Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sőt... Bár őt is el akarják adni, szal ő is ár alatt lesz...
Pedig a nem túl fényes WR-helyzetben legalább biztató volt

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Én mondjuk 2. körért sem biztos, hogy odaadnám.

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hirtelen az NFL sarki boltja lettünk 😀

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Gordonért állítólag van is ajánlat.Stez
Remélem a Lions és nem drágán.Bazzani
lemondok, ha 2. kör alatt tradeljük.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Gordonért állítólag van is ajánlat.Stez
Remélem a Lions és nem drágán.

több mint 11 éve
Gordonért állítólag van is ajánlat.

több mint 11 éve
Állítólag a Denver bejelentkezett Joe Thomasért, természetesen visszautasítottuk. Mi megy itt...

több mint 11 éve
Schefter szerint áruljuk Gordont és Littlet.Joey Tribbiani
Ben Tate után érdeklődik a Browns a Texansnál trade ügyben.DoM
Little-t odaadnám érte :cool:Joey Tribbiani
vagy a Colts elsőkörösét. 😉DoM
FA lesz, meglepne ha tradelnénk. Schefter is azt mondta, h. majd az offseasonben hajtunk rá.

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Little-t odaadnám érte :cool:Joey Tribbiani
vagy a Colts elsőkörösét. 😉
több mint 11 éve
Little-t odaadnám érte :cool:

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ben Tate után érdeklődik a Browns a Texansnál trade ügyben.
több mint 11 éve
Browns RG Shawn Lauvao (ankle) is inactive for Week 3 against the Vikings.
With Lauvao sidelined, struggling fill-in RG Oniel Cousins will continue to start. The rest of the Browns inactives are QB Brandon Weeden, OLB Quentin Groves, DT Armonty Bryant, OL Martin Wallace, and TE Keavon Milton.

Nincs meglepi.

Schefter szerint áruljuk Gordont és Littlet.

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
 tdmagazin.hu/te_dolgod/a-browns-olyan-mint-az-ujevi-fogyokuras-fogadalom

kb.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Holmi a traderől 😊  www.cleveland.com/browns/index.ssf/2013/09/cleveland_browns_ceo_joe_banne_6.html#incart_river

"Philosophically, if I am the coach and someone came in anywhere and did that, I'd say 'okay fire me, or I'm going to quit."
.
.
.
"To me, they're putting all their eggs for next season,'' said Holmgren. "They started off 0-2, they couldn't score any points, I think it was a little bit of a knee-jerk reaction.There's a little bit of a 'what's going on?'

Komolyan, kell ez ? Azt hittem Holmgren ennél komolyabb arc.Joey Tribbiani
Biztos durcizik, amiért ki lett vágva, aztán gondolta, jól odaszúr az új rezsimnek. 😊
Meg hát ha ő elhozta 1/3-mal Trentet tavaly, akkor védeni is fogja, ez nem meglepő, mert valamit látott benne.
Állítólag olyat is mondott, hogy tavaly a Browns az összes pickjét oda akarta adni a Coltsnak Luckért. Gondolom ezt elutasítottuk, azért nem jött végül létre a trade.Stez
És milyen jól tette a Colts, hogy megtartotta a pickjeit 😀 Viszont még rövid távon sem jártak jól a cserével.
több mint 11 éve
Holmi a traderől 😊  www.cleveland.com/browns/index.ssf/2013/09/cleveland_browns_ceo_joe_banne_6.html#incart_river

"Philosophically, if I am the coach and someone came in anywhere and did that, I'd say 'okay fire me, or I'm going to quit."
.
.
.
"To me, they're putting all their eggs for next season,'' said Holmgren. "They started off 0-2, they couldn't score any points, I think it was a little bit of a knee-jerk reaction.There's a little bit of a 'what's going on?'

