Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez egy nagyon jó csere volt sztem a Browns-tól. Nem is értem, hogyan sikerült egy első köröst kihúzni a Colts-ból. Mi alapján srófolták eddig az árat? Adott Norv Turner és az ő Air Coryellje, amibe nagyon kell egy all down RB, aki elkapni is tud (Richardson tud). Láttuk még a Chargers-ben, hogy Mathews-t is 1+2-ért húzták a fejvakarós feltrade után a 10. hely körül Turnernek. Erre most odaadják TRich-t? Nem bűzlik valami a Colts-nak?Na meg a RB-ek lejárati ideje rövidebb, emiatt a draftértékük is kisebb, ezt mindenki tudja, emellett a Browns-os históriája után első kört kapni érte...
Persze, lehet mondani, hogy lehúzta a Browns a szezonját a WC-n, na de látta valaki a Browns idei két meccsét, hogy mit játszott Richardson? Baromi gyenge volt. Lassan érte el a LoS-t, határozatlan volt, folyamatosan táncikált a kontakt előtt. Közelébe nem volt annak, amit mindenki várt tőle. Most ott tart Richardson, hogy van egy sérülésekkel tarkított nyitóéve és két rossz meccse idén. Ejha. Amúgy sem volt jó a Browns fal (vagy inkább bűnrossz volt), kár mögötte arra várni, hogy na vajon tudunk-e TR-ből magához képest jó (vagyis AP szintű) futót csinálni, mert az se lenne elég sok mindenre. Volt idejük felmérni, hogy mit tud. Meg lesz oldva a szükséges szinten a RB poszt nélküle idén.
Aztán a jövő évi QB-tankolás. Egyetértek Joey-val, ki mondta, hogy ez feltrade-hez kell? Könyörgöm, szereztek egy első köröst, van elég lyuk a csapaton támadásban, fel kell használni! Jöhetne rossz Colts szezonnál 10-15. hely környékén Lee vagy Watkins a vertikális passzjátékba Gordon mellé vagy 20-25. helyen a most elég gyérnek tűnő OG posztra Cyril Richardson, hogy csak két opciót mondjak. Ők értékes játékosok. A Browns pickjével pedig jöhet egy QB. RB meg a középső körökben. Clowney Mingo és Kruger szerződtetése után nem hiszem, hogy opció lenne.
Egy vállonveregetést mindenképp megérdemel a Browns FO sztem.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
olyan sokan leírták az év elején Lombardit 😊, lehet mégsem olyan reménytelensapkahát, várjuk meg a draftot.
Heckert&Holmi is milyen jól használták a Julio-tradeben kapott pickeket 😛
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Nem akarom megsérteni a Browns rajongókat, de két héttel ezelőtt egy ilyen feliratú pólót viselt az egyik fan:"Win or lose, I'm going to booze."
Lehet ő már tudott valamit.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Teljesen logikus trade mindkét fél számára, nyilvánvaló, hogy itt irányváltás történt a télen, annak meg mindig vannak ilyen következményei. Az meg majd úgyis csak pár év múlva derül ki, hogy ki járt jobban.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
olyan sokan leírták az év elején Lombardit 😊, lehet mégsem olyan reménytelen
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Igazából sztem jól járt ezzel a Bronws, Richardson akkor érte volna meg a 3. overall picket, ha minden szezonjában úgy teljesít, mint AP tavaly. Hát attól messze van. A mai fociban hatalmas baromság első kört futóra áldozni, pláne top3-at. Most még mentették a menthetőt, kaptak érte egy első kört, csökkentették a veszteségeiket. Az idei év tényleg kuka, viszont fel tudják mérni kire számíthatnak az újraindulásnál. Most Richardsonnal mire mentek volna? 10-6? Ugyan már. Szerintem nagy különbség nem lesz a csapat mérlegében, így hogy őt elcserélték. A védelem nagyjából meg van, jövőre lesz 7 pickjük az első négy körben, hogy megoldják az offense skill problémáit, mert azért a fal a nevek alapján okés (bár idén alul teljesítenek, de sztem ott van bennük a potenciál). Szóval a franchise jövőjét tekintve sztem ez egy jó trade a Browns szempontjából. Plusz ugye így Weedennek ha vissztér meg kel mutatnia, hogy tudja a hátán vinni egyedül az O-t (nyilván nem fogja tudni), ha nem akkor jövőre QB draft.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
nem értem ezt az egész évet kidobtuk dolgot. T-Rich nagy tehetség, igen, de egyelőre csak papíron. Nem arról van szó, h. egy meccsenként 100 yardot hozó RB-t tradeltünk el. Tavaly 2db ! 20 yardnál hosszabb futása volt, 267 labdacipelésből. Ezt Meki is hozza. Persze a Colts ellen nem lesz 8 ember a boxban, de egy 1/3-astól ez akkor is kevés.....StezLeírtad a a "ha"-im 😊
Viszont ami ide sokkal relevánsabb, az az, hogy most nincs tényleges első futó - tudom jön MekGehi, de még nincs itt... és az elkapók se nagyon szabadulnak, hogy lesz így támadás?
