Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Mack wants to return to the Browns, and will give the team right of first refusal if he hits the FA market.Csúnya lenne őt is elbukni, de szerintem simán benne van a pakliban. 😐
több mint 10 éve
SOBO legújabb mockja. Mit szólsz hozzá, Drip ?nem rossz, jöhet 😊
q.usatoday.com/2013/12/24/early-mock-draft-17-marcus-mariota/Joey Tribbiani
több mint 10 éve
SOBO legújabb mockja. Mit szólsz hozzá, Drip ?q.usatoday.com/2013/12/24/early-mock-draft-17-marcus-mariota/
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
sokat nem várok ... ellenben ha jó omen lesz a draftra akkor más a helyzet 😛Kevin Costner egyetlen jó filmje. Remélem. 😀Csiribahaha 😊Joey Tribbiani
Oh My GodDrip
több mint 10 éve
Kevin Costner egyetlen jó filmje. Remélem. 😀haha 😊Joey Tribbiani
Oh My GodDrip
több mint 10 éve
Viszont Joey !Na és persze Boldog Karácsonyt mindenki másnak is 😊
több mint 10 éve
Boldog Karácsonyt mindenkinek !AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
több mint 10 éve
haha 😊
Oh My GodDrip
több mint 10 éve
jaja Bortles télleg ... egyelőre semmi infó de nekem meg róla kell videózni. 1 meccset láttam akkor jó volt. 😊A WR azért benne van, Gordon mellett nincs senki.azért 1/2vel (1/5el) azért beb*szna ha nem QB-t húznánk ... Most belegondoltam, egy esetleges Teddy pickbe ... húúú jó lenne 😀Naja, lassan elkezdődik a mi szezonunk (offseason, FA, draft, reménykedés :d )Draft: Jelenleg 1/5, de 5 csapat áll 4 győzelemmel, úgyh. még bőven változhat. Mindenesetre ha kikapunk az utsó meccsen, akár 1/2 is lehet 😊Joey TribbianiWow Wow és Wow 😍Drip
Igazából csak irányítónak örülnék az első pickkel. Sztem nagy QB-run lesz a draft elején, simán lehet, h. a Coltsos pickig kimegy 4-5 irányító. Nem kéne kockáztatni, nagyon fájt Campbell hétvégi produkciója 😊Joey Tribbiani
1/5re sokan írják Carr-t de én még mindig nem igazán támogatom ezt az ötletet. Most hétvégén is bebizonyította, hogy egy komolyabb (USC) védelem ellen eléggé tehetetlen. Csak erős karral megélni meg azért nem lehet. Manziellel tuti színes lenne az Offense de (szigorúan saját vélemény) ő szerintem nem lesz életképes az NFL-ben. Úgyhogy így megint csak beszopathatjuk magunkat a drafton 😀 Teddy, Boyd, Garoppolo, Fales ?Drip
Bortles-szel most mi a pálya, megy a draftra ?
Ha vége lesz a szezonnak, elkezdek aktívan videózni, szerencsére már nem csak highlightok vannak a prospectekről, hanem komplett meccsek. Addig érdemben nem tudok hozzászólni a QB-kérdéshez, csak annyit, h. kell valaki 😀Joey Tribbiani
több mint 10 éve
A WR azért benne van, Gordon mellett nincs senki.azért 1/2vel (1/5el) azért beb*szna ha nem QB-t húznánk ... Most belegondoltam, egy esetleges Teddy pickbe ... húúú jó lenne 😀Naja, lassan elkezdődik a mi szezonunk (offseason, FA, draft, reménykedés :d )Draft: Jelenleg 1/5, de 5 csapat áll 4 győzelemmel, úgyh. még bőven változhat. Mindenesetre ha kikapunk az utsó meccsen, akár 1/2 is lehet 😊Joey TribbianiWow Wow és Wow 😍Drip
Igazából csak irányítónak örülnék az első pickkel. Sztem nagy QB-run lesz a draft elején, simán lehet, h. a Coltsos pickig kimegy 4-5 irányító. Nem kéne kockáztatni, nagyon fájt Campbell hétvégi produkciója 😊Joey Tribbiani
1/5re sokan írják Carr-t de én még mindig nem igazán támogatom ezt az ötletet. Most hétvégén is bebizonyította, hogy egy komolyabb (USC) védelem ellen eléggé tehetetlen. Csak erős karral megélni meg azért nem lehet. Manziellel tuti színes lenne az Offense de (szigorúan saját vélemény) ő szerintem nem lesz életképes az NFL-ben. Úgyhogy így megint csak beszopathatjuk magunkat a drafton 😀 Teddy, Boyd, Garoppolo, Fales ?Drip
Bortles-szel most mi a pálya, megy a draftra ?
