Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Trent 1. kör, Monroe három 4.-7. körös ??!!Lombardi GM of the year 😀
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Volt egy kis mozgás a rosteren, Cooper cut, érkezett Fozzy Whittaker RB/KR a Chargerstôl. A Hardesty-kalandnak is vége, injury settlementtel távozott.
Sheard és Winn kihagyták a tegnapi edzést, Groves a pálya mellett biciklizett.
Csütörtök Jim Brown-day lesz Clevelandben. www.news-herald.com/sports/20130930/browns-notes-thursday-will-be-jim-brown-day
több mint 11 éve
láttam élőben edzésen Quinnt sosem értettem miért igazolták le egyáltalán... A secondaryt tényleg kell erősíteni a drafton, szegény Skrinet szénné dobálják az ellen Qbk. Jó lenne egy épkézláb safety is, olyan Eric Reid szintű mint a ninersban.Jól összefoglaltad, a neveket elmentem 😊Nem feltétlen kell első körbe, de én mindenképp draftolnék egyet ... Idén azért elég jó a class.
A kérdésem inkább arra irányult, h. egy jó Hoyer-szezon után bevállalható-e vele a következô is, v. mindenképp QB-t kell húzni az elsô körben ?
Chud személyesen tapasztalta a Derek Anderson-féle 2008-as összeomlást. Kétszer ugyanabba a folyóba ?
Ez a QB-battle dolog sem tetszik, uez volt a DA vs. Quinn esetben, nem lett jó vége.Joey Tribbiani
Quinnt én már akkor is túlértékeltnek tartottam, nem csoda, hogy annyit csúszott. Persze nagy volt akkor az öröm 😊Drip
De mivel 2-2vel állunk, még a PO-ba is bejuthatunk, és akkor puff neki, minden prospectünket elvihetik előlünk. Nem ehhez szoktunk hozzá 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Jól összefoglaltad, a neveket elmentem 😊Nem feltétlen kell első körbe, de én mindenképp draftolnék egyet ... Idén azért elég jó a class.
A kérdésem inkább arra irányult, h. egy jó Hoyer-szezon után bevállalható-e vele a következô is, v. mindenképp QB-t kell húzni az elsô körben ?
Chud személyesen tapasztalta a Derek Anderson-féle 2008-as összeomlást. Kétszer ugyanabba a folyóba ?
Ez a QB-battle dolog sem tetszik, uez volt a DA vs. Quinn esetben, nem lett jó vége.Joey Tribbiani
Quinnt én már akkor is túlértékeltnek tartottam, nem csoda, hogy annyit csúszott. Persze nagy volt akkor az öröm 😊
több mint 11 éve
Hoyer kezd a Bills ellen. Két ilyen meccs után nem lehetett Weeden-t visszarakni. Örülök, h. nem várt Chud csütörtökig a döntéssel.
több mint 11 éve
Jól összefoglaltad, a neveket elmentem 😊A kérdésem inkább arra irányult, h. egy jó Hoyer-szezon után bevállalható-e vele a következô is, v. mindenképp QB-t kell húzni az elsô körben ?
Ez a QB-battle dolog sem tetszik, uez volt a DA vs. Quinn esetben, nem lett jó vége.
több mint 11 éve
Drip, meg korai, de mit csinalunk ha Hoyer igy jatszik vegig ?Joey TribbianiAhogy mondtam majd itt bővebben kifejtem 😊
Érdekes helyzet az tuti, mert Hoyer eddig fasza bár én azért adnék Weedennek is egy meccset Gordonnal. Mint írtad korai, ezért ezek szigorúan csak jövőbe tekintő ábrándozó gondolatok 😀
Tegyük fel tehát, hogy Hoyer végig így játszik be-be csúszik néha 1-1 int összejön mondjuk 6-7 győzelem. Van két első körös pickünk ugyebár. Na most szerintem a következő forgatókönyv(ek) játszódhatna(k) le. Vagy QBtrade vagy egy QB-WR párost vagy egy CB-WR párost vagy egy QB-CB páros jön.
Nézzük sorba.
QB trade
Most tényleg vagy az lesz, hogy inkább tuti biztosra akarunk menni és feltradelünk a Brdigewater-Boyd párosért, amivel valószínűleg bukjunk a másik első körös cetlinket, de legalább van irányító. Hurrá 😀 Hoyer küzdhet az újonccal. Őszintén megmondom most ezt érezném a legrosszabb húzásnak.
