Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Állítólag (egy kinti fórumozó szerint, akinek vannak kapcsolatai a csapaton belül - persze az ilyet mindig óvatosan kell kezelni) az van, h. Haslam sikeres, az NCAA-ben bizonyított edzőt akar (Stoops, Malzahn, Franklin vonal), míg Lombi (és talán Banner is) elsősorban JMD-t vagy Gase-t (aki sztem legalább olyan fos húzás lenne, mint Josh).

Megvan az összhang, ez a lényeg %/

Azt mondjuk bírnám, ha végül tényleg az egyetemről jönne vki és Fucktardi repülne. 😍

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 648 — Axel Foley
Stoops állítólag a Lions listáján is rajta van, de én nem bánom ha ide jön. Én beérem Whisenhuntal is. 😊Bazzani
ebből az lesz, h. JMD -> Browns, Caldwell -> Lions ^ ^Joey Tribbiani
Jaja. Két elátkozott csapat. 😊Bazzani
Legalább nekünk nincs azzal gondunk, hogy playoff jegyeket nyomtassunk ideje korán 😀 😀 😀Csiriba
Mi legalább az érzést megadjuk a drukkereknek, hogy PO csapatunk van.
😊

több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Stoops állítólag a Lions listáján is rajta van, de én nem bánom ha ide jön. Én beérem Whisenhuntal is. 😊Bazzani
Jaja. Két elátkozott csapat. 😊Bazzani
Legalább nekünk nincs azzal gondunk, hogy playoff jegyeket nyomtassunk ideje korán 😀 😀 😀
több mint 10 éve
Jaja. Két elátkozott csapat. 😊

több mint 10 éve
ebből az lesz, h. JMD -> Browns, Caldwell -> Lions ^ ^

több mint 10 éve
Stoops állítólag a Lions listáján is rajta van, de én nem bánom ha ide jön. Én beérem Whisenhuntal is. 😊

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
ó baszki adná az ég Stoopsot

több mint 10 éve
Franklin még állatabb lenne, hozhatná Jordant is 😀 de sajna erre se sok esélyt látok, nála inkább a Penn State a befutó.
Persze nagyon reménykedek, hogy ezeknek a pletykáknak van alapja is és talán tényleg nem McDaniels jönDrip
A Stoops-pletyka komolynak tűnik, Rapoport ma ezt írta twitteren. Ian Rapoport ‏@RapSheet 2h
#Browns top 2 candidates: #Patriots OC Josh McDaniels and #Oklahoma coach Bob Stoops. …

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Franklin még állatabb lenne, hozhatná Jordant is 😀 de sajna erre se sok esélyt látok, nála inkább a Penn State a befutó.
Persze nagyon reménykedek, hogy ezeknek a pletykáknak van alapja is és talán tényleg nem McDaniels jön

több mint 10 éve
A PFT szerint James Franklin-nel is leülünk tárgyalni.  profootballtalk.nbcsports.com/2014/01/04/vanderbilts-james-franklin-drawing-nfl-interest/

Egyre jobb nevek ezek (Malzahn, Stoops, Franklin), de félek ez csak etetés és a végén JMD lesz 😕 Pontosan ez volt Lombardi kinevezése előtt is, a média hetekkel előtte megírta a dolgot és sajnos igazuk lett.

Mi kellene ahhoz, hogy bizakodóbbak legyetek?Helmut Zimmer
NE JMD legyen az új vezetőedző. Le tudnám nyelni Chud kirúgását, de ez a bohóc semmiféle előrelépést nem jelentene azon kívül, h. Lombi embere. Ahogy írtad, a 'Hawks is egy szezon után rúgta ki Mora-t, azonban az ő helyére nem egy bukott headkócs és koordinátor jött, hanem egy olyan arc, aki az NFL-ben és a college-ben is bizonyított előtte.