@Joey -> azért csak nem kéne az egész évet dobni, hogy a 10-11 cetli oldja meg... (nem figyeltem van-e comp-pick, de sztem nincs)Collapo
több mint 11 éve
....StezLeírtad a a "ha"-im 😊
Viszont ami ide sokkal relevánsabb, az az, hogy most nincs tényleges első futó - tudom jön MekGehi, de még nincs itt... és az elkapók se nagyon szabadulnak, hogy lesz így támadás?
@Joey -> azért csak nem kéne az egész évet dobni, hogy a 10-11 cetli oldja meg... (nem figyeltem van-e comp-pick, de sztem nincs)
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Szerintem meg jelenleg Weeden.hosszabb távon ki járt jól, Burfict vagy Weeden?jjncaahogy erre válaszoljak egy csomó "ha" kerülne a mondatba... amúgy egyenlőre valóban Burfict... de top5 esélyt pihentetsz egy évig? | (tegyük át ezt a három-négy hszt mondjuk draft, vagy akármilyen helyre... mondjuk folytatni nem fogom, de ezt itt már off) | Collapo
Szép summát tesz zsebre, kezdő QB. Most sérült, nem pedig lecserélték Hoyerre, nem mindegy. Garantáltan elég sok pénzt megkap még az újonc pénzéből.
Burfict meg ligaszinten filléreket keres, még évekig. És akkor ezen felül szerintem kár belemenni, mert azt, hogy hosszabb távon melyik járt jól, azt majd 3 év múlva tudjuk meg jobban, amikor lejár az újonc szerződésük például, aztán meglátjuk, piacon milyen szerződést kapnak. Persze ha ki nem vágják őket addig. Plusz el nem töri a nyakát Burfict, akár Weeden.
több mint 11 éve
hosszabb távon ki járt jól, Burfict vagy Weeden?jjncaahogy erre válaszoljak egy csomó "ha" kerülne a mondatba... amúgy egyenlőre valóban Burfict... de top5 esélyt pihentetsz egy évig? | (tegyük át ezt a három-négy hszt mondjuk draft, vagy akármilyen helyre... mondjuk folytatni nem fogom, de ezt itt már off) |
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
hosszabb távon ki járt jól, Burfict vagy Weeden?mi értelme van akkor a felmérőknek, ha úgyis ott kelnek el az emberek, ahova a közvélekedés előzetesen várja őket? ...jjncaaBurfict is pont ott ment el... a felmérője is kiváló lett... persze vannak módosító tényezők, de ha idén első körbe elejére várnak, megpróbálod, mert valószínűbb, hogy hamar elkelsz, mintha adsz egy évet és esetleg a csapat olyan játékosokat veszít drafton, amin a Te karriered is múlhat...
Nekem az a véleményem, hogy ha idén első körbe (amúgy top3-5 pickre hegyeztem ki szándékosan a dolgot) várnak, inkább megyek és kihúznak top15-be mint kimegy mellőlem mindenki és megvárom, mi történik...Collapo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
mi értelme van akkor a felmérőknek, ha úgyis ott kelnek el az emberek, ahova a közvélekedés előzetesen várja őket? ...jjncaaBurfict is pont ott ment el... a felmérője is kiváló lett... persze vannak módosító tényezők, de ha idén első körbe elejére várnak, megpróbálod, mert valószínűbb, hogy hamar elkelsz, mintha adsz egy évet és esetleg a csapat olyan játékosokat veszít drafton, amin a Te karriered is múlhat...
