Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 11 éve
twitter.com/TonyGrossi/status/379690667687313408ez az a szint, mint amikor Big Baby fegyverrel ment a reptérre, aztán a rendőröknek azt mondta, ja bocs, elfelejtettem 😛
Per source, #Browns OG Shawn Lauvao drove his car in a hole in the closed portion of Innerbelt bridge this morning. He thought it was open.Erre mit lehet mondani? Wow. :facepalm:DoM
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
twitter.com/TonyGrossi/status/379690667687313408Per source, #Browns OG Shawn Lauvao drove his car in a hole in the closed portion of Innerbelt bridge this morning. He thought it was open.Erre mit lehet mondani? Wow. :facepalm:
több mint 11 éve
Pokorny meccselemzése képekkel, a végén arra jutott, h. Weeden jó volt. Érdemes elolvasni. Félelmetes, mennyire nem tudtak elszakadni az elkapók. Gordon lesz a kulcs, ha összeszedi magát on- és off the field nagyot javulhat az O, ellenkezô esetben top3-as draft megint.www.dawgsbynature.com/2013/9/17/4740788/game-review-browns-fail-to-score-a-touchdown-in-14-6-loss-to-ravens
több mint 11 éve
Hoyer kezd a Vikings ellenHöriLombardi csak elintézte 😊 QB-controversy here we come.
több mint 11 éve
ClevelandStrikesBack @ ClevStrikesBackVégre valamiben vezetjük a statisztikákat 😀 😀 😀
- Through 2 games Brandon Weeden has faced pressure on 48.5% of his drop backs, thats most in the NFL. Stafford best at only 22.9%.
- The # Browns offensive line ranks dead last int he NFL with a 61.2 Pass Blocking Efficiency. They have allowed a league worst 51 pressures.
- The # Browns 51 pressures allowed is 15 higher than the # Falcons who are 2nd worst with 36 pressures allowed. Tampa Bay has allowed 8.
- The # Browns lead the NFL in pressures allowed (51), hurries allowed (32), hits allowed (12) and sacks allowed (7).Joey Tribbiani
Komolyra fordítva a szót, valóban nem csak Weedennel van itt probléma, én sokkal több 10+yardos futást vártam Trichtől, de ugye az megint a falra vezethető vissza, mert az offense falig mindig eljut, de ha nincs lyuk nem jut át rajta. Reméljük Gordon hoz valami javulást de most inkább egy nagyon fasza Lauvao kellene aki tudná stabilizálni a falat. Képes lesz rá? és ha már a statisztikák a bóltimórnak 8/16 3.rd down statisztikája volt, de a legrosszabb az az volt amikor egymás után 2-3at is megcsináltak, ez megtöri a D-t. Egyébként nagyon sokszor nagyon aggresszíven blitzeltünk 3. kísérletnél lehet ez sokszor megbosszulta magát mert az elkapóik az lb-k mögött és a sec előtt nagyon üresen maradtak.
több mint 11 éve
PFF ReFo. www.profootballfocus.com/blog/2013/09/16/refo-cle-bal-week-2/- The Browns’ right side combination of Oniel Cousins and Mitchell Schwartz got off to a ropey start at home to the Dolphins last week, and things didn’t get much better for them in Baltimore. Cousins backed up a -7.0 grade at home to Miami with a -6.7 grade on his return to his former employer. His -2.4 run block grade matched his Week 1 grade, and his seven hurries topped the five pressures (1 Sk, 4 Hu) he allowed last week. To his outside, Schwartz’s start to the season has been in sharp contrast to how he finished 2012 with positive grades in every game from Week 8 onward. The eight pressures he allowed in this game (2 Sk, 2 Ht, 4 Hu) matched his career high from Week 7 last season, and he has let up more pressure in his first two outings this season than he did in the aforementioned nine-game spell last season.
- After letting up five pressures (1 Ht, 4 Hu) for the second straight week, Joe Thomas has let up as much pressure through two weeks as he did in the first seven weeks of the 2012 season.
- While Joe Flacco went 0 of 6 on passes targeted 20+ yards downfield, Brandon Weeden was 2 of 2 for 84 yards.
több mint 11 éve
ClevelandStrikesBack @ ClevStrikesBack- Through 2 games Brandon Weeden has faced pressure on 48.5% of his drop backs, thats most in the NFL. Stafford best at only 22.9%.
