Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
egy mocskos rohadék vagyok, de imádom visszaolvasni - és aztán felhánytorgatni - a korábbi prognózisokat:és ? Lombardinak itt senki sem örült. Chudnak igen. Nem mi rúgjuk ki.
Raheem Morris jön DC-interjúra. Tampa2 guy, tehát nem lenne nagy váltás.
Chip Kelly ? Jobb ez így. Joey Tribbiani-------------------------Adam Caplan @caplannflaz komoly. Csapat épül végre Cleveland-ben?Amadeus91
#Browns named Norv Turner as offensive coordinator.Shawn84
sajnos ez vált be, részvétem:
M. Lombardi sztem egy totál idióta. Remélhetőleg a GM kinevezés egy rossz vicc. De úgy egyébként is legjobb, ha semminek nem nevezik ki.ulpianusbaggio
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
egy mocskos rohadék vagyok, de imádom visszaolvasni - és aztán felhánytorgatni - a korábbi prognózisokat:Raheem Morris jön DC-interjúra. Tampa2 guy, tehát nem lenne nagy váltás.
Chip Kelly ? Jobb ez így. Joey Tribbiani
-------------------------Adam Caplan @caplannflaz komoly. Csapat épül végre Cleveland-ben?Amadeus91
#Browns named Norv Turner as offensive coordinator.Shawn84
sajnos ez vált be, részvétem:
M. Lombardi sztem egy totál idióta. Remélhetőleg a GM kinevezés egy rossz vicc. De úgy egyébként is legjobb, ha semminek nem nevezik ki.ulpianus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hát, ma -megint- igaz ez a videó, hogy milyen "remek" dolog Browns szurkolónak lenni manapság.... több mint 10 éve
lol bazdmeg az igen. Ez azért vicc kategória, hozhattak volna ide akárkit, kétlem, hogy jobb lett volna a mutató. 3-2nél nyílván én se erre számítottam, de azért nem az edzői stáb volt elsősorban a ludas a "nagy" leolvadásban ... Akit inkább megkérdőjeleznék az Horton. Érthetetlen mi lett a D-vel évvégére
több mint 10 éve
Schwartz vagy McDaniels.Remek választás mindkettő, főleg a QB kérdés megoldásában...
több mint 10 éve
Mégis csak egy méretes idióta Lombardi.DoMezek után neki is repülnie kéne.
Poén, Haslam az offseasonben még azt mondta nem lesz kapkodás, hanem tudatos épitkezés, a'la Steelers. Aha.
több mint 10 éve
Marha nagy versenyben vagytok a Billsel meg velünk a legelbaszottabb franchise címéért. 😕Bazzaniti voltatok az elmúlt 10 évben playoffban, a Bills meg 4szer Super Bowlban. Mi nyertünk 😊
több mint 10 éve
Mér a 4-12, az egy szintje valaminek? Haslam Steelerzes most esélye van Wizre, lép, indul az arizona program 2.0
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Playoff volt idénre a célkitűzés, vagy mi a fene?
több mint 10 éve
Mégis csak egy méretes idióta Lombardi.
több mint 10 éve
végülis ők vették fel, szóval nekik is kéne menniük, mert ha ennyire szar akkor nem tudnak interviewolniennek van értelme?kurvára nem ok, ez hányinger. 😥
tényleg őszintén kérdezem Browns fanoktól h ez most ok?briareos
Ha ez igaz, Haslam&Banner takarodj.Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Marha nagy versenyben vagytok a Billsel meg velünk a legelbaszottabb franchise címéért. 😕
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
ez már tényleg a komolytalan kategória.Chris Mortensen @mortreport 18 mpminden kezdődik elölről...MarioAna
Rob Chudzinski will be fired by the #Browns, per league sources.mustaine
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
ennek van értelme?kurvára nem ok, ez hányinger. 😥
tényleg őszintén kérdezem Browns fanoktól h ez most ok?briareos
Ha ez igaz, Haslam&Banner takarodj.
több mint 10 éve
Én nem értem, bár nem követem day-to-day a csapatot, de kétlem, hogy bárki más ennél sokkal jobb eredményeket ért volna el a Brownsszal. Kitartást és sok sikert a továbbiakban, Browns fanok...
több mint 10 éve
ennek van értelme?tényleg őszintén kérdezem Browns fanoktól h ez most ok?
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Chris Mortensen @mortreport 18 mpminden kezdődik elölről...
Rob Chudzinski will be fired by the #Browns, per league sources.mustaine
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Chris Mortensen @mortreport 18 mpRob Chudzinski will be fired by the #Browns, per league sources.
szerk.: közben Adam Schefter is lehozta.
több mint 10 éve
6 év után az első Browns meccs, amit azért nem néztem meg, mert nem érdekelt 😕 Ahogy látom nem vesztettem semmit.A hirek szerint Chud helye nem biztos. Szép befejezése lenne az évnek.
több mint 10 éve
A meccsről sok minden nem írnék szarok voltunk kész. Lehet megint a jövőre gondolni. FA, Draft stb ... a kulcsszó igazából az, hogy IRÁNYÍTÓ KELL !
több mint 10 éve
fanspeak.com/ontheclock/ hajrá lehet szórakozni 😊Nekem egy ilyen jött össze
4 QB TEDDY BRIDGEWATER LOUISVILLE
24 WR KELVIN BENJAMIN FLORIDA STATE
35 RB LACHE SEASTRUNK BAYLOR
71 ILB A.J. JOHNSON TENNESSEE
79 OG ANTHONY STEEN ALABAMA
102 CB JAYLEN WATKINS FLORIDA
120 QB JIMMY GAROPPOLO EASTERN ILLINOIS
133 S TY ZIMMERMAN KANSAS STATE
164 OT CHARLES LENO BOISE STATE
195 K CAIRO SANTOS TULANE
több mint 10 éve
wow, 5 Pro Bowler. Joe, Mack, Gordon, Cameron, Haden. Ward 1st alternate.
több mint 10 éve
Phil Savage, a Senior Bowl igazgatója szerint valószínűleg a Browns, Falcons, Jaguars 3asból fog kikerülni a 2 csapatot felkészítő edzői stáb.iktriadPhil Savage, ismerjük 😊 deadspin.com/5093632/browns-gm-phil-savage-responds-to-email-hecklers-swiftly-but-not-very-politely-update
több mint 10 éve
Phil Savage, a Senior Bowl igazgatója szerint valószínűleg a Browns, Falcons, Jaguars 3asból fog kikerülni a 2 csapatot felkészítő edzői stáb.