Ha vége lesz a szezonnak, elkezdek aktívan videózni, szerencsére már nem csak highlightok vannak a prospectekről, hanem komplett meccsek. Addig érdemben nem tudok hozzászólni a QB-kérdéshez, csak annyit, h. kell valaki 😀
több mint 10 éve
azért 1/2vel (1/5el) azért beb*szna ha nem QB-t húznánk ... Most belegondoltam, egy esetleges Teddy pickbe ... húúú jó lenne 😀Naja, lassan elkezdődik a mi szezonunk (offseason, FA, draft, reménykedés :d )Draft: Jelenleg 1/5, de 5 csapat áll 4 győzelemmel, úgyh. még bőven változhat. Mindenesetre ha kikapunk az utsó meccsen, akár 1/2 is lehet 😊Joey TribbianiWow Wow és Wow 😍Drip
1/5re sokan írják Carr-t de én még mindig nem igazán támogatom ezt az ötletet. Most hétvégén is bebizonyította, hogy egy komolyabb (USC) védelem ellen eléggé tehetetlen. Csak erős karral megélni meg azért nem lehet. Manziellel tuti színes lenne az Offense de (szigorúan saját vélemény) ő szerintem nem lesz életképes az NFL-ben. Úgyhogy így megint csak beszopathatjuk magunkat a drafton 😀 Teddy, Boyd, Garoppolo, Fales ?
több mint 10 éve
Én megfogattam magamnak, hogy idén csak a győzelmeket töltöm le és nézem, szóval nem láttam minden meccsett 😀 na azért megnéztem pár zakót is. No mindegy, bár csak összefoglaló vidikat néztem meg, de nekem már olyan kedvetlennek, frusztráltnak éreztem a játékosokat, az elmúlt jó pár év alapján bár szarul hangzik, de nekem már a csapatunkra, csak a lúzer szót találom megfelelőnek, Clevelandben sose jön össze semmi. Pár példát leszámítva nem jönnek be a draftjaink, az edző igazolásaink, az fa-k, semmi, nálunk mindenki szar 😕 ezért voltam megőrülve még a tudattól is mikor jöttek a Gordon trade felvetések, a Browns-nál minden tehetséges playmaker, ritka mint a fehér holló, foggal körömmel megkell őket tartani! Még az "vigasztal" hogy nem mi vagyunk az egyetlen halmozottan hátrányos helyzetű csapat az NFL-ben 😛
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
Naja, lassan elkezdődik a mi szezonunk (offseason, FA, draft, reménykedés :d )Draft: Jelenleg 1/5, de 5 csapat áll 4 győzelemmel, úgyh. még bőven változhat. Mindenesetre ha kikapunk az utsó meccsen, akár 1/2 is lehet 😊Joey TribbianiWow Wow és Wow 😍Drip
Igazából csak irányítónak örülnék az első pickkel. Sztem nagy QB-run lesz a draft elején, simán lehet, h. a Coltsos pickig kimegy 4-5 irányító. Nem kéne kockáztatni, nagyon fájt Campbell hétvégi produkciója 😊
több mint 10 éve
Draft: Jelenleg 1/5, de 5 csapat áll 4 győzelemmel, úgyh. még bőven változhat. Mindenesetre ha kikapunk az utsó meccsen, akár 1/2 is lehet 😊Joey TribbianiWow Wow és Wow 😍
több mint 10 éve
Draft: Jelenleg 1/5, de 5 csapat áll 4 győzelemmel, úgyh. még bőven változhat. Mindenesetre ha kikapunk az utsó meccsen, akár 1/2 is lehet 😊
több mint 10 éve
Ui.: ezúton kérek bocsánatot csapatunk még mindig reménykedő szimpatizánsaitól, ha belegázoltam volna a lelki világukba. 😊MingoNem tudsz, nem ma kezdtük a szakmát ^ ^ Ettől függetlenül sosem voltam híve a pesszimista szurkolásnak, sok értelme nincs úgy meccset nézni, h. folyamatosan a vereséget várod. Persze megértem, Campbell, Weeden. Így utólag még jobban fáj az a Hoyer sérülés. 3-2 volt a mérleg basszameg, nem gondoltam volna, h. ennyire visszaesünk.
