Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Azért felhőtlen örömre nincs okunk, egyrészt Campbell sem lesz sokkal jobb, másrészt ezzel a 2012-es draft hivatalosan kuka, jövőre egyik első körös választásunk sem lesz itt. Két év alatt azt hiszem ez rekord.

Sokkal jobb lett volna egy olyan forgatókönyv, amiben Weedenből legalább egy átlagos game manager QB-t sikerül faragni. Most megint izgulhatunk, h. mit csinál a FO a drafton, sikerül-e megtalálni a franchise irányítót. Ha nem, akkor legkésőbb 2016-ban ismét rezsimváltás és kezdődik minden elölről. Bele se merek gondolni...

Holnap Chiefs, szinte mindenki egészséges, egyedül Groves kapott doubtful besorolást. Winn játéka is kérdéses, egész héten limitáltan edzett. A többiek játszhatnak.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
Ez egy jó csere lesz, én örülök neki, ha Campbell sem lesz jobb, akkor is inkább őt nézem már mint Weedent...
Gordon mellett én továbbra is kiállnék, még ha első köröst is kapunk érte, az semmire sem garancia, könnyen választhatunk három kukára való játékost, nem is olyan rég is voltak rá precedensek 😊

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
Hendrix Utah State Aggies 1 555
ligaelit stáb van itt. meghúzták a váratlant, ez a campbell gyerek valami matchup nightmare lehet.

ez a vasárnapi meccs mindenképp win-win lesz, az eddig veretlen kansast kemény lenne ütni, viszont ha vereség lesz, legalább a draftnak jót tesz.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
Gipson szerelése Finleyn szerencsétlen volt.Joey Tribbiani
Azért nem gondoltam elsőre, hogy career ending lesz... ._.

több mint 11 éve
Respekt Chudnak, h. nem várt tovább.

több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Sajnos Gordont el fogják vinni, de remélem megkérjük az árát rendesen. Weeden mehet a lecsóba, ahová való. Respect Joeynak, mert ritka ezen a fórumon, hogy valaki újra értékelje a véleményét (akár egy szituációról, akár egy játékosról legyen szó) és annak hangot is adjon. Nem tudom, hogy mit láttak Weedenben a scoutok ami miatt draftolták egyáltalán, most már az akkori kérdés eldőlt, hogy Tannehill vagy Weeden. Jason remélem fog hozni egy normális Qb átlagot és vele be tudjuk fejezni az idényt, ha csak nem tradeljük el Gordont egy rendes Qb-ra. (bár akkor minek qb? ha nincs akinek dobáljon 😀)
Gordon szerintem nehéz szülés lesz, mert vele jót húztunk, de nehéz kordában tartani a viselkedése miatt (munkamorál nyáron, füvezés régen). Pláne akkor áll farral egy játékos a csapathoz, ha tudja, hogy úgyse kap labdát mert nincs kitől. Így egy év alatt letűnhet a meg se született csillaga, és a vége úgyis az lesz, hogy elmegy más csapathoz.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Jason Campbell kezd vasárnap a Chiefs ellen Chudzinski döntése alapján. Weedennek azt hiszem ennyi volt itt Clevelandben (hacsak nem sérül le Camppbell is).iktriad
JAMARCUS JAMARCUS JAMARCUS JAMARCUS JAMARCUS!!!!!!!!!!!!!!!!!

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jason Campbell kezd vasárnap a Chiefs ellen Chudzinski döntése alapján. Weedennek azt hiszem ennyi volt itt Clevelandben (hacsak nem sérül le Campbell is).
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Browns signed Bryan Tyms off the Miami Dolphins' practice squad. Szurkolok neki, szezon előtt nagyon szimpatikus volt, és meglepetésként ért hogy nem fért be az 53-ba.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Dennis Johnson -al mi a helyzet nálatok? Vagy semmi hír róla?Wirtschaftsteil
PS-ben van, semmi hír.

több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Dennis Johnson -al mi a helyzet nálatok? Vagy semmi hír róla?
több mint 11 éve
Gordont első kör alatt továbbra sem tradelném, de ha ennyi ajánlat van, talán vki bepánikol 29-én.Joey Tribbiani
Nagyon kíváncsi vagyok, milyen offerek lehetnek a pakliban, én személy szerint alapból megtartanám, de mindenképpen ki kell várni a végét, hátha befut tényleg valami tökösebb ajánlat... 😉

több mint 11 éve
Pörög a topik (N)

Persze egy ilyen meccsen nincs nagyon mit elemezni, jobb csapat a Packers. Weeden annyira fos volt megint, h. revideálnom kell a véleményem, a bye week után sztem váltunk. Campbell sem lesz sokkal jobb, de ez tarthatatlan. A fal is nagy csalódás, visszatért Lauvao, de nem sokat javult a dolog, pedig a Packersnél a fél kezdő D nem játszott. Az elkapók közül egyedül Cameron említésre méltó, arról nem ő tehet, h. Weeds absz. nem keresi.

