Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Mingo kezdő leszJoey Tribbiani(Y)
Lauvao és Cousins felváltva gyakoroltak RG poszton, kérdéses ki fog kezdeni.Joey TribbianiMindegy végülis ki, csak ne kuzin. 😀
több mint 11 éve
Out: Groves, Weeden, WinnDoubtful: Sheard
Questionable: Cundiff, Lauvao
Winn és Sheard nagy veszteség, utóbbi hihetetlen jól játszott a Vikes ellen 😕 Mingo kezdő lesz, viszont így, h. Groves is out, nincs csere OLB. Lauvao és Cousins felváltva gyakoroltak RG poszton, kérdéses ki fog kezdeni.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
btw számomra nagyon meglepő volt, hogy Holmgren ennyire megégett Clevelandben, ennél sokkal-sokkal többet néztem ki belőle; és a stábjábólÍgy utólag azt mondom, Holminak lövése sem volt arról, hogyan kell egy franchiset felépíteni. Vagy csak nem érdekelte a dolog, ahogy azt Jim Brown mondta pár napja. ("[Holmgren] had all his boys that were going to come in and take advantage of the kind of money that he could pay his guys and never really be there")
ezek szerint a rendszere fölött vagy eljárt az idő, vagy nem volt felkészülve az ennyire fizikális AFCN-ra; vagy csak túl öreg volt
na majd Lombardi 😛sapka
Minek tartotta meg Manginit ? Mi volt a terv Colttal ? Komolyan elhitte, h. hosszú távon nyerő QB lehet a ligában ? Ha igen, minek húztuk be Weedent, ha nem, akk miért nem választottunk QB-t a 2011-es drafton ? Miért pánikolt be azután, h. nem jött össze a RGIII-trade ? Shumur, really ?
Holmi kiváló edző, de a CEO/president teljesen más műfaj.
több mint 11 éve
btw számomra nagyon meglepő volt, hogy Holmgren ennyire megégett Clevelandben, ennél sokkal-sokkal többet néztem ki belőle; és a stábjábólezek szerint a rendszere fölött vagy eljárt az idő, vagy nem volt felkészülve az ennyire fizikális AFCN-ra; vagy csak túl öreg volt
na majd Lombardi 😛
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
naja, ezt Chudék úgy hívják, h. 'agresszív' offense 😊öööö, a tendenciákat 😛a norv-turner effektus 😊sapkaitt mit kell nézni? 😊 A Dallas-Wash-SD-Oak négyesnél nagyot javult alatta az O, a Mia-SF-SD vol.2 triónál nem igazán ? 😊Joey Tribbiani
200 körüli yard/game; nem túl jó pontossággal, sok inttel, erős YPA-val mindenhol
ez a Norv Turner rendszer védjegye, inkább csak érdekességnek tettem be, nem feltétlen gondolom, hogy nagy meglepetést okozott 😛, de erre számíthattok (összességében)
de azt is nézhetjük 😊, hogy az utolsó 4 próbálkozása az eredményesség szempontjából nem volt olyan számottevően erős, mitn korábbansapka
egybk. nekem felüdülés, h. nem 3 yardos passzokkal operálunk. Tényleg borzasztó volt nézni a Holmi-Shurmur féle nyugatipartot.
több mint 11 éve
öööö, a tendenciákat 😛a norv-turner effektus 😊sapkaitt mit kell nézni? 😊 A Dallas-Wash-SD-Oak négyesnél nagyot javult alatta az O, a Mia-SF-SD vol.2 triónál nem igazán ? 😊Joey Tribbiani
200 körüli yard/game; nem túl jó pontossággal, sok inttel, erős YPA-val mindenhol
ez a Norv Turner rendszer védjegye, inkább csak érdekességnek tettem be, nem feltétlen gondolom, hogy nagy meglepetést okozott 😛, de erre számíthattok (összességében)
de azt is nézhetjük 😊, hogy az utolsó 4 próbálkozása az eredményesség szempontjából nem volt olyan számottevően erős, mitn korábban
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
a norv-turner effektus 😊sapkaitt mit kell nézni? 😊 A Dallas-Wash-SD-Oak négyesnél nagyot javult alatta az O, a Mia-SF-SD vol.2 triónál nem igazán ? 😊
több mint 11 éve
a norv-turner effektus 😊Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Joe Thomas százados lesz a Bengals ellen. Egy snapet sem hagyott ki eddig. (6054-ből !)
több mint 11 éve
Ha senki nem ad érte semmit, akk marad. Itt nem Braylon Edwardsról van szó, aki összeveszett a szurkolókkal, a vezetőséggel, LeBronnal 😊 és mindenképp menni akart.Egy Lions belsős infó szerint 3.nál többet senki nem igazán akar érte adni akkora a kockázat.Ez már vicc kategória, mindenkinek kellene, de senki nem akar adni érte semmit. Durván tolják az arcok a piaci kofa stílust nagyon.Csiriba
Sztem a 2.kör reális ár érte, a tehetsége alapján persze az első.Bazzani
Hoyer. Egyelőre könnyű dolga volt Chudnak, ugyanis Weeden még nem egészséges. A Bengals D komoly próba lesz, egy bizonyos Rodgers is szenvedett ellenük. Meglepne, ha 250 yard felett zárna. Abban bízom, h. uazt a tökös játékot hozza, mint a Vikes ellen. Nem szabad átváltani biztonságira, nincs vesztenivalónk.
több mint 11 éve
Egy Lions belsős infó szerint 3.nál többet senki nem igazán akar érte adni akkora a kockázat.Ez már vicc kategória, mindenkinek kellene, de senki nem akar adni érte semmit. Durván tolják az arcok a piaci kofa stílust nagyon.