- The # Browns offensive line ranks dead last int he NFL with a 61.2 Pass Blocking Efficiency. They have allowed a league worst 51 pressures.
- The # Browns 51 pressures allowed is 15 higher than the # Falcons who are 2nd worst with 36 pressures allowed. Tampa Bay has allowed 8.
- The # Browns lead the NFL in pressures allowed (51), hurries allowed (32), hits allowed (12) and sacks allowed (7).
több mint 11 éve
Jövő héten elvileg Gordon már játékra kész nem ? Ő benne bízhatunk már csak. Plussz én már Coopert is bedobtam volna semmit nem vesztenénk vele.ja, szerencsére már játszhat. Sőt, úgy néz ki Lauvao is.
de hogy jó dolog is legyen, ha minden klappol akkor a jövő heti meccset már ebben tudom nézni 😀
tshirtastic.com/images/sh13/83931.jpgDrip
fasza a póló 😊
több mint 11 éve
Húúú hát mit is mondhatnék.Előszőr is: Engem már felettébb idegesített, és zavart, hogy mindenki Brandont szapulja ... mert azt egyszerű. Hééé xy is Weedent fikázta hadd szálljak már be. Az eredménykövetőbe nem lehetett mást látni csak azt h így és úgy kéne cutolni, így meg úgy szar... Csak az a baj, hogy ez nem ilyen egyszerű.
Nem mondom, h. Weeden jó, egyértelmű, h. nem ő a jövő, de ilyen fal, futójáték mellett + úgy, h. Cameron az egyetlen megbízható elkapó kva nehézJoey TribbianiThats the bottomline
Nem istenítem én sem őt, majd hanyatt estem mikor draftoltuk de ez van. Sokszor nem ő tehet a rossz passzokról. Nincs ideje mert a fal összeomlik, T- Rich sem tudta eddig kompenzálni, hogy legalább ne Weedent kéne erőltetni, ha meg el is engedi a passzt még félúton amiatt is aggódni kell, hogy a WR vajon elkapja, dropolja vagy felüti. Így azért egy jobb irányító is szenvedne. Ha már elkapók akkor egy kis pozítívum is. Cameron nagyon kellemes csalódás most is majdnem megvolt neki a 100 yard. Mellette még Bess az egyedüli bevethető WR. Jövő héten elvileg Gordon már játékra kész nem ? Ő benne bízhatunk már csak. Plussz én már Coopert is bedobtam volna semmit nem vesztenénk vele. Ugyanígy vagyok Gilkeyvel, Cousins húzzon kifele lássuk mit csinál a rookie, aztán Schwartznak sem 2 ember helyett kéne játszania.
Én még mindig tartom, hogy CB draft kellett volna, persze eddig 1 rossz szavam nem lehet Mingora. A McFadden próbát én is támogatom. A jövő évi draftról még nem akarok semennyit se beszélni, majd eljön annak az ideje is.
sorry h nyekergek mint egy hisztis picsa, lehet booo-zni. A baj az, hogy igen nagy összegbe mernék fogadni arra, hogy jövő héten ugyanúgy folytatódni fog az egész... amíg nem lesz más akit lehet fikázni.
de hogy jó dolog is legyen, ha minden klappol akkor a jövő heti meccset már ebben tudom nézni 😀
tshirtastic.com/images/sh13/83931.jpg
több mint 11 éve
Ilyen szar offense utoljára talán 2009-ben volt Mangini alatt, akkor az első 10 meccsen szereztünk kb. 5 TD-t. Weeden-t sokan fikázzátok, de az idei magasan a leggyengébb OL, amit eddig láttam. Nem értem mi történt az offseasonben, az egy dolog, h. Schwartz szenved (másodévesen van ilyen), de Big Joe-t is lazán megverik, Kuzint az első lépéssel hátratolják BW arcába, etc. Pedig Chudék próbálkoztak, volt, h. Barnidge és T-Rich is a jobb oldalon blokkolt, de ez sem segített. Kommunikáció hiánya ? Néha mintha nem tudnák, kit kell blokkolni. Egy ember kiesése egyszerűen nem okozhat ekkora zavart. A run block sem működik, de ettől függetlenül T-Rich-től több kell, ennyit egy UDFA RB is tud.
