Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Hát ez jó nagy fos volt itt megint, de azért azt mondom, Gordon miatt van még értelme próbálkozni..
több mint 11 éve
A meccset csak hétfôn tudom megnézni, késôn érek ma haza.kár pedig jó kis havas derbi van kilátóban 😀
Robertson doubtful besorolást kapott, Carder kezd. Uhh.Joey Tribbiani
több mint 11 éve
A meccset csak hétfôn tudom megnézni, késôn érek ma haza.Robertson doubtful besorolást kapott, Carder kezd. Uhh.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Zoltan Mesko próbajátékon vesz részt nálatok, de T.J. Conley és Robert Malone is próbajátékon van.
több mint 11 éve
A nemrég igazolt Armanti Edwards is IR-re került, a helyére Josh Cooper-t hoztuk fel a PS-ből.Joey TribbianiEnnek örülök. Mármint nem a sérülésnek, hanem Coopernek. Blackmon hype-ja hálátlanul elnyomta őt, pedig nagyon jól játszott mellette.Még visszahordásoknál is használható.
Guard pedig mindenképp kell. FA, draft mindegy. Bár ezek szerint Miller és Gilkey sem váltja meg a világot
több mint 11 éve
A PFF OL értékelés:Stud: No tackle has a better pass blocking grade than Joe Thomas (+19.9). It doesn’t matter how much time the quarterback wants to throw, Thomas is intent on giving it to him.
Dud: Our site hasn’t forgotten the play of Oniel Cousins (-15.3) and nor should you. His replacement Shawn Lauvao has been better, but not by much (-12.4). It remains a problem area.
Summary: Consider us a little disappointed here. Mitchell Schwartz just hasn’t played as well as his rookie year, while John Greco has suffered a similar fate. So it is then that their two former first-round picks are pushing them as high up as they are, with Alex Mack putting himself in line for a bumper pay day at the end of the year.
Kell egy guard is, nincs mese.
Még egy fun fact a hétvégi meccsről: 46 of Campbell’s 60 drop-backs saw him hold the ball for 2.6 seconds or longer. On those, his passer rating was a paltry 39.1.
kb. minél több ideje volt, annál rosszabb döntéseket hozott.
több mint 11 éve
A nemrég igazolt Armanti Edwards is IR-re került, a helyére Josh Cooper-t hoztuk fel a PS-ből.
több mint 11 éve
1/10 v. hasonló szerintem is túl korai, de nagyon vékonyak vagyunk ILB poszton. Nekem fel sem tűnt igazán, de a Bengals ellen Robertson megsérült és csak 23 snapnél volt a pályán, 38-at a career spec. teamer Tank Carder játszott.Csak érdekességképp, Sobo a legújabb mockjában ILB-t írt hozzánk. Rá azért érdemes figyelni, mert Browns-fan, tényleg ismeri a needeket, a csapat helyzetét.Mosley + DQ tényleg brutál lenne de nálam az ILB draft max a 3. körtől jönne szóba.
q.usatoday.com/2013/11/19/anthony-barr-drafted-over-jadeveon-clowney/Joey Tribbiani
Yawin Smallwood kétlem, hogy addig csúszna ( sajnos 😕 ) pedig őt elnézném szívesen középen. Denzel Perryman meg sztem 3-4be tud ilb-t játszani ő meg jön felfele a boardokon mint a talajvíz, de 3. körbe van esély rá. Ugyanúgy Shayne Skovra is szerintem aki meg tökéletes fit a mi rendszerünkbe
Fejlődött Robertson ez kétségtelen, de kell valaki akivel rotálhatjuk, (vagy esetleg lecserélhetjük) ám nem érzem fontosnak, hogy rögtön az első pickünket erre lőjük el.Drip
több mint 11 éve
Csak érdekességképp, Sobo a legújabb mockjában ILB-t írt hozzánk. Rá azért érdemes figyelni, mert Browns-fan, tényleg ismeri a needeket, a csapat helyzetét.Mosley + DQ tényleg brutál lenne de nálam az ILB draft max a 3. körtől jönne szóba.
q.usatoday.com/2013/11/19/anthony-barr-drafted-over-jadeveon-clowney/Joey Tribbiani
Yawin Smallwood kétlem, hogy addig csúszna ( sajnos 😕 ) pedig őt elnézném szívesen középen. Denzel Perryman meg sztem 3-4be tud ilb-t játszani ő meg jön felfele a boardokon mint a talajvíz, de 3. körbe van esély rá. Ugyanúgy Shayne Skovra is szerintem aki meg tökéletes fit a mi rendszerünkbe
Fejlődött Robertson ez kétségtelen, de kell valaki akivel rotálhatjuk, (vagy esetleg lecserélhetjük) ám nem érzem fontosnak, hogy rögtön az első pickünket erre lőjük el.
