NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 473 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Kevin Jones ‏@Mr_KevinJones 1h

Pettine: We have not made a decison for which QB will start against the Redskins. There's no clear-cut favorite. Both can be NFL starters

(twitter bejegyzést, hogy lehet beágyazni ? )

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 473 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Volt szerencsém látni a meccset, meg szerencsétlenségemre az összefoglalót!
A kettőnek egymáshoz nem sok köze van 😊
Az összefoglalóból kimaradt az egyetlen detroiti offensive drive ahol játszott a kezdő. Valamint az a Cleveland offense drive ahol játszott a detroiti kezdő védelem.
Valamint az egész MAnzielről és Hoyerről szól. Összehozva a jól sikerült dobásaikat.
Ha valaki megnézi a meccset is. Főleg az első félidőt, akkor teljesen más képet alakít ki, mint az összefoglaló!

Presze most minden Johnny-ról szól! Csak furcsa volt ezt látni.topmodell
jogos, én amúgy is tervezem megnézni ha lesz időm !

több mint 11 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Volt szerencsém látni a meccset, meg szerencsétlenségemre az összefoglalót!
A kettőnek egymáshoz nem sok köze van 😊
Az összefoglalóból kimaradt az egyetlen detroiti offensive drive ahol játszott a kezdő. Valamint az a Cleveland offense drive ahol játszott a detroiti kezdő védelem.
Valamint az egész MAnzielről és Hoyerről szól. Összehozva a jól sikerült dobásaikat.
Ha valaki megnézi a meccset is. Főleg az első félidőt, akkor teljesen más képet alakít ki, mint az összefoglaló!

Presze most minden Johnny-ról szól! Csak furcsa volt ezt látni.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
A meccset nem láttam ugyan de visszajátszásokat meg beszámolókat nézegettem.
Igazából Hoyer és Manziel statjai sem rosszak, kár azokért a dropokért. Mondjuk k*rva jó volt látni hogy Manziel narancs sisakban is ugyan azt csinálja mint az A&M-en 😀 Cikáik össze - vissza , futásból passz stb ... viszont most jön az, hogy egy mondattal később meg is hazudtolom magam, mert ez azért korántsem jó. Leragad az első embernél, ha az nem jó már fut is. Volt egy helyzet amikor a FB üresen állt, ő viszont inkább neki lódult a 1st downnak ami épp, hogy meglett. Ugyanezeknél volt mikor térdel előre ment le, viszont olyan is amikor fejjel előre ami rohadt veszélyes, nem kéne már most kinyírnia magát. A passzai mondjuk pontosak voltak, de amiről kb mindenki megfeledkezik, hogy az oké, hogy Hoyer és Manziel is többnyire jók voltak, de TD drive-ot egyikük sem vezetett ( Gordon drop nem számít). Jó oké PS meccs, Johnny a 2. csapattal játszott nem volt úgy megvédve (ez a futásokat is megmagyarázza persze), gyengébb elkapókkal dolgozott stb, de azért ezen jó lesz majd javítani.

Mindenesetre én nagyon bizakodó vagyok akárki legyen majd a QB 😊

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 446 — Believelander
Pettine azt mondta még nincs döntés ki lesz a kezdő.Joey Tribbiani
Ezt a meccs után nyilatkozta? Mert percekkel a meccs előtt jött ez a hír:
 twitter.com/MarcSesslerNFL/status/498249864770093058vassadi
Aha.

NFL Network reported Manziel would start the second preseason game Aug. 18 on the road against the Washington Redskins, but Pettine said “that decision hasn’t been made.” Pettine has said he wants to name starters at all positions before the third exhibition game Aug. 23 against St. Louis.

Persze valszeg ő fog kezdeni, nem véletlen lett MNF az a meccs (még ha csak preseason is).

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Pettine azt mondta még nincs döntés ki lesz a kezdő.Joey Tribbiani
Ezt a meccs után nyilatkozta? Mert percekkel a meccs előtt jött ez a hír:
 twitter.com/MarcSesslerNFL/status/498249864770093058
több mint 11 éve
Pettine azt mondta még nincs döntés ki lesz a kezdő.

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Még a tegnapi meccs előtt bejelentették egyébként, hogy a Redskins ellen Manziel lesz a kezdő QB.
több mint 11 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Tudnátok segíteni honnan tudom letölteni a meccset?JustoVillar
Ha nem bírsz várni:
 rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4799724

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
JustoVillar Michigan State Spartans 701
Itt fenn lesz
 noonkick.combaggio
köszi

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
Itt fenn lesz
 noonkick.com

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
JustoVillar Michigan State Spartans 701
Tudnátok segíteni honnan tudom letölteni a meccset?

