Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
1-2 zsír 😊 Jó kis meccs volt, valahol mélyen éreztem én , hogy Hoyer jó lesz 😊 voltak nagyon jó pillanatai, tetszett, hogy pl volt amikor inkább kivágta a labdát, mintsem, hogy bedobja a sűrűbe... persze ezek mellett is összejött neki 3 pick, de a nap végén csak a győzelem számít.
Gordont azért már el ne tradeljük, akkor már én is sírnék a sarokba 😀 Cameron meg FTW ! Az OL-en lehűltem, nem tom mi történt, de klasszisokkal jobbak voltak mint az elmúlt 2 meccsen. Ap 100 yard alatt ez asszem mindent elmond a védelemről 😊 bár a secondary még mindig megvan lőve, Joe mellé nagyon kell valaki
Hajjajj a cicék ellen kíváncsi leszek. Én még hagynám Hoyert bent, megnézni mit csinál

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Cameront nem is dicséritek? Durva az az ember, jelenleg sztem a liga 2. legjobb TEje.seal
Ki az 1.?somoskovig
De nyugi, csak addig... 😀

több mint 11 éve
seal New England Patriots 222
Cameront nem is dicséritek? Durva az az ember, jelenleg sztem a liga 2. legjobb TEje.seal
Azért erősen vitatkoznék ezzel. Cameron jó játékos, főleg amit idén csinál, de azért vsz. ennyire ne szaladjunk előre.Wirtschaftsteil
Azért írtam, hogy jelenleg 😊

több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Azért erősen vitatkoznék ezzel. Cameron jó játékos, főleg amit idén csinál, de azért vsz. ennyire ne szaladjunk előre.
több mint 11 éve
Ki az 1.?somoskovig
Graham, nem kérdés.

több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Ki az 1.?

több mint 11 éve
Cameront nem is dicséritek? Durva az az ember, jelenleg sztem a liga 2. legjobb TEje.

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Értem én, h. fél Banner az 1 éves eltiltástól, de ilyen playmakerek nélkül soha nem lesz itt normális csapat.Joey Tribbiani
Természetesen csak utólagos spekuláció, de Josh Gordonnal a pályán, nem ördögtől való gondolat, hogy most 3-0 lenne a Browns mérlege.

Hoyer vs. Weeden kérdésben az ideális frogatókönyv az lenne, ha Weeden még 2-4 hétig nem tudna játszani. Ha Hoyerrel élet költözik a támadósorba és tud meccseket is nyerni, akkor ki kell tartani mellette egész évben. Ha több lesz a hiba (int mint td), akkor meg vissza kell váltani, hogy Weeden mire megy Gordonnal a pályán.DoM
Igen, jó lenne még 2-3 meccset adni Hoyernek. Én azért próbálok visszafogott maradni, sokat segített neki a védelem, 7 pontot szerzett a Vikes az eladott labdákból. Jövő héten a Bengals ellen nem fér bele ennyi hiba.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Értem én, h. fél Banner az 1 éves eltiltástól, de ilyen playmakerek nélkül soha nem lesz itt normális csapat.Joey Tribbiani
Természetesen csak utólagos spekuláció, de Josh Gordonnal a pályán, nem ördögtől való gondolat, hogy most 3-0 lenne a Browns mérlege.

Hoyer vs. Weeden kérdésben az ideális frogatókönyv az lenne, ha Weeden még 2-4 hétig nem tudna játszani. Ha Hoyerrel élet költözik a támadósorba és tud meccseket is nyerni, akkor ki kell tartani mellette egész évben. Ha több lesz a hiba (int mint td), akkor meg vissza kell váltani, hogy Weeden mire megy Gordonnal a pályán.
több mint 11 éve
@caplannfl: On #Browns WR Josh Gordon, he's been on the trade block for several weeks, source said. Banner wants him out, very clear, source said.