több mint 11 éve
Csak érdekességképp, Sobo a legújabb mockjában ILB-t írt hozzánk. Rá azért érdemes figyelni, mert Browns-fan, tényleg ismeri a needeket, a csapat helyzetét.q.usatoday.com/2013/11/19/anthony-barr-drafted-over-jadeveon-clowney/
több mint 11 éve
Amíg QB-poszton ekkora kül. van a két csapat között, addig a Steelers az esélyesebb. 55-45 korrekt 😊Ez is komoly: profootballtalk.nbcsports.com/2013/11/18/steelers-could-be-underdogs-vs-cleveland-for-first-time-since-2003/Joey TribbianiMeglepne, ha az előző forduló fényében végül underdogok lennénk. Én 55-45-re teszem magunkat. De ahogy az AFC topcsapatait leszámítva kijelenthető: bármi lehet. 😀Soldados
több mint 11 éve
Meglepne, ha az előző forduló fényében végül underdogok lennénk. Én 55-45-re teszem magunkat. De ahogy az AFC topcsapatait leszámítva kijelenthető: bármi lehet. 😀Ja, két hete amikor számolgattuk a PO-esélyeket én is utánanéztem, be is lett vésve a topikba az utókornak 😊Az idei szezonra egy cél maradt, Steelers-söprés.A vicc kecvéért megnéztem, hogy ez mikor fordult elő legutóbb: 88-ban... tudtam, hogy rég, de ennyire azért nem gondoltam. :/Soldados
Go Browns !Joey Tribbiani
Ez is komoly: profootballtalk.nbcsports.com/2013/11/18/steelers-could-be-underdogs-vs-cleveland-for-first-time-since-2003/Joey Tribbiani
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Ja, két hete amikor számolgattuk a PO-esélyeket én is utánanéztem, be is lett vésve a topikba az utókornak 😊Az idei szezonra egy cél maradt, Steelers-söprés.A vicc kecvéért megnéztem, hogy ez mikor fordult elő legutóbb: 88-ban... tudtam, hogy rég, de ennyire azért nem gondoltam. :/Soldados
Ez is komoly: profootballtalk.nbcsports.com/2013/11/18/steelers-could-be-underdogs-vs-cleveland-for-first-time-since-2003/
több mint 11 éve
Az idei szezonra egy cél maradt, Steelers-söprés.A vicc kecvéért megnéztem, hogy ez mikor fordult elő legutóbb: 88-ban... tudtam, hogy rég, de ennyire azért nem gondoltam. :/
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Azért ennyire nem tragikus a helyzet, jövőre PO-ban leszünk 😉Várható volt, h. Campbell nem hoz le sorozatban három szinte hibátlan meccset. Nagyon gyengén játszott, a hosszú Gordon TD-passzon kívül kb. csak a checkdown ment. A fal (4 sack, 9 QB hit) és az elkapók sem igazán segítették (Cameron-t többször is csúnyán lejammelték a LOS-on, el se kezdte a routját, amikor a nyomás már JC arcában volt), DE ! ezekre nincs mentség:
Mindkettő incomplete lett ugye.
Futójátékunk sincs, ami a red zone-ban különösen hiányzik. Konkrétan 1 db futott TD-nk van a szezonban. Ez idén már nem nagyon fog változni, így viszont esélytelen a PO, hiába szenved kb. az egész AFC 😊
Visszatérve a meccsre, a csapat – pontosabban a védelem erejét jelzi, h. valszeg még a kritikán aluli QB- és futójáték is belefért volna, ha nincs az Ogbonnaya-fumbli és a két blokkolt punt. 21 pontot szerzett ezekből a Bengals, 11 perc alatt. Fel lehet innen is állni, de ahhoz kell egy normális irányító. Burfict fumbli return TD-je után 5 drive alatt 64 yardot haladt összesen a Cincy offense... 4 3&out-tal megspékelve. A védelem megadta a lehetőséget, az JC&tsai nem tudtak élni vele. Ez van, nem véletlen volt FA Campbell.
Összességében nem történt katasztrófa, ennyit még egyszer nem fog hibázni a speciális egység, a védelem jó, a támadóegység újjáépítésére meg lesz öt top100-as pickünk.
Az idei szezonra egy cél maradt, Steelers-söprés.
Go Browns !
több mint 11 éve
Egy igazán elb.szott nap lezárásaként sikerült megtekinteni a mérkőzést.Ha két szóban kellene zanzásítanom a lényeget, úgy fogalmaznék: nevetséges fos.
Ezt teljesen őszintén így gondolom.
Erősen meg lennék lepve, ha ez a csapat valaha is a rájátszásba jutna.
Ráadásul még berúgni sem sikerült...
Go Browns. ._.
több mint 11 éve
közhely, de ennyi hiba nem fér bele. Bővebben holnap 😕
több mint 11 éve
Asszem inkább keresek egy jó filmet magamnak, az offense szerencsétlen, a spec team balfaszkodik... nem idegesítem magam tovább!
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
Akkor lehet hogy én csak nyertes meccseket láttam a tv-ben 😀 no mindegy, jók az elöjelek!
több mint 11 éve
én egy steelers ellenire emlékszekTV-ben már ezer éve nem láttam Browns meccsett 😊 de emlékeim szerint mindig nyertünk a sport tv-és küzdelmeken!Bad31mintha lett volna egy Browns-Ravens TNF még Quinn-nel, 16-0 oda, de nem biztos, h. azt adta a sporttv 😊Joey Tribbiani
de kétlem, hogy a sport tv-t választom
több mint 11 éve
TV-ben már ezer éve nem láttam Browns meccsett 😊 de emlékeim szerint mindig nyertünk a sport tv-és küzdelmeken!Bad31mintha lett volna egy Browns-Ravens TNF még Quinn-nel, 16-0 oda, de nem biztos, h. azt adta a sporttv 😊
több mint 11 éve
TV-ben már ezer éve nem láttam Browns meccsett 😊 de emlékeim szerint mindig nyertünk a sport tv-és küzdelmeken!
több mint 11 éve
Mivel amúgy sem érnék haza időben este, ezért úgy döntöttem, hogy holnap nézem meg a Sport-on a sorsdöntő vasárnapi csatát. Gyomoridegem van már most...
több mint 11 éve
Sztem elég randa ez az eredményjelző, de legalább nagy 😛 Az mindenesetre jó, h. marad a nyitott estadio és a füves pálya.Akármilyen randa is, élőben megnézném ha majd kész lesz 😀
MarQueis Gray-t leszámítva mindenki 100%-os edzésmunkát végzett.Joey Tribbiani