Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 803
Komoly brainstorming lehetett, míg kijöttek az új logóval 😊

több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 346 — settenke1976@gmail.com
BTW, Ginn FA lett, remélem rámozdulunk. Legrosszabb esetben lesz egy jó visszahordónk. Helyi gyerek 😊Joey Tribbiani
Nem biztos hogy mindenki ezt gondolja, sajnos nem tudok neki megbocsátani a friscoi hibája miatt...
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 557 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Az új mezeket április 14-én, kedden, helyi idő szerint 19.30-kor mutatják be.

Alec Scheiner ezt mondta erről:
"The logo changes were pretty simplistic, but the uniform changes will be much more drastic."

Viccesek a kinti fórumok, eddig mindenki azon sírt, h. Haslam biztos ezt is elbassza és drasztikusan megváltoztatja az ikonikus sisakot, most meg megy a sírás, h. nem történt semmi 😊Joey Tribbiani
igen FB-n én is jókat röhögtem, hogy mindenki fikázza ezt a logót 😀 Nekem személy szerint bejön

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 694 — Believelander
BTW, Ginn FA lett, remélem rámozdulunk. Legrosszabb esetben lesz egy jó visszahordónk. Helyi gyerek 😊

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 750 — capitaine du château de Vienne 1487
shawnka
még ez jól is nézne ki 😉metaxa17
Mi csak ne mondjunk semmit. Nekünk még csak egyedi logónk sincsen 😊GNG
mongyuk ződbe elég engribőrcös lennne, mer így még talán kutya, vagy kutyagyesznyó, de ződbe mingyár egyértelmű lenne

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Az új mezeket április 14-én, kedden, helyi idő szerint 19.30-kor mutatják be.

Alec Scheiner ezt mondta erről:
"The logo changes were pretty simplistic, but the uniform changes will be much more drastic."

Viccesek a kinti fórumok, eddig mindenki azon sírt, h. Haslam biztos ezt is elbassza és drasztikusan megváltoztatja az ikonikus sisakot, most meg megy a sírás, h. nem történt semmi 😊

több mint 11 éve
GNG Green Bay Packers 241
shawnka
még ez jól is nézne ki 😉metaxa17
Mi csak ne mondjunk semmit. Nekünk még csak egyedi logónk sincsen 😊
több mint 11 éve
ma CET 16 korul derul ki az uj logo, de a hirek szerint tul van hypeolva a dolog, marad a sisak, csak erosebb szinekkel (ebbol majd a mezre is lehet kovetkeztetni) es mas beallitasban. Ha ez igaz, orulok, h. Haslam nem aldoz fel mindent a tobb bevetelert.Joey Tribbiani
Mondjuk sejthető volt szerintem, hogy nem egy zsír új logo lesz, azért az elmúlt években is ha megnézzük a logo változást csak a sisakon babráltak apró dolgokat.

A mez újítás viszont mindig tetszik, csak ne menjünk el túl modern irányba 😊Drip
Hát igen, csak a legutóbbi változás óta nagyon felpörgött a marketing gépezet, ezért várt mindenki komolyabb módosítást. De ami jó, azon minek változtatni ugye 😊

A mezbe remélem kicsit komolyabban belenyúlnak, van pár faszán kinéző verzió a fórumokban. A színek maradjanak, ennyi a lényeg.

több mint 11 éve
Cleveland Browns, én így szeretlek! 😀

több mint 11 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 976 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
több mint 11 éve
metaxa17 Green Bay Packers 306
shawnka
még ez jól is nézne ki 😉
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 662 — Tyrone Creek
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 712 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
50 shades of orange

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 023 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
micsoda változás xD

baggio
A Bengals kéri vissza a narancssárgáját. 😀
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 010 — no es importante
micsoda változás xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 557 — Undertaker of the Cleveland graveyard
ma CET 16 korul derul ki az uj logo, de a hirek szerint tul van hypeolva a dolog, marad a sisak, csak erosebb szinekkel (ebbol majd a mezre is lehet kovetkeztetni) es mas beallitasban. Ha ez igaz, orulok, h. Haslam nem aldoz fel mindent a tobb bevetelert.Joey Tribbiani
Mondjuk sejthető volt szerintem, hogy nem egy zsír új logo lesz, azért az elmúlt években is ha megnézzük a logo változást csak a sisakon babráltak apró dolgokat.

A mez újítás viszont mindig tetszik, csak ne menjünk el túl modern irányba 😊

több mint 11 éve
ma CET 16 korul derul ki az uj logo, de a hirek szerint tul van hypeolva a dolog, marad a sisak, csak erosebb szinekkel (ebbol majd a mezre is lehet kovetkeztetni) es mas beallitasban. Ha ez igaz, orulok, h. Haslam nem aldoz fel mindent a tobb bevetelert.

több mint 11 éve
akkor ezt megbeszéltük 😊

egybk. ha nem Mariota az 1/1 (oda tényleg nagyon drága lenne felmenni), akkor én nem bánnám az idei 12, 19 + jövő évi első köröst érte. Annyira jól választunk a draft elején (Trich, Weeden, Gilbert, Johnny), h. lehet jobban járunk, ha összegyúrjuk a pickeket :p Aztán ki tudja, lehet a Raiders olcsóbban is eladná az 1/4-et, annyira gyenge az a roster.

több mint 11 éve
Ha ennyire felkapott lett mostanság a QB kérdés, szerintem nyugodtan ellehetne gondolkozni Hundley-n is 1/19-nél ha benn van még.
Combine-on is elég meggyőző volt.P@trik
majd Drip nyilatkozik róla, de én tőle nagyon fázom. Első körben semmiképp.

bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2015-os_prospect_ismertetok_2014Joey Tribbiani
No
Way
!

több mint 11 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 976 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Én még mindig inkább Hundleyt vinném mint, trade Bradfordért, akit megint kb 3 meccs után széttörnek és ugyan ott vagyunk ahol a part szakad. Rams drukkerek se dőlnének a kardjukba ha elmenne ahogy olvasom...
több mint 11 éve
aham

@AdamSchefter: don't sleep on Hundley, whom Browns would have considered in top 10 last year.”baggio
szerencsére azóta van róla +1 év anyag.

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 010 — no es importante
aham

@AdamSchefter: don't sleep on Hundley, whom Browns would have considered in top 10 last year.”

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 597
Ha ennyire felkapott lett mostanság a QB kérdés, szerintem nyugodtan ellehetne gondolkozni Hundley-n is 1/19-nél ha benn van még.
Jézus, még 2/19-nél is ott lesz
több mint 11 éve
majd Drip nyilatkozik róla, de én tőle nagyon fázom. Első körben semmiképp.

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
2015-ös prospect ismertetők - NFL - Általános témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

több mint 11 éve
Combine-on is elég meggyőző volt.