Nem mondom, h. Weeden jó, egyértelmű, h. nem ő a jövő, de ilyen fal, futójáték mellett + úgy, h. Cameron az egyetlen megbízható elkapó kva nehéz.
A defense okés, de csak a futás elleni része. Rice eddig minden meccsen szopatott, most 2.7-es átlagot tudott összehozni. A Mingo-sack örömteli, viszont már most látszik mennyire féloldalas a védelem, a sec. Haden-t leszámítva kuka. Nem biztos, h. a D. Bryant-Kruger-Groves FA-trió után jó ötlet volt még egy pass rusher-t draftolni, ráadásul az első körben. A Ravens az első TD-driveban megcsinált egy 3&6-ot (Ward), egy 3&7-et (Gipson) és egy 3&8-at (Skrine). A másodikban uez, 3&10 (Skrine), 3&8 (Owens). Emlékeim szerint egyik sem volt bravúros elkapás, bőven volt helye a receivernek. A Vikes ellen mindenképp kipróbálnám McFadden-t, Owens-nél rosszabb nem lehet.
Nem érdekelne, h. kikapunk, ha szórakoztató meccseket játszanánk. De egyszerűen évek óta annyira unalmas, kiszámítható az offense, h. frankón kezd elmenni a kedvem az egésztől.
Azért natürlich Go Browns !
több mint 11 éve
Ha esetleg bárkinek nem lett volna egyértelmű, íme, miért is menekült Weeds az öltözőbe a hétvégi Benny Hill Show-n:www.cleveland.com/browns/index.ssf/2013/09/cleveland_browns_baltimore_rav.html#incart_river
:A:
több mint 11 éve
armando83
804
A karmester végtelenül gyenge,akit nem segít se a támadófal,sem a WR-ek....így nehéz,T-Rich sincs élete formájában..Egyszerűen az O-ban,nincs klasszis/meghatározó játékosunk,anélkül pedig nehéz..Irányítót kell minél hamarabb szerezni,az sokat lendíthet a dolgon,a kérdés mikor történik meg.A D szerintem rendben van nagyon!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 11 éve
Atyaúristen mit műveltetek! Komolyan vicckategória volt, hogy ennyiszer nem álltak fel időre.
több mint 11 éve
Újabb sima L, méghozzá nem is akármilyen... D-vel nincs bajom, de remélem elöl változások lesznek. Mindegy mi, bármi. Go Browns! 😊
több mint 11 éve
0-16 valszeg nem lesz, mert játszunk a Jacksonville-el otthon. Hatalmas csalódás a szezon, pedig még csak 2 meccs ment le 😕
több mint 11 éve
Én sasoltam folyamatosan, de semmi érdemleges nem történt. 😊
több mint 11 éve
Nyaralok pár napot és meghal a topik 😓 Browns declared LE Ahtyba Rubin, QB Brian Hoyer, TE MarQueis Gray, OT Martin Wallace, RG Shawn Lauvao, DE Armonty Bryant and LB Paul Hazel inactive for Week 2 against the Ravens.
Utálom ezeket a rejtélyes sérüléseket, mint pl. Rubiné.
A Rats WR-corp talán a miénknél is gyengébb, ha Ricet megfogjuk lehet esélyünk. Oher sem 100%-os, Kruger zúzhat(na).
Go Browns !
