Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Lombi youtubeozott, belefutott ebbe a videóba és leigazolta 😊

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Weeden kezd. Remélem tényleg utoljára.Joey Tribbiani
Max. 1 negyednél remélem nem lesz többet pályán. Bár jobban örülnék, ha előbb megsérülne. 😊
Én bírom Csucsit, de ha a hátralévő meccseken elkezdi azéris erőltetni azt a bohócot, ez könnyen változhat... %/Mingo
Sérülést ellenfélnek sem kívánok, nemhogy saját játékosnak... legyen akármilyen szar ._.

Chud meg mit csináljon. Lecserélte Weeden-t idén már kétszer. Arról nem ő tehet, h. Hoyer és Campbell is kidőlt. Tanney-t nem lehet 3 nap után berakni a kezdőbe. Jövőre új QB lesz, ha ő sem válik be akkor jöhet a Chud takaroggy 😊

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Max. 1 negyednél remélem nem lesz többet pályán. Bár jobban örülnék, ha előbb megsérülne. 😊
Én bírom Csucsit, de ha a hátralévő meccseken elkezdi azéris erőltetni azt a bohócot, ez könnyen változhat... %/Mingo
Kár hogy nálunk nincs olyan aki akár megkarcolhatná is, kivéve talán Babint, de ő most el van foglalva azzal, hogy RBk haját szakítgatja le.
több mint 11 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
Smith, Lewis, Tyms?

több mint 11 éve
Én bírom Csucsit, de ha a hátralévő meccseken elkezdi azéris erőltetni azt a bohócot, ez könnyen változhat... %/

több mint 11 éve
m-bryo Jacksonville Jaguars 1 017 — Jaguars fan
Visszaolvasva a 2013as draftot, Mingo helyes választásnak tűnik még mindig, a G választás akkor tényleg meredek lett volna csak akkor nem ha egy korszakos képességű G van még benn. Ugyan nem emelkedik ki mint pár első körös újonc (Reid pl.), de remélem, hogy a jövő év az övé lesz.

Megint weeden kezd...nem is kell nézni a meccset, de talán a Jax ellen még ő is lehozza. Azonban vigyázzunk a Jax-al, mert nem egy fogatlan kiscica alakulat ám, még forró lehet a pite. Pláne weedennel.Csiriba
No paraI :-P
It's no different this week as the Jaguars hit the road again to take on the Cleveland Browns, where they opened up as 10-point underdogs, but given their play in the recent weeks, that line has now been bet down to as low as just 7 points on some books, according to OddsShark.
több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Visszaolvasva a 2013as draftot, Mingo helyes választásnak tűnik még mindig, a G választás akkor tényleg meredek lett volna csak akkor nem ha egy korszakos képességű G van még benn. Ugyan nem emelkedik ki mint pár első körös újonc (Reid pl.), de remélem, hogy a jövő év az övé lesz.

Megint weeden kezd...nem is kell nézni a meccset, de talán a Jax ellen még ő is lehozza. Azonban vigyázzunk a Jax-al, mert nem egy fogatlan kiscica alakulat ám, még forró lehet a pite. Pláne weedennel.
több mint 11 éve
Weeden kezd. Remélem tényleg utoljára.

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
ja ez a "lásd Kuechly" elég erős hasonlat azért, mikor évtizedenként egyszer tűnik fel ilyen ILB 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ja, valóban az egyik legnehezebb poszt, lehet türelmesebbnek kéne lennünk. Horton rendszere is elég bonyolult, LeBeau volt a mestere 😊 Jövôre viszont tényleg zúznia kell, az adottságai megvannak.

Egybk. sok más lehetôségünk nem volt a drafton. QB Manuel, Geno borzasztó; WR Austin, Patterson - még Little is több yardnál jár; CB Milliner szenved, Hayden alig játszott. Guardot v. ILB-t 1/6-ra nem szívesen húztam volna.Joey Tribbiani
Mingot ki fogják csattintani jövőre, nézzétek meg a súlyát most és jövőre, biztos rádobnak még jó pár font súlyt. Kérdés a gyorsasága megmarad-e. Azért a drafttal óvatosabb lennék Austinnak van 469 kombinált yardja és 5 tdje, Patterson hiába tud elkapni ha nincs qb-je, de azért 250 yard és 1 td, míg a mi derék iparosunk, Greg meg 360 yard körül jár. Tekintve viszont a guardjaink gondjait lehet, hogy mégis csak guardot kellett volna választani 1/6-ra vagy ILB-t lásd Kuechly.Csiriba
Gordonnak tavaly sem volt és idén sincs irányítója, a számait gondolom ismered 😊 Ezen nem fogunk összeveszni, igazából arra utaltam, h. nem igazán volt a drafton kihagyhatatlan játékos, kb. mindenki szenved. Ilyenkor a legjobb a potenciálra menni, Mingoban ebből elvileg bőven van.