A védelem is erősen visszaesett, ennyi missed tackle-t idén még nem láttam, a Crenneles időket idézték a srácok. Rodgers-t nehéz nyomás alá helyezni, mert nagyon gyorsan eldobja a bogyót, de ennél több kellett volna. Rengeteg pénzt (és draft picket) belenyomtunk a front 7-be, ehhez képest az elmúlt két meccsen igencsak haloványak voltak. Skrine-t egy UDFA WR szop@tta végig, hol van McFadden ? Egy 3. körös pick a 7. héten azért kaphatna pár snappet. Ward a boxban nagyon jó, Gipson szerelése Finleyn szerencsétlen volt; a safetykkel nincs nagy probléma.

A playcalling nem tetszett, 3. és 4&1-re is shotgun passz (egy jó QB-val belefér, de szakadó esőben Weedennel nem tudom mit akart Chorv), nem kéne ennyire hanyagolni a futást. Megint 50% felett zárt az ellenfél 3rd down conversionben (7/13), a 7 sikeres kísérletből négy 5 yard v. hosszabb volt. Komolyan kezd zavarni a dolog, az első meccs óta ez megy.

Gordont első kör alatt továbbra sem tradelném, de ha ennyi ajánlat van, talán vki bepánikol 29-én 😊

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 8 óra
At least 3 teams have contacted Browns about deal for WR Josh Gordon; two have standing offers of a high pick and a player. Browns balking.
több mint 11 éve
Csúnya meccs lesz 😕

több mint 11 éve
Sanszos, hogy ez egy sorsdöntő meccs lesz Weedennek. Vélemények?Mingo
Sztem már eldôlt a sorsa.Joey Tribbiani
Arra gondoltam, vajon kivel/kikkel hozzuk le a hátralévő meccseket?Mingo
Nem hiszem, h. Campbell nagy elôrelépés lenne. Nincs jobb, majd jövôre.

több mint 11 éve
Sztem már eldôlt a sorsa.Joey Tribbiani
Arra gondoltam, vajon kivel/kikkel hozzuk le a hátralévő meccseket?

több mint 11 éve
Sztem már eldôlt a sorsa.

több mint 11 éve
Sanszos, hogy ez egy sorsdöntő meccs lesz Weedennek. Vélemények?

több mint 11 éve
When football was football.Joey Tribbiani
Nekem is mindig ezek a képek jutnak eszembe erről a párosításról. (Y)

több mint 11 éve
Bill Michaels ‏ @ Bill_Michaels 11m
When football was football. # Packers # Browns

több mint 11 éve
Aubrey felkerült az injury report-ra, térd/bokasérüléssel, limitáltan edzett. Winn ismét hiányzott, McGahee pihent, Sheard fullosan tolta.

Norv és Horton szerint nincs semmi gond a half time adjustmenttel. Turner elmondta, h. a 3rd down conversion a fő probléma, ez nem sikerült a 3. negyedben -> két 3&out. A Lionsnál volt a labda kb. végig, így a védelem elfáradt az utolsó játékrészre.  espncleveland.com/common/more.php?m=49&post_id=23901

Nem először fordul elő a 2. félidei visszaesés, ez elég durva adat: In their three losses, the Browns have been outscored, 55-3, in the second half.

több mint 11 éve
sérültlista:

nem edzett: Winn
limitált: Magee
full: Owens, SHEARD

Utóbbi nagyon jó hír, Mingo-nak sok még az 50+ snap.

több mint 11 éve
Browns discovered torn ACL in knee of WR Charles Johnson during intro physical

ööö. nem azelőtt szokás a fizikai felmérő, mielőtt leigazolják?deyell
ööö... nem, ha a PS-ből igazolod.

Daryl Ruiter ‏@RuiterWrongFAN 5m

FYI, when a player is on someone's practice squad, can't give them a physical before signing him, have to sign without seeing #Browns

Inkább a Packerst kéne megkérdezni miért is volt a practice squadban egy torn ACL-es játékos 😛

szerk.

azért az durva, h. ennek ellenére a rosteren kell tartani 3 hétig. Tehát a Chiefs elleni meccsig 52 játékossal kalkulálhat Chud.

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Browns discovered torn ACL in knee of WR Charles Johnson during intro physical

ööö. nem azelőtt szokás a fizikai felmérő, mielőtt leigazolják?

choose life