Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha már itt a szezonvége akkor megindultak a draft találgatások. Egy nagyon okos szerint vagy feltradelünk az első helyre, vagy a másodikra egy rendes QB-rt. Ha mégse akkor akár lehet, hogy le is tradelhetünk egy közepesebb (nem elit, pl David Carr) qb-ra, hogy kapjunk egy második körös picket. Vajon mennyire igaz? Régebben azt jósolták, hogy belső lb-t, vagy lb-t hozunk... Én a qb-ra szavazok az jobban kell.CsiribaAzért ez a történet nem ilyen egyszerű. Ahhoz, hogy letradelj pl. partner is kell, amely feltételezi, hogy valakibe nagyon beleszerettek és ez szvsz OT vagy WR poszt lesz az esetetekben. Amennyiben felfele szeretnétek mozogni és azt QB-ért azt is nagyon befolyásolhatja pl. Bridgewater döntése, mennyire változik a QB-k megítélése a draftig lásd tavaly Barkley majd Geno is 1/1 volt korábban és ha Teddy nem jön ki, akkor marad Manziel, Carr és asszem Blake Bortles megítélése mutat emelkedő tendenciát mostanság.
Nah meg aztán jó pár QB needes csapat lesz és nézzünk egy olyan forgatókönyvet, hogy a Redkins pickjével a Rams-é lesz az 1/1 és ők esetleg nem akarnak Bradford mellé QB-t húzni és Bridgewater abszolút 1/1 esélyesként ott van, nah ekkor mekkora öldöklés megy majd.
Sok a ha, de a draft forgatókönyveket megjósolni kb. lehetetlen.
több mint 10 éve
Ha már itt a szezonvége akkor megindultak a draft találgatások. Egy nagyon okos szerint vagy feltradelünk az első helyre, vagy a másodikra egy rendes QB-rt. Ha mégse akkor akár lehet, hogy le is tradelhetünk egy közepesebb (nem elit, pl David Carr) qb-ra, hogy kapjunk egy második körös picket. Vajon mennyire igaz? Régebben azt jósolták, hogy belső lb-t, vagy lb-t hozunk... Én a qb-ra szavazok az jobban kell.
több mint 10 éve
Ti biztos jobban értetek hozzá, megmondaná nekem, hogy Gordont miért cserélték ki egy alteregóra? Ami néha felé ment azt se kapta el, ha teljesen üres volt, akkor se dobtak semmit felé. Szénné passzolhattuk volna a srácot de rohadtul nem ment. Jordan ugyanaz.
több mint 10 éve
Sorozatban a 6. double-digit loss season, 1999 óta 12/15. Más franchise-nak a PO-szereplés mérlege ennyi. :# QB-t kell találni az idei offseasonben, nem jövőre, nem két év múlva, hanem MOST.
Hát igen egy irányító hiányzik. Az OL elég domináns passprotnál, a védelem saccra úgy ahogy rendben van. Kell egy jó 2. számú possession WR Gordon mellé. Nem tudom ki lenne az a college QB, akivel előrelépnétek. Ti is annyi bustot húztatok már, mint kb a Bears.tüsi91Bárki, nekem mind1, csak nyerjünk végre 😊 Jelenleg a 4. helyen draftolnánk, ha nagyon kell vki az 1. helyre is fel lehet menni az extra első körös picket bedobva.
beszarnál, ha a semmiből jönne egy Campbell Weeden v. Weeden Campbell nevű QB Drip(N) Jövőre egyiket sem akarom itt látni 😊 Hoyer - első körös rookie - hátsó körös rookie/UDFA/Tanney triót szeretnék.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Hát igen egy irányító hiányzik. Az OL elég domináns passprotnál, a védelem saccra úgy ahogy rendben van. Kell egy jó 2. számú possession WR Gordon mellé. Nem tudom ki lenne az a college QB, akivel előrelépnétek. Ti is annyi bustot húztatok már, mint kb a Bears.