Kuechly jó példa lenne, csak épp nem volt ilyen szintű ILB a börzén. A guarddal kapcsolatban meg egyetértek Soldival.

több mint 11 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
Alex Tanney QB érkezett a 'Boys practice squadból.  en.wikipedia.org/wiki/Alex_Tanney

Engem nem zavarna, ha ő kezdene a Jags ellen 😀 Weeden-t nem bírom tovább nézni.Joey Tribbiani
Simán, Weeden-ek volt esélye, most már mindegy ennek a szezonnak (is) én még futókat is próbálgatnék innen onnan!

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ja, valóban az egyik legnehezebb poszt, lehet türelmesebbnek kéne lennünk. Horton rendszere is elég bonyolult, LeBeau volt a mestere 😊 Jövôre viszont tényleg zúznia kell, az adottságai megvannak.

Egybk. sok más lehetôségünk nem volt a drafton. QB Manuel, Geno borzasztó; WR Austin, Patterson - még Little is több yardnál jár; CB Milliner szenved, Hayden alig játszott. Guardot v. ILB-t 1/6-ra nem szívesen húztam volna.Joey Tribbiani
Mingot ki fogják csattintani jövőre, nézzétek meg a súlyát most és jövőre, biztos rádobnak még jó pár font súlyt. Kérdés a gyorsasága megmarad-e. Azért a drafttal óvatosabb lennék Austinnak van 469 kombinált yardja és 5 tdje, Patterson hiába tud elkapni ha nincs qb-je, de azért 250 yard és 1 td, míg a mi derék iparosunk, Greg meg 360 yard körül jár. Tekintve viszont a guardjaink gondjait lehet, hogy mégis csak guardot kellett volna választani 1/6-ra vagy ILB-t lásd Kuechly.Csiriba
Bár tudom, hogy közvetlen a Browns után a Cards OG-t húzott, de 1/15 alatt nem szoktak belső falembert húzni. Az 1/7 is megdöbbentő kategória, mert ilyenre egyáltalán nem emlékszem.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com

Mingot ki fogják csattintani jövőre, nézzétek meg a súlyát most és jövőre, biztos rádobnak még jó pár font súlyt. Kérdés a gyorsasága megmarad-e. Azért a drafttal óvatosabb lennék Austinnak van 469 kombinált yardja és 5 tdje, Patterson hiába tud elkapni ha nincs qb-je, de azért 250 yard és 1 td, míg a mi derék iparosunk, Greg meg 360 yard körül jár. Tekintve viszont a guardjaink gondjait lehet, hogy mégis csak guardot kellett volna választani 1/6-ra vagy ILB-t lásd Kuechly.
több mint 11 éve
Alex Tanney QB érkezett a 'Boys practice squadból.  en.wikipedia.org/wiki/Alex_Tanney

Engem nem zavarna, ha ő kezdene a Jags ellen 😀 Weeden-t nem bírom tovább nézni.Joey Tribbiani
Simán jobb mint Weeden, már alig várom, Future HoFano92
mit ittál? 😊

több mint 11 éve
Egészen feldobott ez a Tanney-hír, kizárt, hogy ne ő kezdjen! (Y)

Más: Richardsontól annyira nincsenek elájulva odaát koltéknál... :p

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

Simán jobb mint Weeden, már alig várom, Future HoF

több mint 11 éve

Engem nem zavarna, ha ő kezdene a Jags ellen 😀 Weeden-t nem bírom tovább nézni.

több mint 11 éve
Egyébként ez a 3-4-es OLB poszt elég mostoha draft szempontjából, ugye az egyetemen nem nagyon játszanak ilyet, és csak tippelni lehet a 4-3-as DE-ről hogy milyen szélsők lesznek, ez volt a véleményem már régebben is, én tuti nem áldoznék sose első körös picket ilyen játékosra, de nem csak mi szívjuk meg ezzel, lehetne más csapatoktól is sorolni! Na persze nem írom le Mingo-t, de elég szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, nem nézem ki belőle, hogy nagy playmaker lesz, de ne legyen igazam 😉Bad31