több mint 10 éve
Bedobták Stoops nevét is.
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000308771/article/cleveland-browns-interested-in-bob-stoops-as-coachDavidka85
Mondjuk én nem bánnám, de kétlem, hogy ez megtörténne

több mint 10 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 173
Bedobták Stoops nevét is.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ugk4rkzlr5dda0xnfbwj
Cleveland Browns interested in Bob Stoops as coach
The Cleveland Browns have interest in Oklahoma Sooners coach Bob Stoops. Ian Rapoport reported Friday that Stoops is open to leaving the college ranks. Could Stoops make the leap to the NFL?
több mint 10 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
..van ám ennek a kis szerencsétlen frencsájznak is top 10 play videója..Csiriba
Köszi, máris jól indult a napom! (Y) 😊

több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
A nagy edző kérdés (már ha kérdés), mellett azért beteszem ide is, mert van ám ennek a kis szerencsétlen frencsájznak is top 10 play videója.

www.clevelandbrowns.com/media-center/videos/Top-10-Plays-of-2013/a1db6b7a-f77c-4b85-ac94-5bee1f70e503
több mint 10 éve
Holnap interjúzik nálatok Bowles, gondolom ezzel letudjátok az etnikai részt. Szombaton jön McDaniels és szerintem alá is ír.
Schwartzot emlegetik mint DC-t.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Browns jövőre 1/1? tényleg részvétem ha jön JMD hacsak nem tanult a hibáiból és nem higgadt le.
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Browns will interview Patriots OC Josh McDaniels for their HC job in New England on Saturday.

tenorx
Van aki még hisz abban a mókusban mint HC??? 😀
több mint 10 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Browns will interview Patriots OC Josh McDaniels for their HC job in New England on Saturday.

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ez a fencsájz tényleg a tökéletes diszfunkcionalitás mintapéldája.
Mégis mit várt a vezetőség ennyi idő alatt?
Eléggé unfair szerintem, főleg úgy,hogy amíg a Qb posztba bele nem csapott a villám (nem is egyszer), addig azért volt remény.
A teljes szervezeti struktúra működőképtelen úgy ahogyan van.
Előző szezonban emlékszem voltak óvaintő szavak Lombardi miatt, és most be is igazolódott.undisputedly
Undi, mi 5-11 után vágtuk ki Juniort, nem voltunk reménytelenebbek,mint ők!
Mekkora döntés volt, hogy kitakarítottuk a házat!Helmut Zimmer
No igen,de nálunk az elmúlt 15 évben PC a harmadik edző csak, és általában nyugodt feltételek mellett dolgozhat a stáb, míg ami itt megy az valami borzalom.
Általában szorítok a gyengébb frencsájzoknak, így a Brownsnak is drukkoltam,hogy összejöjjön valami, de ez a hozzáállás FO részéről igencsak csalódást keltő.
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Eléggé unfair szerintem, főleg úgy,hogy amíg a Qb posztba bele nem csapott a villám (nem is egyszer), addig azért volt remény.
Előző szezonban emlékszem voltak óvaintő szavak Lombardi miatt, és most be is igazolódott.undisputedly
Undi, mi 5-11 után vágtuk ki Juniort, nem voltunk reménytelenebbek,mint ők!
Mekkora döntés volt, hogy kitakarítottuk a házat!
több mint 10 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..

Vélemények?

több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante
Ha Malzahn lesz az, akit Manziel (Hundley?) főedzőjének szánnak, akkor mondjuk én revidiálnám álláspontomat 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Óva intő szavak voltak valóban. Én konkrétan a liga egyik legnagyobb idiótájának neveztem Lombardit, és tartom. Sőt, csak megerősített ebben.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sajnálom én is mert azt gondoltam Haslam és főleg ugye Banner láttak jó mintát és utat Phillyben amit tudnak tovább vinni. Ezek szerint mégse ilyen egyszerű.... Banner mondjuk érdekesen festett a sajtótájékoztatón.
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Előző szezonban emlékszem voltak óvaintő szavak Lombardi miatt, és most be is igazolódott.