több mint 10 éve
Szép volt Barnák, köszönjük ezt az újabb adag friss, meleg kakit.. :#
több mint 10 éve
Mostmár felőlem is jöhet Tanney. Jövőre meg bárki, aki nem Campbell v. Weeden.Joey Tribbianibeszarnál, ha a semmiből jönne egy Campbell Weeden v. Weeden Campbell nevű QB 😛
több mint 10 éve
Mostmár felőlem is jöhet Tanney. Jövőre meg bárki, aki nem Campbell v. Weeden.
több mint 10 éve
Gyorsan lepörgött ez a szezon, az utsó hazai meccs jön. Akár hó is lehet, jó lenne 😊Aláírom 😉
Meki inaktív, Silent G kezd, de Fozzynak is jutni fog jó pár labdacipelés. A Bears D futás ellen különösen szar, nekem tetszik ez a kombó, ha most nem jön össze a 100+ futott yard, akkor soha.
Greco sem játszhat, Pinkston veszi át a helyét. Passzblokkban gyengébb, a futást viszont jobban tudja segíteni.
A támadókkal nem lesz gond, min. 20 pontra számítok. A kérdés, h. a védelem mit tud kezdeni a Maci O-val. A bye week óta kicsit visszaesett a futás elleni védelem, most jön Forte, aki sokkal jobb, mint Bernard/BJGE/Bell/MJD/Ridley/Blount közül bárki. Izzadni fog a front7, az biztos.
McFadden nem tolta rosszul a Pats ellen, remélem túltette magát a kamu flagen. Komoly próba lesz ez a meccs a DBk-nek is, brutális a Bears elkapósora.
Szoros meccsre számítok, de túl jó ez a Bears O, nem fogjuk tudni tartani a lépést.
Azért természetesen Go Browns !Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Gyorsan lepörgött ez a szezon, az utsó hazai meccs jön. Akár hó is lehet, jó lenne 😊Meki inaktív, Silent G kezd, de Fozzynak is jutni fog jó pár labdacipelés. A Bears D futás ellen különösen szar, nekem tetszik ez a kombó, ha most nem jön össze a 100+ futott yard, akkor soha.
Greco sem játszhat, Pinkston veszi át a helyét. Passzblokkban gyengébb, a futást viszont jobban tudja segíteni.
A támadókkal nem lesz gond, min. 20 pontra számítok. A kérdés, h. a védelem mit tud kezdeni a Maci O-val. A bye week óta kicsit visszaesett a futás elleni védelem, most jön Forte, aki sokkal jobb, mint Bernard/BJGE/Bell/MJD/Ridley/Blount közül bárki. Izzadni fog a front7, az biztos.
McFadden nem tolta rosszul a Pats ellen, remélem túltette magát a kamu flagen. Komoly próba lesz ez a meccs a DBk-nek is, brutális a Bears elkapósora.
Szoros meccsre számítok, de túl jó ez a Bears O, nem fogjuk tudni tartani a lépést.
Azért természetesen Go Browns !