Nekem az a véleményem, hogy ha idén első körbe (amúgy top3-5 pickre hegyeztem ki szándékosan a dolgot) várnak, inkább megyek és kihúznak top15-be mint kimegy mellőlem mindenki és megvárom, mi történik...
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Csak nekem jutott eszébe, hogy a Colts 1. körét Freeman-ért a Tampának adni? 😀 Röhögve belemennének szerintem, és Freeman annyira nem rossz mint a Bucsnál állítják.Remélem csak neked 😀
MarioAna
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Csak nekem jutott eszébe, hogy a Colts 1. körét Freeman-ért a Tampának adni? 😀 Röhögve belemennének szerintem, és Freeman annyira nem rossz mint a Bucsnál állítják. QB kérdés megoldva, lenne a saját 1. körös picketek egy top húzásra (Clowney pl, bár Mingo után esélytelen, CB vagy bármi), RB-ket lehet találni 2-3. körökben is, ha Gio 2. körbe csúszott akkor jövőre is lesznek hasonló karakterek még ott.
Am meg valahol előrejelzésben láttam, hogy majd Philip Rivers FA lesz szezon végén, és a Browns behúzza (bár az SD idén SB-t nyer, Rivers meg MVP lesz!).
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
JJ úriember, neki nem elrettentő Geno fizetése.😊Azért nem mindegy, hogy 4 évre éve 20+ milliót keresel garantáltan, vagy 4-5 milliót... A drafthely nem a játéklehetőségről szól csak, hanem a piszkos anyagiakról is.iktriadBarkley és Geno Smith idei elrettentő példája miatt szerintem inkább érdemes kijönni, ha Top 5 picknek mondanak, mint maradni még 1 évet és kockáztatni.iktriadGeno Smith kezdő QB az NFL-ben, ő szerintem minden, csak nem elrettentő példa... Barkley mondjuk duplán megszívta, mert esélye nincs a csapatba kerülésrejjncaa
mondjuk Geno-ról a tavalyi szezon előtt amúgy sem beszéltek még, mint potenciális franchise QB, de ez a mock draftokra alapozott feltételezett draftpozíció és a valóság egybevetése is akkora butaság, hogy csak najjncaaEzt mondta az ügynöke is.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
mondjuk Geno-ról a tavalyi szezon előtt amúgy sem beszéltek még, mint potenciális franchise QB, de ez a mock draftokra alapozott feltételezett draftpozíció és a valóság egybevetése is akkora butaság, hogy csak najah, csak a fizetése nem mindegy... második kör, vagy top3!CollapoBarkley és Geno Smith idei elrettentő példája miatt szerintem inkább érdemes kijönni, ha Top 5 picknek mondanak, mint maradni még 1 évet és kockáztatni.iktriadGeno Smith kezdő QB az NFL-ben, ő szerintem minden, csak nem elrettentő példa... Barkley mondjuk duplán megszívta, mert esélye nincs a csapatba kerülésrejjncaa
Boyd is most papíron sima első kör (ilyen-olyan szakértőknél), aztán ha IRL 2+. körös lesz, akkor hibázott, hogy visszatért az egyetemre? mi értelme van akkor a felmérőknek, ha úgyis ott kelnek el az emberek, ahova a közvélekedés előzetesen várja őket? ...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Azért nem mindegy, hogy 4 évre 20+ milliót keresel garantáltan, vagy 4-5 milliót ugyanezen idő alatt... A drafthely nem a játéklehetőségről szól csak, hanem a piszkos anyagiakról is.Barkley és Geno Smith idei elrettentő példája miatt szerintem inkább érdemes kijönni, ha Top 5 picknek mondanak, mint maradni még 1 évet és kockáztatni.iktriadGeno Smith kezdő QB az NFL-ben, ő szerintem minden, csak nem elrettentő példa... Barkley mondjuk duplán megszívta, mert esélye nincs a csapatba kerülésrejjncaa
több mint 11 éve