Komolyan, kell ez ? Azt hittem Holmgren ennél komolyabb arc.Joey Tribbiani
Biztos durcizik, amiért ki lett vágva, aztán gondolta, jól odaszúr az új rezsimnek. 😊
Meg hát ha ő elhozta 1/3-mal Trentet tavaly, akkor védeni is fogja, ez nem meglepő, mert valamit látott benne.
Állítólag olyat is mondott, hogy tavaly a Browns az összes pickjét oda akarta adni a Coltsnak Luckért. Gondolom ezt elutasítottuk, azért nem jött végül létre a trade.

több mint 11 éve
Out: Weeden, Groves
Doubtful: Lauvao
Questionable: Rubin

sajna Lauvao ezt a meccset is kihagyja.

több mint 11 éve

.
.
.

Komolyan, kell ez ? Azt hittem Holmgren ennél komolyabb arc.

több mint 11 éve
Sziasztok!
Mint a romboljuk le az összes factory of sadness -buffaloi chapterjének alelnöke azt a véleményt képviselem, hogy
ez a következő draftig Nektek win szitu.
Mindig érdemes jó draft helyekből feltankolni, de most kétszeresen, mert a "nagy dominánys franchisek" kicsit delelőn állnak.
Kicsit kirakták az under construction táblát a Steelersre, és a Ravensre is.
Érdemes mert nagyon nagyot változott a világ, konkrétan paradigmaváltáson esett át tavaly, és akik ezt meglépték, ott terpeszkednek a Ranking felső házában.

Nem csak O multiple option játékokról beszélek, de átértelmezték a védelmi sémákat a nempozíciós játékok, amelyekhez képest a 2-3 éve még domináns D-ket jellemző sémák átértékelésre ítéltettek!
Uralkodnak a fizikális, kíméletlen csapatok.
Kellenek a pickek, mert, ami tegnap előtt a siker receptje volt, az mára szürkeségre ítéli még azokat a csapatokat is, ahol, amúgy vannak playmakerek.

üdv. HHelmut Zimmer
Üdv H !

Horton úgy néz ki tud alkalmazkodni az új trendekhez, és a vezetőség is ráérzett, h. a front 7-t kell felturbózni első körben. D. Bryant kegyetlen... De Norv ? Nincs ő túl régen a ligában ahhoz, h. nagyot változtasson ? Érdekes mekkorát lendített Mike McCoy azon a Chargers O-n egy offseason alatt, amivel Turner az utóbbi években stagnált. Persze, nem ő a HC, de Chud egyelőre bábunak tűnik.

több mint 11 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Hát nem tudom, lehet, hogy Clevelandben logikus tavasszal húzni valakit a drafton, nyáron igazolni mellé FA-ról egy másikat, majd következő évben behúzni eléjük egy harmadikat elöl, csak mert BPA jobb, de ez nekem nem építkezésnek, hanem kapkodásnak tűnik. Az sem hiszem, hogy Green Bay-ben így értelmeznék a BPA húzást. 😊
peterk2005
de, felénk a BPA pont azt jelenti, amit jelent: a legjobb elérhető játékos (ld: 2006-ban Barnett nyakára Hawk, Rodgers akkor, amikor a defense nagyjából nem létezett...) De ez már tényleg nagyon off itt

több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Sziasztok!
Mint a romboljuk le az összes factory of sadness -buffaloi chapterjének alelnöke azt a véleményt képviselem, hogy
ez a következő draftig Nektek win szitu.
Mindig érdemes jó draft helyekből feltankolni, de most kétszeresen, mert a "nagy dominánys franchisek" kicsit delelőn állnak.
Kicsit kirakták az under construction táblát a Steelersre, és a Ravensre is.
Érdemes mert nagyon nagyot változott a világ, konkrétan paradigmaváltáson esett át tavaly, és akik ezt meglépték, ott terpeszkednek a Ranking felső házában.

Nem csak O multiple option játékokról beszélek, de átértelmezték a védelmi sémákat a nempozíciós játékok, amelyekhez képest a 2-3 éve még domináns D-ket jellemző sémák átértékelésre ítéltettek!
Uralkodnak a fizikális, kíméletlen csapatok.
Kellenek a pickek, mert, ami tegnap előtt a siker receptje volt, az mára szürkeségre ítéli még azokat a csapatokat is, ahol, amúgy vannak playmakerek.

