Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Sztem elég randa ez az eredményjelző, de legalább nagy 😛 Az mindenesetre jó, h. marad a nyitott estadio és a füves pálya.

MarQueis Gray-t leszámítva mindenki 100%-os edzésmunkát végzett.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
Csini lesz a FES, mondjuk 120 millából legyen is. 😊

imgick.cleveland.com/home/cleve-media/pgmain/img/plain-dealer/photo/2013/11/-fd200015fe861c3c.jpg

imgick.cleveland.com/home/cleve-media/pgmain/img/plain-dealer/photo/2013/11/-6df9bdffb4f81b69.jpg

imgick.cleveland.com/home/cleve-media/pgmain/img/plain-dealer/photo/2013/11/-49e01178b39c97d4.jpg

imgick.cleveland.com/home/cleve-media/pgmain/img/plain-dealer/photo/2013/11/-493b73f2afaf0484.jpg

imgick.cleveland.com/home/cleve-media/pgmain/img/plain-dealer/photo/2013/11/-9bc40ad61c3ee45f.jpg

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Groves ir-en ??? WTF

több mint 11 éve
Ez a Groves IR elég meglepő, nem tűnt súlyosnak a sérülése. Mondjuk nagy probléma nincs, a Pól, Jabaaaaal, Bark trió elég lehet, legalább lesz egy kis nyomás Mingon.

több mint 11 éve
W a bye week-en, főleg ha cumizik a 'Phins is./quote]

És lőn. 😊
------------------------
Groves --> IRJoey Tribbiani

több mint 11 éve
W a bye week-en, főleg ha cumizik a 'Phins is 😀

Közelebb került a csoport 1. helye (Bengals L) és a wild card is (Titans L). Az elmúlt pár év legfontosabb meccse lesz a vasárnapi Bengals-Browns. Nem PO-szintű csapat a miénk, de ha egyszer ilyen gyenge az AFCN, hajtsunk rá a győzelemre 😊

több mint 11 éve
Egy kis Chud-praise.

www.ohio.com/sports/browns/browns-credit-coach-rob-chudzinski-for-guiding-them-to-respectability-despite-wild-first-half-of-season-1.443069

Fôleg ez tetszik.

D'Qwell Jackson: “He told us from Day One we were going to be an attack-style team, that we were going to go for it on fourth down and we were going to take some chances in the kicking game, and everything thus far has held true. And that goes a long way throughout the locker room, especially for a guy like myself. I've had a lot of coaches say one thing, and then depending on how the season goes you’re entirely a different team. He's done a great job with that, and that's a true testament in what he believes in.”

Kb. erre utaltam a meccs összefoglalóban. Nem elég a sajtótájékoztatókon határozottnak lenni, a pályán is olyan döntéseket kell hozni. Chud ezt 100%-ig megvalósítja, nincs mellébeszélés. Sokat számít, h. két ilyen jó koordinátort vett maga mellé és lemondott a playcallingról, így azonnal tud reagálni a meccsen történtekre (idôkérések, challengek, etc.).

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
a Bengals-Pats-Bears-Jets négyesből pedig egyet biztosan elkapunk.Joey Tribbiani
Hát, elég nehéz lesz. Szerintem ebből a négyesből a Pats talán a verhetőbb. Max a Jets.ano92
Szerintem meg mind a 2 hozható de a Pats-t hamarabb mondanám.
az a bizonyos 8-8 meg nagyszerű lenne, a jövőre nézve is főleg egy jó drafttal. ( tudom - tudom 2007 10-6 2008 4-12 és a sor már ismert. )

több mint 11 éve
Congratulations to QB Jason Campbell in being named #NFL's Week 9 AFC Offensive Player of the Week!

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
a Bengals-Pats-Bears-Jets négyesből pedig egyet biztosan elkapunk.Joey Tribbiani
Hát, elég nehéz lesz. Szerintem ebből a négyesből a Pats talán a verhetőbb. Max a Jets.

több mint 11 éve
Nézegettem a schedule-t, nem rossz. Van 3 absz. nyerhető meccs (Steelers, Jags, @Steelers), a Bengals-Pats-Bears-Jets négyesből pedig egyet biztosan elkapunk. Ez máris 8-8. A PO-hoz kevés, de végre megszakadhat a sorminta (4-12, 5-11, 5-11, 4-12, 5-11). Nagyon jó lenne söpörni a Vasast, utoljára 1988-ban sikerült.