több mint 10 éve
Még szerencse hogy nem viccből írtam, mert viccnek durva lenne 😀hát ez elég szar vicc lett már bocsánat...ghstzRHány 😊 😀 😍 😥 ^ ^ :cool: -_- 😐 kell odaírnom, hogy jelezzem, hogy gondolom valójában? Durcás vagyok, mint Dulifuli, de arra tán csak csak van okom, nem?lucasNézzük a jó oldalát Gronk sérülésének: meggyógyul rendesen a válla, a karja és az agyrázkódása, valamint rendbe teszi az USA egyik legjobb sport ortopéd sebészcsapata a térdét 😀 Kaptatok tőlünk egy Gronkot a következő szezonra 😀Csiriba
több mint 10 éve
Hány 😊 😀 😍 😥 ^ ^ :cool: -_- 😐 kell odaírnom, hogy jelezzem, hogy gondolom valójában? Durcás vagyok, mint Dulifuli, de arra tán csak csak van okom, nem?lucasAz elsô hsz nem volt ennyire egyértelmû, így már értjük 😊
több mint 10 éve
ghstzR
1 279
hát ez elég szar vicc lett már bocsánat...Hány 😊 😀 😍 😥 ^ ^ :cool: -_- 😐 kell odaírnom, hogy jelezzem, hogy gondolom valójában? Durcás vagyok, mint Dulifuli, de arra tán csak csak van okom, nem?lucasNézzük a jó oldalát Gronk sérülésének: meggyógyul rendesen a válla, a karja és az agyrázkódása, valamint rendbe teszi az USA egyik legjobb sport ortopéd sebészcsapata a térdét 😀 Kaptatok tőlünk egy Gronkot a következő szezonra 😀Csiriba
több mint 10 éve
Hány 😊 😀 😍 😥 ^ ^ :cool: -_- 😐 kell odaírnom, hogy jelezzem, hogy gondolom valójában? Durcás vagyok, mint Dulifuli, de arra tán csak csak van okom, nem?lucasNézzük a jó oldalát Gronk sérülésének: meggyógyul rendesen a válla, a karja és az agyrázkódása, valamint rendbe teszi az USA egyik legjobb sport ortopéd sebészcsapata a térdét 😀 Kaptatok tőlünk egy Gronkot a következő szezonra 😀Csiriba
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Hány 😊 😀 😍 😥 ^ ^ :cool: -_- 😐 kell odaírnom, hogy jelezzem, hogy gondolom valójában? Durcás vagyok, mint Dulifuli, de arra tán csak csak van okom, nem?lucasNézzük a jó oldalát Gronk sérülésének: meggyógyul rendesen a válla, a karja és az agyrázkódása, valamint rendbe teszi az USA egyik legjobb sport ortopéd sebészcsapata a térdét 😀 Kaptatok tőlünk egy Gronkot a következő szezonra 😀
több mint 10 éve
Hány 😊 😀 😍 😥 ^ ^ :cool: -_- 😐 kell odaírnom, hogy jelezzem, hogy gondolom valójában? Durcás vagyok, mint Dulifuli, de arra tán csak csak van okom, nem?
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Szerintem utálják meg minnél többen, legalább nem lesz divat csapat, és megmarad kis szubkúltúrának az országban 😊 már így sokszorosára duzzadt a szurkolótábor, 2006-ban még magamnak irogattam itt a topikban 😀Bad31Jó kis viták alakulhattak ki 😀. Gondolom 2 személyiség él benned egy Bad 31 és egy Good31, de a csapat töretlen sikersorozatának hála mára csak a Bad maradt 😀 😀 😀 😀.
több mint 10 éve
Szerintem utálják meg minnél többen, legalább nem lesz divat csapat, és megmarad kis szubkúltúrának az országban 😊 már így sokszorosára duzzadt a szurkolótábor, 2006-ban még magamnak irogattam itt a topikban 😀
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
Na jó, akkor még egyszer elmondom: Ki nem állhatom a Cleveland Brownst!😊lucasFelőlem... Nem izgat ki szereti a csapatomat, és ki nem. Én nem bármelyik ellenfélünk ellen szurkolok (kivéve a shitburg), hanem mindig a saját csapatomnak.
több mint 10 éve
Na jó, akkor még egyszer elmondom: Ki nem állhatom a Cleveland Brownst!😊
több mint 10 éve
Egyik kedvenc mesém volt! 😊 "Gyűlölöm a törpöket! Gyűlölöm, gyűlölöm, gyűlölöm!" 😀Ez így igaz. Én nő vagyok, ráadásul úrinő. De ha leírtam volna azt, amit a sérülés után mondtam, pláne amit gondoltam, akkor min. egy félévre banolnátok, az tuti. Nem ilyen módon kell levenni egy játékost a pályáról, hanem tisztességes módszerekkel. Egyébként meg úgy tűnik, ti soha nem láttátok a Hupikék törpikéket.lucaslucas családos anya! 😀 😀Neeeee, hogy éljünk ezek után??? Kisfiú, a sérülések a játék része :pBad31Ezidáig a Browns az egyik olyan csapat volt, amellyel a nagy kedvenc mellett némileg szimpatizáltam. Ezennel ennek vége. Ki nem állhatom a Cleveland Brownst.lucasGronkowski torn ACL/MCL. Season done. 😐Mingoa TE-k elég pechesek ellenünkDrip
Ezt leszámítva egyetértek. 😊Soldados
Amúgy szerintem semmi különös nem történt. Sajnos az ilyen benne van a játékban. Amikor ilyet látok, mindig eszembe jutnak Harrison szavai, amikor elkezdték a helmet to helmet boszorkányüldözést: "Könyörgöm, engem inkább a fejemen üssenek meg, csak a térdemet ne!. A térdemet ne bántsák, akkor nem tudok játszani, akkor vége lehet a pályafutásomnak!"