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 11 éve
Megnézve a meccsünket több fantáziát láttam JM mint Hoyer barátunkban. West nagyon jó lesz backupnak, nekem tetszett a játéka, szintúgy a csere TE Johnsoné. Úgy érzem, hogy már jön kifelé a csapat a gödörből, viszont a mai meccsen iszonyat mennyiségű büntit gyűjtöttünk össze, ami nagyban segítette az ellenfelet. Ezt valahol majdnem tudtuk ellensúlyozni a szerzett labdákkal, de csak majdnem. A védelem futás ellen már rendesen alakul, viszont a passzoknál.. hát még van mit javítani a védekezésen. Összességében viszont tetszett a meccs, csak így tovább!Csiriba
Johnson WR, ő az aki tavaly torn ACL-el érkezett a Packers PS-ből.

A meccset nem láttam, de a beszámolók alapján a QB-battle nem dőlt el, sőt. Mindkét irányító dolgát elejtett labdák nehezítették, a backup OL nem adott túl sok időt JF-nak, ezért futott a szokásosnál is többet. Dion Lewisnak valszeg reszeltek a fumbli miatt. Mindkét FB jól blokkolt, Gray-t a passzjátékban is használtuk. A védelemről nem sokat írtak, a tacklingon van még mit csiszolni, Desir eléggé gyenge volt, Mingot viszont dícsérték.

Első PS meccs, két hét múlva okosabbak leszünk.

több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 299 — settenke1976@gmail.com
Megnézve a meccsünket több fantáziát láttam JM mint Hoyer barátunkban. West nagyon jó lesz backupnak, nekem tetszett a játéka, szintúgy a csere TE Johnsoné. Úgy érzem, hogy már jön kifelé a csapat a gödörből, viszont a mai meccsen iszonyat mennyiségű büntit gyűjtöttünk össze, ami nagyban segítette az ellenfelet. Ezt valahol majdnem tudtuk ellensúlyozni a szerzett labdákkal, de csak majdnem. A védelem futás ellen már rendesen alakul, viszont a passzoknál.. hát még van mit javítani a védekezésen. Összességében viszont tetszett a meccs, csak így tovább!
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 573 — 🏈🐬🐂🤘🏽
szóval erre vártunk a 2012-es szezonja után. ígéretes és volt megint néhány mákos play 😊
 www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000376416/Johnny-Manziel-preseason-highlights

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
Kirksey simán kiszoríthatja Robertsont, nagyon dícsérik a coverben végzett munkáját. West meg szintén nyomja nagyon, nem azt mondom, hogy Tate kezdő helye kérdéses, de az tuti, hogy ma ő is sok lasztit fog kapni. Manziel mögött meg ott van Thigpen meg Shaw is kíváncsi vagyok ők mennyi időt kapnak ma ( ha kapnak egyáltalán). Lehet mégiscsak bele pillantok majd a meccsbe 😊
Day10

Day11

több mint 11 éve
Ma Detroitba repül a csapat, holnap(után) 01.30-kor Great Lakes Classic.Joey Tribbiani
Elég kérdéses, hogy fent maradok-e megnézniDrip
én biztos nem, majd a Rams elleni 3.-at meglesem. Talán 😊

több mint 11 éve
Ma Detroitba repül a csapat, holnap(után) 01.30-kor Great Lakes Classic.Joey Tribbiani
Elég kérdéses, hogy fent maradok-e megnézni

több mint 11 éve
10.-11. nap:

Szerdán JF, csütörtökön BH edzett az első csapattal. A Lions elleni meccsen nem lesz rotálás, végig Hoyer játszik majd a kezdőkkel. Johnny edzésről-edzésre javul, mintha kezdené érezni a zsebet. Hoyernek nem ment ilyen jól, tegnap kétszer is eladta a labdát a 11 vs. 11 drilleknél, 9-ből mindössze 4 passza volt sikeres (eközben Manziel 6/8, 1 TD). Greco 25 fontot leadott (most 310), h. mozgékonyabb legyen, ami ugye alapkövetelmény a ZBS-ben. Dansby és Whitner pihentek tegnap, előbbi helyét ismét Diles vette át. Gilbert kisebb sérülés miatt hagyta ki az edzést, lehet nem játszhat a Lions ellen.

Ma Detroitba repül a csapat, holnap(után) 01.30-kor Great Lakes Classic.

több mint 11 éve
Futók terén Baker nekem nagyon tetszett mikor játszott, Crowellt meg egyszerűen nem lenne szabad elengedni. Tegyék be Practice squadba aztán csak nem lopják ki 😀 Jó hír még, hogy Bitonio is egyre jobb volt. Pinkston helyére meg hozhatunk még valakitDrip
jo kis battle lesz Baker, Crowell es Lewis kozott. Pettine tegnap elmondta, a szokasosnal valamivel tobbet lesznek fent a kezdok az uj rendszer miatt. Gordon lehet az egesz elso felidoben jatszani fog.

