Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Carr-t egyszer láttam, akkor nem gyôzött meg, majd januárban nézek még róla videókat 😊 Bortles jöhetne, de gondolom neki nagyon nem ártana 1 év padozás. Persze ez igaz kb. az egész idei classra Teddy-t leszámítva. Sajnálom, h. Mariota nem jön ki.Állítólag Chud az atletikusabb, Lombardi a zsebirányítókat preferálja, ebbôl lehet Boyd, de akár Mettenberger is.Joey TribbianiAkkor Bortles a nyerő, ő atletikus zsebirányító 😊. TE-ként lett recruitolva, a college-ot WR-ként kezdő Tannehillhez hasonlító prospect. Nekem is nagy kedvencem. Jó kis zsebirányító lehet belőle, van esze a poszthoz és jó döntéseket hoz. Jön föl, mint a talajvíz, már egyesek a top15-be várják, az első picketeknél azért valószínűleg még bent lesz.
De Carr is nagyon jó lenne, egészen remek a vertikális passzjátékban, finom, pontos, erős keze van hozzá.
Ezen a meccsen 5-6 egészen remek 30+-os deep passzt ad: www.youtube.com/watch?v=8yjH372Oc38
Illene Turner rendszerébe.
Remélem a kettőből az egyiket sikerül leakasztanotok. Csak ne Boyd vagy Hundley, két szerintem teljesen nfl inkompatibilis atléta QB jöjjön.Robilluma
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Hanie-t kivágtuk és jött Edwin Baker RB a Texans PS-ból McGahee agyrázkódása miatt.Weeden ready!! 😛
több mint 10 éve
Én így vagyok a széllel. Egyszer elfújta a vattacukromat......Ezidáig a Browns az egyik olyan csapat volt, amellyel a nagy kedvenc mellett némileg szimpatizáltam. Ezennel ennek vége. Ki nem állhatom a Cleveland Brownst.lucasGronkowski torn ACL/MCL. Season done. 😐Mingoa TE-k elég pechesek ellenünkDrip
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Kivétel Weeden, őt nem lehet kiütni, nem létezik ilyen opció 😀lucas családos anya! 😀 😀Neeeee, hogy éljünk ezek után??? Kisfiú, a sérülések a játék része :pBad31Ezidáig a Browns az egyik olyan csapat volt, amellyel a nagy kedvenc mellett némileg szimpatizáltam. Ezennel ennek vége. Ki nem állhatom a Cleveland Brownst.lucasGronkowski torn ACL/MCL. Season done. 😐Mingoa TE-k elég pechesek ellenünkDrip
Ezt leszámítva egyetértek. 😊Soldados
több mint 10 éve
lucas családos anya! 😀 😀Neeeee, hogy éljünk ezek után??? Kisfiú, a sérülések a játék része :pBad31Ezidáig a Browns az egyik olyan csapat volt, amellyel a nagy kedvenc mellett némileg szimpatizáltam. Ezennel ennek vége. Ki nem állhatom a Cleveland Brownst.lucasGronkowski torn ACL/MCL. Season done. 😐Mingoa TE-k elég pechesek ellenünkDrip
Ezt leszámítva egyetértek. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Nekem továbbra is szimpik (téli sapim is van), bár vasárnap még én is gyűlöltelek titeket. 😉Ezidáig a Browns az egyik olyan csapat volt, amellyel a nagy kedvenc mellett némileg szimpatizáltam. Ezennel ennek vége. Ki nem állhatom a Cleveland Brownst.lucasGronkowski torn ACL/MCL. Season done. 😐Mingoa TE-k elég pechesek ellenünkDrip
több mint 10 éve
Érdekes 😊 Bortles-al egyet értek valóban hétről hétre egyre többet foglalkoznak vele, nem hiába , ellenben Carr-tól nagyon tartok, Boydal pedig kiegyeznék 😀 Hundley meg valószínűleg marad egyetemenÁllítólag Chud az atletikusabb, Lombardi a zsebirányítókat preferálja, ebbôl lehet Boyd, de akár Mettenberger is.Joey TribbianiAkkor Bortles a nyerő, ő atletikus zsebirányító 😊. TE-ként lett recruitolva, a college-ot WR-ként kezdő Tannehillhez hasonlító prospect. Nekem is nagy kedvencem. Jó kis zsebirányító lehet belőle, van esze a poszthoz és jó döntéseket hoz. Jön föl, mint a talajvíz, már egyesek a top15-be várják, az első picketeknél azért valószínűleg még bent lesz.