Btw, hosszú távon pont a Panthers jó példa, a fanok már tavaly elküldték volna Riverát, idén 0-2-vel nyitottak, aztán elkezdett működni a dolog.
több mint 10 éve
..döglött kutyát nem etetünk..CsiribaNa, ez valóban találó!
Én meg ma takarítás közben régi tankcsapdákat bömböltettem és valahol ezeknél a részeknél jutott eszembe a csapat:
"..tipikus keleti csőd.."
"..hiába gyerekek minden, itt áll az idő.." 😀
Ui.: ezúton kérek bocsánatot csapatunk még mindig reménykedő szimpatizánsaitól, ha belegázoltam volna a lelki világukba. 😊
több mint 10 éve
Eddig minden meccset végignéztem kivétel nélkül. De a tegnapit a 3. negyed után ott hagytam, döglött kutyát nem etetünk címszóval. Sokkal izgalmasabb volt a panthers meccs.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
@Drip:"mert kiben remenykedsz ?"
Tegnapi kérdésedre a válaszom: Mike Evans vagy Sammy Watkins, én előbbi játékát nagyon szeretem.
Off vége.
több mint 10 éve
Sok mindent nem lehet mondani, simán nyerhető meccs volt (ez is). Sajnos ismét kiderült, h. Campbell kevés, képtelen összerakni egy komplett meccset. Két éves szerződést kapott a nyáron, én elküldeném a szezon végén, Hoyer jó lesz 'veteránnak'. Az elkapókra és a falra kár szót vesztegetni, ugyanaz a lemez egész szezonban, droppok, dekoncentráltság, elrontott blokkok. Semmi fejlődést nem látok az idény eleji állapotokhoz képest (sőt), ami elég nagy kritika a coaching staffra nézve.Ugyanez igaz a védelemre. Mit csinálunk 3rd down-nál ? Jets 12/18 (66%), Bears 9/14 (64%), are you kiddin' me, Horton ? Robertson szar, a pass rusherek láthatatlanok, ismét egyedül Ward játéka tetszett (tuti elmegy a szezon végén ezek után).
Ezzel az is tutifix lett, h. nem szakad meg a csodás sorozatunk, a max. 5 győzelem / szezon 2008 óta.
Még egy szezont adok a csapatnak, de ha jövőre sem...
Boldog Karácsonyt ! 😉
több mint 10 éve
legyen mar aprilis ... olyankor minden szep es jo
több mint 10 éve
kicsit elmaradtam, de Karácsony, utazás, sosem egyszerű ez a hét 😊atom TE-k nélkül 😀 de osztom sima liba 😊
Bess reserve/NFI listára került, vmi családi gondja van 😕
Cameron, mint az várható volt nem játszhat, Haden viszont igen. A többi kimaradó: QB Alex Tanney, OL Martin Wallace, OL Reid Fragel, OL John Greco, and TE Andre Smith.
Ma nyerünk.Joey Tribbiani
több mint 10 éve
kicsit elmaradtam, de Karácsony, utazás, sosem egyszerű ez a hét 😊 Bess reserve/NFI listára került, vmi családi gondja van 😕
Cameron, mint az várható volt nem játszhat, Haden viszont igen. A többi kimaradó: QB Alex Tanney, OL Martin Wallace, OL Reid Fragel, OL John Greco, and TE Andre Smith.
Ma nyerünk.