Sztem a 2.kör reális ár érte, a tehetsége alapján persze az első.Bazzani
több mint 11 éve
Mingo rookie of the week jelölt, szavazzatok 😊Joey TribbianiÁhh, még azért gondolkodok rajta kicsit... 😛
több mint 11 éve
Mingo rookie of the week jelölt, szavazzatok 😊
több mint 11 éve
Egy Lions belsős infó szerint 3.nál többet senki nem igazán akar érte adni akkora a kockázat.Sztem a 2.kör reális ár érte, a tehetsége alapján persze az első.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
2.kört ki nem adna érte?Szerintem csak Gordon árát akarja ezzel srófolni.ESPN's Adam Schefter reported on SportsCenter Monday the Browns are listening to and receiving trade offers for Josh Gordon.Chud meg ezt mondta: “We have no plans on any of the trades”Joey Tribbiani
Na akkor nekik tényleg jól jött Gordon tegnapi állatkodása, kicsit tolják az árát vele.
Kíváncsi leszek...Stez
Figyeld meg, hogy aki megadja a 2. kört, azé lesz Gordon. 😊Stez
több mint 11 éve
Piaci kofa lassan smafu lesz hozzátok képest....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
na az utolsó 2-t nyugodtan lehet boltolni
több mint 11 éve
LaCanfora szerint Gordon marad. Persze ez még nem jelent semmit.Also, while a report emerged Sunday of the Browns shopping Gordon, the reality is teams know that the new brass hasn't been wowed by the skill players they inherited, and have called with offers. Nothing was close to being done, and according to sources close the situation, it would be shocking if Gordon is dealt. Teams will continue to call and the Browns proved with the Trent Richardson trade they aren't afraid to go bold, but I would think dealing Little or even former starting quarterback Brandon Weeden would be more likely to go down should the right suitor emerge.
több mint 11 éve
Nem kéne playmakeeket elcserélni, a Browns-nál mindig is hiány volt belőlük! :/Másodikért végképp értelmetlen lenne eltradelni. Flash simán első körös tehetség.Joey TribbianiSzerintem csak Gordon árát akarja ezzel srófolni.ESPN's Adam Schefter reported on SportsCenter Monday the Browns are listening to and receiving trade offers for Josh Gordon.Chud meg ezt mondta: “We have no plans on any of the trades”Joey Tribbiani
Na akkor nekik tényleg jól jött Gordon tegnapi állatkodása, kicsit tolják az árát vele.
Kíváncsi leszek...Stez
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
Másodikért végképp értelmetlen lenne eltradelni. Flash simán első körös tehetség.Szerintem csak Gordon árát akarja ezzel srófolni.ESPN's Adam Schefter reported on SportsCenter Monday the Browns are listening to and receiving trade offers for Josh Gordon.Chud meg ezt mondta: “We have no plans on any of the trades”Joey Tribbiani
Kíváncsi leszek...Stez
több mint 11 éve
Az OL-en lehűltem, nem tom mi történt, de klasszisokkal jobbak voltak mint az elmúlt 2 meccsen. DripJa, nekem is úgy tűnt a meccsen, de a PFF érdekes stattal jött elő.
Pro Football Focus @PFF 3h
Big part of Browns pass protecting success yesterday? Brian Hoyer average time to throw 2.4 seconds. Brandon Weeden? 3.1 in first 2 games
Ennyit számít, h. van egy WR (Gordon), aki a második lépés után már megjátszható. Na meg Hoyer sem sokat scannelte a pályát, ált. az első célpontot választotta. Ebből jöttek az INT-ek is mondjuk.
több mint 11 éve
Szerintem csak Gordon árát akarja ezzel srófolni.ESPN's Adam Schefter reported on SportsCenter Monday the Browns are listening to and receiving trade offers for Josh Gordon.Chud meg ezt mondta: “We have no plans on any of the trades”Joey Tribbiani
Kíváncsi leszek...Stez
Figyeld meg, hogy aki megadja a 2. kört, azé lesz Gordon. 😊
több mint 11 éve
ESPN's Adam Schefter reported on SportsCenter Monday the Browns are listening to and receiving trade offers for Josh Gordon.Chud meg ezt mondta: “We have no plans on any of the trades”
Kíváncsi leszek...Stez
több mint 11 éve
ESPN's Adam Schefter reported on SportsCenter Monday the Browns are listening to and receiving trade offers for Josh Gordon.Na akkor nekik tényleg jól jött Gordon tegnapi állatkodása, kicsit tolják az árát vele.
Kíváncsi leszek...