De Carr is nagyon jó lenne, egészen remek a vertikális passzjátékban, finom, pontos, erős keze van hozzá.
Ezen a meccsen 5-6 egészen remek 30+-os deep passzt ad: www.youtube.com/watch?v=8yjH372Oc38
Remélem a kettőből az egyiket sikerül leakasztanotok. Csak ne Boyd vagy Hundley, két szerintem teljesen nfl inkompatibilis atléta QB jöjjön.Robilluma
több mint 10 éve
Neeeee, hogy éljünk ezek után??? Kisfiú, a sérülések a játék része :pEzidáig a Browns az egyik olyan csapat volt, amellyel a nagy kedvenc mellett némileg szimpatizáltam. Ezennel ennek vége. Ki nem állhatom a Cleveland Brownst.lucasGronkowski torn ACL/MCL. Season done. 😐Mingoa TE-k elég pechesek ellenünkDrip
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nagyon szépen odateszi a WR.ek kezébe a deep passzokat az tuti. 😮Állítólag Chud az atletikusabb, Lombardi a zsebirányítókat preferálja, ebbôl lehet Boyd, de akár Mettenberger is.Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Állítólag Chud az atletikusabb, Lombardi a zsebirányítókat preferálja, ebbôl lehet Boyd, de akár Mettenberger is.Joey TribbianiAkkor Bortles a nyerő, ő atletikus zsebirányító 😊. TE-ként lett recruitolva, a college-ot WR-ként kezdő Tannehillhez hasonlító prospect. Nekem is nagy kedvencem. Jó kis zsebirányító lehet belőle, van esze a poszthoz és jó döntéseket hoz. Jön föl, mint a talajvíz, már egyesek a top15-be várják, az első picketeknél azért valószínűleg még bent lesz.
Remélem a kettőből az egyiket sikerül leakasztanotok. Csak ne Boyd vagy Hundley, két szerintem teljesen nfl inkompatibilis atléta QB jöjjön.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Így van, bár azért Hadent ( meg amúgy az egész csapatot ) megnézném most a meccs után.Garoppolo ha így folytatja örülhetünk ha bent lesz a második elsô körös pickünknél 😊 Állítólag Chud az atletikusabb, Lombardi a zsebirányítókat preferálja, ebbôl lehet Boyd, de akár Mettenberger is.
Jövőre tekintve: Volt alkalmam a hétvégén ismételten megtekinteni garoppolot, igaz csak 1 negyed erejéig ( elég hamar eldöntötte a meccset) Letisztult dobómozdulat, nagyszerűen mozog a zsebben, a rakétái is pontosak. Ezelőtt még az NIU ellen láttam, igaz kikaptak, de az a 450 yard 6 TD 2 int még akkor is szép hogy a Huskies védelme elég homály. Ugyebár Romo és Payton rekordjait is megdöntötte már a sulin belül 😊
Húzzunk QB-t 1. körbe oké, de egy ilyen komoly sleeperre én a középső körökbe mindenképp rámennék. Főleg úgy, hogy az 1. kör is benne vanDrip
több mint 10 éve
Miért, mi változott ?Ezidáig a Browns az egyik olyan csapat volt, amellyel a nagy kedvenc mellett némileg szimpatizáltam. Ezennel ennek vége. Ki nem állhatom a Cleveland Brownst.lucasGronkowski torn ACL/MCL. Season done. 😐Mingoa TE-k elég pechesek ellenünkDrip
több mint 10 éve
Ezidáig a Browns az egyik olyan csapat volt, amellyel a nagy kedvenc mellett némileg szimpatizáltam. Ezennel ennek vége. Ki nem állhatom a Cleveland Brownst.Gronkowski torn ACL/MCL. Season done. 😐Mingoa TE-k elég pechesek ellenünkDrip
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 10 éve
Gronkowski torn ACL/MCL. Season done. 😐Mingoa TE-k elég pechesek ellenünk
több mint 10 éve
Gronkowski torn ACL/MCL. Season done. 😐MingoKöszönjük 😕
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Nehéz mit mondani az egyértelmű dolgokról. De Chudot azért megkérdezném mi az anyjáért ment kétpontosra... Ismét bebizonyosodott, mekkora hátulütője van a feleslegesen túlzottan agresszív playhívásnak.SoldadosIgen, én sem értettem. Felesleges kockázatvállalás. Az offseasonben remélem visszanézi az összes ehhez hasonló agresszív callt és kicsit visszavesz.