(N)

Értem én, h. fél Banner az 1 éves eltiltástól, de ilyen playmakerek nélkül soha nem lesz itt normális csapat.

több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Hoyer jó döntés volt - nekem fantasyban is - de úgy vélem azért a 3 int az jelzés értékű, ügyes fickó, de sok munka van még vele és a csapattal... azért gratulálok, megmutattátok, hogy tartani lehet tőletek... T-Ricsi nélkül is.

Kapjátok el a cicákat és a vasast, kapjatok ki még tőlünk és elégedett leszek 😛 😀

Grat a győzelemhez, azért lett szoros, mert felhoztátok a tenger harcosait..

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
Na végre valami footballnak nevezett dolgott láthattunk a csapattól, ha Gordont eltradelik én hivatalosan is lemondok mint szurkoló 😀 már alig várom, hogy letöltsem a meccsett!

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
Akkor most Hoyer for president?silent7939
Ahhoz képest, h. 3 napot edzett a kezdőkkel nem volt rossz 😊 De sztem Weeden lesz a kezdő.Joey Tribbiani
Ne alkossunk elhamarkodottan véleményt, de nem véletlenül ő kezdett. Volt 3 intje, de biztatóbb volt a játéka mint Weedennek, látszik, hogy sokat tanult Bradytől, jól menekült sokszor a szorongatott helyzetekből.Csiriba
Valóban jól mozgott a zsebben, de azok az INT-ek nagyon csúnyák voltak. Gordon-t meg nem lehet eléggé hangsúlyozni, nélküle sima bukó lett volna.

több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Ahhoz képest, h. 3 napot edzett a kezdőkkel nem volt rossz 😊 De sztem Weeden lesz a kezdő.Joey Tribbiani
Ne alkossunk elhamarkodottan véleményt, de nem véletlenül ő kezdett. Volt 3 intje, de biztatóbb volt a játéka mint Weedennek, látszik, hogy sokat tanult Bradytől, jól menekült sokszor a szorongatott helyzetekből.
több mint 11 éve
Ahhoz képest, h. 3 napot edzett a kezdőkkel nem volt rossz 😊 De sztem Weeden lesz a kezdő.

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
FearTomi
hét jelenete eddig!

btw gratulálok én is nektek, szép volt. egyre kevésbé fáj a szívem, hogy kihagyom Londont... 😊

Mindig jövőre
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Akkor most Hoyer for president?
több mint 11 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Gratulálok én is!
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Ez szép munka volt,gratula!
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Desmond Bryant nagy király.

choose life
több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Meg van az első!!! A defense előtt le a kalappal! Weedennek igen csak fel van adva a lecke ha ő akar megint kezdeni. Azért a 3 int-ért kár volt, mi hoztuk tényleg vissza a meccsbe a Vikesot. De kit érdekel egy W után!!! 😀
több mint 11 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
Teljes értetlenséggel állok a történtek előtt, egészen furcsa érzésem van.. ilyen lehet a GYŐZELEM!?!
Maxi riszpekt mindenkinek, aki ebben benne volt!
Bryant for Prezident!!

Rokkk!!! 😊

több mint 11 éve
ennyi, nem kell ide T-Rich 😀

Megérdemelt győzelem, Hoyer eladott labdái tartották meccsben a Vikest, persze az is igaz, h. az offense a 2. félidőben 27 percig semmit sem csinált. A fal klasszisokkal jobb volt, mint az előző 2 meccsen, Gordon pedig game changer. A defense zseniális, amikor nagyon kellett, akkor megfogták Ponderéket. AP 100 yard alatt termelt.

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha el akarják adni Gordont, akkor most kell meghúzniuk egy ilyen meccs után.
A Colts elvihetné őt is. 😀
Mondjuk így a Trent tradet is megértem, hogy tök mindegy a QB személye, 50-szer passzoltatják, annak meg nem volt értelme, hogy most 12-15 carryre tartsanak egy 1/3-mas futót.

több mint 11 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com