
Sima L. Ha nagyon optimista akarnék lenni, azt mondanám, a 6 győzelem még meg lehet.
De csak kicsit valószínű.

több mint 11 éve
ilyen sem volt még, első meccs után holtversenyben az első helyen a csoportban !!

Cleveland rocks !

több mint 11 éve
Rubin inactive.Joey Tribbiani
Gondoltam, hogy lesz még utolsó pillanatos meghatározó sérültünk. Valaki csak felel a hasonlókért, ha rajtam múlna, büntetném keményen. Tudom, ez nem tollaslabda, de akkor is, ezt sosem fogom tudni elfogadni. :-8

több mint 11 éve
Browns declared LE Ahtyba Rubin (calf) inactive for Sunday's game against the Dolphins.

It's a major upgrade for Lamar Miller and the Dolphins running game. Rubin hurt the calf during Friday's practice, leaving Billy Winn as the starter at left end. The Browns will have starting right corner Buster Skrine (shoulder). Their inactives: QB Brian Hoyer, TE MarQueis Gray, OLB Barkevious Mingo, OT Martin Wallace, G Shawn Lauvao and LB Paul Hazel

Basszus Tuba nagy veszteség, bár Winn jó volt a pre-meccseken, azért más szint. Nagyon kiváncsi lettem volna a fullos DL-re.
Skrine játszhat, ez jó.

Nyerni kell. Mióta a követem a Browns, mindig buktuk az első meccset... Cameronnak össze kell kapnia magát, Gordon hiányában sokat fogja keresni Weeds. A Schwartz-Wake párharc kulcs lehet, de egyben jó erőfelmérő így a szezon elején.

több mint 11 éve
Gameday! 😊

több mint 11 éve
Dennis Johnson waived, a helyére Gurley jött a practice squadból.

több mint 11 éve
Out: Lauvao, Mingo
Questionable: Rubin, Skrine

Jó hír viszont, h. D. Bryant pénteken már teljes értékű edzésmunkát végzett.

Megvannak a kapitányok is, nincs meglepi, offense - Joe, defense - DQ, spec. team - Groves. A 4. captain ezen a héten Bess lesz.

több mint 11 éve
Browns have the worst record in NFL openers since 1999 with a 1-13 mark. 😛

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Persze még van egy nap, addig a fél csapat lerokkanhat.Mingo
szívd vissza 😀

több mint 11 éve
Lauvao DNP, Mingo és D. Bryant LP, mindenki más FP. Sok ehhez hasonló injury reportot szeretnék látni a szezonban.Joey Tribbiani
Skrine. ._.Mingo
játszhat vasárnap.Joey Tribbiani
Jahh, meg látom Rubin is, bár róla nem is tudtam, hogy megsérült...
Persze még van egy nap, addig a fél csapat lerokkanhat. 🏈

több mint 11 éve
Kis kedvcsináló a szezonhoz.

több mint 11 éve
Lauvao DNP, Mingo és D. Bryant LP, mindenki más FP. Sok ehhez hasonló injury reportot szeretnék látni a szezonban.Joey Tribbiani
Skrine. ._.Mingo
játszhat vasárnap.

több mint 11 éve
Skrine. ._.

több mint 11 éve
Lauvao DNP, Mingo és D. Bryant LP, mindenki más FP. Sok ehhez hasonló injury reportot szeretnék látni a szezonban.

több mint 11 éve
Valszeg Bogotay volt az 'A'-terv. Joey Tribbiani
Nem tudom, én Bogót sem éreztem A-tervnek, de végül is mindegy már. Komolyabb gondok
lesznek itt valószínűleg.

Apropó, Mingonak továbbra is van sansza vasárnapra. Még úgy 1-2 napig. 😊

több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Cundiff jött.Joey Tribbiani
Ezt az egész kicker-mizériát nem értem igazából, de jól nem oldottuk meg végül, az több mint valószínű. :-/Mingo
Valszeg Bogotay volt az 'A'-terv, de megsérült és IR-re került, aztán jött Graham hátfájása, így a 'B'-opció is ugrott. Csak arra tudok gondolni, h. ez utóbbi súlyosabb a vártnál, más magyarázat nincs Cundiff-ra, aki kva szar volt tavaly a 'Skins-ben.Joey Tribbiani
Ezt az egész kicker-mizériát nem értem igazából, de jól nem oldottuk meg végül, az több mint valószínű. :-/Mingo
Valszeg Bogotay volt az 'A'-terv, de megsérült és IR-re került, aztán jött Graham hátfájása, így a 'B'-opció is ugrott. Csak arra tudok gondolni, h. ez utóbbi súlyosabb a vártnál, más magyarázat nincs Cundiff-ra, aki kva szar volt tavaly a 'Skins-ben.Joey Tribbiani
Hol a norvég barátom??? Ide nekünk! Ettől csak jobb lehet!
több mint 11 éve
Valszeg Bogotay volt az 'A'-terv, de megsérült és IR-re került, aztán jött Graham hátfájása, így a 'B'-opció is ugrott. Csak arra tudok gondolni, h. ez utóbbi súlyosabb a vártnál, más magyarázat nincs Cundiff-ra, aki kva szar volt tavaly a 'Skins-ben.

több mint 11 éve
Ezt az egész kicker-mizériát nem értem igazából, de jól nem oldottuk meg végül, az több mint valószínű. :-/

több mint 11 éve
Cundiff jött. Foscsi.

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Carpenter -> Bills.

Cundiff és egy digó, Giorgio Tavecchio jönnek tryoutra ma. Egyre jobb 😊Joey Tribbiani
Tavecchio, istenem de utáltam collegeban 😀
Crosbyt nem tudta kinyomni a Packersből idén nyáron btw.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
 www.dawgsbynature.com/2013/9/2/4682738/cleveland-browns-practice-squad-includes-s-jamoris-slaughter

Itt a practice squad, de valszeg ez is rendesen fog még változni, a 8-ból 5 játékos DB @)

több mint 11 éve
Carpenter -> Bills.

Cundiff és egy digó, Giorgio Tavecchio jönnek tryoutra ma. Egyre jobb 😊

több mint 11 éve
kicker még mindig nincs 😊Joey Tribbiani
 www.cleveland.com/browns/index.ssf/2013/09/cleveland_browns_will_try_out_1.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterempty taxi
Carpenter jöhet, az a 60 yardos FG megvan ellenünk 😊

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
kicker még mindig nincs 😊Joey Tribbiani
 www.cleveland.com/browns/index.ssf/2013/09/cleveland_browns_will_try_out_1.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...