QB-WR páros
Persze nem muszáj ilyen sorrendben lennie, lehet ez fordítva is (WR-QB). Na most jó lenne tudni, hogy az a 6-7 győzelem mire lenne elég. A tavalyi mérlegekből kiindulva a következő csapatok álltak 6-10el: Bills (8.) Jets (9.) Titans (10.) 7-9el pedig a Chargers (11.) a Dolphins (12.) a Panthers (14) és a Saints (15.). Zárójelben a draft sorrend. Mozogjunk mi is ezen az intervallumon. Top 10be Qb-t elhozni úgy hogy már nincs Boyd és Bridge szerintem már reach lenne, ezért inkább rámennék a wr-kre. Sanszos, hogy Marqise Lee már nem lesz elérhető ( ha igen akkor egyértelműen őt választanám) ezért én idei kedvenc Wr prospectemet pártolnám Jordan Matthewst 😊 Simán első körös tehetség, és az is lehet, hogy hátrébb is elérhető marad ( van ahol 2. körbe írják 😒 ) de Gordonnal és Cameronnal brutális triót alkotnának. A Colts pickjével pedig akkor már elhoznám David Falest Hundley valószínűleg marad a UCLA-n, Manziel sanszosan kifog jönni a draftra őt viszont egyáltalán nem szeretném Browns mezben látni, de Lombardi miatt sajna ez is benne van a pakliba :S Így ha már 1. körbe Qb kell akkor Fales aki lehet, hogy kicsit reach, de szerintem klasszisokkal jobb mint anno Weeden volt, jól mozog a zsebben,a védelmet is faszán olvassa, ugyan nem bitang erős a karja és nem kell lézereket várni tőle, de attól még igenis tud passzolni 😀 Úgy őszintén nem lenne ez rossz megoldás, csak nem kell elkapkodni, addigra mire oda érünk úgyis okosabbak leszünk, de nekem tetszene ez a felállás is.
CB-WR páros
Hadenre nem kell karaktereket pazarolni tudjuk mire képes... mellette / mögötte viszont már annál nagyobb a baj. Így hát én a korai corner picket sem zárnám ki, sőt támogatnám is Bradley Roby személyében. Még ohioi egyetemről is jönne 😊 Gyors, playmaker Cb aki tapad az emberére, kell ennél több ? Utánna jöhet a wr húzás Matthews személyében 😊 Ha esetleg viszont a CB draftot hagynánk hátra akkor még Jason Verrettnek is örülnék. Szintúgy Playmaker corner, és mondjuk ő rá hamarabb akasztanám a ballhawk jelzőt is. Ha ezt az opciót választanánk akkor valószínű a későbbiekben jönne egy QB akivel aztán lehetne versenyeztetni Hoyert ( Weedent ? )
QB- CB páros
Itt igazából már nincs mit írni, a fentiekből kilehet találni, én kit hogy szeretnék látni 😀 Ez esetben viszont akkor a 2. körben tuti WR-t húznék. Paul Richardson eddig brutál jól játszik súlyos sérülésből visszatérve szerintem megvan az esély, hogy év végén már 2. körről ( esetleg 1. körröl) beszéljünk vele kapcsolatban
A legjobb választás szerintem a 3. opció lenne, ahol igazából 3. legyet üthetnénk egy csapásra. Kibővítem: CB-WR-QB trió 😊 Bradley Roby - Jordan Matthews 1. körben. David Fales pedig a 2.-ban . Azonban mégegyszer leírom azt amit az elején is, hogy ez csak egy korai jövőbe tekintő, "mi lenne ha " feltevés 😊 Addigra úgyis más lesz a leányzó fekvése
több mint 11 éve
Hendrix
1 555
Vagy csak Hoyer jobb, mint Weeden?😀 Amúgy grat a Browns-nak, szurkolok nektek😊FearTomi
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
soha nem látott magasságokban a cleveland, two win in a row. t-rich out, kivették a féket a csapatból.😀Zolee23Vagy csak Hoyer jobb, mint Weeden?😀 Amúgy grat a Browns-nak, szurkolok nektek😊
több mint 11 éve
Mi lesz veletek srácok? Feladtátok a szezont, az ellenfeleknek meg nem szóltatok? Na de komolyan: gartulálok!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Óriási Gratu! Na akkor TNF-en találkozunk 😊
több mint 11 éve
2-2, nagyszerű ! a védelem brutális volt, Sheard Winn és Groves hiányát megse éreztük . Hoyer is rohadt jól játszott, nagyon faszán mozgott a zsebben, volt, hogy a nyomást és jól érezte olyankor inkább kivágta a labdát vagy oda dobta a legközelebbi játékosnak. Haden top 3 két hét múlva Megatronnal lesz egy igencsak fasza párharva Cameron és Gordon szintúgy no comment, és ráadásul a 3rd downokat is nagyon jól védekeztük (14/4 28 % )
több mint 11 éve
Az o felülmúlta a mienket, a védelem dominált. Grat!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Hendrix
1 555
az nba-ben a cavs a kedvencem, szóval továbbra is követem a clevelandi csapatokat, köztük a brownst is. haden egyébként elég sokat jár cavs meccsre, szimpatikus fazon.jó lenne majd egy normális qb-t draftolni végre, mert a védelem az elit. ez a cameron gyerek elég komoly steal.