Egybk. sok más lehetôségünk nem volt a drafton. QB Manuel, Geno borzasztó; WR Austin, Patterson - még Little is több yardnál jár; CB Milliner szenved, Hayden alig játszott. Guardot v. ILB-t 1/6-ra nem szívesen húztam volna.

több mint 11 éve
Megnéztem én is ezt a fost, nem kellett volna. A legsötétebb időket idézte a mutatott játék. Teljesen kilátástalan O; a futást szorgosan nyelő és pass rushra képtelen D. Sajnos november-decemberben a hideg északon futójáték nélkül szinte garantált a vereség. Ha pedig az amúgy is gyenge rushing offense-t fumblikkal bolondítod meg 100% a L 😛
Ogbonnaya-val kapcsolatban egyetértek Drippel, 3. számú futónak jó lesz, passing downoknál. A T-Rich trade jó volt, a McGahee pick up kevésbé, erről nem ő tehet. A labdára persze vigyáznia kéne, de nem véletlenül kezdte a szezont Ricsi és Dion Lewis mögött.
Pinkstonnal mi van ? Elvileg 3 hete aktív, nem ? Lauvao kuka, ez mostmár nem kérdés, jó lenne tudni mennyire elöl kell guardot draftolni... Cameron is csalódás, sima labdákat elejt; lassan a TE is need lesz.

Nem csak Mingo homály, hanem Kruger is. 41 misiért ez kevés. Persze sokat küldi Horton zónázni, futás ellen sem rossz, de ezt Groves is tudta, amíg nem sérült le 20ad annyi pénzért. Hátul sztem jók vagyunk, Ward valóban nagyon él, mióta szinte LB-t játszik 😊

Kell QB, RB, ILB, Guard és egy Corner.
Na, pl. ezért gondolom én, hogy nem kell itt várni a PO-t, mert mire ennyi lyukat betömünk minőségi emberekkel, addigra simán lehet gond egyéb posztokon (több okból is akár...). Mingo
Drip
Ehhez még mindenképp hozzátenném a WR-t, Fless egyedül kevés. Sok, de ahogy Drip írta, need mindig lesz, nincs tökéletes csapat. Úgyis minden azon áll v. bukik, h. sikerül-e megtalálni azt a bizonyos franchise QB-t. Talán a Jaguars-t még megverjük, 5 győzelemmel garantált a jó drafthely. Az Indy is elkezdett botladozni, az a cetli is egyre értékesebb lesz 😊Joey Tribbiani
Egyébként ez a 3-4-es OLB poszt elég mostoha draft szempontjából, ugye az egyetemen nem nagyon játszanak ilyet, és csak tippelni lehet a 4-3-as DE-ről hogy milyen szélsők lesznek, ez volt a véleményem már régebben is, én tuti nem áldoznék sose első körös picket ilyen játékosra, de nem csak mi szívjuk meg ezzel, lehetne más csapatoktól is sorolni! Na persze nem írom le Mingo-t, de elég szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, nem nézem ki belőle, hogy nagy playmaker lesz, de ne legyen igazam 😉

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Na látod tényleg a WR poszton át is siklottam.
Bár még mindig megborzongok a Jordan Matthews+Josh Gordon duó hallatán. Nyami 😍
( de Odell Beckhamet és Paul Richardsont sem utasítanám vissza 😉 )

több mint 11 éve
Megnéztem én is ezt a fost, nem kellett volna. A legsötétebb időket idézte a mutatott játék. Teljesen kilátástalan O; a futást szorgosan nyelő és pass rushra képtelen D. Sajnos november-decemberben a hideg északon futójáték nélkül szinte garantált a vereség. Ha pedig az amúgy is gyenge rushing offense-t fumblikkal bolondítod meg 100% a L 😛
Ogbonnaya-val kapcsolatban egyetértek Drippel, 3. számú futónak jó lesz, passing downoknál. A T-Rich trade jó volt, a McGahee pick up kevésbé, erről nem ő tehet. A labdára persze vigyáznia kéne, de nem véletlenül kezdte a szezont Ricsi és Dion Lewis mögött.
Pinkstonnal mi van ? Elvileg 3 hete aktív, nem ? Lauvao kuka, ez mostmár nem kérdés, jó lenne tudni mennyire elöl kell guardot draftolni... Cameron is csalódás, sima labdákat elejt; lassan a TE is need lesz.