több mint 10 éve
Nehéz mit mondani az egyértelmű dolgokról. De Chudot azért megkérdezném mi az anyjáért ment kétpontosra... Ismét bebizonyosodott, mekkora hátulütője van a feleslegesen túlzottan agresszív playhívásnak.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Így van, bár azért Hadent ( meg amúgy az egész csapatot ) megnézném most a meccs után.Dúrva ... Pedig már tényleg elhittem, hogy nyerünk. És most nem a Pats-t akarom szidni, inkább a bírókat. De inkább azt se teszemDripÉn se szidok senkit, ez csak egy játék. Szerencsére nem a playoff/SB múlt ezen a kamu flagen. Van tartása a csapatnak, idegenben is. Jövőre zúzni fogunk, minden adott ehhez. A draftot viszont nem lehet elbénázni, a két első körös pickkel azonnal bevethető playmakereket kell húzni.
Go Browns !Joey Tribbiani
Jövőre tekintve: Volt alkalmam a hétvégén ismételten megtekinteni garoppolot, igaz csak 1 negyed erejéig ( elég hamar eldöntötte a meccset) Letisztult dobómozdulat, nagyszerűen mozog a zsebben, a rakétái is pontosak. Ezelőtt még az NIU ellen láttam, igaz kikaptak, de az a 450 yard 6 TD 2 int még akkor is szép hogy a Huskies védelme elég homály. Ugyebár Romo és Payton rekordjait is megdöntötte már a sulin belül 😊
Húzzunk QB-t 1. körbe oké, de egy ilyen komoly sleeperre én a középső körökbe mindenképp rámennék. Főleg úgy, hogy az 1. kör is benne van
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Na, csak az érdekelt főleg, melyik. Hát igen, elhiszem, hogy ez így nem a legkellemesebb érzés... De hátha ezzel könnyebben találtok irányítót... 😊 (Campbell nem fog minden meccsen ellenünk játszani :/ )Persze, és lehet úgy is nyertek de akkor egy szavam nem lenne és azt mondanám, hogy tisztességesen nyertetek, mi voltunk a bénák vagy valami ilyesmi. Így azért kicsit keserű szájízzel kell, hogy gratuláljakDripDúrva ... Pedig már tényleg elhittem, hogy nyerünk. És most nem a Pats-t akarom szidni, inkább a bírókat. De inkább azt se teszemDripDPI vagy onside? DPI nélkül is lett volna még azért elég sok idő hátraWyatt
több mint 10 éve
Persze, és lehet úgy is nyertek de akkor egy szavam nem lenne és azt mondanám, hogy tisztességesen nyertetek, mi voltunk a bénák vagy valami ilyesmi. Így azért kicsit keserű szájízzel kell, hogy gratuláljakDúrva ... Pedig már tényleg elhittem, hogy nyerünk. És most nem a Pats-t akarom szidni, inkább a bírókat. De inkább azt se teszemDripDPI vagy onside? DPI nélkül is lett volna még azért elég sok idő hátraWyatt
több mint 10 éve
csak h. legyen mit visszanézni, ha egyszer mi nyerünk így 😊AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
több mint 10 éve
Dawson berúgta volna! 😀 Nem tudom a szerződéskötésekkor majd mit tudnak ígérni az illetékesek? Fogadtunk egy eredeti indián átoklevevőt és már nincs átok a csapaton? Vagy építünk egy új stadiont máshol a városban mert most derült ki hogy a mostani egy régi indián temetőre épült, csak maradjatok? Mert ebben a csapatban igenis van ráció csak kellett nekik ez az év, hogy összeszokjanak. Jövőre sokkal jobbak leszünk.
több mint 10 éve
Dúrva ... Pedig már tényleg elhittem, hogy nyerünk. És most nem a Pats-t akarom szidni, inkább a bírókat. De inkább azt se teszemDripÉn se szidok senkit, ez csak egy játék. Szerencsére nem a playoff/SB múlt ezen a kamu flagen. Van tartása a csapatnak, idegenben is. Jövőre zúzni fogunk, minden adott ehhez. A draftot viszont nem lehet elbénázni, a két első körös pickkel azonnal bevethető playmakereket kell húzni.
Go Browns !
több mint 10 éve
Én kérek elnézést a flagért,megérdemeltétek volna a győzelmet.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.