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
soha nem látott magasságokban a cleveland, two win in a row. t-rich out, kivették a féket a csapatból.😀Zolee23Kellett neked lecserelni a Brownst a Skinsre 😊 Varunk vissza !
több mint 11 éve
jok vagyunk ! ennyit a tankolasrol 😛 Hoyer-rel meg mindig ovatos vagyok, lattunk mar ilyen csodat nem is olyan regen. Viszont ezek utan nem kerdes ki legyen a kezdo (legalabb a bye week-ig). Mindenben javult az elso meccshez kepest, bar ma a futojatek is jobban segitette. A tobbit meglatjuk a szezon vegen.
A defense 60 percen keresztul zuzott, Jauron es elodei alatt pont ez hianyzott.
GO Browns !
több mint 11 éve
Fene se gondolt erre a nagy pálfordulásra, de ha már így alakult, örüljünk, amíg tart! Go Browns! 😊
több mint 11 éve
soha nem látott magasságokban a cleveland, two win in a row. t-rich out, kivették a féket a csapatból.😀Zolee23És megszületett Haden-island 😀
több mint 11 éve
Hendrix
1 555
soha nem látott magasságokban a cleveland, two win in a row. t-rich out, kivették a féket a csapatból.😀
több mint 11 éve
Browns declared OLB Jabaal Sheard, QB Brandon Weeden, OLB Quentin Groves, OL Martin Wallace, OG Shawn Lauvao, DE Billy Winn, and TE Keavon Milton for Week 4 against the Bengals.Lauvao 😕 nagyon nehez lesz.
több mint 11 éve
szóval akkor biztos hogy Hoyer lesz a kezdő? 😀biztos ő lesz, mert Weeden sérült még mindig
csak mert az egyik fantasy csapatomban Newton a QB-m, de ugye a Panthetrs bye weeken van, így ezen a héten nincs más választásom mint Hoyert betenni a kezdőbeBigBen7
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
szóval akkor biztos hogy Hoyer lesz a kezdő? 😀 csak mert az egyik fantasy csapatomban Newton a QB-m, de ugye a Panthetrs bye weeken van, így ezen a héten nincs más választásom mint Hoyert betenni a kezdőbe
több mint 11 éve
Megnéztem a Vikes elleni meccsett, Hoyer-ra kíváncsi leszek, azért elég inkonzisztens a játéka, a bravúros passzok és a total homályok váltogatják egymást 😊Bad31Én is megsasoltam még1szer a meccset és pont erre jutottam. Nem volt rossz Hoyer a körülményeket figyelembe véve (3 nap edzés az első csapattal, 2. meccs kezdőként az NFL-ben), de sokkal inkább Gordonnak, Cameronnak, a tökös húzásoknak és a védelemnek köszönhető a győzelem.
Az első TD-driveot Cameron tartotta életben. 3.&10 volt, Hoyer jó védelmet kapott a faltól, célpontnak JC-t választotta, aki a LOS-tól 4 yardra kapta el a labdát egy crossing route után. Csináltam egy képet erről:
A DB elhibázta a szerelést, az LB lassú volt és éppen nem ért oda a 1st down marker előtt. Jobb védőmunkával félpályánál meg lehetett volna állítani.
Ezután jött a TD-passz. Megint jól dolgozott a fal, Gordon megetette a CB-t, teljesen üresen volt. És így is egy kicsit mögé ment a laszti 😊
A kövi támadás is TD-vel zárult, thx to Gordon. Egy screen pass-ból 30 yardot, majd egy end around-ból 22-t szerzett. A touchdown passz mondjuk klasszis volt, tényleg oda dobta, ahol csak az elkapó húzhatja be.
A második félidőben az utolsó támadást leszámítva szenvedett, 2 interception is elkerülhető lett volna. A game winning drive mondjuk nagyon szép volt, de ott is kellett Gordon 3&10-nél 😊 Slant route, tight coverage, szerencsére megverte a védőt.
Ezután jött egy Ogbonnaya-passz, az sem volt egyszerű. A LOS mögött kapja el Silent G, ha a Vikes-védő jobban szerel sima loss a play.
Első meccsnek jó volt, de ennél sokkal több kell komolyabb védelmek ellen. Tökéletes próba lesz a Bengals D, nem sok jóra számítok 😕
több mint 11 éve
Megnéztem a Vikes elleni meccsett, Hoyer-ra kíváncsi leszek, azért elég inkonzisztens a játéka, a bravúros passzok és a total homályok váltogatják egymást 😊
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
Cassellel pedig eselyetek se lett volna! XD