több mint 11 éve
Dióhéjban tényleg:
Hoyer fog kezdeni a Lions ellen. Sheard és Taylor csak cserék, de inkább csak azért szerintem, hogy Mingo és Winn is több meccsidőt kapjon. Közben Pinkston és Chandler Jones is repült.
Johnny természetesen kapott snapeket az első csapattal is , voltak jobb és rosszabb pillanatai.
Eddig ugyebár a D dominált a camp alatt és csak néha néha voltak nagy játékok az O# részéről. Kedden viszont végre megtört a jég, Hoyer és Manziel is jól vezették a csapatot, egyikük sem dobott Int-et.
Futók terén elég nehéz lesz dönteni, hogy ki maradjon Tate és West mögött. Crowell-nek volt a legszebb momentuma kedden, Baker tűnik a leggyorsabbnak szélen, Ogbo pedig blokkolásnál hasznos nagyon. Ja és ott van még Dion Lewis is.
Mingo és Poyer is remek formát mutat. Poyer FS poszton ugrott be Gipson helyén, és elég meggyőző volt. Ha esetleg marad ott és Gipson visszatér elég mély lehet a safety posztunk is. Kirkseynek is volt egy szép momentuma, Manziel és az O# az 5 yardosról próbált TD-t szerezni ám Kirksey gyönyörűen ütött bele a Dray felé száló passzba
...és ugyebár kijött a DC is, ahogy arra fent utaltam. Mingo mellett Kruger lesz a másik OLB, Skrine pedig marad kint Haden mellett. Gordon a WR1 Austin pedig a WR2, mögöttük Hawkins és Burleson. Cameron biztos nem fog játszani Benjamin játéka pedig kérdéses.
Drip
RB-nél Ogbo szerintem nem kérdés, a 4. hely kiadó, ha egyáltalán viszünk 4 futót (+1 FB-t). Az elkapókra kiváncsi leszek, kicsit meglep, h. Armstrong csak Burleson után kapott helyet, persze ez a DC csak azért van, mert kötelező. Az OL-depth Pinkston kiesésével elég gyengusznak tűnik, Martin Wallace kb. nem is edzett még a TC-ben. A defense úgy-ahogy rendben, bár amikor a DL-t írta össze Peti valszeg már nem volt full józan 😊Joey Tribbiani
Futók terén Baker nekem nagyon tetszett mikor játszott, Crowellt meg egyszerűen nem lenne szabad elengedni. Tegyék be Practice squadba aztán csak nem lopják ki 😀 Jó hír még, hogy Bitonio is egyre jobb volt. Pinkston helyére meg hozhatunk még valakit

több mint 11 éve
Dióhéjban tényleg:
Hoyer fog kezdeni a Lions ellen. Sheard és Taylor csak cserék, de inkább csak azért szerintem, hogy Mingo és Winn is több meccsidőt kapjon. Közben Pinkston és Chandler Jones is repült.
Johnny természetesen kapott snapeket az első csapattal is , voltak jobb és rosszabb pillanatai.
Eddig ugyebár a D dominált a camp alatt és csak néha néha voltak nagy játékok az O# részéről. Kedden viszont végre megtört a jég, Hoyer és Manziel is jól vezették a csapatot, egyikük sem dobott Int-et.
Futók terén elég nehéz lesz dönteni, hogy ki maradjon Tate és West mögött. Crowell-nek volt a legszebb momentuma kedden, Baker tűnik a leggyorsabbnak szélen, Ogbo pedig blokkolásnál hasznos nagyon. Ja és ott van még Dion Lewis is.
Mingo és Poyer is remek formát mutat. Poyer FS poszton ugrott be Gipson helyén, és elég meggyőző volt. Ha esetleg marad ott és Gipson visszatér elég mély lehet a safety posztunk is. Kirkseynek is volt egy szép momentuma, Manziel és az O# az 5 yardosról próbált TD-t szerezni ám Kirksey gyönyörűen ütött bele a Dray felé száló passzba
...és ugyebár kijött a DC is, ahogy arra fent utaltam. Mingo mellett Kruger lesz a másik OLB, Skrine pedig marad kint Haden mellett. Gordon a WR1 Austin pedig a WR2, mögöttük Hawkins és Burleson. Cameron biztos nem fog játszani Benjamin játéka pedig kérdéses.
Drip
RB-nél Ogbo szerintem nem kérdés, a 4. hely kiadó, ha egyáltalán viszünk 4 futót (+1 FB-t). Az elkapókra kiváncsi leszek, kicsit meglep, h. Armstrong csak Burleson után kapott helyet, persze ez a DC csak azért van, mert kötelező. Az OL-depth Pinkston kiesésével elég gyengusznak tűnik, Martin Wallace kb. nem is edzett még a TC-ben. A defense úgy-ahogy rendben, bár amikor a DL-t írta össze Peti valszeg már nem volt full józan 😊

több mint 11 éve
Áháháhá beelőztél 😛Drip
tökéletes időzítés 😀

több mint 11 éve
Áháháhá beelőztél 😛

több mint 11 éve
Megértem Joey, kicsit besegítek akkor 😊

Dióhéjban tényleg:
Day 6

Family Day:

Day 8

Day 9

(remélem nem sok a kép)