több mint 11 éve
Nyílván Megatronnal több dolga lenne, de őt is levenné a pályáról 😛 :cool:Wallace egész meccsen láthatatlan volt, ennél hol mutasson többet Haden? DripÉn azokat a meccseket szeretem Joe-tól, ahol egyrészt több a dolga, másrészt látványosabban teszi a dolgát. Szóval arra merészeltem célozni, hogy véleményem szerint egy ilyen teljesítményt nyújtó Wallace-nál lényegesen több van emberünkben. De ha nem, nem. Nem erőszak. 😊Mingo
több mint 11 éve
Wallace egész meccsen láthatatlan volt, ennél hol mutasson többet Haden? DripÉn azokat a meccseket szeretem Joe-tól, ahol egyrészt több a dolga, másrészt látványosabban teszi a dolgát. Szóval arra merészeltem célozni, hogy véleményem szerint egy ilyen teljesítményt nyújtó Wallace-nál lényegesen több van emberünkben. De ha nem, nem. Nem erőszak. 😊
több mint 11 éve
Joey faszán összefoglaltad a meccset. Az hogy T-rich keveset futott engem is zavart, főleg azok után, hogy kijelentették, annyi labdát fog kapni , hogy csak na ... háááát. A Claiborne drafthoz annyit, hogy a mostani mockokban vagy Boydot( Teddy rulez de annyira aelől csak nem végzünk, szal oda trade kéne...) (( bár Boydhoz is, de túlságosan is reménykedek abban, hogy nem leszünk elől a draft napján)) vagy Bradley Roby-t írják hozzánk. Nem is nyúlnánk annyira mellé a Buckeyes cornerével 😊 de ezen még felesleges gondolkodniJoe ennél jóval többet is tud szerintem,Mingo
Wallace egész meccsen láthatatlan volt, ennél hol mutasson többet Haden ? Mind két oldalt nem tud egyszerre játszani
több mint 11 éve
Valóban most is elférne pár cut a csapatban (Barnidge, Cousins, Owens, Weeden), és Skrinel is lehetne kezdeni valamit, pl fejleszteni az állóképességét. (bár mivel Haden levette a pályáról Wallacet ezért mindig Skrine felé passzoltak, volt dolga).Weeden, Owens cut ? naa. Persze értem mire gondolsz, de Cousins-szal együtt emlegetni őket azért túlzás.
Összességében ha nem javul az offense az idén se lesz több 5 Wnél szinte tuti.Csiriba
Nemtom Chud sajtótájékoztatóit mennyire lehet komolyan venni, de ezt bírta mondani a meccs után.
ON GUARD ONIEL COUSINS
"Well, he's the best we have and he's going to get the job done for us. I'm confident. Again, it's one game, and Oniel will make the improvements and he will get better and we will move on."
több mint 11 éve
Valóban most is elférne pár cut a csapatban (Barnidge, Cousins, Owens, Weeden), és Skrinel is lehetne kezdeni valamit, pl fejleszteni az állóképességét. (bár mivel Haden levette a pályáról Wallacet ezért mindig Skrine felé passzoltak, volt dolga).Összességében ha nem javul az offense az idén se lesz több 5 Wnél szinte tuti.
több mint 11 éve
A futásért kár, szerintem TR mellet Rainey sem tűnt használhatatlannak.Bess rendben volt, helyenként Benji is, de nem tudom, mi lenne, ha esetleg Gordon is lesüllyedne a többiek sznintjére.
Én Coopert próbálgatnám, Little szintjét ő is hozza talán.
Schwartzban nagyot csalódtam, bíztam benne, hogy az ő posztján nem lesznek ekkora gondjaink.
J.C pedig egyértelműen a legjobb emberünk volt elöl.
A védelem egy fokkal jobb volt, Bryant, Robertson és Jackson tetszettek a legjobban.
Skrine amíg el nem fáradt, szerintem vállalható volt, Joe ennél jóval többet is tud szerintem,
Gipson és Ward nem rossz, de túl sok biztonságérzetet nem adtak eddig.
Sheardel kezdeni kellene valamit és nekem speciel Krugertől sem esett le az állam, de bár ő lenne a legrosszabb emberünk.
Owens sem volt eget rengető, de az tetszett, hogy sokat láttam a pályán.
Aki ugye kuka, az kuka, nem is részletezném.
A special meg special, nem szoktam vele nagyon foglalkozni, azt megteszik majd a hozzáértők. 😊
Little-ért nagy kár, ha elkapná a fonalat, akár offense-ünk is lehetne előbb utóbb.
Weeden nem tudom, meddig bírja ilyen blokkolás mögött, de tartok tőle, hogy nem csak az egója fog sérülni, ha így folytatjuk. Felőlem mondjuk Campbell is dobálhatna néha éppenséggel, de az még odébb lesz szerintem.
Mindenesetre fura, hogy senki nem nyert a csoportból, ilyen is kell néha.
A továbbiakban reménykedem benne, hogy nem engedjük el nagyon az ellenfeleket, mert max. 20 pont fölé aligha jutunk meccsenként.
És akkor már igencsak optimista voltam.
Na, csak hogy trendi legyek: Go 'rowns! 😀