több mint 11 éve
Pinkston activate, Butler waive. 🏈

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Kalózöbölben is szok lenni NFL meccs (és mindenféle NFL műsor).
(úgy írd be keresőbe hogy NFL 2013 mondjuk)

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Honnan érdemes amúgy szerintetek meccset tölteni mostanság? nCore-on most épp nem találtam, TSTN-en meg nem túl acélos az arányom, emiatt kérdezem.Mingo
TYT-t használom, mondjuk én leszedem a TNF, SNF, MNF-t triót is, azokat jobban vissza lehet tölteni. Csak Cleveland meccsekkel halott ügy a >0.3 ratio 😊

van még ez a site, de innen nagyon lassan jön az anyag.  www.sport-video.org.ua/en.html

több mint 11 éve
Honnan érdemes amúgy szerintetek meccset tölteni mostanság? nCore-on most épp nem találtam, TSTN-en meg nem túl acélos az arányom, emiatt kérdezem.

több mint 11 éve
Na ezt a meccsett lefogom tölteni, a vereségeket meg se nézem 😊 te jó ég Joey, a Dawson-os meccs 2007-ben volt, repülnek az évek! Két dolog van amit felötlött bennem, egyelőre csak az összefoglalót és statokat nézve, hogy de k*rva jó lenne ha még futójátékunk is lenne, meg, hogy ha Campbell most nyom egy fasza szezon véget, akkor mi lesz megint a QB kérdéssel?! 😀Bad31
A QB-draft sztem tuti, hosszú távon JC nem megoldás, Hoyer pedig két meccsen bizonyított, erre nem lehet építeni. Max. nem kell bedobni egyből a mélyvízbe a rookie-t, ami jó 😊 Főleg ha az első kör végén húzunk irányítót.Joey Tribbiani
pontosan, nem kell elkapkodni... szinte biztos vagyok, hogy lesznek csúszók és még a 2. körben is lehet majd találni QB-t.

több mint 11 éve
Na ezt a meccsett lefogom tölteni, a vereségeket meg se nézem 😊 te jó ég Joey, a Dawson-os meccs 2007-ben volt, repülnek az évek! Két dolog van amit felötlött bennem, egyelőre csak az összefoglalót és statokat nézve, hogy de k*rva jó lenne ha még futójátékunk is lenne, meg, hogy ha Campbell most nyom egy fasza szezon véget, akkor mi lesz megint a QB kérdéssel?! 😀Bad31
A QB-draft sztem tuti, hosszú távon JC nem megoldás, Hoyer pedig két meccsen bizonyított, erre nem lehet építeni. Max. nem kell bedobni egyből a mélyvízbe a rookie-t, ami jó 😊 Főleg ha az első kör végén húzunk irányítót.

több mint 11 éve
Little hála az égnek annyira konzisztens játékos, hogy a következő meccsen szinte tuti 0-tól 2-ig fog terjedni az elkapásainak száma... de ne legyen igazam

több mint 11 éve

több mint 11 éve
Ezt a meccset megérte még egyszer megnézni, az elmúlt évek egyik legjobb teljesítményét nyújtotta a csapat a QB-tól kezdve a punteren át a HC-ig.

Campbell jó. Végigmegy az összes célponton, nagyon jól mozog a zsebben, érzi honnan jön a nyomás és pont annyira atletikus, h. egy-két first downt lábon is meg tud csinálni. Arról nem Weeden tehet, h. nem tud futni, de ő azt sem érezte mikor kell fellépni a pocketben, ezen kívül folyamatosan leragadt az első readnél, legyen az akár egy földön fekvő Ogbonnaya... Remélem soha többet nem látjuk a kezdőben. Volt egy érdekes stat a meccs közben, sacks/dropback. Weeds 1/10.3, Hoyer 1/17, Campbell 1/41. Kicsi a minta persze, de ennyit nem javult az OL egyik hétről a másikra. A szezon elején mennyit szidtuk Thomasékat, lehet nem is az ő hibájuk volt a gyenge pass protection.

Ha már OL, a run block még mindig nem működik + Meki is ultra gyenge. Kicsit a 2008-2009-es Jamal Lewis-ra emlékeztet, amire eldönti melyik lyukat válassza már két védő van az arcában. Itt a bye week, jó lenne vkit felszedni waiverről, ezt a 2.6-os átlagot bárki hozza...

A WR-ek nagy dícséretet érdemelnek, Little szinte az összes elkapását forgalomban hozta, Bess megbízható checkdown célpont volt, az a testcsel a 2. TD előtt pedig no comment. Cameronra nagyon figyelnek a védelmek, vmit ki kéne találni.