üdv. H
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Értelmetlenség ugyanis olyan posztokra húzni csak azért mert papíron az éri meg, ahova már húztunk, vagy van korrekt kezdőnk.peterk2005
ezt megnézném, hogy elmagyarázod pl. Green Bayben, vagy Cincinnatiben magasabb football körökbensapka
nem akartam közbeszólni a Colts-topikban, hogy ez milyen érvelés, mert olyan lett volna, mintha a trade értékeléséről nyilatkoznék. de ez nagyon fura, és szerintem a legkisebb mértékben sem helyt álló gondolatmenet (van már közepes emberünk/húztunk oda a közelmúltban, akkor nem kell más)Szobi22
Hát nem tudom, lehet, hogy Clevelandben logikus tavasszal húzni valakit a drafton, nyáron igazolni mellé FA-ról egy másikat, majd következő évben behúzni eléjük egy harmadikat elöl, csak mert BPA jobb, de ez nekem nem építkezésnek, hanem kapkodásnak tűnik. Az sem hiszem, hogy Green Bay-ben így értelmeznék a BPA húzást. 😊

Egyszerűen azt próbáltam leírni, hogy amíg egy rosterben van néhány kiemelten gyenge pont, addig érdemesebb azt betömni, nem pedig a közepesre húzni jobbat. Persze nem ész nélkül, de trend szerint igen. Szerintem egyébként a sikeresebb franchise-ok is így működnek. Ha néhány need van, akkor needre húznak, ha rengeteg a need, vagy pedig éppen ellenkezőleg, alig van need, akkor jön a BPA. Az első esetben azért, mert jó eséllyel a PBA úgyis needre érkezik, a második esetben pedig megengedhető a BPA húzás luxusa. Mi már és még egyik kategóriába sem esünk bele. Már nem annyira lyukas a roster, hogy tudjunk needre BPA alapon húzni, de nem is olyan loaded, hogy szabadon akárhová húzhatnánk BPA alapon.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
U.i.: miért van ilyen kevés poszt jelölve nekem, hét éve regisztráltam 😉 csak több volt!Bad31
Asszem az új oldal meg fórum váltással a régiek kukába mentek... vagy valami ilyesmi. Előszőr én is meglepődtem 😊

több mint 11 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Értelmetlenség ugyanis olyan posztokra húzni csak azért mert papíron az éri meg, ahova már húztunk, vagy van korrekt kezdőnk.peterk2005
ezt megnézném, hogy elmagyarázod pl. Green Bayben, vagy Cincinnatiben magasabb football körökbensapka
nem akartam közbeszólni a Colts-topikban, hogy ez milyen érvelés, mert olyan lett volna, mintha a trade értékeléséről nyilatkoznék. de ez nagyon fura, és szerintem a legkisebb mértékben sem helyt álló gondolatmenet (van már közepes emberünk/húztunk oda a közelmúltban, akkor nem kell más)

több mint 11 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
Na végre történt valami más is a szokásos és siralmas Brownsos szezon kezdeten kívül 😊 T-Rich őszintén szólva nem tudott eddig sokat mutatni, nyilván nem csak önhibájából, ha most itt marad idénre a következő forgatókönyv lehetett volna, mégpedig az, hogy csinál egy teljesen szürke közepes szezont és nem kapunk érte sz*rt se, a millák meg repkednek. Jó trade ez, a szezon a már szokványos mederben fog lefolyni gondolom, 4-5 win azt viszlát, jövőre pedig mi lesz??? REBUILDING 😀
U.i.: miért van ilyen kevés poszt jelölve nekem, hét éve regisztráltam 😉 csak több volt!

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
Jeff Darlington ‏@JeffDarlington 6m
Willis McGahee passed his physical, team sources tell me. He is now a member of the Browns.

Weeden sérülése nem súlyos, a 4. héten már játszhat.

És végül egy jó írás a TR témában.  www.grantland.com/blog/the-triangle/post/_/id/75160/the-browns-hit-reset-again-with-an-unprecedented-trade