Nem csak Mingo homály, hanem Kruger is. 41 misiért ez kevés. Persze sokat küldi Horton zónázni, futás ellen sem rossz, de ezt Groves is tudta, amíg nem sérült le 20ad annyi pénzért. Hátul sztem jók vagyunk, Ward valóban nagyon él, mióta szinte LB-t játszik 😊

Kell QB, RB, ILB, Guard és egy Corner.
Na, pl. ezért gondolom én, hogy nem kell itt várni a PO-t, mert mire ennyi lyukat betömünk minőségi emberekkel, addigra simán lehet gond egyéb posztokon (több okból is akár...). Mingo
Drip
Ehhez még mindenképp hozzátenném a WR-t, Fless egyedül kevés. Sok, de ahogy Drip írta, need mindig lesz, nincs tökéletes csapat. Úgyis minden azon áll v. bukik, h. sikerül-e megtalálni azt a bizonyos franchise QB-t. Talán a Jaguars-t még megverjük, 5 győzelemmel garantált a jó drafthely. Az Indy is elkezdett botladozni, az a cetli is egyre értékesebb lesz 😊

több mint 11 éve
Mindenképp kell irányító, aztán egy kis felhozó battle Hoyer-al 😊 ennyi elfuserált draft után mondjuk igazán megérdemelne a Browns egy épkézláb irányítót!

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Kell QB, RB, ILB, Guard és egy Corner.Drip
Na, pl. ezért gondolom én, hogy nem kell itt várni a PO-t, mert mire ennyi lyukat betömünk minőségi emberekkel, addigra simán lehet gond egyéb posztokon (több okból is akár...).
De éppenséggel semmi garancia nincs még arra sem, hogy a QB-kérdést majd sitty-sutty megoldjuk a drafton. Szerintem. 😐Mingo
Needek mindig lesznek. És természetesen semmi garancia arra, hogyha draftolunk egy QB-t az megváltja a világot. De ilyen erővel az egész draftra nincs garancia, és ezt sem folytathatjuk, hogy backup QB-kat jászatunk. Ráadásul építkezni sem csak drafttal lehet.

több mint 11 éve
Kell QB, RB, ILB, Guard és egy Corner.Drip
Na, pl. ezért gondolom én, hogy nem kell itt várni a PO-t, mert mire ennyi lyukat betömünk minőségi emberekkel, addigra simán lehet gond egyéb posztokon (több okból is akár...).
De éppenséggel semmi garancia nincs még arra sem, hogy a QB-kérdést majd sitty-sutty megoldjuk a drafton. Szerintem. 😐

több mint 11 éve
Joey helyett most megpróbálok én nyilatkozni a meccsről ( apropó Joey ha még nem láttad ne olvasd tovább végeredményre erősen spoileres lesz)

Hihetetlen, hogy amúgy mennyire nyerhető meccs volt ez is, csak a sok töketlenkedés, meg apró hiba tönkre baszott mindent. Hiába Gordon 200 + yardja, semmit nem érünk vele. Campbell kidőlt, úgyhogy Mákos Weeden megint kezdőben. Hihetetlen. Szokásos dobásai megvoltak, hol magas, hol alacsony. A kötelező interceptionnél nem igaz, hogy nem bírta volna kivágni a lasztit, vagy max más célpontot választani. Volt fumbli is nem is 1.
Futójáték még mindig nuku. Ogbonnaya majd akkor lesz jó, ha lesz mellette/előtte egy normális futó.
Cameron-t 10szer céloztuk meg ebből 3 elkapása volt csak. Komoly kis visszafejlődés, amiről persze nem csak ő tehet mert rendesen fel is készülnek ellene.
Carder is kidőlt a rookie UDFA Eubanks játszott, konkrét véleményt nem tudok róla mondani, de fasza, hogy nincs ILB-nk. Haden és Brown párharca elég fasza volt, asszem eddig ő teljesített a legjobban ellene. A TD-nél majdnem sikerült kiverni a kezéből a labdát. Mingo homály, Ward fasza. Sack-et már mostsem sikerült csinálnunk, de alapból a pass rush nem működött most.
Ja és a fal jobboldala is gyenge volt. Schwartzot végig dominálták a Guardok pedig csak úgy ott voltak levegőt szívni.
Komolyan mondom azt hittem, meglesz ez a meccs, vagy legalább ha ki is kapunk akkor szoros lesz és 7 ponton belül leszünk.
baszki de kell egy irányító, meg egy futó. ja meg ILB meg Guard is. És talán egy Corner se ártana Haden mellé (Skrine mögé). Nagyravágyó vagyok ?