jah, csak a fizetése nem mindegy... második kör, vagy top3!Barkley és Geno Smith idei elrettentő példája miatt szerintem inkább érdemes kijönni, ha Top 5 picknek mondanak, mint maradni még 1 évet és kockáztatni.iktriadGeno Smith kezdő QB az NFL-ben, ő szerintem minden, csak nem elrettentő példa... Barkley mondjuk duplán megszívta, mert esélye nincs a csapatba kerülésrejjncaa
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Barkley és Geno Smith idei elrettentő példája miatt szerintem inkább érdemes kijönni, ha Top 5 picknek mondanak, mint maradni még 1 évet és kockáztatni.iktriadGeno Smith kezdő QB az NFL-ben, ő szerintem minden, csak nem elrettentő példa... Barkley mondjuk duplán megszívta, mert esélye nincs a csapatba kerülésre
---
több mint 11 éve
Azért az extra muníció nem csak feltradehez kellhet. Nincs WR, a secondary is kuka, mindkettő fontosabb, mint egy RB. Jelenleg megvan minden pick + egy extra 1., 3. és 4. kör.Miért ne jönne ki bridgewater & co. mikor tudják h fix top 3as pickek lesznek....?peachLuck se jött. Bridgewater nélkül meg a Mariota, Manziel, Hundley trió megszerzéséhez minek az extra muníció, arról nem is beszélve, hogy szerintem mindhármuknak korai lenne még a 2014-es draft?DoM
több mint 11 éve
Ebből még arra is következtethetnénk, hogy a Richardson trade már régen el volt döntve, csak balekot kerestek hozzá.DoMAzt el tudom képzelni, h. a preseason sípcsont-sérülése után elkezdtek tapogatózni Bannerék.
több mint 11 éve
13. héten Jags- Browns 😛BaltimoreDefenseClevelandben lesz az a meccs, nem nálunk.
Az a találkozó akkora jelentőségű lehet(ha mindkét csapat W nélkül áll még aklkkor és persze Bridgewater úgy dönt, hogy kijön a draftra), mint volt 2011ben a 17. héten a Jaguars - Colts, aminek eredményeképpen Luck végül Indybe került.
Barkley és Geno Smith idei elrettentő példája miatt szerintem inkább érdemes kijönni, ha Top 5 picknek mondanak, mint maradni még 1 évet és kockáztatni.Miért ne jönne ki bridgewater & co. mikor tudják h fix top 3as pickek lesznek....?peachLuck se jött. Bridgewater nélkül meg a Mariota, Manziel, Hundley trió megszerzéséhez minek az extra muníció, arról nem is beszélve, hogy szerintem mindhármuknak korai lenne még a 2014-es draft?DoM
több mint 11 éve
Miért ne jönne ki bridgewater & co. mikor tudják h fix top 3as pickek lesznek....?peachLuck se jött. Bridgewater nélkül meg a Mariota, Manziel, Hundley trió megszerzéséhez minek az extra muníció, arról nem is beszélve, hogy szerintem mindhármuknak korai lenne még a 2014-es draft?
több mint 11 éve
Miért ne jönne ki bridgewater & co. mikor tudják h fix top 3as pickek lesznek....?peachSérülés és egyéb dolgok is közbejöhetnek azért...
---
több mint 11 éve
Ejha, ez komoly. Gabtsival értek egyet, erre az ajánlatra le kellett csapni. Alapból hiba volt őt draftolni, ráadásul az elmúlt 1.5 évben végig sérült volt, absz. nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Szurkolók arcon köpése ? Az valamelyik Joe eltradelése lett volna. Nekem inkább pozitív az üzenet, ezzel biztos a QB-draft jövőre. Persze, lehet, h. nem jönnek ki a juniorok, de ennek az esélye azért elég kicsi.
Jeff Darlington @JeffDarlington
Surprised by Trent Richardson trade? You are not alone. Quarterback Brandon Weeden just sent me a text: "Shocked man. That's all I can say."
Hát igen, ezzel a cserével mindkét 2012-es első köröstől elköszöntünk. Winslow, Edwards, Wimbley, Quinn, T-Rich, Weeden...