Hát elhiszem, hogy a bírósági ügyek miatt a fejsérülések kergetése a divatos. És biztos hosszútávon az veszélyesebb, de az nem fenyegeti a pályafutást. A pályafutásra viszont a térdsérülés a veszélyesebb. És nyilván egy játékost még aktív korában ez érdekli jobban, nem az, hogy mi lesz vele 50 évesen.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Weeden meggyógyult, akkor Campbell megsérül. Erre nincs valami tipszmiksz? Mert weeden tuti megtette Campbell sérülését 😀
több mint 10 éve
Mivel volt szerencsém eredeti kommentárral követni élőben a mérkőzést, meg kell, hogy osszam veled a kommentátorok véleményét arról az ominózus ütközésről: Teljesen szabályos volt, mert mióta a secondarynek (és mindenki másnak) a fejre és környékére való ütközést, azóta főleg a safetyk lábra mennek, térd környékén és az alatt, mivel céljuk a labdavivő megállítása. Sajnos Gronk esetében ez egy súlyos sérüléssel járt, amit én is és szerintem a többi Browns szurkoló is sajnál. Ettől még a mi csapatunkat felesleges megutálni, mert ugyan a mi játékosunk okozta, de ez a játék része. Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni. /Torrente/ Elnézést az úrinői mivoltodtól, de erre a helyzetre ez a legjobb idézet ami eszembe jutott. Ebben a sportban a sérülés sokkal inkább velejárója a sportnak mint pl tollas labdában vagy sakkban.Ez így igaz. Én nő vagyok, ráadásul úrinő. De ha leírtam volna azt, amit a sérülés után mondtam, pláne amit gondoltam, akkor min. egy félévre banolnátok, az tuti. Nem ilyen módon kell levenni egy játékost a pályáról, hanem tisztességes módszerekkel. Egyébként meg úgy tűnik, ti soha nem láttátok a Hupikék törpikéket.lucaslucas családos anya! 😀 😀Neeeee, hogy éljünk ezek után??? Kisfiú, a sérülések a játék része :pBad31Ezidáig a Browns az egyik olyan csapat volt, amellyel a nagy kedvenc mellett némileg szimpatizáltam. Ezennel ennek vége. Ki nem állhatom a Cleveland Brownst.lucasGronkowski torn ACL/MCL. Season done. 😐Mingoa TE-k elég pechesek ellenünkDrip
több mint 10 éve
Ez így igaz. Én nő vagyok, ráadásul úrinő. De ha leírtam volna azt, amit a sérülés után mondtam, pláne amit gondoltam, akkor min. egy félévre banolnátok, az tuti. Nem ilyen módon kell levenni egy játékost a pályáról, hanem tisztességes módszerekkel. Egyébként meg úgy tűnik, ti soha nem láttátok a Hupikék törpikéket.lucas családos anya! 😀 😀Neeeee, hogy éljünk ezek után??? Kisfiú, a sérülések a játék része :pBad31Ezidáig a Browns az egyik olyan csapat volt, amellyel a nagy kedvenc mellett némileg szimpatizáltam. Ezennel ennek vége. Ki nem állhatom a Cleveland Brownst.lucasGronkowski torn ACL/MCL. Season done. 😐Mingoa TE-k elég pechesek ellenünkDrip