A védelem egy megingást leszámítva (az első félidő utolsó perce) nagyon jól tolta. Sikerült Flakont folyamatosan nyomás alá helyezni, 5 különböző játékos zsákolt, végre működtek a safety és corner-blitzek. Ez a Rubin-Taylor-Bryant trió monster, középen nem lehet futni. Rizs 1.5-es átlag, r u kiddin’ me ? 😊 Iszonyat rotáció megy egybk., sokszor Rubin a NT, de Bryantet is láttam DT poszton, Hughes is sok lehetőséget kap. Remélem sikerül együtt tartani ezt az egységet. Egyedül Mingo aggaszt kicsit, lassan Armonty Bryant is produktívabb.

A secondary is kezd úgy összeállni, mint az a bizonyos bugyi, Owens elkapta a fonalat, Skrine pedig hetek óta jól tolja. Ilyen front mögött nem kellenek top10-es játékosok, Haden leszedi az elsőszámú elkapót a többit megoldják a munkásemberek.

Chud. Rá tényleg igaz, h. a győzelemre játszik, nem a vereség elkerülésére. Nagyon tökös volt az első negyedes 4&1, néha vissza fog ütni, de erről szól a dolog. Gondolom mindenki emlékszik a tavalyi Colts-Browns-ra, amikor Shurmi 4&1-nél puntolt a 41 yardosról, aztán 1 driveal később nekiment a 4&6-nak 39-ről... Chud tudja mit akar és biztos vok benne, h. ebből a határozottságból vmi átragad a játékosokra is.

Bye week aztán Bengals, ha behúzzuk ki tudja, akár...

több mint 11 éve
Campbell játszhat majd a Cinci ellen, hálistennek.

több mint 11 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
Na ezt a meccsett lefogom tölteni, a vereségeket meg se nézem 😊 te jó ég Joey, a Dawson-os meccs 2007-ben volt, repülnek az évek! Két dolog van amit felötlött bennem, egyelőre csak az összefoglalót és statokat nézve, hogy de k*rva jó lenne ha még futójátékunk is lenne, meg, hogy ha Campbell most nyom egy fasza szezon véget, akkor mi lesz megint a QB kérdéssel?! 😀

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
(de szerintem a Raiderses, vagy a Bearses bűvészkedése sem válik majd Campbell dicsőségére)sapka
OFF: Nálunk igencsak jó képességű irányítónak kellett volna lenni, hogy az elmúlt években Cutler nélkül ne dögöljön meg minden. Szóval az nem Campbell sara. Speciel én szerintem a Chiefs is jól járt volna vele, jobban, mint Smith-szel.
ON: S a legjobb benne, ha a Browns irányítót húz, akkor még feltétlenül kezdetni sem kellene. Mondjuk ez a jövő zenéje.
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Mikor lecserélték, lesérült. a PO menetelés pedig egy WC vereség volt, nemdebár? (2005ben Campbell nem játszott)ulpianus
tényleg nem tartozik ide, de csak nézek üresen a monitor előtt miket írsz
5-7-nél Taylor halála után a Bills elleni meccsen lesérült..., 5-7-et hozott össze kezdő QB-ként, úgy hogy az akkori éra csúcsrajáratott csapata állt mögötte, Gibbs vezetésével (pl. Gregg Williams volt a DC, stb.)
majd ezt a csapatot felkarolva ugrott be a karrierbackup (pl. a Chiefsben 7 évet eltöltő) Collins, aki lényegesen jobban játszott nála, összehozott egy elég komoly 4 meccses sorozatot, amivel bejutott a csapat a PO-ba, és az akkori (Alexander-Mack-Hasselback-Tatupu-stb.stb) Seahawks verte el Seattleben, nem hiszem, hogy ez bárkinek is a szégyenére vált volna az idő tájt; személy szerint nagyon szeretem ennek az érának a meccseit, és sokszor megnéztem/megnézem 'őket', de annak a csapatnak a legnagyobb hibája az inkompetens Qb volt...
és korábban is egyrészt a Front Office+edzők másrészt a nem létező QB munka miatt volt olyan amilyen a csapat
a többi részét ignoráltam a hozzászólásodnak, inkább felajánlom, hogy kölcsönadom a kései Gibbs éra meccseit...
(de szerintem a Raiderses, vagy a Bearses bűvészkedése sem válik majd Campbell dicsőségére)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
JC akkorát tolt, hogy meg kell emlékeznem róla egy új avatarral!! 😛